Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ne dio diorm yaaa delim benim :roflol::roflol::roflol::roflol:

superisi yaklaşık bi aydır gelmiyor adres yok ki elimizde ...o yüzden yollayamadı önceden soyledigim gibi superisinin girmesini bekliyorduk ...

Ama Livitom, yollamadığı buradan belli zaten.
İnsan yollayacak olsa kişinin adresini bir kağıda yazar da gider kargoya değil mi.

Sen yalnızca aracısın kankam, lütfen kişisel algılama, ne kadar zorlandığının farkındayız. olumunekankayizsmile

İkincisi, eğer yolladıysa zaten sistemde çıkar o kişi. tekrar yollamak istese.
Yani yalanını sürdürüyor ben bunu anladım...
:1ninca:

alkisalkisalkis vereliniortak

ben de bişe sölemek istiyorum son kez : herşeyin bi usulu bi zamanı vardı ozamanlar ben alamadım öğrenci olduğumu bilmiomusunuz arkadan konuşuosunuz die lak lak etmişti,
peri de ozamanlar giriordu sonra annesiyle ilgili bişeler oldu gelemdi neyse,
burdaki nokta şu,bi söz verilir ve o söz tutulurionun yolluyamamasında perinin adresi onda yoktu gibi iyi niyetli bi mazeret yok bence ki peri defalarca sordu bana kim yolluo,yollayan kişiye bişe mi oldu acaba vs..
bir söz verildiyse o söz zamanında usulunce yapılır,valla biz öle gördük bi laf söleyipte kıvırtmak olmaz bizde ,yapamayacağın işlere ,tutamayacağın sözler vermeyeceksin eda17,sonra yok ben resim koycam yok 2 kere yolladım gibi sığ bahanelerinde arkasına saklanma.ozaman çıkıp burda düzgünce anlatsaydı madem iyi niyetli..bebe belikle uğraşırsak böle olur...
susuorm ,içimde kalmasın :1closedeyes:

ben 2. hediyelerden bahsediyorum bana yollayacagını 2 . hediyelerin hazır oldugunu soyledi ve adres bilgilerini istedi

edayı korumak vb. niyetimde yok sadece olanları söylüyorum ...eda en başından bana neler demişti hatırlıyorsun ...ben hayatta muhattap olmam artık demiştim ama mecburiyetten konuşmak durumunda kaldım (superisine hediyeleri yollayacagım deyince)

ben bundan sonra aracıda olmak istemiyorum olan bana oluyor :sinifsinif:

o zaman ben çok safım :sinifsinif: ne bileyim ben inandım işte senin gibi olaylara bakamadım :sinifsinif:

ben edayı korumuyorum en basından belli ne kadar kızdıgımı neler dedigimi biliyorsunuz

Tımam kuzum anlıyorum ben...
Tekrardan söylüyorum ki, sen aracısın zor durumda kalmanı hiç istemeyiz...olumunekankayizsmile

Ama fikrim de şu yönde: İkinci kez yollayacak olsa, sistemden adresini bulurlar superisinin.
Bir denesin bakalım.
He mertçe çıkıp söyleyebilecekse,
'ben hiç yollamadım ki superisine' diye, adresi çıkmaz diye.
o zaman biliriz biz de, burada yok yere kafa patlatmayız, moralimizi bozmayız olmayacak bir insan için...

Yakında bende katılıyorum aranıza, sonunda yani.

:roflol: :roflol: :roflol:
hevom koptum:roflol: :roflol: sanki yakında başlıycak bi programın reklamını yapıyo gibi..yakında:1ninca:niye şimdi değilfisfisfis:roflol:hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktankatılmadığın kabahat ne zamandır:mymeka:Şeniz

vallaha delikafadulden pazardan 5 tlye iki tane bluz aldım dur çekim de koyyum gülüm delikafadulden

Ekle ekle Minommm, yaşasın 5 TL lik T Shirtlerrr! :lepi:

miniiii sen aprilimin bana açtığı konuda zılgıt çekmedin dimidelikafaduldendur link atıyım bebeğim:smiley-cool:

Çekti yau ben çekti diye hatırlıyorum kanka sempatiksalakcinni

o zaman ben çok safım :sinifsinif: ne bileyim ben inandım işte senin gibi olaylara bakamadım :sinifsinif:

ben edayı korumuyorum en basından belli ne kadar kızdıgımı neler dedigimi biliyorsunuz

Livim olsun tamam tatlım kapatalım bu bahsi... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

miniiii sen aprilimin bana açtığı konuda zılgıt çekmedin dimidelikafaduldendur link atıyım bebeğim:smiley-cool:

konu mu var görmedim at link burda zılgıt çektim amadelikafadulden

hevin buyur gel kaydirigubbakcemile

çektim resim düzeneyip koyyorum

Ya sorma bebem, şimdi pat diye dalmak istemedim bari şimdilik imza atayım sonra nasıl olsa gelirim dedim sempatiksalakcinni

Hoşbuldum meleğimm Şeniz

hevinimmmmm opuyorumnanaktan

canımıniçi...neden katılmıyosun ki zaten bunca zamandır
kaydirigubbakcemile2

Oyy Aprilkuşumm Şeniz
kısmet bugüneymiş be şeker (politik cevapla sıyrılayım bari)

konu mu var görmedim at link burda zılgıt çektim amadelikafadulden

hevin buyur gel kaydirigubbakcemile

çektim resim düzeneyip koyyorum

buyur gel hevinkaydirigubbakcemilesıcak kanlı yarim benim:roflol:nası yapışta saçına amasüprizzzzzbiz adamı böyle severiz
burda çektin çekmez olurmusun minim,ama orda çekmen olaya daha bi renk katar:jeyyarkonu dağılsın diye dedim anlasanıza be:mymeka:)

delikafaduldendelikafaduldenkarpuz almaya gittiydim gitmişken alim dedim bunları da delikafadulden
itiraf ediorm bunlar bebe elbisesi ama ben bluz olarak giyioruun delikafaduldendelikafadulden kumaşıda bir güzel terletmior adananın lanet sıcağında alsanaalsanasmile
siyahın desenini çektim tam görünmüor die delikafadulden

bileenziklerim de favoriden anacuğumun 3.sınıf hediyesi delikafadulden

tanırçam pis severim biliosun ,şimdi zılgıt çekmeye gidiyorum lilililililiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…