- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.841
özürmüsengözlerimebaksanabbide rahat,pişkinki sormaayy çok üzüldüm valla superisi için(
eda özür dileseymiş barelmaz:
iyi pazarlar bebeklerim,yen uyandım,dolayısıyla baloyada gidemedim,neyseki haftaya bidaha yapılacak ona giderim,inşallah zemuszemus
ya o kız bi de iletisine abuk subuk bişe yazmış hem suçlu hem güçlü,sinirlendim 5 dakkada,:umursamaz:
biraz geçmişe gidim
dudak makyajı fotosumu:jeyyar:ne zaman ekliceksin bebemcokacimcoook
aynen minim:1no2:anam çok alem bunlar ama..giderliler baksana nası diklenmişler:smiley-cool:tanrıçam aynen aklıma geldi hemen naz,artık bizde şır..lafını duydukmu dikeliriz,mirket gibi şutarafagitti
lililiiiii ben geldi
hoşgeldin livim :))
albüm varr yuppiiiiii :lepi:
Albüm yapıyom kankam çağırcam sizi az sora
hoşbulduk canlar Şeniz
ne albümü tatlış
nisanım karpuz cildi bronzlastırıyor :jeyyar:
acaba direk yüze sürüncede bronzlastırrmı :jeyyar:
herkes nerde :jeyyar:
kızlar be
bu pc beni verem edicek:mymeka:yine donuyo,ayrıca gugıl leb demeden leblebiyi anlamıyo artık,ayarlarıda değişti,seçeneklerim yok,resim atamıyorum,2 saat donuyo hasta oluyorum..daha yazıyımmıakannehir
hafta içi yollarım ben bunu yine haberiniz olsunnişanlımdan yazarım size olmadı
yalnız dudak makyajı topiğindeki hilibayı alkışlıyorum pişkinliğinden dolayı:hooray:konuyu yeni gördüm ben,dün yazdım yorumumu,allahım bu kadarmı yalancı olur insanlar ya:roflol:
aprilim hoşgeldiinhihoyyytislomhihoyyytnikomhihoyyythepiniz hoşgeldiniz..herkeze güzel bi gün diliyorumopuyorumnanaktan
estsğfirullah canım :umursamaz: nazenin kuzum benim çok geçmiş olsun Şeniz
Minommm dinlenmen iyi olmuş bence de balımmm opuyorumnanaktan
mini ne yapmş iletisine merak ettim alsanaalsanasmile
eda olayı ile ben ilgileniyorum canlar lütfen ama :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?