Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Hee valla kokoşumm ya zemuszemus
Yalnız sabah kalkıom aklımda siz düşünceyi gorüyon mu gelince kankalara eklerim diye foto çekiom bide sabah sabah:teytey:
Benim de senin nicki görünce bilem içim açılıo bebeeemm

hb bitanemŞeniz hala halay çekiyorum senin topikte:1closedeyes::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ulan halamı:roflol:maşalah enerjine kuzum:smiley-cool:yılın halaycısı olucak hatunsun he
sen ne zaman dudik makyajı ekliyosun bakıyım hacıgamyoncuiremsu

TanrıçammmŞeniz
evet..bekliyorum bebemkaydirigubbakcemile:mymeka:Şeniz

oyy kurban olsunlar:1hug:canım benimolumunekankayizsmile
bende her giyindiğimde ve kendimi süper hissettiğimdebayanssulusmileresim çekiyorum en ince detaya kadarbayanssulusmile
ama benimki hemen siliyo onları..diyo yoksa kk yamı eklicektinkötükedihüsosaçmalama herif:mymeka:öylesine çektim desemdeboshayallersmileyemiyo:icecream:

Son düzenleme:
kızlar be
bu pc beni verem edicek:mymeka:yine donuyo,ayrıca gugıl leb demeden leblebiyi anlamıyo artık,ayarlarıda değişti,seçeneklerim yok,resim atamıyorum,2 saat donuyo hasta oluyorum..daha yazıyımmıakannehir
hafta içi yollarım ben bunu yine haberiniz olsunnişanlımdan yazarım size olmadı

tanrıçam burdan yazayım edim ..gece kaldırdım diğer resimleri albümden ,tek kalan o foto ile katıldım ,3 gün içinde kabul edilir ise yayınlanacak haber veririm size oylama için kapito

Benim PC de öyle yaa guclubacismile
Google ayarları bizden kaynaklanmıyo da...akannehir

Benim PC çok ses çıkarıyo ya kafam şişiyo ohaoldumsmile
üstelik masaüstü olduğu için sandalyede popom ağrıyo yeminle...sivilce oldu popom hep..:gitme: -tatlicadiarzu-
Bir laptop almanın zamanı geldi sanırsam. :lepi:
A bu PC yi de camdan atacam
:tomato:

tanrıçam ekledim bile bak dudak makyajı topiğinekaydirigubbakcemile3delikafadulden
sana şimdi bişey göstericem höööö:1shok: diye kalıcaksın:mymeka:
koşa koşa gittim bi halt sandımda

tanrıçam burdan yazayım edim ..gece kaldırdım diğer resimleri albümden ,tek kalan o foto ile katıldım ,3 gün içinde kabul edilir ise yayınlanacak haber veririm size oylama için kapito
panroram ne yarışması bu?kapito kapito beybi:smiley-cool:

benimki acayip bişeybebeğim ya..anlatılmaz yaşanır:mymeka:düşman başınakötükedihüso
ben masaüstünde 10 dakikadan fazla kalamıyorum aprilim,hem uykum geliyo,hem sırtım popom ağrıyo,sıkılıyorum bi acayip oluyorum(sanki anamızdan leptopla çıktık)ama leptop benim için lüx değil,ihtiyaç,ayrıca fiyatlar aynı..eskidendi o yüksek fiyatlar

Aşkom benim de sırtım belim popom her yanım ağrıyo ama :gitme:
sizler için değer be hacı :lepi: olumunekankayizsmile

Zaten almam şart bir laptop yavrum zira yakında gideceğim buralardan, lazım olacak her türlü bana da, sevdalıma da...:hulya:

mini notebook'lar çok hoşuma gidiyor, daha hafif hem...taşıması daha kolay...:1rolleyes:

ne dersiniz, kullanan var mı mini laptop canparelerim?

benimki alıcaktı 550 tl yemi ne düşmüş aprilim..ayrıca kendisi 2 gün önce leptop aldı,800 küsüre..hemde 0 ve garantili,taşıma çantasıda hediye:smiley-cool:kartla ayda 82 tl yemi ne geliyoCADIARZU
kıyamam kuzum ya..kızım benimkide taktı yurt dışına.kafam bozuk,alıcam aklınıı:mymeka:alıyorumda anlamıyookursanda okulülülülülülügelmicem işte:dilcikar:
leptop sormuşun,ben notbuk anladım:smiley-cool:leptop kullanıyorum ben memnunum ama formatlandıktan sonra kafayı yedi işte bebeğim

Son düzenleme:
hadi ya:jeyyar:neymiş hediyeler
konu içeriği nedir..mesela sende çok hafif makyaj vardı..makyaj teması varmı?komple yüz koyuluyo sanırım dimi pandoş?
ya ben onun yapmadımdı makyajı aslında...makyaj da çok iyi olmamıştı şahsen ,ama diğer yarışmacı resimlerine bakınca katılsam da olur dedim.....
tam yüz canım ,bunlarda 1.cinin hediyeleri ilk 3 e hediyeler var...konusu vs yok ..
glominerals makyaj ürünleri hediyeleri...

http://www.kozmodermo.com/Default.aspx?pageID=3499 bu sayfada..

Son düzenleme:
sana şimdi bişey göstericem höööö:1shok: diye kalıcaksın:mymeka:
koşa koşa gittim bi halt sandımda

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aa niye ne güzeldi amakaydirigubbakcemile3
kızlar laptop demişken benmkide bozuldu ve içindeki bütün resimlerim gittii açılmıyo bilgisayar of off yarın götürücem servisinee:gitme::gitme::sinifsinif:

kanka aklın varsa kesinlikle al derim..bende allah kısmet ederse notbuk almayı düşünüyorum..evde olmadığım zamanlar girmek için..yani sizin için:smiley-cool:
leptop al ilk etapta,daha sonra notbuk alırsın istersen bebemkaydirigubbakcemile5

Kanka cahilliğime tüpüreyim benneyaptımki
ben elektroniklerden hiç anlamam da...:kedi:

Laptopla notebook farkı ne ola ki ? :sm_confused:

İşte ben Mini olanından alayım didim hafif diye, fisfisfis
Senin sevdalın 800e hanki marka aldı bebem?

islanddd :lepi: bayıldmmm bebeim sanaa gözlerinin maşallahı var ahh ahh boshayallersmile
resim atabilirsem pc ye dudagımı ekliycem bende :))

aprilim notebookda sanırsam cd olayı yok :S ve bozlursa parça degi,şimi de olmuyo..leptp alrdm ben yernde olsaydm ama yinede araştr sor soruştr iyice cano kaydirigubbakcemile5

aprilim notebookda sanırsam cd olayı yok :S ve bozlursa parça degi,şimi de olmuyo..leptp alrdm ben yernde olsaydm ama yinede araştr sor soruştr iyice cano kaydirigubbakcemile5

Sağolasın Paticanım benimmm Şeniz olumunekankayizsmile

İyice araştırayım ben mademse
kaydirigubbakcemile2

ah bebeğim,ben çok anlarımda sanki:)
ama mini olan notbuk,büyük olan leptop işteŞenizayy adını unuttum hasta hasta aldı muhalledeki pc.ciden:smiley-cool:sorıyım yazarım bebeğim

islanddd :lepi: bayıldmmm bebeim sanaa gözlerinin maşallahı var ahh ahh boshayallersmile
resim atabilirsem pc ye dudagımı ekliycem bende :))

hoşgeldin hanfendübiraz zahmet ette geçmişe bak:mymeka::umursamaz::smiley-cool:bak bunu yaparım sana:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…