- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.881
hahahahahaha:roflol:ulan nerden bulursun bunları ya:)))))))su katılmamış delilülülülülülükürkünü ne kadara aldın indirim yaptılar mı baridelikafadulden
kız foto isterük altına fiyatını da yaz kupa vericem
2 yakan bir araya gelmesin lafı,cümle içinde anca böyle anlatılır:roflol:dağ dağa kavuşmazım,ne desen haklısınbilmiyorumkismiletanrıçam profilinin hakkını veriyorsun
nerde kaldın bir araya gelemedik iki yakamam
canım,tembeltospa arkadaşımız geçmiş sayfalarda bi ayakabısını eklemişti,az sabredip,dişini sıkar bulmaya çalışırsan fikir olur tatlım:smiley-cool:kızlar ya bana göz altı için krem önerin deli olucam yoksa bir türlü iyi birşey bulamıyorummm
birde senenin modası ten rengi (bej) topuklu c,icileri(ayakkabı :):):): )) olan var mıı ben de alıcam da :):)
petitoş,çok şıkmış güle güle kullan..
cnımm üstünde çokk tepindiğimdenn kirlenmiş birazz amaa benimm ten rengi topuklu ayakkabım daa bu :nine westte indirimde 90 tlye almıştım ::)
seni haftanın bakımlı öğrencisi seçiyorum megom:lepi:yüzüme bakıma devam evet..
temizlik ve tonik önce,sabah akşam C vit serumu ve nemlendiri göz altı kremi sürüyorum..
göğüs için bi krem var,ona devam..
aman idare etmece işte fıstıımm
yaramaz olurmu hayatım..süper olur hemde..elinle masaj yapınca yoruluyosun 2 dakka sonramirmirmirmirçok daha iyi olur kuzuma.stanrıcam ballı lokumum bişe sorcam
şimdi selülütüm çok ya ..
yağları karıştırcamda
acaba diyom masaj aletimi alsam
yağları yedirince bi 5-10 dk masaj yaparım
işe yarar mı ?
kanatlı melem,ne kadar uygun almışsın esteyi öylesüprizzzzz
böğün bunları aldım sabun çok güzel kokuor,estee bronzer da 20 tl
kendi kendine anlaşıyo manyağa bak:roflol::roflol:mümkünse kulağında görmek istiyorum:jeyyar: anlaştıkvereliniortak
holey be:dance:hayırlı olsun kankam çok sevindim:teytey:Kızlar parayı yatırdıııııııımmmmmmmmmmmmmmm.
burcum bioderme hiç kullanmadım,bilgim yok,umarım memnun kalırsın ama gülüm:Saruboceq:nemlendiricim bitiyordu bende yine biodermanin nesiz ciltler icin olanini aldim bu sefer, karma degil de. karma icin olan hala gergin biraktriyor surmezsem :umursamaz bakalim bunda ne olacak
:1shok:silahımı getirin uleeee:teytey: :teytey: dikşın dikşın dikşınn..hayytbeeehihoyyytgözün aydın çiçek yüzlüm..nasıl sevindim anlatamam..peşpeşe geldiler sevdiklerimizhihoyyytkızlar ilk buraya yazmak istedim , ilk sizin haberiniz olsun istedim;
Ali geliyoooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Komutan izin vermiş şu an yoldaymış.
kurban olurum,sevincini tek başına yaşamış:roflol:Ay kimse yokkkk
biliyorum zaten gacım,sende benim gibisin,ama yakışır erik gözlüme..tanrıçam konvers dileklerin için tşk ederimkaydirigubbakcemile5..kız bende pek sevmem konvers te..hadi alayım beyaz renk, yazın kullanırım dedim..sportif ayakkabılarım ayağımı sıkıyordu bu denk geldi..
islom,oriflamenin jel eyelinerinde satış patlaması yaşanıcak eminim..çünkü jel eyelineri mac,gibi markaların dışında kolay kolay bulmak zor..Oriflame jel eyelinerla yaptığım makkajz
Bugün sade takıldım
[/url][/IMG]
hayırlı olsun ballı lokmamhihoyyytKumaşlarımı aldık bugün sevdiceğimlen
Renkler çok belli değil kuzular ama bu tonlarda işte
Mavi olan ipek tafta onu balo elbisesi için kullanacağız.
Krem olan şanel. Kep töreni için vücuda oturan dizüstü bir elbise olacak
[/url][/IMG]
güle güle kullan gülüm..büyük çanta gibisi yok:lepi:Anacığım bana çanta almış
[/url][/IMG]
sen hava,sevgilin su grubu..ben kova sevgilim yengeç bu ne oli
[/B]
sevgili yönetici asistanım+sekreteryamtanrıçamın gelmesini beklersek ooo
aldı yine tüfeği,furuyo birilerini:roflol::roflol: lan yanlışlıkla birimiz güme gidicez bigüneyvahedigeldismileŞeniz
uyy öpem dedin yaladın kız rahat dur hele şimdi birini furacamtopiç güme gidecek
cümleye bak puahaha
denyolinda ya. yoksa ben çok fesatım evet
puhahahahaha allah almasın seni emilülülülülülü:roflol:merak etme deve tikeni tohumu içicem bir şey yapmaz ciğerlerime
Muhtemelen karmadır canım. Düzenli nemlendirmen şart yağlanıyor diye nemlendirici sürmekten kaçınma sakın barbim.çok tabi kimbilir maliyeti kaça bu meretlerin ...!
benimde cildim şöyle esasında yağlı değil makyajsızken hatta nemsiz bile syılır
fekat makkaj yapınca çok yağlanıyor islandcım ya
anlayamıyorum benim cilt tipim ne ola ki?
Tanrıçam geçmişle boğuşmaya başlamış Allah kolaylık vere canom.:hulya:seni haftanın bakımlı öğrencisi seçiyorum megom:lepi:
yaramaz olurmu hayatım..süper olur hemde..elinle masaj yapınca yoruluyosun 2 dakka sonramirmirmirmirçok daha iyi olur kuzuma.s
kanatlı melem,ne kadar uygun almışsın esteyi öylesüprizzzzz
güle güle kullan canişkomŞeniz
kendi kendine anlaşıyo manyağa bak:roflol::roflol:
holey be:dance:hayırlı olsun kankam çok sevindim:teytey:
burcum bioderme hiç kullanmadım,bilgim yok,umarım memnun kalırsın ama gülüm:Saruboceq:
:1shok:silahımı getirin uleeee:teytey: :teytey: dikşın dikşın dikşınn..hayytbeeehihoyyytgözün aydın çiçek yüzlüm..nasıl sevindim anlatamam..peşpeşe geldiler sevdiklerimizhihoyyyt
kurban olurum,sevincini tek başına yaşamış:roflol:
niye kimse yoktu topikte ha!!niyealsanaalsanasmileben size buraları sahapsız bırakmayın demiyomuyum:1ninca:
biliyorum zaten gacım,sende benim gibisin,ama yakışır erik gözlüme..
benimde konvers maceram oldu:1ninca:siyahlı pembeli,çok ilginç desenli,herkezin bayıldığı bi konvers almıştım,nişanlımın evine bırakmıştım yürüyüşe çıkarken giyiyodum,ama kaynanam hacı yapınca geri alamadım utandımkötükedihüso
aşkımızda en güzel yerinde bitmiştiboshayallersmile
islom,oriflamenin jel eyelinerinde satış patlaması yaşanıcak eminim..çünkü jel eyelineri mac,gibi markaların dışında kolay kolay bulmak zor..
mavişime herşey yakışır,çekişine kurbanŞeniz
hayırlı olsun ballı lokmamhihoyyyt
ben bile heycan yaptım:dance:bitsede üzerinde görebilsekboshayallersmile
güle güle kullan gülüm..büyük çanta gibisi yok:lepi:
sen hava,sevgilin su grubu..
sen değişken havayi,romantiklikten ötürü gerçekçi,mantıklı,sevgilin ise duygu adamı..kıskançsın ama belli etmessin fazla..uyum olarak sana ateş grubu daha yakındır,ama yengeç karşıt grubun değildir toprak gibi..o yüzden daha iyi sizin için bu..ayrıca kovada suya yakındır..kovanın içinde su olur çünkü geneldeyerimseniben
zaman zaman fikir uyuşmazlıkları yaşansada orta yolu bulursunuz didişe didişerüyanız hayrolsun ablalara döndüm:roflol:
sevgili yönetici asistanım+sekreteryam
senin en asil görevin beni beklemek değilmi:mymeka::))
haklısın kanka,rastlaşamıyoruz eskisi gibi(
aldı yine tüfeği,furuyo birilerini:roflol::roflol: lan yanlışlıkla birimiz güme gidicez bigüneyvahedigeldismile
ulan allah belanı vermesin:roflol:iyki bi anda geldik hepimiz dedikfesat kanka go homekötükedihüso:roflol:
puhahahahaha allah almasın seni emilülülülülülü:roflol:
hahahahahahhaah:roflol::roflol:kıralıçam o ruj da süper oldu çiçek suratlım yaaa maaşallahh çok güzel anasını satiim kimyager olacaktı bu kız vermeiniz ki okuya yaa kometik sektörünün devleşen bir markası tanrıça
ana!:1shok:
şok oldum bu saat ve kimsecikler yokakannehir
misafir bilem yok :1ninca:
çok korkuyorumeyvahedigeldismile
huffs boş durmayı hiç sevmem bari islonun mezuniyet elbisesini dikeyim
biraz da 5 taşa çalışayım gacım çalışmadığım yerden sormasın
o' oo beynime idman yaptırayım paslandı ne zamandıryaşasınn gene ben kazandım
biraz da yapboz yaptık mı tamamdır
topikin tadını çıkartayım amma da büyükmüş bu topik, kızlar üşüşünce pek belli olmuyordu fiyyyyu
ana birden 5 kullanıcı oldu, hem de 1 tanesi misafir
hoşgeldiniz heyoo
şşşşhh kızlar ipi tutun ip atlıycam
şşşt misafir bak bunu sana sektiriyorum yakala
ama olmadı misafir yaaa teniste hiç iyi değilsin. bak bana nasıl oynuyorum toplarla
misafir
sen şimdi XO oynamayı da bilmiyorsunduraha işte, bilmiyorsun napcam ben şimdi, ah kankam burda olaydı nasıl güzel oynardısenağlama
kankam giderken böyle kollarımı açaydım:lepi: gitme diyeydim
sen niye keyifsizsin bakimbenneyaptımkizalaaaaakkkkk:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şeyyarılarak gülüyoru şu an:roflol:sırnaşık şey
aga ruh hastasısın sen(bu bi iltifat,sevdiklerime böyle hitap ederim yanlış anlama:smiley-cool:)yok böyle bi karı ya geberdim olum:roflol::roflol::roflol:kendi kendine nasılda eğleniyo:roflol::roflol::roflol:
ay hangisine kopucağımı şaşırdım du düşüniyimbilmiyorumkismilebuldumsüprizzzzzönce kopıyım sonra yazıyımsırnaşık şeysırnaşık şeyen çok topiğin tadını tek başına çıkarmana yarıldım:roflol:kalabalıkken anlaşılmıyo diyo:)))))))))
kendi kendine anlaşıyo manyağa bak:roflol::roflol:[/B]
aldı yine tüfeği,furuyo birilerini:roflol::roflol: lan yanlışlıkla birimiz güme gidicez bigüneyvahedigeldismile
bilmiyorumkismilesevgili yönetici asistanım+sekreteryam
senin en asil görevin beni beklemek değilmi:mymeka::))
haklısın kanka,rastlaşamıyoruz eskisi gibi(
Şeniz olumunekankayizsmileNikonun o mesajlarına ben de çok fena kopmuştum kanka hihoyyyt :roflol:
şimdi görünce tekrar koptum yaa delikafadulden
resim koydun mu kız isloaklinialirimsmileYaa bu topik kadınlar hamamına taşınsa keşkee
Bir nefes aldırmıo namıssızlarklava:
Şeniz olumunekankayizsmile
resim koydun mu kız isloaklinialirimsmile
patron var ya islo resim koyacak albime, saçlarını yapmış da:tomato: kaydirigubbakcemile3
island fondöten markasını denemek isterim giyatı kaça acaba?
ben estte lauder double wear kullanıyorum çok memnunum ama çok pahalı ya
şişe şişe bitirilesi bişey değil, insan kıyamıyo sürmeye sürüşmeye
tanrıçammm ve minikcimm ve topraam nazalpim hoşgeldinizzzz
Tanrıçayı gördün dünyanı unuttun bee resim eskidi laa albümde:mymeka:
Burda millet yorum yazıo onu da görmüyon nikonum ne işler çevirion topiğin başında
Gir kız çabuk albume
Dur hadi acıdım link vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=16111
:tomato::tomato:yapma kızNikon seni göz makkajı topiğinde yakaladım
Yuvana geri dön sempatiksalakcinni
Saçın yapılışını yorumunun altına yazdım kuzu sana gözüküomu bilmem
hoşgeldin ballı lokmam Şenizhb fıstıkım ama sen gitmişsin bilee:gitme:mafoldumben
:tomato::tomato:yapma kız
kokusunu aldım aklım albümde kalmıştıaklinialirimsmile
ordan önce himen albüme gittimolumunekankayizsmile
kızım sen cırt diye eyeliner çekiyon saç mı yapamıcan
un var yoğurt var şeker var helva mı yapamıcan
sendeki saç kimde var eyyt be kökü sen desüprizzzzz vereliniortak
hoşgeldin ballı lokmam Şeniz
:tomato::tomato:yapma kız
kokusunu aldım aklım albümde kalmıştıaklinialirimsmile
ordan önce himen albüme gittimolumunekankayizsmile
kızım sen cırt diye eyeliner çekiyon saç mı yapamıcan
un var yoğurt var şeker var helva mı yapamıcan
sendeki saç kimde var eyyt be kökü sen desüprizzzzz vereliniortak
hoşgeldin ballı lokmam Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?