Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayy çok üzüldüm valla superisi için (
eda özür dileseymiş bare lmaz:
özürmüsengözlerimebaksanabbide rahat,pişkinki sorma

hoşgeldin bebeğimhihoyyytolsun iyi yapmışsın,dinlenmiş oldunboshayallersmilehaftaya gidersin:lepi:
bide iletimi yapmış utanmadanhehkomik şey...

tanrıçam aynen aklıma geldi hemen naz,artık bizde şır..lafını duydukmu dikeliriz,mirket gibi şutarafagitti

Kankalarım ilki
Estee Lauder High Gloss 08 Coral zemuszemus
İkincisi

She J212
kaydirigubbakcemile5

nisanım karpuz cildi bronzlastırıyor :jeyyar:
acaba direk yüze sürüncede bronzlastırrmı :jeyyar:

herkes nerde :jeyyar:

piskopat gibi similler :roflol:

bebeğim hp mi seninki,benimki hp ve benimde burnumdan getirior,zönk die kalıor haydiiii bekle keyfi gelsin düzelsin,google da hatırlamıor artık bei unuttu aynen,bi de hata verip duruor yok kötü kapattın düzgün kapat bidaha olmasın falan die alsanaalsanasmile

yaa o bombaydı yaaaaa delikafadulden bana çenesi düşük demiş delikafadulden bide canla başla savunuor hayır benim die,diğer tuhaf dudakla bi alakası yok , bi de tuhaf tuhaf pozlarla kolaj yapmış dudakları onlara hiç bakamadım delikafadulden

estsğfirullah canım :umursamaz: nazenin kuzum benim çok geçmiş olsun Şeniz

saol benim bitanemopuyorumnanaktan
o resim nedir öle yaaaa :roflol::roflol::roflol:

Minommm dinlenmen iyi olmuş bence de balımmm opuyorumnanaktan

ayy aprilim hiç kafamı kaldıramadım tüm gün,şimdi iyyim,artık napim gitseydim yine kötü olurdum,insanların mezuniyeti yazık:ecrin_bebek: , kendiminki olsa bişe olmazdadelikafadulden

mini ne yapmş iletisine merak ettim alsanaalsanasmile

patim işte,ne sndınız kendinizi yazık gibi bişe yazmış,densiz ...

eda olayı ile ben ilgileniyorum canlar lütfen ama :gitme:

sen ilgileniyosun bitanem ama,bu çekilişe benden yüz bulduda girdi..buna sebebiyet veren benim..ve ben sustum sustum,ha bu gün ha yarın diye..baktım bu rahatlığı ele almış ohhh.bide lafta istemiyo hanfendi
az önce gelip burayı okuyo,ama tek kelime yazmadan çıkıp gidiyo,anca ileti yapıyo zilli
yüzümüze söyleme cesareti dahi yok!!
kendi hediye almamış olsa bu kadar kimse sinirlenmez,ama kendi bi güzel barbiden aldığı hediyeyi ekledi anası olucaksengözlerimebaksanab
bende senden rica ediyorum artık busengözlerimebaksanab konu ile ilgilenme..su perisi gelsin ben onunla görüşücem..hediyesinide ben yolluycam..konuda burda kapansın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…