Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
göz makyajı topiğine eklemiştim bebeğim
ben laf olsun diye demiştim canım:smiley-cool:göz makyajı topiğine eklediğini bilmiyodum,bundan sonra eklediğin zaman haber verirsen bakmak isterim tatlım makyajına:içelim:
bende allık olarak kullanmayı düşünmüştüm o turunjuyu kaydirigubbakcemile3

biberikim hoşbulduk tatlımm

hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktanakitim ben onu allık sandımaynı renkte allık bende var çünkü:lepi:

olsun seni mi kırcam bi tane ekliorum hemen o zmnyerimseniben

Ay april inan çok zor,sewsen bile katlanamazsın cnm bnm,bunalımdayım resmen..
hep bu sınaw sistemi yüzünden insanlar çoğu zmn istemedikleri yerleri tercih edebiliorlar sırf puanları tutuo die

Bunu çok doğru dedin Tuğçecim...kaydirigubbakcemile5
Mesela Boğaziçinin puanları uçuktur ama eğitimi çok iyi değildir, ortalamadır...
Ama böyle gelmiş böyle gider misali, insanlar tutturmuş bir Boğaziçi, gidiyor...
:1ninca:

sohbetinize doyum olmuyor melekler, ama bana müsade sabah iş var malum mirmirmirmir mirmirmirmir
iyi geceler şekerparelerimm Şeniz

İyi geceler hevinim tatlı kuşum opuyorumnanaktan

bebişim kaçıyomusun:teselli:
tamam bebekom iyi geceler öyleyseŞenizöpüyoruz hayatımopuyorumnanaktan

ayy bibertom bnmde mekik çekmem lazım artık yaaaaa
göbüşümü sıklastırmalıyım :hulya:

tuggce cok hoşsun cnm geyşa gibi çıkmıssın :asigim: :jeyyar:

tsk ederm cnm opuyorumnanaktan
saclarımın rengini değiştirmeyi düşünüyordum bende kimse begenmiyor koyultucam :sinifsinif:

aaaa sana koyu da süper olur.ben de eskiden açık renk kullanıodum hep saçımı kıskanç bi sewgiliye düştüm o yüzden 2 yıldır koyu kullanıorum we daha da sewiorum,en azından saçım yıpranmıo artık çok kullanışlı oluoo:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…