Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kuzum yaa iyiki varsınız
sizin enerjinize kurban olurum ben

nazo heberleri izledinmikötükedihüsooffff allahım kafayı yicem ya!!!
yok yaa izlemedim
şırnkla ilgili bişilermi vardı yoksa
ben gidecegimi öğrendiğimden beri haber izlemiyorum

tanrıçam aynen aklıma geldi hemen naz,artık bizde şır..lafını duydukmu dikeliriz,mirket gibi şutarafagitti

ya cok mutlu oluyorum siz boyle şeyler yazdıkçaa
canlarım benımm
Şeniz

tanrıçam,periye bende hediye yollayabilirim,severim zaten hediye yollamayı :lepi:

biliyorum deli:roflol: :roflol: biz takas yapalım bi ara:jeyyar:ne dersin meleğim:jeyyar:
aprilim:asigim:sana bi kez daha şık oldum kanka:asigim:angelina mübarek yatenin güzelliği,sexiliğide cabası:lepi:

delikafadulden Minim o kolaja koptum ben zaten yaa
kimisinde şişirmeye çalışmış dudağını,
dişlerini sıkmış filan hey allam!
bir de sulu boya gibi boyamış hepsini çok komikti yaa :roflol:

Bebeğim haftaya gönlünce eğlenirsin hem iyi olmuş bidenem,
Düşünceli kuzum benim...
:1hug:

nasıl güzel gülmüş,aprilim Şeniz

Şeniz Canımsın benim oyy...
Herkes gördüyse siliyorum bebelerim
:hulya:

ay nolur bak minimdelikafaduldensırnaşık şey

kanka aslında ben bu konunun burada konuşulmasını istemıyordum :sinifsinif:

gönül isterdi ki bu yaptığımız hediye çekilişini herkes güzel hatırlarla hatırlasın ama ne yazık ki böyle olmadı :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bundan yaklaşık 2 hafta kadar önce biz eda ile konuştuk sanada özelde anlattım biliyorsun hediyeleri aldı şu an superisinin online olmasını bekliyoruz ...ona ben en başında soyledim alacak mısın yoksa biz alacagız fln dedim o da 2. kez hediyeleri yollamayı kabul etti hediyelerinide aldı

eğer hediye yollamaktan vazgeçtiyse bütün kızlar toplanıp supersine birseyler alırız

aprilim:asigim:sana bi kez daha şık oldum kanka:asigim:angelina mübarek yatenin güzelliği,sexiliğide cabası:lepi:

:kedi:
Bini çok utandırdınız canlarım benim yaa...
İnsanın suratının yarısı dudak ve ağızdan ibaret olunca, sempatiksalakcinni
ayvan gibi de gülüşü oluyo otomatikman afedersin...-tatlicadiarzu-
ama glossları pek dışarda kullanamıyorum o yüzden...:sinifsinif:
kankam ben senin teninin hastasıyım beya...
Şeniz

Bu arada superisine hediye olayında ben de varım daha önce de demişidim aşkolarım:lepi:

kızlar fotograf makinemdeki resimleri pc ye aktaramıyorum...usb yi tanıyo pc ama resimler gözükmüyo
telimin hafıza kartını takıyorum böle bi sorun yok ama...
niden sizce

ama çok güzel:asigim: büyük ağız kolay kolay herkese yakışmaz ama sana çok yakışıyo:lepi:

hani nerde hediyeresmini gördünmü bebeğim?neden kendisi buraya gelip adam yerine koyup yazmıyo?kendi ayıla bayıla bende katılıcam benide alın dedi,hatta sen katılmadın hatırlarsansengözlerimebaksanab
kanka,sen bana özelden söyledine evet..bu konu senin dışında,senle alakası yok,sen bana söyledin çünkü böyle böyle diye..2.kez yollamayı kabul etti diyosun..ilkini yolladımı 2.ciyi yollasım livim heboshayallersmile
madem bu çekiliş bu topikten çıktı,konu sahibi olarak ben el koydum duruma.bende:smiley-cool:
su perisi online olsun hediyesi benden..bitti gittivereliniortak
burda konuşulsun livim,çünkü bunu bilmek herkezin hakkı...çünkü o utanmadan rahat rahat forumda dolaşabiliyo..o utanmıyosa,bizi adam yerine koymuyosa,bu konuyu gündeme getirmekte bi sakınca görmüyorum ben

kızlar bağa bakın günmü yapsak ne:roflol:mesela superisine yollasın herkez,3 hafta sonra başkasına,diğer hafta başkasınahihoyyytne dersiniz:jeyyar:tek bi hediye bile yeter..1 milyon bile olsa değeri tamamdır:lepi:
ne dersiniz:jeyyar:

Enişte az değil yaakaydirigubbakcemile3
Benim burda bu kadar vakit geçirdiğimi hele ki foto eklediğimi hiç bilmiyor şey unuttuğumdan sölemedim ya yoksa sölerdimeyvahedigeldismile

islanddd :lepi: bayıldmmm bebeim sanaa gözlerinin maşallahı var ahh ahh boshayallersmile
resim atabilirsem pc ye dudagımı ekliycem bende :))
Ben de sana bayılıyom patimmŞeniz
Teşekkür ederim meleemolumunekankayizsmile

Canlar ben çıkıyorum azcık
KPSS çözmek istiyorum...:hulya:

Bir de karpuz suyuna kil karıştırıp maske yapçam hihi
zemuszemus opuyorumnanaktan
Karpuz suyu nirden çıktı kız:hulya:
nisanım karpuz cildi bronzlastırıyor :jeyyar:
acaba direk yüze sürüncede bronzlastırrmı :jeyyar:
Bak ya neler de biliyolarkaydirigubbakcemile2

Nazom utanır insan tabi böle güzel olunur mu aklinialirimsmile

kızlar fotograf makinemdeki resimleri pc ye aktaramıyorum...usb yi tanıyo pc ama resimler gözükmüyo
telimin hafıza kartını takıyorum böle bi sorun yok ama...
niden sizce

Bitanem, bildiğin gibi hiç anlamıyorum bu işlerden be kankam... :gitme:

ama çok güzel:asigim: büyük ağız kolay kolay herkese yakışmaz ama sana çok yakışıyo:lepi:

:kedi: Teşekkür ederim minikom Şeniz
senin dudaklar da şahane ötesi...
olumunekankayizsmile

aprilim sendeki çekicilik yok muuu :jeyyar: fena vallaaa
bayıldım dudaklara :lepi:

çekicilik mi :kedi: aaayyy yiter ama yiter çok utandım tımam boshayallersmile
öpüm seni böböğüm gil
Şeniz

vereliniortak İsteyenler katılabülür mü gene kankam? Şeniz

anağm güzel olur yaaaa vallaaaaaa delikafadulden

Karpuz suyu nirden çıktı kız:hulya:

Kuzum ayıptır sölemesi, yidimdi karpız, tabakta suyunu görünce didim aha bunu koyayım kile
:lepi:

sempatiksalakcinni :roflol: Aşkom bence pek pratik olmaz yahu :sm_confused:
Çok uzun sürer sıra gelmesi kalabalığız hem bir süre giremeyecek olanlar olabilir, takip etmesi zor olur ba yavrım
fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…