- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.881
Mezuniyet elbisesi mavi laa sunum şeysi mürdüm karıştırma bi dahaalsanaalsanasmileoooh minnoş kankim addalara mı gitmişzemuszemus
resim eklemesini örettim ya kız ben sanaklava: hele bi ekleme patrona ispileyip sıfır verdirttcem
hımmm pıt pıt olan daha iyi deyiler :1rolleyes:
istiyom hadi bakalım istiyom ne yapıcan
madem benim istediğimi yapıcan;mürdüm rengi mezuniyet elbisenle istiyom, ancak bacahlarına fondo sür
aferin çok iyi etmişsin:mymeka:bi de marifetmiş gibi kullanmadım diyorsun alsanaalsanasmile
güle güle kullan minikom Şeniz en kısa zamanda yorum beğenicen mi acaba
güle güle kullan kız ne güzel renkleri var öle delikafadulden
nasıl yani ya :1rolleyes: afyon mu adana mı :1rolleyes:
aferim aynen anlaştığımız gibi sıkıştırıyoruz vereliniortak resim koydurtcaz vereliniortak kouydurtcaz koydurtcaz :jeyyar:
bekliyoruz bebeğimmm gamyoncuiremsu sositososito
Afroditim hoşgelmişin iyisin inşallaholumunekankayizsmilesizi çok ihmal ettim biliyorum:mymeka:ah eşşek tanrıça ahalsanaalsanasmileyeni resimler ekleyip,geçmişteki tüm mesajları okuyup yanıtlayarak hatamı telafi etmeyi planlıyorum
şimdi misafirimiz var,onları postalıyalım gelicem
Yavru kuşum, nasıl bir abiye bakıyorsun ?
Fatihteki Bakırköydeki mağazalarda filan hep aynı modeller var. vasat yani...
Sade birşeyler istersen, Roman veya Koton'a bakmanı öneririm.
Özellikle Romanda güzel şeyler oluyor. bayanssulusmile
canım sade ama detaylarda şık bişi istiorum..
mesela bihterin elbiselerindeki o omuz detayı hoşuma gidiyor
bele oturan uzun bir elbise bakıorum
vizon rengi pudra yada turuncu pembe olabilir
bakırköyde buldum bi ikş tane 300 diyor
nişantaşının ara sokaklarında uygun mağazalar var didiydi biri kim acaba doğrumu
eprılım kime diktirtsemki varmı tanıdığın iyi bir terzi
minikom çok güzeller bitanem güle güle kullan...:lepi:
Barbitom, evet bence de diktirmeyi düşünsen ya kuzum...Nişantaşında da var, Osmanbey'e doğru çıkan sokaklarında uygun mağazalar...kaydirigubbakcemile2
minikom güvenebiliceğim bi terzi yokki hiç
ne kadara patlarki bana diktirmeye kalksam
Miniğim nerde kullanacaksın bu küpeleri eğer sunumsa cıkkk olmaz:jeyyar: eğer normal bi günse çok hoş severim inciyigamyoncuiremsu
Ayy canım kahve istedi kahve içtim kim bana fala bakcak:icecream:
tşk ederim kızlaropuyorumnanaktan
biberim yok sunumluk değill:jeyyar: o esnada çok bişi takmıyorum:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:hey allahım ya:roflol::roflol:
cnm çok günlük de değildi özel bi yere giderken falan şöyle topuzla neyin diye şey ettimmolumunekankayizsmile
:roflol: hmm anladım tabi cnm çıkarması zor olur engel olur felan neyse daha ayrıntıya girmeyeyim:roflol: özel günlerde incinin şıklığı gerçekten ayrıdır hele topuzla:asigim:
ojjgeldin beaa özledikkk bilmiyorumkismile
gelir gelmez çantayı yedik kafaya iyimibenneyaptımkibide almış mendili ağlıyo!de getalsanaalsanasmilesonunda ya kızım çok özledik beealsanaalsanasmilemafoldumben:gitme:
vay canına yandığım:lepi:alkolik mücadelemiz engellenemez:içelim:sana iyi piyizler,ben rakıcıyım aga biliyonhihoyyyt hihoyyyt
Kuzum benim bekliyoz
Kızlar bu akşam bira içiyom var mı katılan...:içelim: :içelim: :içelim:
Tuborg Extra yüksek alkol... :teytey:
sen resim ekledinmi ondan haber verbekliyorum minik kuşumsositososito
evet bende tanıram onu:smiley-cool:kankam hastayım şu eksik yazılarına:roflol:bende tanıram bendeee:sm_cool::roflol::içelim:
oleyyyyyyyy tanıram gelmiş :lepi:
yorum yapıldı bile naberşakkıdıoooooh bütün kızlar dökülmüşsositososito
toplaşın eğlenin bakalım hakkınız :dance::dance::dance: :teytey::teytey:
tanrıça bizimdir bizim kalacak :sm_cool::sm_cool:
hoşgelmişsin patronummmmm a.s. Şeniz
o ne niko önceki sayfalarda kombin resmi mi koymuş :1rolleyes:
hacı,daha geçmişe gitmedimakannehirnoliii burda ortalık alkol kokuyor püfff sempatiksalakcinni
tanrıca gel kuzum yaaaaav gecmişide okuma yeterki surda dur 2 dk yav :/
ahaahaa eski smilimkaydirigubbakcemile3similin adıda biz1 di:smiley-cool:
rakı balık yaptılar ayıptır söylemesi kanka ondan:içelim:kaydirigubbakcemile3 Biram bitti kankam, neyse yeter bu kadar...:mymeka:
Uykum da geldi yahu Tanrıçamlara gelen misafir de gece yarısına kadar kaliyi hep sempatiksalakcinni
sual birkızlar bugün abiyelere baktım
300den aşağı bi çul yok üstüme alabiliceğim
daha bunun akkabısı saçısı makkajı çantasıda varr
ne kadan kazıkçılar yaa
istanbulda ucuz abiye nerde bulurum
ama hemde kaliteli???
Afroditim hoşgelmişin iyisin inşallaholumunekankayizsmile
kızlar dün bu küpe ve yüzüğü aldım nasıl sizcesempatiksalakcinni
vay canına yandığım:lepi:alkolik mücadelemiz engellenemez:içelim:sana iyi piyizler,ben rakıcıyım aga biliyonsana eşlik ederdim,ama yarın alkol kokmamam lazım:1ninca:
evet bende tanıram onu:smiley-cool:kankam hastayım şu eksik yazılarına:roflol:bende tanıram bendeee:sm_cool::roflol:
sendemi bizim maalleye takıldın kızgamyoncuiremsu
gelir gelmez çantayı yedik kafaya iyimibenneyaptımkibide almış mendili ağlıyo!de getalsanaalsanasmile
bende özledim miko:jeyyar:manyakça,pskopatça..bak kendimi doğrarım inan banamafoldumbenpskopat damarımı attırmaaklinialirimsmile
vay canına yandığım:lepi:alkolik mücadelemiz engellenemez:içelim:sana iyi piyizler,ben rakıcıyım aga biliyonsana eşlik ederdim,ama yarın alkol kokmamam lazım:1ninca:
sen resim ekledinmi ondan haber ver
evet bende tanıram onu:smiley-cool:kankam hastayım şu eksik yazılarına:roflol:bende tanıram bendeee:sm_cool::roflol:
ehehehehe minikim güle güle kullan cok tatlılar
sunum munum karıstı yine ortalık :roflol:
yorum yapıldı bile naberşakkıdı
sen resim eklersin benden kaçarmızemuszemussekreteryam varken sırtım yere gelmez:roflol:
tanrıça sizindir..hadi taksime:enbuyukkk::teytey::roflol:
hacı,daha geçmişe gitmedimakannehir
ama gitmem lazım,halkımın bana ihtiyacı var-tatlicadiarzu-:roflol:bakıyım neler kaynattınız:jeyyar:
ahaahaa eski smilimkaydirigubbakcemile3similin adıda biz1 di:smiley-cool:
rakı balık yaptılar ayıptır söylemesi kanka ondan:içelim:
sual birnerde giyicien
sual 2en fazla ne kadar bayılabilirsin
sual 3baktığın yer nereydi..bu kadar soru yeter
hoşbulduk ciğerparem,iyim maşalah,sizlerde iyisiniz inşallah:icecream:
anam tam livoluk bunlar:dance:
güle güle kullan miko,bende aldım bişeyler,ama anca yarın eklerimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?