G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.921
:roflol::roflol:kopuyo kafadandelikafaduldeno zaman yıldo diyelim bu smiledelikafaduldenkafadan kopuyo valladelikafadulden:roflol:
aklı olan hc,almasın minimvereliniortak
aprilim benimki exper aldı bu arada..çok memnun şu an-tatlicadiarzu-ama 2 güne söylenmeye başlar
yalnız sen uydu demişsin ben kafadan okumuşum mini iyimi:))yeni fark ettim:)rezil ben
superisi yaklaşık bi aydır gelmiyor adres yok ki elimizde ...o yüzden yollayamadı önceden soyledigim gibi superisinin girmesini bekliyorduk ...
burayı okuyo,gidiyo live msj atıyo:)hayırdır eda yazmaya cesaretin yokmu?he sen ileti yaparsın anca doğru:)burayada sakın resim felan ekleme,çok eklemek istiyosan live atarsın msj..kendine aldığın cicilerini
nedense biz periye yollucaz dedikten sonra resmi koyma gereği duydun:)bu konu kapandı,eda adını duymak istemiyorum forumda sayende!kendine aldıklarını gönül rahatlığı ile kullan,buraya koysan kaç yazar koymasan kaç yazar resim yasengözlerimebaksanabaradan 3 geçmiş nerdeyse hediye yollamamışın konuşma hala be!!
bu konu gerçekten canımı sıktı,resim mesim eklemeye kalkama!!!!bak işine hadi
estafurullah hayatımsenden öğreneceğim çokk şey varr
2 hafta vaktim var.. bakalım daha kaç sayfa okuyabilecem. hep devamınıda merak ediyorum ama bakalım 2 haftada nereye gelirim
liv allahını seversen nası yollıyamadı!!kendine aldıklarını eklediğinde millet şoka girmişti nası paran yok alamıyosun diye,sonra pişkin pişkin ben yolladım ama postada sorun olmuştur dedi hatırlamıyosun heralde!!akannehir
konu kabak tadı verdi kızlar,başa sarmak istemiyorum.superisi babamın kızı değil,ortada yalan olduki ben bu kadar sinirlendim ve ne zamandır yazmadım rencide olmasın diye!!eda yüzünden kalbimizi kırmıyalım şimdi..kapansın bu konu!
minim sen yeni bişey almadan duramassın,yokmu ekliyceğin bişeyler kasvetim gitsin
Ama Livitom, yollamadığı buradan belli zaten.
İnsan yollayacak olsa kişinin adresini bir kağıda yazar da gider kargoya değil mi.
Sen yalnızca aracısın kankam, lütfen kişisel algılama, ne kadar zorlandığının farkındayız. olumunekankayizsmile
İkincisi, eğer yolladıysa zaten sistemde çıkar o kişi. tekrar yollamak istese.
Yani yalanını sürdürüyor ben bunu anladım... :1ninca:
ben 2. hediyelerden bahsediyorum bana yollayacagını 2 . hediyelerin hazır oldugunu soyledi ve adres bilgilerini istedi
edayı korumak vb. niyetimde yok sadece olanları söylüyorum ...eda en başından bana neler demişti hatırlıyorsun ...ben hayatta muhattap olmam artık demiştim ama mecburiyetten konuşmak durumunda kaldım (superisine hediyeleri yollayacagım deyince)
ben bundan sonra aracıda olmak istemiyorum olan bana oluyor :sinifsinif:
Yakında bende katılıyorum aranıza, sonunda yani.
vallaha delikafadulden pazardan 5 tlye iki tane bluz aldım dur çekim de koyyum gülüm delikafadulden
miniiii sen aprilimin bana açtığı konuda zılgıt çekmedin dimidelikafaduldendur link atıyım bebeğim:smiley-cool:
o zaman ben çok safım :sinifsinif: ne bileyim ben inandım işte senin gibi olaylara bakamadım :sinifsinif:
ben edayı korumuyorum en basından belli ne kadar kızdıgımı neler dedigimi biliyorsunuz
miniiii sen aprilimin bana açtığı konuda zılgıt çekmedin dimidelikafaduldendur link atıyım bebeğim:smiley-cool:
Yakında bende katılıyorum aranıza, sonunda yani.
vallaha delikafadulden pazardan 5 tlye iki tane bluz aldım dur çekim de koyyum gülüm delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
hevom koptum:roflol: :roflol: sanki yakında başlıycak bi programın reklamını yapıyo gibi..yakında:1ninca:niye şimdi değilfisfisfis:roflol:hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktankatılmadığın kabahat ne zamandır:mymeka:Şeniz
hevinimmmmm opuyorumnanaktan
canımıniçi...neden katılmıyosun ki zaten bunca zamandır kaydirigubbakcemile2
konu mu var görmedim at link burda zılgıt çektim amadelikafadulden
hevin buyur gel kaydirigubbakcemile
çektim resim düzeneyip koyyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?