Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayyy bu sondaki simli nekaddaaaann güzel olmuş :asigim:
ölemi yapsam alta simli mimli bişe sürsem liner vs.. kirpik alimmi ? hafif kalırmıki , ama rengini böle günlükte pek kullanılmıycak bi renk seçsem , şu anda sesli düşünüorm delikafadulden böle dikkat çekici bi renk mesela delikafadulden

senin güzelliğinin yanında :asigim:

livim hoşgeldin opuyorumnanaktan

izle canımmm zati tanrıçamın dediklerini uygulamş videoda ama genel anlamda süper makyajlar yapıooo açıp açıp izliorummm hayranlıklaa
prensesim açamadım videoyu ya:sinifsinif:
neler yapıyoki hatın merak ettim:jeyyar:

canolar ben kaçanziii
hepinizi öpenziiiii
Şeniz
nazoşum allaha emanet olopuyorumnanaktan
firavun gibi yapma meleğim:roflol:çok kuyruk yapmıycaksın,hafifçe çkesen yeterli..eyeliner kullanma..kalem ile yap kuyruğu..eyeliner daha iri gözler için uygun..eyelinerle farklı bi görüntü oluyo..ama kalemle daha kısa ve doğal bi kuyruk çekebilirsin meleğim
uygulaman güzelkaydirigubbakcemile5yok bebem gerek yok kuşa böcüğe:roflol::roflol:

tanrıcam bugün ne edeceuk yarında sınavım var bogulacagım :1no2:
[/B]
akitim hoşgeldinŞenizsorular doğrultusunda netten resim çalmayı planlıyorum..dersi böyle şişiricem..çünkü resim ekliyemiyorum cano:gitme:
yarın allah yardımcın olsun,zihin açıklığı versin rabbim:Saruboceq:

yarın eklerim kuzularım az sonra çekicem swaçını
pc yi yarın yolluyom ablama ..
en doğrusunu yaparsın tospikvereliniortak
Ben geldimmm
Canparelerimmm opuyorumnanaktan

İstanbulda döndüm az önce ve yarın sabah Edirne'ye gidiciğim...hihoyyyt

Nasılsınız canlarım? Şeniz

60 sayfa geçmiş...akannehir
Okicam ama...
:hulya:

oyyyy kankam gelmiş:sm_cool:
hoşgeldin ciğer paremŞenizgezdin gördün..hadi anlat bize neler ettinhihoyyytözledik be hacı:1hug:

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

Ben yokken ekşın yapılmış laaaaaaa :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben

Ağlamak istiyorum :gitme:
Kendimi yerlere atarak hem de...
:çok üzgünüm: :a015: senağlama

melekler:asigim:
livoooo:asigim:
hoşgeldin melekomŞenizavatarın çok güzelkaydirigubbakcemile5

:roflol:
sen mezuniyet için istiyosun dimi cano..o zaman kirpik kullanabilirsin...ama saçına başına elbisene karar verde makyaj renklerini ve uygulamanı öyle seçelimŞeniz

flormar plus 12 kesinlikle çok güzel bi renkk pudra rengi malum bu sezon çok moda deneyin derim güzellerimmmm:))))) oje kurutucu sürdüğüm için diplerim parlak durmş olabülüüüü

böle bakırlı altın sarılı felan hihoyyyt
tanrıçam seni gördüm vallaha ilham geldi :asigim: yarın bi deneme yapimde bi bakın ona göre düzeltelim :jeyyar:

sen köyde dağda kırda gezerkene burda yönetmen hanım ekşıııııın diye filme girdi ehehehe sempatiksalakcinni

eyvahedigeldismileohaoldumsmileatma kanka atma:roflolff yandık yahuboshayallersmiletamam sus senide görücem:1ninca:
hadi bakalım insllh dualarınız için cok tsk ederm bebeklerrr :Saruboceq: hihoyyyt

güzel enerjimiz seninle bebeğimopuyorumnanaktan

şimdi bebeğim tanrıçam
sevdiceğim mezun oluor 4ünde baloda
ben sadece düz desensiz felan pudra rengi sırtı az açık çok mini olmayan dar askılı bir elbise giycem , halen terzide resim yükleyemiorm , ayakkabım ve çantam doreli ama spor ikiside , saçımıda hafif topuzumsu istiyorum
ozaman bakırlı doreli moreli hafif kahveli güzel olur dimi acaba dedim pembeli lacivertlimi yapsam renk katsın die :çok üzgünüm:

şikim ojeler süper en sevdiğim renktir hayatta,moda oldu bulmakta zorlanmıorm artık :1hug:

miniş bence hafif gri simli bi makyaj yap cok az da lila at ama belli belirsüz rujda pembe olsun :jeyyar:

flormar plus 12 kesinlikle çok güzel bi renkk pudra rengi malum bu sezon çok moda deneyin derim güzellerimmmm:))))) oje kurutucu sürdüğüm için diplerim parlak durmş olabülüüüü

ne kadan güzel eller
ne kadan güzel dırnaklar
maşallahhhhhhhhh
benim tırnaklar cug kadar
rengede bayıldım
almalıyım bu rengüüüüüü

kızlar pastelinde bu tonlarda ojeleri çıkmış çok güzeller henüz alamadım ama mutlaka bakın derim pudra renklerinde ben çok beğendimmm nette gördüm düü :):)

a.s a.s amin a.s a.s
livitom hoşgeldin pamıgımm :asigim:[/B]
olumunekankayizsmile canısı
livim hoşgeldin opuyorumnanaktan[/B]

hoşbulduk minigim
livoooo:asigim:
hoşgeldin melekomŞenizavatarın çok güzelkaydirigubbakcemile5
:asigim:güzelim benimm hoşbulduk :asigim:

tırnaklar çok seksi sochicim

nisannnnnnnn :sm_cool:

geçen gül bayılarak aldığım şıkırtılı bluzum:dance:
elbise gibi uzun bişey..işlemeleri çok hoşuma gittisositososito

Kankam alıntıdaki resimleri sildim yer kaplamasın deyyi :1ninca:
Colleen leri sen çok sevdin böböğüm aklinialirimsmile
ben daha deneyemedim ama alcam ya çok merak ediyom...hihoyyyt
Güle güle kullan balım elbise, küpeler, süper!
:lepi:

benim moralimi düzeltmeye çalışyo canım o
düşünsene araba takla atıyo tamir edilmicek durumda hurdaya gitti sevgilim onun içinden çıktı
inan aptal gibiyim

Canım çok üzüldün geçmiş olsun tatlım...:teselli:
Ama iyiymiş yine de şans mı, arabanın güvenliği mi desem
büyük kaza atlatmışsınız ceylom geçmiş olsun...
:1hug:

sen köyde dağda kırda gezerkene burda yönetmen hanım ekşıııııın diye filme girdi ehehehe sempatiksalakcinni

Yaa Akitom aynen öle olmuş..akannehir mafoldumben .Yönetmenim beni de şöhret edecek aklinialirimsmile

eyvahedigeldismileohaoldumsmileatma kanka atma:roflolff yandık yahuboshayallersmiletamam sus senide görücem:1ninca:

Vallaha mı kanka? :lepi:
Ama 2 günlüğüne köye kaçmamı beklemiş gibisin gibime geldi de aşkom :sinifsinif:
ekşın yapman içün :gitme:
ondan mütevellit depresyona girerim bak
bilmiyorumkismile ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…