- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.821
aprilll nebersiniz özledim lanolumunekankayizsmile[/B]
kızlar dün aldıkalrım bu arada pastelin magic glossunu çok sevdim çok tatlı bi renk oluşuyo
kızlar dün aldıkalrım bu arada pastelin magic glossunu çok sevdim çok tatlı bi renk oluşuyo
Albüme stüdyoda çektirdiğim kepli fotoyu yükledimmkaydirigubbakcemile2
canim masallah cok tatli cikmissin her fotografta, Alla hnazarlardan korusun.. :1hug:
napıyon be canım,mezuniyetini teprink ederim balım,Şeniz hayırlı uğurlu olsun..kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
oohhh pilaj bülbülümmm git bakalımmm gez toz eğlen bolca şekerparesimmmmm
bizi de düşün foto çekin balböreğimmm temem mi
gız nikooo
aprilll nebersiniz özledim lanolumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım..etikete ne yazcan ,kaya gacı mı?sırnaşık şey di mi Aprilimtam bi miniko
gacım çok çok sevindim :sm_cool::sm_cool:
41 kere maşallah suphanallah taş gibin hatunsun doktorlar arıyorlar arıyorlar bişi bulamıyorlar yerimseniben
etikete yazsam mı ne sırnaşık şey
islom hoşgeldin prensesim Şeniz
merakla bekliyorum :sm_cool: :dance::dance:
biberim de geçen söze gidecekti bi de ondan resim bekliyorum oh oh :dance::dance:
Canımıniçi çok sevindim kuzucanım, sonbaharda da böyle devam eder inşallah! olumunekankayizsmile
Kızlar Ezel gene ne biçimdi yaa :bbo:
bayanssulusmile kızlar az önce dinledim saraçoğlundan cilt gençleştirici güzelleştirici maske
4 adet sert kayısı
1 adet sert kırmızı elma
kayısıları çekirdeğe çok yaklaşmadan soyuyoruz
elmanın kabugunuda ince soyuyoruz bunları bir tencereye alıp türk kahvesi fincanıyla su ekliyor
5 dk kaynatıp püre haline getiriyoruz robottanda geçirebiliriz sonra 1-1,5 yemek kaşığı alıp yüzümüze göz altlarıda dahil boyun dahil sürüp en az 20 en fazla 30 dakika bekletiyoruz
5 dakikada etkiyi hissedermişiz haftada bir kez uyguluyoruz
bu muhteşem tarifi sizlerlede paylaşmak istedim güzellikler bayanssulusmile
sevgiler
Burcum çok teşekkürler bitanem.
Allah senin kuzunun da bugünlerini göstersin inşallahopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım..etikete ne yazcan ,kaya gacı mı?yaz bakem..
inşallah öyle olur eprılcanım..boshayallersmile
İslom pek pek güzel olmuşsun..bizimle de paylaştın ..sağol..saçların çok güzel kııı..KK kuyaför salonu açak.zemuszemus-tatlicadiarzu-.saçlar senden,makyaj arzuştan..diğer kızlarla da ağda manikürü filan paylaşır geçinir gideriz..kaydirigubbakcemile3
ay canım çok güzeller güle güle kullan
Ayy güle güle kullan minikom rujlar çok şeker opuyorumnanaktan
o Pastel'den ben de alicim bir ara zemuszemus
Aldıklarını güle güle kullan canım... Çok beğendim renklerini...
minişko güle güle sür cicilerini..zemuszemus
hanımlarrrr nabersinizzzz özledim vallah buraları p.k gbi bi sınav dönemi geçiriyorum sanırım sınıf tekrarı yapcm ortalamam yüzünden:kedi:
isloooo bebemmm hayrlı olsun darısı başıma dicem de bu gidişle mezun olmam mümkün değil(( harika görünüosunnnn
sochicimm deme öyle gııı inşallah beklediğinden çok çok iyi gelir.
Benim açıklanmayan 3 tane kaldı eyvahedigeldismilediğerlerini geçmişim şükür
Çok teşekkür ederim, ama ben senin fotolarını göremedim:gitme:
inş kuzum ama umut yok cok fena çalışıom ama yetmio not yine milyonlarca alttan oluncakafamçokkarıştı koydum bak albüme bi tane canımmm resim. çok uyumlusnz valla nişan fotoso gibi çıkmş gııı hade onları da görmek nasip olur inşşş
Beni kırmayıp koyduğun için çok teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktan
Allah nazarlardan korusun düğün fotolarınızı göstertsin inşallahkaydirigubbakcemile2
Çok güzel yanmışın bu aradaboshayallersmile
reca ederm kuzuuu ayyy inşşş nerdeee aşko beni almıcak kaçrcam en sonundaaaakaydirigubbakcemile saol cnm solaryum saolsunn bişie benzetiooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?