- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.981
ben laf olsun diye demiştim canım:smiley-cool:göz makyajı topiğine eklediğini bilmiyodum,bundan sonra eklediğin zaman haber verirsen bakmak isterim tatlım makyajına:içelim:göz makyajı topiğine eklemiştim bebeğim
bende allık olarak kullanmayı düşünmüştüm o turunjuyu kaydirigubbakcemile3
biberikim hoşbulduk tatlımm
Akitrammm gerçeği yavru olmadıkça ben de çok sevmiyorum çok haşin oluyolar dediğin gibi:1ninca:
ben laf olsun diye demiştim canım:smiley-cool:göz makyajı topiğine eklediğini bilmiyodum,bundan sonra eklediğin zaman haber verirsen bakmak isterim tatlım makyajına:içelim:
hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktanakitim ben onu allık sandımaynı renkte allık bende var çünkü:lepi:
hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktanakitim ben onu allık sandımaynı renkte allık bende var çünkü:lepi:
Ay april inan çok zor,sewsen bile katlanamazsın cnm bnm,bunalımdayım resmen..
hep bu sınaw sistemi yüzünden insanlar çoğu zmn istemedikleri yerleri tercih edebiliorlar sırf puanları tutuo die
sohbetinize doyum olmuyor melekler, ama bana müsade sabah iş var malum mirmirmirmir mirmirmirmir
iyi geceler şekerparelerimm Şeniz
:roflol: :roflol:
napim bebişler kendimden şüphe ettim bir an nasıl miyavlamasın ki dediğimde :roflol:
hem Aprilimde gerçek zannetmiş kaydirigubbakcemile3
sohbetinize doyum olmuyor melekler, ama bana müsade sabah iş var malum mirmirmirmir mirmirmirmir
Nikoncanın karşılaşmasınada yarın bakicem artıkın :a015:
iyi geceler şekerparelerimm Şeniz
Kedi büyüynce ürkütüyo ya gözlerine bakmıyorum ben genelde kanka fena oluyorum:sinifsinif:
Tuğçee, maşallah ne güzelsin yaaa anam anam maşşallah!kaydirigubbakcemile5
akit bu arada arzuyla fotolarını gördün ne hoş hatunsın sen öle,özellikle de saçlara bittim
ayy bibertom bnmde mekik çekmem lazım artık yaaaaa
göbüşümü sıklastırmalıyım :hulya:
tuggce cok hoşsun cnm geyşa gibi çıkmıssın :asigim: :jeyyar:
tsk ederm cnm opuyorumnanaktan
saclarımın rengini değiştirmeyi düşünüyordum bende kimse begenmiyor koyultucam :sinifsinif:
olsun seni mi kırcam bi tane ekliorum hemen o zmnyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?