- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.501
saol islomopuyorumnanaktanvaktin varsa gir tatlışım daha iyi olurkaydirigubbakcemile5Hakket güzel yanmışın yafrum ya
Ben de güvenebileceğim bir merkez bulsam 2 seans giricektim mavinin içinde daha güzel olcektim
Ama İzmir'de kimsecikler gitmedi herhal zaten de vaktim kalmadı:gitme:
Yaa sona aylarda hep kotayı aşıyorum ne iş anamadım bura çok yiyo sanırsam ve hala takılmaya devam ediyorum nette:1ninca:
sen yine bi bak,bulamassan ben yollarım sana kankavereliniortakteşekkür ederim mikom çok saol:kedi:inan kendimi öyle saldımki,acayip sağlıksız besleniyorum,ne yediğime ne içtiğime dikkat ediyorum,spor miporda yok:umursamaz:su hele ağzıma sürmüyorum paso meşrubatakannehir,inanki solaryumdan melemyerimsenibenoyy kuzum benmŞeniz nasılda düşüncelidirr :1hug: zahmet etme bebeğim benmolumunekankayizsmile acık bi milyoncualrı gezem belkim bulurumm:içelim:
kuzu solaryum olsada pürüz olsa yine gözükürde maşallah ne bi sivilce bişi süperşu deve dikeni çayımıydı neydi o mu yoksam bunun sırrıısempatiksalakcinni
benmkiyle atıştık cnm sabrımı zorladı birazzklava:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:niko albumdan çıkabildimi ki
hemen sil hiç bekleme atlı koşturuyo sanki :umursamaz:
ne güzel bakıyordum sonraki resim sonraki resim ilk resim sonraki resim :jeyyar::jeyyar:
kanka yaaklinialirimsmile maşallah sana yaradana kurban olim Şeniz
sonraki resim sonraki resim ilk resim sonraki resim ha koptum yaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::teytey:
patron şeydaferhatın düğünü yarın mıolumunekankayizsmile
aaa dimiohaoldumsmileyarın kınası olması lazım..ama unuttu bizi nalçak:umursamaz:patron şeydaferhatın düğünü yarın mıolumunekankayizsmile
Benimki eksik bilgi
Mezuniyet balosuna mezun olamadan gidemeyecek islo:gitme:
Pazartesi finaller başlii benim daha hiçbir hazırlığım yok.
Allahtan ilk sınav kolay sadece 568 sayfalık kitaptan 4-5 sorucukeyvahedigeldismile:sinifsinif::gitme:
sen yine bi bak,bulamassan ben yollarım sana kankavereliniortakteşekkür ederim mikom çok saol:kedi:inan kendimi öyle saldımki,acayip sağlıksız besleniyorum,ne yediğime ne içtiğime dikkat ediyorum,spor miporda yok:umursamaz:su hele ağzıma sürmüyorum paso meşrubatakannehir,inanki solaryumdan melemyerimseniben
niye atıştınız bakıyım:1ninca:bende benimkiyle küsülüyüm:dilcikar:
saol melekimmŞeniz:1hug:cnm hiç takma bunları çünkü süperto gözüküyosunn:lepi:
bende hiç su içmiyorum artık ya eskiden ne çok içerdimmmafoldumbenmafoldumben
aman kanka be salak işte sinir ettialsanaalsanasmile şimdide aramış hiç bişey olammış gibi konuşuyo uyuzzklava: size noldu kuzubilmiyorumkismile
Tanrıçam hem resim ekliyoz hem de burdaki resimlere bakıyoz onlar da kota yiyor indirmiş gibibilmiyorumkismile
13 haziran balo kuşum ve bu 2 hafta final dönemim olucek bildik bir yer olsa giderdim 10 dakikalık bir olay ama şlimdi iyi bir yer araştırmaya başlarsam sınavlar iyice yalan olurakannehir
Kopya olayını da ben hayatta beceremem o da bi yetenek canısı yanımdaki kopya çeker ben kızarırım laasempatiksalakcinni
yapma ya:))ben o konuda süperim..çok pis kopya çekerim üstüme tanımam:smiley-cool:hatta yanımdakinin kağıdını elime alır bakarım,ay hocalarla maceralarımı anlatsamsositososito
neeee resimlere bakıncadamı kotadan gidiyoakannehirama böyle bi saçmalık olurmu islom yafisfisfisnanay yavrum nanay o zaman
cano,en açık olan varya karamele dönük gibi duran..o şu andakuzuu iki remkde süperr şuan hangisi:lepi:
demet akalının albüme-tatlicadiarzu-:mymeka:benim albüme kıro:mymeka:nerdesin sen hem,ben yokkende gelmemişsin..iyice boşladın burayı:umursamaz:hangi albümeeee çabık söle
kuzu renk süper nası yaptın be:lepi:
kıyamam ya:)kopya cidden profosyenellik istiyen bişey kuzum..övünmek gibi söylemiyorum ama harbiden öyle:smiley-cool:anlıyorum seni:teselliEvet kuzum fotolara bakınca da bir miktar kotadan yiyor.akannehir
Yaa bizimkiler çok sıkı tutuyo işi 2asistan giriyor sınavdan önce kilitliyolar sınıfları
Arkadaşlarla her sınav öncesi aynı terane kağıdını açık tut sınavda arkama dönüp bakıom ama gözler seçemiyo uzağı kağıdı elime almam lazımsempatiksalakcinni
Yani hep kaderimle başbaşa kalıyom:gitme:
anam..smil ekliyemedi:1shok:hayatımın şoku:1shok::roflol:
tanrıçam sende baya beyazmışsın ya ne güzel esmerleşmişin kız melez olmuşun fıstık fıstık:lepi:
hoşbuldum minikimmm :lepi:
tanrıça karısı açıkladık yaa delü :mymeka:
atladm süpürgemee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?