Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şansıma bak yaaa tam girdim livim saçlarını gördüm sen kaldırmadan :lepi:
siyaha aşığım ben cesaret etsem öle boyatırım valla..çok güzel olmuşşş :lepi:

oyyy teşekkur ettim hihoyyyt
bende lise sonda siyah hint kınası ile boyamıştım o zamanlar sarı aşığı bir hatun oldugum için oryalle açtırmıştık o zamanlar hiç begenmemiştim siyah saçı :umursamaz: tekrardan cesaret edeilecegimi hiç sanmıyordum presesesin uykusuyum aklıma girdi =) iyikide git yaptır dedi hihoyyyt eğer aklında koyu renk varsa yaptır bebem sanada çok yakışacaktır olumunekankayizsmile

Bitanem zaman geçsin öyle boyarsın...Siyah boya da saçı yakabiliyor...:bbo:
Ama harika olmuş ben çok beğendim çok yakışmış kuzuma...
:asigim: :1hug:

harbiden mi açtırma işlemlerinin saçı yaktığını zarar verdigini biliyordum ama siyahın saçı yaktıgını ilk defa duydum

liviiimmmm :1shok: bayıldım süper olmuş tam istediğim renk ozaman ben direk 2 hafta sonra kahveye boyyum :1shok: daha koyusuna boyama bence livim çok siyahımsı olablir bence bu budur yani opuyorumnanaktan

siyah saç renkli göze bitiyorum ben boshayallersmile
ama hiç saçlarımı açık renk kullanmadım henüz livim...ilk kez gölge attırdım..yazdan sonra biraz daha açtırcam karamelle yakın bişe kaydirigubbakcemile2
öle denemeye niyetlendim bakalım...şimdi siyaha dönmiyim birden :)) ama denycem bende aklımda kesin aklinialirimsmile

harbiden mi açtırma işlemlerinin saçı yaktığını zarar verdigini biliyordum ama siyahın saçı yaktıgını ilk defa duydum

İvet kankacım. İlla olacak değil ama olabiliyor. Çok koyu renklerde de bu risk var malesef...Özellikle siyah ve mavi siyahta.:1ninca:
Ama süreyi çok kısa tutmazsan sorun olmaz tatlım...
opuyorumnanaktan

canlarım ben çıkım yarına kadar toparlanıyım biraz daha,baloyada nasıl hazırlancaksam,hepinizi çok çok öpüoorrrmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben geldim kim var kim yok :jeyyar:
minişimmm gecmiş olsun tatlım üzüldüm yaaaa inslhh bidaha olmaz tüh yaa
neyseki biraz iyiymissin :teselli:

tanrıcaaammmm bebeim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
Allah kavusturmus bebeim sükürler olsunboshayallersmile
seni cok özledim yaa gel öpem
Şeniz Şeniz Şeniz

nisanım cok cici seyler almıssın güle güle kullan tatlımmm

tanrıçam balımmmmm yoksam nazar mi deydi şimdi iyisin dimi
inan bizde böyle düşünüyoruz bitanem..çünkü düşün düşün hasta olucak hiç bi sebep yok:sm_confused:
Kanka benim kaşa başka model olmuyo ondan onları seçtim.
Geçmiş olsun hasta mı oldun sen:çok üzgünüm:
he kanka hastalandık biz:gitme:
bu gün daha iyiyiz ama gözümüzü açabiliyoruz en azından-tatlicadiarzu-madem ısrar ediyosun o modelde,öyleyse sinem kobalın kaşları derim bebemvereliniortak

ben diyicek çok şey buluyorumda ortam müsait değil bebeğimolumunekankayizsmilemanyak çöpe atarım demiş:roflol::roflol:neyse kanka büyük sözümüze tövbe:2::2atinin smile baktıkça kopuyorum zaten offf:roflol::roflol::roflol:ağzı bi karış açık:roflol::roflol:ay yazamıcam:roflol::roflol::roflol:

bilimiyorum ki :sinifsinif:
benimde aklıma o geldi aşkitom ama neyin içine koysam tanrıçam yanılmıyorsam body shop çilekli gloss kabını kullanmıştı ben onu kullanamam yani feda edebilecegim hiçbirsey yok
cevap aşşada
livim vatson da satılıor ya boş kutucuklardan onlar olmazmı acaba ? yada ucuzundan bi o şekil kaplı bişi alırsın boşaltırsınguclubacismile
ağzın bal yesin..ben yazıcaktım şimdi minimkaydirigubbakcemile5
afiet olsun kelebeğim,bi gün yapıp hepinize yollucam yemek opuyorumnanaktan
tam bir illet hastalıkalsanaalsanasmileAllahtan erken teşhis kontrol altında çiçeğim opuyorumnanaktan

[/B]
şeker gerçekten sinsi bi hastalı minim.insanın hayatını kısıtlıyo resmen..şeker olanlara allah şifa versin diyorum
pişmiyomu,elsiz kolsuzmu:1shok::roflol::roflol:öldürüyo beni bu kızsırnaşık şeyyeme işte yeme:mymeka:boşamı diyoruzilla korkutucazboshayallersmile
valla bayıldım aldıklarına kankayerimsenibenhepsini güle güle kullanŞenizlivin saçlara geberdim aprilim:asigim:benimkini razı edip saşımı koyulaştımayı istiyorum:enbuyukkk:

zılgıtı çektiysen iyisin demektir:lepi:ama aklım sende kaldı canım,bayıldım falan diyince korktum senin için:gitme:şükür iyisin şu anzılgıtına hayrankaydirigubbakcemile3
şansıma bak yaaa tam girdim livim saçlarını gördüm sen kaldırmadan :lepi:
siyaha aşığım ben cesaret etsem öle boyatırım valla..çok güzel olmuşşş :lepi:
sen ne ballı firissin(anladın sen)kaçma hemen gelde 2 lafın ağzını burnunu yaralımkaydirigubbakcemile2
prensesin uykusuyumun aklını seviyim:lepi:hayran kaldım kanka:asigim:vazgeçme bu renkten..muhteşem olmuşş..yüzünün güzelliğini bildiğim için çok yakıştırdım..ama hint kınasıyla boya bir değil,memnun kalmaman normal...kırmadığın için teşekkür ederim ayrıca balıma.s.
bende çok özledim imzası güzelhihoyyytkavuştuk bebeğim çok şükür,ama anca haber verdim size.sende hoşgeldin güzelim benimŞeniz.
sesimi duyan yok miiiii :sinifsinif:
niye ben geldiğimde kimse olmuyor yaaaaaa mafoldumben

akitttttttttttdelikafaduldensesime geeelkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
geliyoruuuuuuuummmmm delikafadulden
ya sevgülüme yaptıgım pastayı koycaktım niko koy demişti sempatiksalakcinni

ay yanları biraz taştı aceleden düzeltemedim sempatiksalakcinni
yarime yaptıgım pasta içi çikolata soslu ve çilek ve muz var

imzamı begenen herkese tasakkürler sempatiksalakcinni
herkesin kalpçikleri orda saklıyorum :jeyyar:

ha sac deyince livitom sacını gördüm tatlım
bence güzel olmus dahada koyultma bu cok hoş :lepi:

minikim hoşgeldinnnn aklinialirimsmile
kekle yaptım bebeim cok kolay :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…