Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nasıl yaptın maskeyi canımhihoyyyt

Yıvrım, beyaz kilden 2 dolu çay kaşığı
Ve kıvamı oluşana kadar karpuz suyunu gıdım gıdım karıştırarak yaptım.
başka bişi koymadım.:lepi:
Rengi yeşile döndü ve kıvamı yağ gibi oldu yumuşacık süper! zemuszemus

Kuruyunca da yıkadum ve dediğim gibi elma sirkeli pamukla sildim bebeğim
olumunekankayizsmile

topraamm harikasınopuyorumnanaktan
pasta yemede yanında yat cinsinden akitim
cokacimcoook

öyle iyi anlıyorumki seni!ama evlilik böyle bişey işte..fedakarlık!!eşin bunu bile bile evlendi dediği gibi..sen o yüzden gönlünü ferah tut o açıdan bebeğim..sende o eş olduğu sürece allah sırtını yere getirmez...hep böyle sevin birbirinizi işallah:Saruboceq::Saruboceq:
nazom hemen net bağlattır,biz seni çok özleriz,sende bizsiz duramassınaklinialirimsmilehem oraların resimlerini çkersin paylaşırsın bizlealkisalkisalkispoliyanna tanrıça smili
allah sendende razı olsun cano,naptımki...Şeniz

bebeim senin pc neden böyle oldu yaaa :bbo:
aman ruh hastası be akitim bilsem:dilcikar:

bıcı bıcıda yaptınmı kankahihoyyytohh yapmış misssbayanssulusmile
senin aneyi çok seviyorum..benim aney dinlemiyo beniresim eklicekmisin bebekom?

the body shop'ta en sevdiğiniz body butter ve scrub'larda kaçırılmayacak 2 al 1 öde fırsatı! Mağazalarımıza bekliyoruz

-----the body shop'un alışkanlık yaratan vazgeçilmez vanılya serisinde 2 al 1 öde fırsatı kısa bir süre için mağazalarımızda sizleri bekliyor!

-----Yazın ferah ve etkileyici bir koku için haziran ayı boyunca aqua lıly edt %30 indirimle tüm mağazalarımızda!

-------Güneşi cildinizde hissedin! The body shop'tan yaza muhteşem girmeniz için sezonel ve bronz makyaj ürünlerinde %30 indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

------Her mevsimin kokusu love etc... Parfüm serisinde 2 al 1öde fırsatı tüm mağazalarımızda sizi bekliyor

------vücudunuzu yaza hazırlayın. Tüm nane ayak bakım ürünleri ve spa serileri size özel 2 al 1 öde fırsatıyla mağazalarımızda

[/B]

Kızlar The Body Shop promosyon olayını aşmış resmen,:lepi:
Duyurulurrrr
:lepi: hihoyyyt

Son düzenleme:
aprilim bi arkadaşım önermişti senin tarifi çilekle de deniyebilirz..çilekde yararlıymış baya :lepi:
kil zaten süper bişe her bişe katarız içine bayanssulusmile

bıcı bıcıda yaptınmı kankahihoyyytohh yapmış misssbayanssulusmile
senin aneyi çok seviyorum..benim aney dinlemiyo beniresim eklicekmisin bebekom?

Yok aşkom bıcı bıcı yapmadum...:kedi:
Yarın saçımı boyicam (aynı renge) bayanssulusmile
Öyle yıkancam hihi :lepi:
Benim aney isyankar değildir, munistir maşallah kaydirigubbakcemile5
Bir dudak makyajı fotosu ekleyebilirim belkim
aklinialirimsmile

eda17 bizi okuma teşrifinde bulunuyo aşşada kızlar

Hmmmm, ilginçç...CADIARZU

amin canım inşallah hepimiz bir ömür boyu eşlerimizle mutlu olur, ölene kadar sevimizden birşey kaybetmeyiz

net bağlattıracam
digitürk alıcam
eğer bide paramız yeterse nintendo wii alıp kocamlan oyun oynicam pasooboshayallersmile
kız özleriz yaa özlemez olurmuyuzz
ben bi süre giremem ama nerde net bulursam cöö derim size
ayrıca bol bol dağ taş resmi çekerim yol üstünde malatya mardin var ordanda kareler bulurum elbet

aprilim bi arkadaşım önermişti senin tarifi çilekle de deniyebilirz..çilekde yararlıymış baya :lepi:
kil zaten süper bişe her bişe katarız içine bayanssulusmile

Tanrıçam da çilek maskesi eklemişidi Patiküler güzelliğim :lepi:
Ama o ezerek yapmıştı çilekleri...buyrunnnnnnnnn
Bence de kil maskesine herşey katılabilir. Ve çok iyi bir temizleyici olduğu için ben onu tercih ediyorum. haftada 1 kil maskesi iyi oluyor bana...:lepi:
Daha evvel elma suyu, portakal suyuyla da yapmıştım, onlarda hafiften yanıyor cilt, C vitamini olduğu için ama geçiyor tabii sonra, çok canlandırıcı oluyor bebem.
zemuszemus

Bitanem ne güzel yazmışsın topraam benim...Şeniz
Çok sevindim ikiniz adına da, birbirinizi böyle sevmeniz harika Nazom...olumunekankayizsmile
Siz her yerde mutlu olursunuz inanıyorum ben...
opuyorumnanaktan

Bitanem ne güzel yazmışsın topraam benim...Şeniz
Çok sevindim ikiniz adına da, birbirinizi böyle sevmeniz harika Nazom...olumunekankayizsmile
Siz her yerde mutlu olursunuz inanıyorum ben...
opuyorumnanaktan
canım mutlu olmak için evleniyoruz zaten değil mi
yoksa allaha şükür paramızı kazanıyoruz bir eşe maddi olarak bağlılığımız ve ihtiyacımız yok
ihtiyacımız olan sevmek sevilmek mutlu olmak her zaman yanıbasımızda olan bize destek olan ve bizimde olacagımız bir eş olsun diye evleniyoruz

aaaaa akannehir kim alcaktı ki ona :1ninca:
eda17 alıcaktı kuzum maalesef
:hulya:

sanki bi yere gönderiyoda benimafoldumbenberaber gitsek hayatta gelmez!!off plan bul tanrıça:1ninca:
dudak makyajı fotosumu:jeyyar:ne zaman ekliceksin bebemcokacimcoook
bende kuaföre gitmeyi düşünüyorum hacı,evde boyucak enerjim yok çünkü!olsun bıcı bıcı yapmasasa mis benim aprilimŞeniz

sakın moralini bozma..şunuda unutma..buraya girmediğin hergün aklımız sende olucak ve seni özlicez..moralin iyidir diyede dua edip enerji yollucaz sanaopuyorumnanaktan
bak böyle düşün keyiflenmeye çalış az buçuk:teselli:
aminnnn bebeğim:Saruboceq:

akannehir akannehir akannehir
superiside yok ortalarda garibim kızın hediyeside gitmedi yaa
klava:

hanfendi hala kendine bişeyler alma derdinde,ama param yok diye ağlıyo bize sonra!su perisi online olsun ben yollucam ona hediye..konuşucam onla..edadan gelicek hayır allahtan gelsin

saol bitanemm Şenizdudak makkacımı ekliceksin hadi ekle ekleesositosositohihoyyythihoyyythihoyyyt

eda17 bizi okuma teşrifinde bulunuyo aşşada kızlar

dicek çok şey var ama livonun hatrına susuyorum:1ninca:

iyi pazarlar bebeklerim,yen uyandım,dolayısıyla baloyada gidemedim,neyseki haftaya bidaha yapılacak ona giderim,inşallah zemuszemus

ya o kız bi de iletisine abuk subuk bişe yazmış hem suçlu hem güçlü,sinirlendim 5 dakkada,:umursamaz:

biraz geçmişe gidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…