- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.821
sen hala pc yi sökmedinmi ben gelip sökcem nisanım kaydirigubbakcemile
nasıl yaptın maskeyi canımhihoyyyt
öyle iyi anlıyorumki seni!ama evlilik böyle bişey işte..fedakarlık!!eşin bunu bile bile evlendi dediği gibi..sen o yüzden gönlünü ferah tut o açıdan bebeğim..sende o eş olduğu sürece allah sırtını yere getirmez...hep böyle sevin birbirinizi işallah:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim çok sağol valla 2 gun ayakta uyudum resmen kendimde değildim
ama iyiyim şimdi allaha şükür
sizin cevremdeki dostlarım sayesinde normale döndüm
orasıda bizim memleketimiz orasıda bizim toprağımız dediğin gibi ama işim malum risk var allah korusun aklıma bile getirmek istemiyorum
eşime sarılıp sarılıp ağladım namerdim kendimi düşünüyorsam en cokta benım yuzumden düzenini bozuyorsun kalkıp aklında bile olamayan yerlere taşıyorum seni yanımda diye
oda benim düzenim sensin ben senle bunları bilerek evlendim üzülme dedi haklıydıda ama düşünüyorum işte
valla kızım netsiz hayatta olamam ben yaa elim ayagım resmen
hergun gelmezsem sizle konusmazsam yemınle yavan geliyo hersey
inşalla tatlım ya 2 yıl göz açıp kapayıncaya kadar gecer diye düşünüyorum tesellim o
okudum yazdıklarını allah razı olsun[/B]opuyorumnanaktan
aman ruh hastası be akitim bilsem:dilcikar:bebeim senin pc neden böyle oldu yaaa :bbo:
Dayanamadım geldimmmmmm hihoyyyt
Maskem süper oldu ya zemuszemus
kıvamı harika oldu, karpuz suyu lifli olduğu için sanırsam. :lepi:
Aneye de sürdüm ooh! zemuszemus
Yıkadıktan sonra da suyla seyrelttiğim elma sirkesi ile sildim yüzümü, kokusu ivrenç ama geçiyo hemen...bayanssulusmile
Pırıl pırıl tertemiz oldu cildim, tavsiye olunur canlarım opuyorumnanaktan
-------Güneşi cildinizde hissedin! The body shop'tan yaza muhteşem girmeniz için sezonel ve bronz makyaj ürünlerinde %30 indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!
bıcı bıcıda yaptınmı kankahihoyyytohh yapmış misssbayanssulusmile
senin aneyi çok seviyorum..benim aney dinlemiyo beniresim eklicekmisin bebekom?
eda17 bizi okuma teşrifinde bulunuyo aşşada kızlar
öyle iyi anlıyorumki seni!ama evlilik böyle bişey işte..fedakarlık!!eşin bunu bile bile evlendi dediği gibi..sen o yüzden gönlünü ferah tut o açıdan bebeğim..sende o eş olduğu sürece allah sırtını yere getirmez...hep böyle sevin birbirinizi işallah:Saruboceq::Saruboceq:
nazom hemen net bağlattır,biz seni çok özleriz,sende bizsiz duramassınaklinialirimsmilehem oraların resimlerini çkersin paylaşırsın bizlealkisalkisalkispoliyanna tanrıça smili
allah sendende razı olsun cano,naptımki...Şeniz
aprilim bi arkadaşım önermişti senin tarifi çilekle de deniyebilirz..çilekde yararlıymış baya :lepi:
kil zaten süper bişe her bişe katarız içine bayanssulusmile
amin canım inşallah hepimiz bir ömür boyu eşlerimizle mutlu olur, ölene kadar sevimizden birşey kaybetmeyiz
net bağlattıracam
digitürk alıcam
eğer bide paramız yeterse nintendo wii alıp kocamlan oyun oynicam pasooboshayallersmile
kız özleriz yaa özlemez olurmuyuzz
ben bi süre giremem ama nerde net bulursam cöö derim size
ayrıca bol bol dağ taş resmi çekerim yol üstünde malatya mardin var ordanda kareler bulurum elbet
akannehir akannehir akannehir
superiside yok ortalarda garibim kızın hediyeside gitmedi yaaklava:
canım mutlu olmak için evleniyoruz zaten değil miBitanem ne güzel yazmışsın topraam benim...Şeniz
Çok sevindim ikiniz adına da, birbirinizi böyle sevmeniz harika Nazom...olumunekankayizsmile
Siz her yerde mutlu olursunuz inanıyorum ben... opuyorumnanaktan
eda17 alıcaktı kuzum maalesefaaaaa akannehir kim alcaktı ki ona :1ninca:
sanki bi yere gönderiyoda benimafoldumbenberaber gitsek hayatta gelmez!!off plan bul tanrıça:1ninca:the body shop'ta en sevdiğiniz body butter ve scrub'larda kaçırılmayacak 2 al 1 öde fırsatı! Mağazalarımıza bekliyoruz
-----the body shop'un alışkanlık yaratan vazgeçilmez vanılya serisinde 2 al 1 öde fırsatı kısa bir süre için mağazalarımızda sizleri bekliyor!
-----Yazın ferah ve etkileyici bir koku için haziran ayı boyunca aqua lıly edt %30 indirimle tüm mağazalarımızda!
-------Güneşi cildinizde hissedin! The body shop'tan yaza muhteşem girmeniz için sezonel ve bronz makyaj ürünlerinde %30 indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!
------Her mevsimin kokusu love etc... Parfüm serisinde 2 al 1öde fırsatı tüm mağazalarımızda sizi bekliyor
------vücudunuzu yaza hazırlayın. Tüm nane ayak bakım ürünleri ve spa serileri size özel 2 al 1 öde fırsatıyla mağazalarımızda
[/B]
KızlarThe Body Shop promosyon olayını aşmış resmen,:lepi:
Duyurulurrrr :lepi: hihoyyyt
dudak makyajı fotosumu:jeyyar:ne zaman ekliceksin bebemcokacimcoookYok aşkom bıcı bıcı yapmadum...:kedi:
Yarın saçımı boyicam (aynı renge) bayanssulusmile
Öyle yıkancam hihi :lepi:
Benim aney isyankar değildir, munistir maşallah kaydirigubbakcemile5
Bir dudak makyajı fotosu ekleyebilirim belkim aklinialirimsmile
sakın moralini bozma..şunuda unutma..buraya girmediğin hergün aklımız sende olucak ve seni özlicez..moralin iyidir diyede dua edip enerji yollucaz sanaopuyorumnanaktan
amin canım inşallah hepimiz bir ömür boyu eşlerimizle mutlu olur, ölene kadar sevimizden birşey kaybetmeyiz
net bağlattıracam
digitürk alıcam
eğer bide paramız yeterse nintendo wii alıp kocamlan oyun oynicam pasooboshayallersmile
kız özleriz yaa özlemez olurmuyuzz
ben bi süre giremem ama nerde net bulursam cöö derim size
ayrıca bol bol dağ taş resmi çekerim yol üstünde malatya mardin var ordanda kareler bulurum elbet
akannehir akannehir akannehir
superiside yok ortalarda garibim kızın hediyeside gitmedi yaaklava:
Yıvrım, beyaz kilden 2 dolu çay kaşığı
Ve kıvamı oluşana kadar karpuz suyunu gıdım gıdım karıştırarak yaptım.
başka bişi koymadım.:lepi:
Rengi yeşile döndü ve kıvamı yağ gibi oldu yumuşacık süper! zemuszemus
Kuruyunca da yıkadum ve dediğim gibi elma sirkeli pamukla sildim bebeğim olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?