- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.861
kuzum yaa iyiki varsınızsanki bi yere gönderiyoda benimafoldumbenberaber gitsek hayatta gelmez!!off plan bul tanrıça:1ninca:
dudak makyajı fotosumu:jeyyar:ne zaman ekliceksin bebemcokacimcoook
bende kuaföre gitmeyi düşünüyorum hacı,evde boyucak enerjim yok çünkü!olsun bıcı bıcı yapmasasa mis benim aprilimŞeniz
sakın moralini bozma..şunuda unutma..buraya girmediğin hergün aklımız sende olucak ve seni özlicez..moralin iyidir diyede dua edip enerji yollucaz sanaopuyorumnanaktan
bak böyle düşün keyiflenmeye çalış az buçuk:teselli:
aminnnn bebeğim:Saruboceq:
hanfendi hala kendine bişeyler alma derdinde,ama param yok diye ağlıyo bize sonra!su perisi online olsun ben yollucam ona hediye..konuşucam onla..edadan gelicek hayır allahtan gelsin
yok yaa izlemedimnazo heberleri izledinmikötükedihüsooffff allahım kafayı yicem ya!!!
tanrıçam aynen aklıma geldi hemen naz,artık bizde şır..lafını duydukmu dikeliriz,mirket gibi şutarafagitti
tanrıçam,periye bende hediye yollayabilirim,severim zaten hediye yollamayı :lepi:
yaa o bombaydı yaaaaa delikafadulden bana çenesi düşük demiş delikafadulden bide canla başla savunuor hayır benim die,diğer tuhaf dudakla bi alakası yok , bi de tuhaf tuhaf pozlarla kolaj yapmış dudakları onlara hiç bakamadım delikafadulden
ayy aprilim hiç kafamı kaldıramadım tüm gün,şimdi iyyim,artık napim gitseydim yine kötü olurdum,insanların mezuniyeti yazık:ecrin_bebek: , kendiminki olsa bişe olmazdadelikafadulden
patim işte,ne sndınız kendinizi yazık gibi bişe yazmış,densiz ...
nasıl güzel gülmüş,aprilim Şeniz
yaa o bombaydı yaaaaa delikafadulden bana çenesi düşük demiş delikafadulden bide canla başla savunuor hayır benim die,diğer tuhaf dudakla bi alakası yok , bi de tuhaf tuhaf pozlarla kolaj yapmış dudakları onlara hiç bakamadım delikafadulden
sen ilgileniyosun bitanem ama,bu çekilişe benden yüz bulduda girdi..buna sebebiyet veren benim..ve ben sustum sustum,ha bu gün ha yarın diye..baktım bu rahatlığı ele almış ohhh.bide lafta istemiyo hanfendi
ez önce gelip burayı okuyo,ama tek kelime yazmadan çıkıp gidiyo,anca ileti yapıyo zilli
yüzümüze söyleme cesareti dahi yok!!
kendi hediye almamış olsa bu kadar kimse sinirlenmez,ama kendi bi güzel barbiden aldığı hediyeyi ekledi anası olucaksengözlerimebaksanab
bende senden rica ediyorum artık busengözlerimebaksanab konu ile ilgilenme..su perisi gelsin ben onunla görüşücem..hediyesinide ben yolluycam..konuda burda kapansın...
patim işte,ne sndınız kendinizi yazık gibi bişe yazmış,densiz ...
aprilim:asigim:sana bi kez daha şık oldum kanka:asigim:angelina mübarek yatenin güzelliği,sexiliğide cabası:lepi:
vayyy terbiyesizzzlmaz: nese ilgilenenlere yönlendiriyorum bu şahsiyeti :umursamaz:
kızlarr bi sorum olcekkkk :1ninca:
:kedi:
Bini çok utandırdınız canlarım benim yaa...
İnsanın suratının yarısı dudak ve ağızdan ibaret olunca, sempatiksalakcinni
ayvan gibi de gülüşü oluyo otomatikman afedersin...-tatlicadiarzu-
ama glossları pek dışarda kullanamıyorum o yüzden...:sinifsinif:
kankam ben senin teninin hastasıyım beya... Şeniz
Bu arada superisine hediye olayında ben de varım daha önce de demişidim aşkolarım:lepi:
kanka aslında ben bu konunun burada konuşulmasını istemıyordum :sinifsinif:
gönül isterdi ki bu yaptığımız hediye çekilişini herkes güzel hatırlarla hatırlasın ama ne yazık ki böyle olmadı :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bundan yaklaşık 2 hafta kadar önce biz eda ile konuştuk sanada özelde anlattım biliyorsun hediyeleri aldı şu an superisinin online olmasını bekliyoruz ...ona ben en başında soyledim alacak mısın yoksa biz alacagız fln dedim o da 2. kez hediyeleri yollamayı kabul etti hediyelerinide aldı
eğer hediye yollamaktan vazgeçtiyse bütün kızlar toplanıp supersine birseyler alırız
Enişte az değil yaakaydirigubbakcemile3ulan halamı:roflol:maşalah enerjine kuzum:smiley-cool:yılın halaycısı olucak hatunsun he
sen ne zaman dudik makyajı ekliyosun bakıyım hacıgamyoncuiremsu
evet..bekliyorum bebemkaydirigubbakcemile:mymeka:Şeniz
oyy kurban olsunlar:1hug:canım benimolumunekankayizsmile
bende her giyindiğimde ve kendimi süper hissettiğimdebayanssulusmileresim çekiyorum en ince detaya kadarbayanssulusmile
ama benimki hemen siliyo onları..diyo yoksa kk yamı eklicektinkötükedihüsosaçmalama herif:mymeka:öylesine çektim desemdeboshayallersmileyemiyo:icecream:
Ben de sana bayılıyom patimmŞenizislanddd :lepi: bayıldmmm bebeim sanaa gözlerinin maşallahı varahh ahh boshayallersmile
resim atabilirsem pc ye dudagımı ekliycem bende :))
Karpuz suyu nirden çıktı kız:hulya:Canlar ben çıkıyorum azcık
KPSS çözmek istiyorum...:hulya:
Bir de karpuz suyuna kil karıştırıp maske yapçam hihi zemuszemus opuyorumnanaktan
Bak ya neler de biliyolarkaydirigubbakcemile2nisanım karpuz cildi bronzlastırıyor :jeyyar:
acaba direk yüze sürüncede bronzlastırrmı :jeyyar:
kızlar fotograf makinemdeki resimleri pc ye aktaramıyorum...usb yi tanıyo pc ama resimler gözükmüyo
telimin hafıza kartını takıyorum böle bi sorun yok ama...
niden sizce
ama çok güzel:asigim: büyük ağız kolay kolay herkese yakışmaz ama sana çok yakışıyo:lepi:
aprilim sendeki çekicilik yok muuu :jeyyar: fena vallaaa
bayıldım dudaklara :lepi:
hani nerde hediyeresmini gördünmü bebeğim?neden kendisi buraya gelip adam yerine koyup yazmıyo?kendi ayıla bayıla bende katılıcam benide alın dedi,hatta sen katılmadın hatırlarsansengözlerimebaksanab
kanka,sen bana özelden söyledine evet..bu konu senin dışında,senle alakası yok,sen bana söyledin çünkü böyle böyle diye..2.kez yollamayı kabul etti diyosun..ilkini yolladımı 2.ciyi yollasım livim heboshayallersmile
madem bu çekiliş bu topikten çıktı,konu sahibi olarak ben el koydum duruma.bende:smiley-cool:
su perisi online olsun hediyesi benden..bitti gittivereliniortak
burda konuşulsun livim,çünkü bunu bilmek herkezin hakkı...çünkü o utanmadan rahat rahat forumda dolaşabiliyo..o utanmıyosa,bizi adam yerine koymuyosa,bu konuyu gündeme getirmekte bi sakınca görmüyorum ben
kızlar bağa bakın günmü yapsak ne:roflol:mesela superisine yollasın herkez,3 hafta sonra başkasına,diğer hafta başkasınahihoyyytne dersiniz:jeyyar:tek bi hediye bile yeter..1 milyon bile olsa değeri tamamdır:lepi:
ne dersiniz:jeyyar:
Karpuz suyu nirden çıktı kız:hulya:
kızlar bağa bakın günmü yapsak ne:roflol:mesela superisine yollasın herkez,3 hafta sonra başkasına,diğer hafta başkasınahihoyyytne dersiniz:jeyyar:tek bi hediye bile yeter..1 milyon bile olsa değeri tamamdır:lepi:
ne dersiniz:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?