Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

dal hayatım dal:lepi:bak miniş birazdan bize pazardan aldıklarını ekliycekcokacimcoookyiihııhihoyyyt
politik olma,doğal ol,bizbizeyiz anacım:smiley-cool:Şeniz

miniiiiohaoldumsmilebebe elbisesi demekkaydirigubbakcemile3
harikasın sen:lepi:süper fikir harbidenhihoyyytilk eklediğin siyah desenliye bayıldım yalnız ben:hooray:
çok yakışır sana:dance:daracık değil,sarmıyo belli,esniyo,pazara gidince emin ol straplez bluz niyetine bakınıcam bunlardansositososito
favori:jeyyar:annecinin kesesine bereket..bulgari tarzını çok severim,beyaz ve sarı altın biraradavereliniortakçok hoş,çok kibar:asigim:en güzel günlerinde kullan işallah çimengözlümŞeniz
şipşak çektin anında görüntü:lepi:çok teşekkürler canım:1hug:

ayh rica ederim gülüm benim senin güzel yüzün gülsünn :asigim:
yyoooook hiç sarmıor esnior böle çok şirin duruor üst kısmıda çok açık değil üstüne yine incecik bişe giyyorum burası alerjimi hortlatıor çünküm:smiley-cool:
ben sana yollarım:1closedeyes:

delikafadulden Minimoooo hihoyyyt
Bebe elbisesi giyermiş oyyy çok tatlılar kuzum ya bayanssulusmile opuyorumnanaktan
ben çok severim böle minik çiçekli büzgülü bluzleri :asigim:
güle güle giy! Ayrıca bileziğine bayıldım tam benim tarzım
:lepi:

aprilim buraın bebeleri biraz fazla semirmiş oldukları için :roflol:
vallaha ben kaç liseli falan görsem yolda falan hepsi gülüver gibi :roflol:
tamam ben de biraz kısayımdelikafadulden

hevin buyur gel kaydirigubbakcemile

Anam seni kaçırmışım pardon güzelim ya :kedi:
buyurdum geldim sağol balım opuyorumnanaktan

buyur gel hevinkaydirigubbakcemilesıcak kanlı yarim benim:roflol:nası yapışta saçına amasüprizzzzzbiz adamı böyle severiz

delikafadulden delikafadulden
oyy böyle sevmeye can gurban be kanka aklinialirimsmile

delikafaduldendelikafaduldenkarpuz almaya gittiydim gitmişken alim dedim bunları da delikafadulden
itiraf ediorm bunlar bebe elbisesi ama ben bluz olarak giyioruun

:roflol: :roflol:
Karpuz nelere ilham olmuş böyle :lepi:
bayıldım valla hemde 5 yetale süpermiş güle güle giyin canım

dal hayatım dal:lepi:bak miniş birazdan bize pazardan aldıklarını ekliycekcokacimcoookyiihııhihoyyyt
politik olma,doğal ol,bizbizeyiz anacım:smiley-cool:Şeniz

piki sefgilim buyrunnnnnnnnn delikafadulden

yollarsın biliyorum gönlübolumolumunekankayizsmile
varya tam benlik,hay sen aklınla bin yaşa..taytın üstüne çek bunu,üzerinede bolero çık dışarıdelikafadulden
popoyu felanda örtüyo ne güzel..kesin bakıcam kesinnnnkaydirigubbakcemile5bana ilham kaynağı olsun saol kuzumŞeniz
oyy tatlım benim:1hug:saol:kedi:

Son düzenleme:

Evet kuzum sulak yer olduğu içindir kaydirigubbakcemile3
Benim de Adanalı arkadaşlarım maşallah Hollanda ineği gibiler
sempatiksalakcinni

gülüver bebeler
ama sen minicikbiperisin zaten:jeyyar:öyle tatlısın çünkü gülümŞeniz

delikafadulden delikafadulden
oyy böyle sevmeye can gurban be kanka aklinialirimsmile

cano,bizim bide nikoncanımız var,o gelince sana bi hoşgeldin kutlaması yapar emin ol

Canlarım Flormar Pretty serisine yeni ürünler eklemiş :lepi:
4lü farlar ve allıklar...:asigim:

Long Wearing kalıcı Ruj :lepi:

Mat fondoten :lepi:

Ayrıca Matte Terracota serisi simsiz ama sedefli bir seri zemuszemus

Evet kuzum sulak yer olduğu içindir kaydirigubbakcemile3
Benim de Adanalı arkadaşlarım maşallah Hollanda ineği gibiler
sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:harbi :roflol:

nasıl rahat anlatamam tak çık hemen üstüne ketenle de oluor kotlada taytla da diger renklerini de alacağım sana da alırım delikafadulden

aprilim flor.un mat terracotasının bi farını aldım ben çok çok güzel ,incecik ipek gibi bayanssulusmile
2 li olan allıkmı ondan alırım delikafadulden
17sin de de memlekete gidecem (ankara) mac'lenmeyi düşünüorm bir liste yapacağımdelikafadulden

biberitom oşgeldin Şeniz

biberim hoşgeldin kankaŞeniz
minim düşünmen yeter bitanemŞenizyarın kombinmi eklesek:dance:gaza geldim kızlar:dance:
yiğenin kullandığı benim eski pc ye atarım olmadı,ordan yüklerim..ama söz vermiyim..kendimi iyi hissedersem,mecalim olursa..maske felanda eklerim o zamankaydirigubbakcemile5

biber miraba :kedi:

Aprilim woooow bayıldım renklere ya,
oh oh ne gözler ne dudaklar çıkar bu renklerden delikafadulden

Hoşbuldukkk canlarımmmŞeniz

Kanka ne sorcam benim arkadaşın gözünün altında yağ bezesi gibi birşey çıkmış yağ bezesi mi oluyo o onu da bilmiyorum ne iyi gelir kanka nasıl geçer o?

Bu arada bakınnn ne kadar tatlı görünce bayıldım bi de miyavlıyo hemen aldımmmkaydirigubbakcemile2

delikafaduldenben sana mecal de yollarım bebeğim enerji de yollarım dicem de pek yok olanı da yollarım nasılsa evdeyim işime yaramıor wc-salon arası pekdelikafadulden

ben de eklerim yarın kombineyşın :smiley-cool:

şmdi yatayım diorm biraz yoruldum , çooooookkk öpüorm tanrıçam güzel yüzlüm:asigim:, aprilim ancelinam:asigim:, a be biberim sırma saçlım :asigim:, komiserim alpaçinom (bunu burda olmayanlar iöi yazdım)... delikafadulden iyi geceleerrrr canlarımm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…