Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
saol islomopuyorumnanaktanvaktin varsa gir tatlışım daha iyi olurkaydirigubbakcemile5
burası neden kotayı aştırsınkifisfisfisbanada oluyo aşımCADIARZUama ben resim ekliyorum diye oldu sandımfisfisfishatta ilk üye olduğum zamanlar 200 tl gelmiştiakannehirsordum burdakilere ama kimse bilmiyodubilmiyorumkismile

sen yine bi bak,bulamassan ben yollarım sana kankavereliniortakteşekkür ederim mikom çok saol:kedi:inan kendimi öyle saldımki,acayip sağlıksız besleniyorum,ne yediğime ne içtiğime dikkat ediyorum,spor miporda yok:umursamaz:su hele ağzıma sürmüyorum paso meşrubatakannehir,inanki solaryumdan melemyerimseniben
niye atıştınız bakıyım:1ninca:bende benimkiyle küsülüyüm:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
atlı koşturuyo sil diyo:roflol:ilk resim,sonraki resim muhabbetine geberdim:roflol::roflol::roflol:kızım çok seviyorum lan seni:asigim::roflol:
sonraki resim sonraki resim ilk resim sonraki resim ha koptum yaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::teytey:

bende:roflol::roflol::roflol::roflol:

patron şeydaferhatın düğünü yarın mıolumunekankayizsmile
aaa dimiohaoldumsmileyarın kınası olması lazım..ama unuttu bizi nalçak:umursamaz:

akannehirakannehirfinaller başlıyo akannehirve sen kılını kıpırdatma bebem okeytovereliniortak:mymeka:
islom minim gibi kopya yolu mübah gözüktü sana o vakit:lepi:

Tanrıçam hem resim ekliyoz hem de burdaki resimlere bakıyoz onlar da kota yiyor indirmiş gibibilmiyorumkismile
13 haziran balo kuşum ve bu 2 hafta final dönemim olucek bildik bir yer olsa giderdim 10 dakikalık bir olay ama şlimdi iyi bir yer araştırmaya başlarsam sınavlar iyice yalan olurakannehir
Kopya olayını da ben hayatta beceremem o da bi yetenek canısı yanımdaki kopya çeker ben kızarırım laasempatiksalakcinni

yapma ya:))ben o konuda süperim..çok pis kopya çekerim üstüme tanımam:smiley-cool:hatta yanımdakinin kağıdını elime alır bakarım,ay hocalarla maceralarımı anlatsamsositososito
neeee resimlere bakıncadamı kotadan gidiyoakannehirama böyle bi saçmalık olurmu islom yafisfisfisnanay yavrum nanay o zaman

Evet kuzum fotolara bakınca da bir miktar kotadan yiyor.akannehir
Yaa bizimkiler çok sıkı tutuyo işi 2asistan giriyor sınavdan önce kilitliyolar sınıfları
Arkadaşlarla her sınav öncesi aynı terane kağıdını açık tut sınavda arkama dönüp bakıom ama gözler seçemiyo uzağı kağıdı elime almam lazımsempatiksalakcinni
Yani hep kaderimle başbaşa kalıyom:gitme:

kuzuu iki remkde süperr şuan hangisi:lepi:
cano,en açık olan varya karamele dönük gibi duran..o şu anda
hangi albümeeee çabık söle
demet akalının albüme-tatlicadiarzu-:mymeka:benim albüme kıro:mymeka:nerdesin sen hem,ben yokkende gelmemişsin..iyice boşladın burayı:umursamaz:
kuzu renk süper nası yaptın be:lepi:

anlatıcam şimdi bebemkaydirigubbakcemile5

kıyamam ya:)kopya cidden profosyenellik istiyen bişey kuzum..övünmek gibi söylemiyorum ama harbiden öyle:smiley-cool:anlıyorum seni:teselli zaman çalışıcaksın hacı,yapıcak bişey yokbilmiyorumkismile
anam..smil ekliyemedi:1shok:hayatımın şoku:1shok::roflol:
ben yorum okumadım kanka:sm_confused:

tanrıçam sende baya beyazmışsın ya ne güzel esmerleşmişin kız melez olmuşun fıstık fıstık:lepi:

:jeyyar:aynen gülüm..açıktım baya..esmerlik gibisi yok:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…