- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.781
ben biliyorum aga,hatun her daim kokoş:1closedeyes:sabah kahvaltıya gitmiş,makyaj yapmadan dururmu:lepi:
öncelikle kırmadığın için çok teşekkür ederim bebeğimŞenizo nası bi göz rengidir yarabbimzaten gözlerinde iri iri maşalah,ama rengi başka bi güzel anacım yaboshayallersmile
sevgilin içinde boğuluyodur kesinboshayallersmile:jeyyar:
valla içim açıldı hesaol islomolumunekankayizsmile
ulan halamıhb bitanemŞeniz hala halay çekiyorum senin topikte:1closedeyes::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
evet..bekliyorum bebemkaydirigubbakcemile:mymeka:ŞenizTanrıçammmŞeniz
Hee valla kokoşumm ya zemuszemus
Yalnız sabah kalkıom aklımda siz düşünceyi gorüyon mu gelince kankalara eklerim diye foto çekiom bide sabah sabah:teytey:
Benim de senin nicki görünce bilem içim açılıo bebeeemm
sana şimdi bişey göstericem höööö:1shok: diye kalıcaksın:mymeka:tanrıçam ekledim bile bak dudak makyajı topiğinekaydirigubbakcemile3delikafadulden
panroram ne yarışması bu?kapito kapito beybi:smiley-cool:tanrıçam burdan yazayım edim ..gece kaldırdım diğer resimleri albümden ,tek kalan o foto ile katıldım ,3 gün içinde kabul edilir ise yayınlanacak haber veririm size oylama için kapito
Benim PC de öyle yaa guclubacismile
Google ayarları bizden kaynaklanmıyo da...akannehir
Benim PC çok ses çıkarıyo ya kafam şişiyo ohaoldumsmile
üstelik masaüstü olduğu için sandalyede popom ağrıyo yeminle...sivilce oldu popom hep..:gitme: -tatlicadiarzu-
Bir laptop almanın zamanı geldi sanırsam. :lepi:
A bu PC yi de camdan atacam :tomato:
benimki acayip bişeybebeğim ya..anlatılmaz yaşanır:mymeka:düşman başınakötükedihüso
ben masaüstünde 10 dakikadan fazla kalamıyorum aprilim,hem uykum geliyo,hem sırtım popom ağrıyo,sıkılıyorum bi acayip oluyorum(sanki anamızdan leptopla çıktık)ama leptop benim için lüx değil,ihtiyaç,ayrıca fiyatlar aynı..eskidendi o yüksek fiyatlar
makyaj yarışması canım yaa,kıytırıktan... ama hedayeleri guzel kaydirigubbakcemile3
Aşkom benim de sırtım belim popom her yanım ağrıyo ama :gitme:
sizler için değer be hacı :lepi: olumunekankayizsmile
Zaten almam şart bir laptop yavrum zira yakında gideceğim buralardan, lazım olacak her türlü bana da, sevdalıma da...:hulya:
mini notebook'lar çok hoşuma gidiyor, daha hafif hem...taşıması daha kolay...:1rolleyes:
ne dersiniz, kullanan var mı mini laptop canparelerim?
ya ben onun yapmadımdı makyajı aslında...makyaj da çok iyi olmamıştı şahsen ,ama diğer yarışmacı resimlerine bakınca katılsam da olur dedim.....hadi ya:jeyyar:neymiş hediyeler
konu içeriği nedir..mesela sende çok hafif makyaj vardı..makyaj teması varmı?komple yüz koyuluyo sanırım dimi pandoş?
sana şimdi bişey göstericem höööö:1shok: diye kalıcaksın:mymeka:
koşa koşa gittim bi halt sandımda
benimki alıcaktı 550 tl yemi ne düşmüş aprilim..ayrıca kendisi 2 gün önce leptop aldı,800 küsüre..hemde 0 ve garantili,taşıma çantasıda hediye:smiley-cool:kartla ayda 82 tl yemi ne geliyoCADIARZU
kıyamam kuzum ya..kızım benimkide taktı yurt dışına.kafam bozuk,alıcam aklınıı:mymeka:alıyorumda anlamıyookursanda okulülülülülülügelmicem işte:dilcikar:
leptop sormuşun,ben notbuk anladım:smiley-cool:leptop kullanıyorum ben memnunum ama formatlandıktan sonra kafayı yedi işte bebeğim
kanka aklın varsa kesinlikle al derim..bende allah kısmet ederse notbuk almayı düşünüyorum..evde olmadığım zamanlar girmek için..yani sizin için:smiley-cool:
leptop al ilk etapta,daha sonra notbuk alırsın istersen bebemkaydirigubbakcemile5
aprilim notebookda sanırsam cd olayı yok :S ve bozlursa parça degi,şimi de olmuyo..leptp alrdm ben yernde olsaydm ama yinede araştr sor soruştr iyice cano kaydirigubbakcemile5
ah bebeğim,ben çok anlarımda sanki:)Kanka cahilliğime tüpüreyim benneyaptımki
ben elektroniklerden hiç anlamam da...:kedi:
Laptopla notebook farkı ne ola ki ? :sm_confused:
İşte ben Mini olanından alayım didim hafif diye, fisfisfis
Senin sevdalın 800e hanki marka aldı bebem?
islanddd :lepi: bayıldmmm bebeim sanaa gözlerinin maşallahı varahh ahh boshayallersmile
resim atabilirsem pc ye dudagımı ekliycem bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?