Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Akitram çok koyu değil zaten açık kahve tonları veya koyu kumral gibi mmm nefis olursun:asigim:

Nikonum elma dersem çık armut dersem çıkma

Elmaaaaa

üfff cok fena ooo
deriyi resmen yarıp cıkmaya calısıyorlar :sinifsinif:
onun yüzünden cok ateslenmiştim nisanım gecmiş olsun bebetom :2:

Bebeğim alttakiler öyle beni bayılta bayılta çıktılar da akannehir
Üsttekiler başladı şimdi de. Anam yer yok size diyorum, yok! Ön dişlerimi sıkıştırıyo deyyuslar. alsanaalsanasmile
Doktora gittim de alınmaları gerek dedi ama çok tırsıyorum, ciddi bir operasyon çünkü...
eyvahedigeldismile

Hedi be ordan! :dilcikar:
Güzeller güzelimsin sen benim oyy burnunu yirim
:asigim: Şeniz

gçmiş olsun kuzuu:1hug:a.s.

Sağol bebeğim minikom opuyorumnanaktan

hehe Tanrıça resim koyduğumu bilse öldürür beni,seni anlayabiliorum o yüzden tatlımmkaydirigubbakcemile3

Heheheh benimki de seninki gibi yavrum eyvahedigeldismile :roflol:

ohaoldumsmileşimdiden bi apranax yuvarlasan kankaeyvahedigeldismile

Maximus içtim aşkom, diş ağrısına ii geliyür:lepi:

nikooooo!!abi yalvarırım yapma:roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey offf tipe bak yarıl geber yani:roflol: :roflol::1shok: :roflol:

sochic hoşgeldin canım ohh ne güzel svindm zemuszemus

kızlar ben kaçtım ders calıscam biraz herkesi öpüyorum

Nikoooooo lülülülülülü
yapma bunuuuu delikafadulden sırnaşık şey
Ya bu denyo şey zıplarken kafasını bi yere çarpıyo sanki bişi var havada
Nikon sana kurban olsun sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
Nikoo, hööööö'ye söyle ağzını açmasın o kadar her an her şey girebilirdelikafadulden
islom ağzına da bir şey girmesin diye de tikatle bakıyo o tarafa bebeğimm:roflol:
bilemedin patron sırnaşık şeysırnaşık şey şaşıran hö! değil nefesi kesilmiş kalp krizi geçiren hööööööö.... arabanın ani freni gibi :roflol::roflol::roflol:
patron affet beni ödüm kptu yeminle
:roflol::roflol::roflol:
hööööö kaydirigubbakcemile3
niko sen varya sen eline düşen yandı delikafadulden
ne diyosunn aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sadece nazım geçen sevdiklerime ve sempatik bulduklarıma takılırım akitom olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
Oyy Aprılımm teşekkür ederim sefkilim:kedi:Şeniz
Ayy bu smile ne yaa allah kahretmesin seni Nikooo:2::2: sen çok yaşa e mii:teytey:
bebeğim benim ya ders arasında biraz olsun gevşediysen ne mutlu bana sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol: Şeniz
Albüm yapıyom kankam çağırcam sizi az sora
Albüme buyurun :lepi:
ana! ilk defa resim kaçırdım hem de albümlük. tutmayın beni kriz geçiriyorum hööööö...

0434 arkadaş da hep bakıro ,bi kelime yazmıorbenneyaptımki
iyi ki şu kızın sınavları bitti Yarebbi şükür delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şey
hep böyle keyifli ol inşaallah olumunekankayizsmile sırnaşık şeysırnaşık şey
2 hafta vaktim var.. bakalım daha kaç sayfa okuyabilecem. hep devamınıda merak ediyorum ama bakalım 2 haftada nereye gelirim
aha kendimi gördüm biran delikafadulden
he oku yavrum biter belki sen geçmişi okuyana gada bunun gibi olursun
şutarafagitti
bırak uğraşma bebeğim, biz tekrar tekrar soruyoruz patronumuza
ne istiyorsan sor tanrıçama artık askeri de yok, çok kaytardı zaten aklına ne geliyorsa sor süprizzzzz :sm_confused: :smiley-cool: :roflol::roflol:
hepsine bayıldım bayıldım delikafadulden hele 1.fistanbluzla bilekliğe sositososito
güle güle giyin bebeğim Şeniz
gülüver bebeler
ama sen minicikbiperisin zaten:jeyyar:öyle tatlısın çünkü gülümŞeniz

cano,bizim bide nikoncanımız var,o gelince sana bi hoşgeldin kutlaması yapar emin ol
sürüprizimi niye bozdun patronum sırnaşık şeysırnaşık şey kal gelcek bana şimdi kriz geçiricem :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…