Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

pastaya bak beeeeeee :lepi: bayıldmm resmen kızım bu ne bölee hamarat seniii
hamaratlısın valla hee sempatiksalakcinni

Bi bakıp kaçıcam kuzularopuyorumnanaktan

Tanrıçam ciclerimi beğenmene sevindim bebeğim çok teşekkür ederimolumunekankayizsmile Geçmiş olsun kuzum noldunuz ya kesin nazardır okuyup gönderiyom hemen burdankaydirigubbakcemile2

Aprılım sizin ordaki pazarlarda ne harika şeyler var ya bide 5 lira dedin beni bitirdin hepsine bayıldım iyi günlerde sağlıkla giy.Şeniz

Akitim pastayı eklemişin göz hakkımız nirde kız tabi o pastanın yerinde yeller esiyordur şimdi yarasın bakalım ne diyeli (sığdın mı sen onun içinesempatiksalakcinni)

Akitim pastayı eklemişin göz hakkımız nirde kız tabi o pastanın yerinde yeller esiyordur şimdi yarasın bakalım ne diyeli (sığdın mı sen onun içinesempatiksalakcinni)
hıııı sıgdım sıgdım sempatiksalakcinni
islom kolya gelsin tatlım

akitramm sen yaparsnda güzel olmaz mı kii aklinialirimsmile
hoşbeldm bebem bayanssulusmile

Şeniz

Yarın erken kalkcam yatıyorum canlarım.

Akitim yirim seniŞeniz

Minim çok geçmiş olsun sana da bitanem kıyamam ya yarın için şimdiden iyi eğlenceler diliyorum çok iyi geçer umarım fotoları hazır et hakaydirigubbakcemile2

İyi geceler bitanelerimopuyorumnanaktan

ben göremiyorum akitomafoldumbenohaoldumsmile
islom kaçıcakmısın kuzumŞenizallah rahatlık versin o zaman mavişimopuyorumnanaktan

pati karısı,sabahtan beri geberiyoruz nikoyla o smiline zaten:roflol::roflol::roflol:ağzı açmış bi korkulu ifade bi salak bi şaşkın:roflol:elindede ip:roflol::roflol:a yok yazamıcam ben:roflol::roflol:

opuyorumnanaktanpatim sanırım onu imagashacten falan mı yükledin ama oip atlamıyo hacı ohaoldumsmile
tanrıcam göremeyomusun :/

canlar bn cıkıyorum herkese hoş sohbetler

ay bende koptum ona yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

hadi bebem hadi sabahtan beri halay çekiyosun yorulmadınmı kız:roflol::roflol:hadi yürükaydirigubbakcemileiyi geceler minikomopuyorumnanaktan

patronummm yok böle birşey ya :roflol::roflol::roflol::roflol:

April aldıklarını güle güle kullan canımmm Şeniz kesene bereket sositososito
özellikle bu ikisine bayıldımm delikafadulden
hele ikinciyi giymeyi çok isterdim :2:

estsğfirullah canım :umursamaz: nazenin kuzum benim çok geçmiş olsun Şeniz
pastadaki süslemelere bayıldımm cokacimcoook
afiyet bal şeker olmuştur inşaallah Şeniz
senin kalplerin de çok özel akitom :asigim: pastanın üstündeki kalp hele olumunekankayizsmile

patronummm yok böle birşey ya :roflol::roflol::roflol::roflol:

allah belanı vermesin sayın seyirciler:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nikooo bunu yapmıcaktın bana:roflol::roflol::roflol:iletin için teşekkür ederim ama avatarı hemen değiştir,yoksa gülme krizinde gebericem...ay bakamıyorum yok yok bakmıycam:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…