- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.021
Gene 20lik dişim fısladı kızlar :gitme:
Ne dertli başım var yaa :2:
üfff cok fena ooo
deriyi resmen yarıp cıkmaya calısıyorlar :sinifsinif:
onun yüzünden cok ateslenmiştim nisanım gecmiş olsun bebetom :2:
yok bebeğim,hep söylüyorum güzel sizlersiniz..politiklik olarak algılamayın ama ben böyle düşünüyorum:kedi:kendi halimde biriyim ekşi suratlının biriyim:smiley-cool:
limonaaa kapiden buz gibi annem yapmış gibi limonata:smiley-cool:
oyy canım saola.s.
gçmiş olsun kuzuu:1hug:a.s.
hehe Tanrıça resim koyduğumu bilse öldürür beni,seni anlayabiliorum o yüzden tatlımmkaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmileşimdiden bi apranax yuvarlasan kankaeyvahedigeldismile
duydum cano duydum sonraa:gitme:yoktu nazom!izleme zaten!!!!!
aşkommŞeniznazommm:1hug::1hug:
selamlar hatunlarımmmmm:) mezuniyeti atlattık herşey mükemmeldiii:))))
Nikon sana kurban olsun sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
Nikoooooo lülülülülülü
yapma bunuuuu delikafadulden sırnaşık şey
Ya bu denyo şey zıplarken kafasını bi yere çarpıyo sanki bişi var havada
islom ağzına da bir şey girmesin diye de tikatle bakıyo o tarafa bebeğimm:roflol:Nikoo, hööööö'ye söyle ağzını açmasın o kadar her an her şey girebilirdelikafadulden
bilemedin patron sırnaşık şeysırnaşık şey şaşıran hö! değil nefesi kesilmiş kalp krizi geçiren hööööööö.... arabanın ani freni gibi :roflol::roflol::roflol:niko çok adisin:roflol::roflol:yazamıyorum gülmekten:roflol::roflol::roflol::roflol:
eee pardonadı neden 'höööö bişeymi gördüde hööö oldu hani yılandır kobradır
hööööö:1shok::roflol::roflol:
patron affet beni ödüm kptu yeminlelan allahını seven sussundelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
silin şu smilleri..yoksa kk ya giremiycem bunu görmemek için..ulan pati,allah belanı vermesin kırooo:roflol::roflol::roflol:nerden sardın başıma hööö yü:roflol::roflol:
nikooo sende bu alçaklığını unutma:roflol::roflol:
ne diyosunn aklinialirimsmileaklinialirimsmilehööööö kaydirigubbakcemile3
niko sen varya sen eline düşen yandı delikafadulden
bebeğim benim ya ders arasında biraz olsun gevşediysen ne mutlu bana sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol: ŞenizOyy Aprılımm teşekkür ederim sefkilim:kedi:Şeniz
Ayy bu smile ne yaa allah kahretmesin seni Nikooo:2::2: sen çok yaşa e mii:teytey:
Albüm yapıyom kankam çağırcam sizi az sora
ana! ilk defa resim kaçırdım hem de albümlük. tutmayın beni kriz geçiriyorum hööööö...Albüme buyurun :lepi:
iyi ki şu kızın sınavları bitti Yarebbi şükür delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şey0434 arkadaş da hep bakıro ,bi kelime yazmıorbenneyaptımki
aha kendimi gördüm biran delikafadulden2 hafta vaktim var.. bakalım daha kaç sayfa okuyabilecem. hep devamınıda merak ediyorum ama bakalım 2 haftada nereye gelirim
hepsine bayıldım bayıldım delikafadulden hele 1.fistanbluzla bilekliğe sositosositodelikafaduldendelikafaduldenkarpuz almaya gittiydim gitmişken alim dedim bunları da delikafadulden
itiraf ediorm bunlar bebe elbisesi ama ben bluz olarak giyioruun delikafaduldendelikafadulden kumaşıda bir güzel terletmior adananın lanet sıcağında alsanaalsanasmile
siyahın desenini çektim tam görünmüor die delikafadulden
bileenziklerim de favoriden anacuğumun 3.sınıf hediyesi delikafadulden
tanırçam pis severim biliosun ,şimdi zılgıt çekmeye gidiyorum lilililililiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
sürüprizimi niye bozdun patronum sırnaşık şeysırnaşık şey kal gelcek bana şimdi kriz geçiricem :roflol::roflol::roflol:gülüver bebeler
ama sen minicikbiperisin zaten:jeyyar:öyle tatlısın çünkü gülümŞeniz
cano,bizim bide nikoncanımız var,o gelince sana bi hoşgeldin kutlaması yapar emin ol
sochic hoşgeldin canım ohh ne güzel svindm zemuszemus
kızlar ben kaçtım ders calıscam biraz herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?