Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Sen beğendiysen mesele yok Minişim...:lepi:
Ben de almak istiyorum ama CosmoWorld'de gelmedi daha.
Ancak Flormar Kiosk larda vardır hani şu AVM lerde kurulan büyük standlarında...a.s

Benim hiç MAC im olmadı minom :gitme: sempatiksalakcinni
amaan napim merakım da yok zati ehehheha
lülülülülülü

Aprilim woooow bayıldım renklere ya,
oh oh ne gözler ne dudaklar çıkar bu renklerden delikafadulden

zemuszemus Olmaa mı be hevinim...bayanssulusmile
Kuzum senin şu mesele ne oldu yahu :1hug:
özelden çıtlatsana bana aşkum
Şeniz

Bu arada bakınnn ne kadar tatlı görünce bayıldım bi de miyavlıyo hemen aldımmmkaydirigubbakcemile2

Ayyyyyy ne tatllı kanka ilk gördüğümde gerçek sandım laa akannehir

Biber çook tatlıymış ya :asigim: bende gerçek zannettim diyorum nasıl miyavlamısın ki kedi sonuçta töbe yarabbim :roflol:

zemuszemus Olmaa mı be hevinim...bayanssulusmile
Kuzum senin şu mesele ne oldu yahu :1hug:
özelden çıtlatsana bana aşkum
Şeniz

uçuyorum hemen yamacına nisom

süpermiş bunlar aprilimhihoyyytçift renkli allık çok pratik ve kullanışlı geldi gözüme:1ninca:
Dörtgözle bekliyorum kuzu sengözlerimebaksanab
kendisiyle tanışman yakındır hevom:smiley-cool:
tanrıça sevdiceğine kavuşmuşsun gözün aydın :)

bayıldımmmohaoldumsmilegerçek sandım ama ilk baştaçok şeker biberim,güle güle kullan..olumunekankayizsmile
gözün tam altındaysa dermatoloğa gitmekten başka yapıcak bişey yok..aynısı bendede çıktı..minicik bişey..belli bile değil ama sibir bozucukötükedihüsocildiyeye gidicem kısmetse...kendi bişey yapamaz kısaca

oy çimen gözlüm benimopuyorumnanaktanyatıyosun demek,allah rahatlık versin o zaman canparemŞenizkomiserim alpaçinomkaydirigubbakcemile3sen bana kndini yollasan kargodan çıksın süper olucak:jeyyar:seviyoeum seni cano,iyi gecelerolumunekankayizsmile

Benden size tawsiye kimse matematik bölümünü tercih etmesin,sizin için artık zaman geçmiş olabilir ama sakın akrabalarınız felan tercih etmeye kalkışmasınlar,malum sınaw da yaklaşıo..
cidden çok zor bi bölüm,ben we çewremdeki arkadaşlarımız çok pişmanız bu bölümde okuduğumuz için

Miniiimmm iyi gecelerropuyorumnanaktan
Aprilimm çok gerçekçi ya gerçeğini alamayınca bunlarla avunuyorum kankasempatiksalakcinni
Hevin koparttın beni
Teşekkür ederim kankakaydirigubbakcemile2

yaaa ben geldim ama geçmişi okuyamadım
okumaktan okdr yoruldum ki simdi bi paragraf okumak bile bana zor geliyor
delikafadulden

nisanım cok güzelmiş yaaa bunlar en sondaki far hosuma gitti tam smoke eyeslıkkk :smiley-cool:

minimmm güle güle kullan bebiş şeylerinden bluz cok tatlısın yaaaaa delikafadulden

buarada nemiş o çekiliş fisfisfis

süpermiş bunlar aprilimhihoyyytçift renkli allık çok pratik ve kullanışlı geldi gözüme:1ninca:

Bence de aşkom...hihoyyyt
Şu turuncu renkli mat terracota far, allık olarak ta kullanılıyormuş, rengi süper yaa...:asigim:
4lü farların hepsine o siyah rengi koymasalarmış daha iyi olurmuş ama yaa...:1ninca:
siyah isteyen zaten tekli olarak alır. zaten az kullanılan bi renk bence, palette gereksiz oluyor...
:sinifsinif:

Canım kolay gelsin, çok zor bir bölüm gerçekten, kuzenim Mat. Mühendisliğinde okuyor. :hulya:
Bu sene hazırlığı bitirdi, seneye çok zor bir süreç bekliyor onu da...akannehir
Allah kolaylık versin cnm...Sevmeden okunacak bölüm değil kendisi...
:1no2:

topraamm harikasınopuyorumnanaktan
pasta yemede yanında yat cinsinden akitim
cokacimcoook
saol bebeim opuyorumnanaktan
Güzelim benim flashtan öyle çıkmış benimkisi :kedi:
:lepi: Tımam biriciğim detayları konuşuruz yine kankacım...:teytey:
Pastalar Akitomdan
kaydirigubbakcemile5
evet evet pasittolar benden opuyorumnanaktan aklinialirimsmile
Hoşbuldukkk canlarımmmŞeniz

Kanka ne sorcam benim arkadaşın gözünün altında yağ bezesi gibi birşey çıkmış yağ bezesi mi oluyo o onu da bilmiyorum ne iyi gelir kanka nasıl geçer o?

uyy kıvrılıvermiş oraya biberim sokaktanmı aldın naptın gerçekmi bu :2:
kedişleride pek sevmem çok hırçın geliyorlar bana
ben hırçın o hırçın olmaz dövüşürüz :1ninca:

Benim hiç MAC im olmadı minom :gitme: sempatiksalakcinni
amaan napim merakım da yok zati ehehheha[/B] lülülülülülü
olmaması kayıp değil zaten aprilim..olumunekankayizsmilebizim yerli malı yurdum malı 10 tane mac eder:umursamaz:
Biber çook tatlıymış ya :asigim: bende gerçek zannettim diyorum nasıl miyavlamısın ki kedi sonuçta töbe yarabbim :roflol:
hevin:roflol: :roflol: :roflol:

hayatım boyunca nefret ettiğim şeylerden biridir metamatikohaoldumsmileadını duysam saçlarım böyle olurohaoldumsmile
eğer severek yapıyosun zorluğu koymaz her şeyde olduğu gibi,işin cidden zor,allah yardım etsinbilmiyorumkismile

Ay april inan çok zor,sewsen bile katlanamazsın cnm bnm,bunalımdayım resmen..
hep bu sınaw sistemi yüzünden insanlar çoğu zmn istemedikleri yerleri tercih edebiliorlar sırf puanları tutuo die

bende allık olarak kullanmayı düşünmüştüm o turunjuyu kaydirigubbakcemile3

biberikim hoşbulduk tatlımm

:roflol: :roflol:

napim bebişler kendimden şüphe ettim bir an nasıl miyavlamasın ki dediğimde :roflol:
hem Aprilimde gerçek zannetmiş kaydirigubbakcemile3

sohbetinize doyum olmuyor melekler, ama bana müsade sabah iş var malum mirmirmirmir mirmirmirmir

Nikoncanın karşılaşmasınada yarın bakicem artıkın :a015:

iyi geceler şekerparelerimm Şeniz

eet bitanem normal lise müfredatındaki matematikği de görmüoruz,o olsa kolay olcak..
böyle saçma sapan bir sürü teorem ispat yapıoruz sayfalarca we de hepsinden sorumluyuz,ezberlemek zorundayızzzsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…