- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.761
çok geç artık patron delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:allah belanı vermesin sayın seyirciler:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nikooo bunu yapmıcaktın bana:roflol::roflol::roflol:iletin için teşekkür ederim ama avatarı hemen değiştir,yoksa gülme krizinde gebericem...ay bakamıyorum yok yok bakmıycam:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
islom seni elbisenle ayakabılarını görmemiştim tanrıçamın iletisinden gördümSelamm hatunkızlar nabıyonuzzopuyorumnanaktan
Ben bugün erkenciyim sevgilicağızımla kahvaltıya gittim aşk tazeledik aklinialirimsmile
Çok güzel bi çiçek yaptırmış pembiş pembiş bayıldım:asigim:
Tanrıçam bugün iyisin dimi hatim ettim kız sana dünden beri:Saruboceq:
Nikon allah seni nası biliyosa...
Ne gösterttiler sana ölee:1shok::1shok: olmuşun delikafadulden
Şimdi de derzzzzzz mirmirmirmir çalışmam lazımmkafamçokkarıştı
allah razı olsun meleğim benim beŞenizaslansın kızım senolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanallah razı olsun gülüm..inanki daha iyiyiz..hakkını helal et bebemŞenizSelamm hatunkızlar nabıyonuzzopuyorumnanaktan
Ben bugün erkenciyim sevgilicağızımla kahvaltıya gittim aşk tazeledik aklinialirimsmile
Çok güzel bi çiçek yaptırmış pembiş pembiş bayıldım:asigim:
Tanrıçam bugün iyisin dimi hatim ettim kız sana dünden beri:Saruboceq:
Nikon allah seni nası biliyosa...
Ne gösterttiler sana ölee:1shok::1shok: olmuşun delikafadulden
Şimdi de derzzzzzz mirmirmirmir çalışmam lazımmkafamçokkarıştı
Aprılımm hee ben manyak oldummsempatiksalakcinniislandddddddd delikafadulden
Manyaksın kızım sen yaaaaaa akannehir sempatiksalakcinni
__TanRIcA__;13596364]allah razı olsun meleğim benim beŞenizaslansın kızım senolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanallah razı olsun gülüm..inanki daha iyiyiz..hakkını helal et bebemŞeniz
demek aşk tazelediniz..hey maşşallahbizde cabbarımla(kod adı-tatlicadiarzu-)tilfonda cilveleşiyoz :sinifsinif::2:
islom be,2 makyaj yapta gözümüz şenlensin kuzum pazar pazar:delphin
islo yavrum çılgın bir renk senin şu gözler maşallah yaaakannehir
ben normalde pek mavi gözden elenktrink alamam, ela-kahve-yeşil karışımı severim ama senin bu rengin çok başka kuzum acayip bişi maşşallahhh tütü :lepi: zemuszemus
aynen aprilimkaydirigubbakcemile5çok değişik,hoş bi renk dimiislo yavrum çılgın bir renk senin şu gözler maşallah yaaakannehir
ben normalde pek mavi gözden elenktrink alamam, ela-kahve-yeşil karışımı severim ama senin bu rengin çok başka kuzum acayip bişi maşşallahhh tütü :lepi: zemuszemus
halaycı başı hoşgeldin:roflol:slmm kızlarrrdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
hööööö kaydirigubbakcemile3
niko sen varya sen eline düşen yandı delikafadulden
halaycı başı hoşgeldin:roflol:
B]
[/url][/IMG]
__TanRIcA__;13596585]aynen aprilimkaydirigubbakcemile5çok değişik,hoş bi renk dimiallah nazardan saklasın [
isoo onu nası göz kızz:asigim: maşallahhhŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?