- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.961
aprilim flor.un mat terracotasının bi farını aldım ben çok çok güzel ,incecik ipek gibi bayanssulusmile
2 li olan allıkmı ondan alırım delikafadulden
17sin de de memlekete gidecem (ankara) mac'lenmeyi düşünüorm bir liste yapacağımdelikafadulden[/B]
Aprilim woooow bayıldım renklere ya,
oh oh ne gözler ne dudaklar çıkar bu renklerden delikafadulden
Bu arada bakınnn ne kadar tatlı görünce bayıldım bi de miyavlıyo hemen aldımmmkaydirigubbakcemile2
zemuszemus Olmaa mı be hevinim...bayanssulusmile
Kuzum senin şu mesele ne oldu yahu :1hug:
özelden çıtlatsana bana aşkum Şeniz
süpermiş bunlar aprilimhihoyyytçift renkli allık çok pratik ve kullanışlı geldi gözüme:1ninca:
Canlarım Flormar Pretty serisine yeni ürünler eklemiş :lepi:
4lü farlar ve allıklar...:asigim:
Long Wearing kalıcı Ruj :lepi:
Mat fondoten :lepi:
Ayrıca Matte Terracota serisi simsiz ama sedefli bir seri zemuszemus
kendisiyle tanışman yakındır hevom:smiley-cool:Dörtgözle bekliyorum kuzu sengözlerimebaksanab
tanrıça sevdiceğine kavuşmuşsun gözün aydın :)
bayıldımmmohaoldumsmilegerçek sandım ama ilk baştaHoşbuldukkk canlarımmmŞeniz
Kanka ne sorcam benim arkadaşın gözünün altında yağ bezesi gibi birşey çıkmış yağ bezesi mi oluyo o onu da bilmiyorumne iyi gelir kanka nasıl geçer o?
Bu arada bakınnn ne kadar tatlı görünce bayıldım bi de miyavlıyo hemen aldımmmkaydirigubbakcemile2
delikafaduldenben sana mecal de yollarım bebeğim enerji de yollarım dicem de pek yok olanı da yollarım nasılsa evdeyim işime yaramıor wc-salon arası pekdelikafadulden
ben de eklerim yarın kombineyşın :smiley-cool:
şmdi yatayım diorm biraz yoruldum , çooooookkk öpüorm tanrıçam güzel yüzlüm:asigim:, aprilim ancelinam:asigim:, a be biberim sırma saçlım :asigim:, komiserim alpaçinom (bunu burda olmayanlar iöi yazdım)... delikafadulden iyi geceleerrrr canlarımm opuyorumnanaktan
Ya üfff bir sürü teorem ispat tanım we uygulama ezberlemem gerek,deprsyondayımmm:gitme:
tanrıça sevdiceğine kavuşmuşsun gözün aydın :)
süpermiş bunlar aprilimhihoyyytçift renkli allık çok pratik ve kullanışlı geldi gözüme:1ninca:
Benden size tawsiye kimse matematik bölümünü tercih etmesin,sizin için artık zaman geçmiş olabilir ama sakın akrabalarınız felan tercih etmeye kalkışmasınlar,malum sınaw da yaklaşıo..
cidden çok zor bi bölüm,ben we çewremdeki arkadaşlarımız çok pişmanız bu bölümde okuduğumuz için
saol bebeim opuyorumnanaktantopraamm harikasınopuyorumnanaktan
pasta yemede yanında yat cinsinden akitimcokacimcoook
evet evet pasittolar benden opuyorumnanaktan aklinialirimsmileGüzelim benim flashtan öyle çıkmış benimkisi :kedi:
:lepi: Tımam biriciğim detayları konuşuruz yine kankacım...:teytey:
Pastalar Akitomdan kaydirigubbakcemile5
Hoşbuldukkk canlarımmmŞeniz
Kanka ne sorcam benim arkadaşın gözünün altında yağ bezesi gibi birşey çıkmış yağ bezesi mi oluyo o onu da bilmiyorumne iyi gelir kanka nasıl geçer o?
olmaması kayıp değil zaten aprilim..olumunekankayizsmilebizim yerli malı yurdum malı 10 tane mac eder:umursamaz:Benim hiç MAC im olmadı minom :gitme: sempatiksalakcinni
amaan napim merakım da yok zati ehehheha[/B] lülülülülülü
hevin:roflol: :roflol: :roflol:Biber çook tatlıymış ya :asigim: bende gerçek zannettim diyorum nasıl miyavlamısın ki kedi sonuçta töbe yarabbim :roflol:
Benden size tawsiye kimse matematik bölümünü tercih etmesin,sizin için artık zaman geçmiş olabilir ama sakın akrabalarınız felan tercih etmeye kalkışmasınlar,malum sınaw da yaklaşıo..
cidden çok zor bi bölüm,ben we çewremdeki arkadaşlarımız çok pişmanız bu bölümde okuduğumuz için
Bence de aşkom...hihoyyyt
Şu turuncu renkli mat terracota far, allık olarak ta kullanılıyormuş, rengi süper yaa...:asigim:
4lü farların hepsine o siyah rengi koymasalarmış daha iyi olurmuş ama yaa...:1ninca:
siyah isteyen zaten tekli olarak alır. zaten az kullanılan bi renk bence, palette gereksiz oluyor...:sinifsinif:
Canım kolay gelsin, çok zor bir bölüm gerçekten, kuzenim Mat. Mühendisliğinde okuyor. :hulya:
Bu sene hazırlığı bitirdi, seneye çok zor bir süreç bekliyor onu da...akannehir
Allah kolaylık versin cnm...Sevmeden okunacak bölüm değil kendisi... :1no2:
Bence de aşkom...hihoyyyt
Şu turuncu renkli mat terracota far, allık olarak ta kullanılıyormuş, rengi süper yaa...:asigim:
4lü farların hepsine o siyah rengi koymasalarmış daha iyi olurmuş ama yaa...:1ninca:
siyah isteyen zaten tekli olarak alır. zaten az kullanılan bi renk bence, palette gereksiz oluyor...:sinifsinif:
olmaması kayıp değil zaten aprilim..olumunekankayizsmilebizim yerli malı yurdum malı 10 tane mac eder:umursamaz:
hevin:roflol: :roflol: :roflol:
hayatım boyunca nefret ettiğim şeylerden biridir metamatikohaoldumsmileadını duysam saçlarım böyle olurohaoldumsmile
eğer severek yapıyosun zorluğu koymaz her şeyde olduğu gibi,işin cidden zor,allah yardım etsinbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?