Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Miniğim nerde kullanacaksın bu küpeleri eğer sunumsa cıkkk olmaz:jeyyar: eğer normal bi günse çok hoş severim inciyigamyoncuiremsu
Ayy canım kahve istedi kahve içtim kim bana fala bakcak:icecream:

lan ne azgın tekesin sen be:mymeka:güm güm teke:dance:e gelsene bizesengözlerimebaksanabsempatiksalakcinni
bu şarkı canım bibertoma gitsin..herkeze sevgiler-tatlicadiarzu-
kanka peki savaroski takarak sunum yapmak caizmidirsorunun yanıtını isitiyosan 3456 e kısa msj attırmada de burdan hayrına:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:
sunum takıyla olmaz mazallah takılıp kalırsın evladımm:roflol::roflol:

kızlar kafam güsel dünya güsel herşey güselllll oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,yaba daba duuu ,napıosunuz bakalımsempatiksalakcinni

Kanka sızmak üzereyim yeminlen akannehir
çok pis içtim kendi kendime...yasakkelime :teytey:
Livitomun eksik mesajlarına ben de hastayım ya ahhaha
:roflol:
livom efsane ya:lepi:
kanka zaten benimki geldi ya,göbek yapmam yakındırohaoldumsmile

barbişş mangoyada bak orda hoş seyler oluyor ama abiye gibi değil
bebetom daha spor ama öyle yerlerde de giyilebilir tarzda seyler vardı
öfff cümle bitmedi ha sempatiksalakcinni

aha tanrıcam mcukkkkkkk
Şeniz
o kadar şeyi dedikten sonra beni mucuklamana hayran kaldım:roflol:tanrıçam gel..öpüjemŞeniz:roflol:iyi konuştum ama dimiolumunekankayizsmile:roflol:
vayy tanrıçam hoşgeldinn kız
hemen suallerine cevap
kankamın düğününde diycem
en en fazla 300
bakırköye baktım ballımuzum
hımmmbilmiyorumkismile
okeytosüprizzzzzbeşiktaşta sinanpaşaya gel..orda manyak abiyeler var söyliyim barbiayrıca maksimım 200 bayılırsın..
bakırköyde bi cacık yok la,geçen gittik ama tırt:umursamaz:sevmiyorum bakırköyün giyim olaylarını..beşiltaş daha ucuz ordan vallabayanssulusmile

psikopatım benmm:jeyyar::jeyyar:
saol bebeğimm ekle tabii napalım artık yarını beklicez:lepilumunekankayizsmile

ulan bi islo,bi sen..şu alıntıları topluca almanıza geberiyorum:smiley-cool:anam sana yazdığım kısmı koysan ya önümüze..ne var ne yok döküyosun ortaya:roflol:

kızlar kafam güsel dünya güsel herşey güselllll oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,yaba daba duuu ,napıosunuz bakalımsempatiksalakcinni

hgdin cnmmbuyrunnnnnnnnn

napıyorum kzaam ya yapamıyorrum aha bak yine öle yptımm:roflol::roflol:

hacı pardon yabilmiyorumkismilecümlenin patent sahibi burdayken gidip bibertoya soruyorum bende..
keçinin olmadığı yerde koyunmu apdurrahman çelebi oluyodufisfisfisgerçi keçide burda,azgın tekeler:roflol:
neyseevet miko,senin özgün yorumların bizim için önemli..sunumda bi dünya devisin nede olsa:hooray:
niko not etsunumda takı takılmaz..'nü'olucaksınanlaştıkvereliniortak

la bunundamı kafası güzelkaydirigubbakcemile
gel otur usta gel:içelim:vilmayla peti yok ama,firetle barni çeksek olarmı usta:jeyyar:

akitoşşş oralarda bakmayı düşünüodum balımmm..
tanrıçam Allah razı olsun aşkitom pazar günü ordayım
beşiktaş sinanpaşa bekle beniiii
artık yatabilirimmmmmm
iyigecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

puahhahaha koptuğum andır delikafadulden :roflol: :roflol:

hobaa benden bi tane daha :lepi:
sermitom hayırdır neylee yaptın kafayı topraam
:içelim:

livom efsane ya:lepi:
kanka zaten benimki geldi ya,göbek yapmam yakındırohaoldumsmile
[/B]

yap aşkom yap bişicik olmaz...:lepi: hihoyyyt
sen rakıcısın bilirim aşkom ama ben trakyalı olmama rağmen rakı beni boziy ohaoldumsmile
gene içerim de şişenin dibini göremiyom kanka akannehir
o zaman da ben ona içmek demem afedersin
sempatiksalakcinni

ehehehehe :roflol: :roflol:

kanka sermin kafası doğuştan öyle:roflol:hani sorucam,sen ne içiyonda kafan böyle ama gerenk yok:hooray:
ulan allan 2 trakyalısı:roflol:10 metreden bağrıyonuz trakyalıyım diye:lepi:
hee içmek değilde akitranın iletisinde yazan oluyo o vakit anladı ben:lepi:

:roflol:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ii geceler cnmopuyorumnanaktan

sırnaşık şey:roflol::roflol:

allah tependen baksın emi:tomato::tomato::tomato:beceriksiz karı:roflol::roflol::mymeka:

dayağıda yedim gece gece:gitme::gitme::roflol::roflol:

hoşbulduk minimmmzemuszemus tanrıçamın yari kalmışımı dönmüşmü anlmadım kafam dönüo okuyamıom geçmişi yaaaaaabilmiyorumkismile

o böyle bi durumada uyar kanka :roflol: :roflol:

babam nişanlımgil falan gittik parka die ama kanımızıda var bea,efesi gördük durunamadık,hepsi kaykıldı ama ben az hasarla atlattım sayılır aprilim ,acık başım dönüo okadar kızanım,ama ii geldi,soğuk soğukzemuszemus

gönül rahatlığı ile uyuyabilirsin barbiş:dance:
ama resim çekip bize eklemessen,yarın bütün tükkanlara gidip onları bağlayıp sana 100 se 500 demelerini tembihlerim ona görekötükedihüsotıssss:jeyyar:

he tanrıçam kuşum kocanı yolladınmı askere
yoksa kaldımı balımm
merak ettim valla onuda bi de de öyle çıkim
:)))yazmıyımda çatla o zamanaklinialirimsmile2.tısssskötükedihüso
neyse kıyamadım:smiley-cool:bebem şu an hastanede..rahatsız kendisi-tatlicadiarzu-o yüzden hava değişimi alabilir:1ninca:beklemedeyiz:1ninca:allahın izniyle gitmiycek büyük ihtimal:teytey:

hoşbulduk minimmmzemuszemus tanrıçamın yari kalmışımı dönmüşmü anlmadım kafam dönüo okuyamıom geçmişi yaaaaaabilmiyorumkismile
geçmişi okuyunca içmeye gerek kalmıyo zaten sermim:smiley-cool:2 büyük biitirmiş gibi oluyosunkafamçokkarıştı
ulan allah aşkına söyle,kaç bardak içtin:roflol:bi birayla böyle olmuştur söyliyim size:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…