G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.941
prensesim açamadım videoyu ya:sinifsinif:izle canımmm zati tanrıçamın dediklerini uygulamş videoda ama genel anlamda süper makyajlar yapıooo açıp açıp izliorummm hayranlıklaa
nazoşum allaha emanet olopuyorumnanaktancanolar ben kaçanziii
hepinizi öpenziiiiiŞeniz
firavun gibi yapma meleğim:roflol:çok kuyruk yapmıycaksın,hafifçe çkesen yeterli..eyeliner kullanma..kalem ile yap kuyruğu..eyeliner daha iri gözler için uygun..eyelinerle farklı bi görüntü oluyo..ama kalemle daha kısa ve doğal bi kuyruk çekebilirsin meleğimyok bebeğim hiç gözümün çine kalem çekmem,böle üst kirpik dilerime çekerim altınada ya ten renginde ya kremrengi far sürerim bi de öle olunca kalem akmıor ,
işte sorunum kurukta kuyruk yapınca sanki firavun gibi hissediorm kendimi siliorm geri sempatiksalakcinni
mesela böle gölgeli gölegeli bi makyaj yapim görünmüorm çok sinirleniorm , olmadı gözümün kerarına yıldız kuş böcek yapıştısam nasıl olurkaydirigubbakcemile3
akitim hoşgeldinŞenizsorular doğrultusunda netten resim çalmayı planlıyorum..dersi böyle şişiricem..çünkü resim ekliyemiyorum cano:gitme:tanrıcam bugün ne edeceuk yarında sınavım var bogulacagım :1no2:
[/B]
en doğrusunu yaparsın tospikvereliniortakyarın eklerim kuzularım az sonra çekicem swaçını
pc yi yarın yolluyom ablama ..
Ben geldimmm
Canparelerimmm opuyorumnanaktan
İstanbulda döndüm az önce ve yarın sabah Edirne'ye gidiciğim...hihoyyyt
Nasılsınız canlarım? Şeniz
60 sayfa geçmiş...akannehir
Okicam ama... :hulya:
livoooo:asigim:melekler:asigim:
ayyy bu sondaki simli nekaddaaaann güzel olmuş :asigim:
ölemi yapsam alta simli mimli bişe sürsem liner vs.. kirpik alimmi ? hafif kalırmıki , ama rengini böle günlükte pek kullanılmıycak bi renk seçsem , şu anda sesli düşünüorm delikafadulden böle dikkat çekici bi renk mesela delikafadulden
senin güzelliğinin yanında :asigim:
livim hoşgeldin opuyorumnanaktan
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Ben yokken ekşın yapılmış laaaaaaa :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben
Ağlamak istiyorum :gitme:
Kendimi yerlere atarak hem de... :çok üzgünüm: :a015: senağlama
prensesim açamadım videoyu ya:sinifsinif:
neler yapıyoki hatın merak ettim:jeyyar:
eyvahedigeldismileohaoldumsmileatma kanka atma:roflolLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Ben yokken ekşın yapılmış laaaaaaa :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben
Ağlamak istiyorum :gitme:
Kendimi yerlere atarak hem de... :çok üzgünüm: :a015: senağlama
hadi bakalım insllh dualarınız için cok tsk ederm bebeklerrr :Saruboceq: hihoyyyt
flormar plus 12 kesinlikle çok güzel bi renkk pudra rengi malum bu sezon çok moda deneyin derim güzellerimmmm:))))) oje kurutucu sürdüğüm için diplerim parlak durmş olabülüüüü
olumunekankayizsmile canısıa.s a.s amin a.s a.s
livitom hoşgeldin pamıgımm :asigim:[/B]
livim hoşgeldin opuyorumnanaktan[/B]
:asigim:güzelim benimm hoşbulduk :asigim:livoooo:asigim:
hoşgeldin melekomŞenizavatarın çok güzelkaydirigubbakcemile5
flormar plus 12 kesinlikle çok güzel bi renkk pudra rengi malum bu sezon çok moda deneyin derim güzellerimmmm:))))) oje kurutucu sürdüğüm için diplerim parlak durmş olabülüüüü
geçen gül bayılarak aldığım şıkırtılı bluzum:dance:
elbise gibi uzun bişey..işlemeleri çok hoşuma gittisositososito
benim moralimi düzeltmeye çalışyo canım o
düşünsene araba takla atıyo tamir edilmicek durumda hurdaya gitti sevgilim onun içinden çıktı
inan aptal gibiyim
sen köyde dağda kırda gezerkene burda yönetmen hanım ekşıııııın diye filme girdi ehehehe sempatiksalakcinni
eyvahedigeldismileohaoldumsmileatma kanka atma:roflolff yandık yahuboshayallersmiletamam sus senide görücem:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?