- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.741
Oyhhh pastaya bakkcokacimcoook
begenmenize cok sevindim kuzular opuyorumnanaktan zemuszemussüslemesi süper olmuş yaaa:asigim:aklinialirimsmile
eklesene akitimcokacimcoookcokacimcoooknikoya söz vermesen koymıcakmısın aşkolsun
bizde sana taşakür ederük kanka:smiley-cool:
ay yanları biraz taştı aceleden düzeltemedim sempatiksalakcinni
yarime yaptıgım pasta içi çikolata soslu ve çilek ve muz var
imzamı begenen herkese tasakkürler sempatiksalakcinni
herkesin kalpçikleri orda saklıyorum :jeyyar:
pastaya bak beeeeeee :lepi: bayıldmm resmen kızım bu ne bölee hamarat seniii
hamaratlısın valla hee sempatiksalakcinni
atinin smile baktıkça kopuyorum zaten offf:roflol::roflol::roflol:ağzı bi karış açık:roflol::roflol:ay yazamıcam:roflol::roflol::roflol:[/B]
sen ne ballı firissin(anladın sen)kaçma hemen gelde 2 lafın ağzını burnunu yaralımkaydirigubbakcemile2
lafa bak :roflol: 2 lafın agzını burnunu yaralım :roflol:
ekledgm smile kötü mü lan guclubacismile zar zor buldum onuda heee sempatiksalakcinni
pati pati patiiimm hoşgeldin kuzum
begenmene sevindim tatlım aklinialirimsmile
hıııı sıgdım sıgdım sempatiksalakcinni
Akitim pastayı eklemişin göz hakkımız nirde kız tabi o pastanın yerinde yeller esiyordur şimdi yarasın bakalım ne diyeli (sığdın mı sen onun içinesempatiksalakcinni)
akitramm sen yaparsnda güzel olmaz mı kii aklinialirimsmile
hoşbeldm bebem bayanssulusmile
ben göremiyorum akitomafoldumbenohaoldumsmile
islom kaçıcakmısın kuzumŞenizallah rahatlık versin o zaman mavişimopuyorumnanaktan
pati karısı,sabahtan beri geberiyoruz nikoyla o smiline zaten:roflol::roflol::roflol:ağzı açmış bi korkulu ifade bi salak bi şaşkın:roflol:elindede ip:roflol::roflol:a yok yazamıcam ben:roflol::roflol:
akitim bende kaçıcam..iyi geceler canımın içiŞeniz
minik yürü bizde gidelim hacıkaydirigubbakcemile
hadi bebem hadi sabahtan beri halay çekiyosun yorulmadınmı kız:roflol::roflol:hadi yürükaydirigubbakcemileiyi geceler minikomopuyorumnanaktan
patronummm yok böle birşey ya :roflol::roflol::roflol::roflol:ben göremiyorum akitomafoldumbenohaoldumsmile
islom kaçıcakmısın kuzumŞenizallah rahatlık versin o zaman mavişimopuyorumnanaktan
pati karısı,sabahtan beri geberiyoruz nikoyla o smiline zaten:roflol::roflol::roflol:ağzı açmış bi korkulu ifade bi salak bi şaşkın:roflol:elindede ip:roflol::roflol:a yok yazamıcam ben:roflol::roflol:
Canlarım dünkü Cuma pazarından 5 er TL ye aldığım t shirtler...:lepi:
2 oje, Cecile No:32 (Mini'ciğimin kayısı renkli ojesi)
Carmina Bordo no: 700
Carmina ojeler süperdir, içinde minik top var, sonuna kadar bitmeden kullanırsınız.
indirimdeymiş, 1.5 TL, bikaç rengini daha alıcam bayanssulusmile
Ve güneş koruyucum La Roche Posay Anthelios yağlı ciltler için yağsız parabensiz sıvı formda matlık veren güneş koruyucu. 47 TL.:lepi:
Bu kremin geçen seneki versiyonu. Bu sene çıkanı daha yağlıymış ve emilmiyormuş o nedenle alacak olan olursa, eski versiyonunu isteyin. Son kullanma tarihi 11/11 yani ürün eski değil, içerik eski sadece. hihoyyyt
April aldıklarını güle güle kullan canımmm Şeniz kesene bereket sositosositoBunları ise Salı pazarından aldım bizim evin ordaki :lepi:
tanesi 3.5 TL.
3 tanesi 10 TL nihaha sempatiksalakcinni
Bu turuncu olanı evde giymek içün aldım, dışarda bu rengi giyemem hihi üstündeki kız aynı ben sempatiksalakcinni
ama dökümlü hoş duruyor bayanssulusmile
Nar çiçeği bluz çok tadlu kaydirigubbakcemile5
lilililililiiiiiiiiiiiiiii tanrıçammmm gelmişşşşşşşşşş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden iniştemizde teskeresini almışşş Allahım bu boktan günümün üstene aldığım haber beni çok mutlu ettiiiiidelikafaduldendelikafadulden
Allahım bi daha ayırmasın , e bişe kaldı artık sırda,
düğüüünnn:teytey:
yaaa kızlar öle kötü oldumki süveyşi yaparlerken bayılmışıım yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bi saat ayılamamışım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayılıncca yaptı , şimdi açık dişimin için perşembe günü dolduracak , bide doğum günüm o gün yine bayılırsam mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben de malmıyım neyim bu yaşımda , ama koku ses filan bi de soğuk bi de reglimin ilk günü zaten hastaneye gidecektim serum iğne için, keşke önce gitseydim bi de onun ağrısı hepsi üst üste geldi şimdi biraz açtım gözümü mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
pastadaki süslemelere bayıldımm cokacimcoookay yanları biraz taştı aceleden düzeltemedim sempatiksalakcinni
yarime yaptıgım pasta içi çikolata soslu ve çilek ve muz var
imzamı begenen herkese tasakkürler sempatiksalakcinni
herkesin kalpçikleri orda saklıyorum :jeyyar:
patronummm yok böle birşey ya :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?