- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.881
kızlar bağa bakın günmü yapsak ne:roflol:mesela superisine yollasın herkez,3 hafta sonra başkasına,diğer hafta başkasınahihoyyytne dersiniz:jeyyar:tek bi hediye bile yeter..1 milyon bile olsa değeri tamamdır:lepi:
ne dersiniz:jeyyar:
:kedi: Teşekkür ederim minikom Şeniz
senin dudaklar da şahane ötesi... olumunekankayizsmile
Şeniz
Şeniz
angelina içinde öyle diyolar,ama kadına dünya aşık:kedi:
Bini çok utandırdınız canlarım benim yaa...
İnsanın suratının yarısı dudak ve ağızdan ibaret olunca, sempatiksalakcinni
ayvan gibi de gülüşü oluyo otomatikman afedersin...-tatlicadiarzu-
ama glossları pek dışarda kullanamıyorum o yüzden...:sinifsinif:
kankam ben senin teninin hastasıyım beya... Şeniz
Bu arada superisine hediye olayında ben de varım daha önce de demişidim aşkolarım:lepi:
hayır bebeğim,biz bize:1closedeyes:İsteyenler katılabülür mü gene kankam? Şeniz
eğer onaylarsanız ben böyle düşünüyorum..3 haftadada bir belirlediğimiz kişiye gönlümüzden ne koparsa yolluyalım..hem herkezden bir hatıra,işin eğlenceside çabası..hediyeler geldiği gün burda kısırlar yer,mezdekede oynarız:lepi:anağm güzel olur yaaaa vallaaaaaa delikafadulden
bebeğim bizbize olucaz..hadi 2 hafta olsun...yani konuşuruz süreyi,ben sadece fikir attım ortaya detayları konuşarak ortak yol buluruzbayanssulusmilesempatiksalakcinni :roflol: Aşkom bence pek pratik olmaz yahu :sm_confused:
Çok uzun sürer sıra gelmesi kalabalığız hem bir süre giremeyecek olanlar olabilir, takip etmesi zor olur ba yavrım fisfisfis
livim böylesi en mantıklısı bebeğimŞenizok o zaman birsey demicem artık =(
kızlar yarın misafr var bi kaç börek çörek yapem geliyom güzeller :lepi:
eğer onaylarsanız ben böyle düşünüyorum..3 haftadada bir belirlediğimiz kişiye gönlümüzden ne koparsa yolluyalım..hem herkezden bir hatıra,işin eğlenceside çabası..hediyeler geldiği gün burda kısırlar yer,mezdekede oynarız:lepi:
bebeğim bizbize olucaz..hadi 2 hafta olsun...yani konuşuruz süreyi,ben sadece fikir attım ortaya detayları konuşarak ortak yol buluruzbayanssulusmile
bi de güzel güzel yazmış mezdeke oynarız die delikafadulden
bana da hepsi uyar
sizinle herşeye varım beeeeeennnnn diriri delikafadulden
bakıro=bakıor delikafadulden, akla ilk gelen doğrudur onun için bakıro:smiley-cool:
sempatiksalakcinni :roflol: test mantığıyla yetişen gençlik zihni :roflol:
eDa da gene baktı sıvıştı gitti fisfisfis
bakıro=bakıor delikafadulden, akla ilk gelen doğrudur onun için bakıro:smiley-cool:
de get bayburt de get bayburt sende nem galdı :teytey::roflol:
aprilim tam öle üni bitecek hala öss izleri taşıorm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?