Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilll nebersiniz özledim lanolumunekankayizsmile[/B]

İyyiz be erzum nolsun, aynı hep...boshayallersmile
Tanrıçamı bekliyoruz gözlerimiz yollarda kaldiii...boshayallersmile
Sen de kepi atmışın kuzum hayırlı olsun, çok sivindim, fotoları bekliyoz
kaydirigubbakcemile5

kızlar dün aldıkalrım bu arada pastelin magic glossunu çok sevdim çok tatlı bi renk oluşuyo

Ayy güle güle kullan minikom rujlar çok şeker opuyorumnanaktan
o Pastel'den ben de alicim bir ara
zemuszemus

napıyon be canım,mezuniyetini teprink ederim balım,Şeniz hayırlı uğurlu olsun..

kızlar dün aldıkalrım bu arada pastelin magic glossunu çok sevdim çok tatlı bi renk oluşuyo

minişko güle güle sür cicilerini..zemuszemus

teşekkür ederim canım..etikete ne yazcan ,kaya gacı mı?yaz bakem..
Canımıniçi çok sevindim kuzucanım, sonbaharda da böyle devam eder inşallah! olumunekankayizsmile

Kızlar Ezel gene ne biçimdi yaa
:bbo:

inşallah öyle olur eprılcanım..boshayallersmile

İslom pek pek güzel olmuşsun..bizimle de paylaştın ..sağol..saçların çok güzel kııı..KK kuyaför salonu açak.zemuszemus-tatlicadiarzu-.saçlar senden,makyaj arzuştan..diğer kızlarla da ağda manikürü filan paylaşır geçinir gideriz..kaydirigubbakcemile3

şimdi yaptım bu maskeyizemuszemuszemuszemus,yüzümde şuanda..:1rolleyes::1rolleyes:

Gacımm çok teşekkür ederim bitanemolumunekankayizsmile
Açalım valla ya o gün var ya 4 te başladık 3 kızı bide kendimi hazırladım
Fenalıklar geçiriyordum.kafamçokkarıştı ikisinin saçını ben yaptım hepsinin makyajını yaptım kendimi sona bıraktım saçımı başımı yo9luyodum artıksempatiksalakcinni
Sevdiceğimi de odaya kapatmıştım 50 kere mesaj attı hadi artıkkkkk diye:mymeka:
Döndüğümde morarmış bozarmışkaydirigubbakcemile3 güya onun saçını da ben yapvaktım sadece kravatını bağladım o kadar
Erkek olmak var yaa giyin çık babasını satiim

ay canım çok güzeller güle güle kullan

Ayy güle güle kullan minikom rujlar çok şeker opuyorumnanaktan
o Pastel'den ben de alicim bir ara
zemuszemus
Aldıklarını güle güle kullan canım... Çok beğendim renklerini...

minişko güle güle sür cicilerini..zemuszemus

çok tşk ederim fıstıklarropuyorumnanaktanŞeniz

hanımlarrrr nabersinizzzz özledim vallah buraları p.k gbi bi sınav dönemi geçiriyorum sanırım sınıf tekrarı yapcm ortalamam yüzünden:kedi:

isloooo bebemmm hayrlı olsun darısı başıma dicem de bu gidişle mezun olmam mümkün değil(( harika görünüosunnnn

sochicimm deme öyle gııı inşallah beklediğinden çok çok iyi gelir.
Benim açıklanmayan 3 tane kaldı eyvahedigeldismilediğerlerini geçmişim şükür

Çok teşekkür ederim, ama ben senin fotolarını göremedim:gitme:

inş kuzum ama umut yok cok fena çalışıom ama yetmio not yine milyonlarca alttan oluncakafamçokkarıştı koydum bak albüme bi tane canımmm resim. çok uyumlusnz valla nişan fotoso gibi çıkmş gııı hade onları da görmek nasip olur inşşş

Beni kırmayıp koyduğun için çok teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktan
Allah nazarlardan korusun düğün fotolarınızı göstertsin inşallahkaydirigubbakcemile2
Çok güzel yanmışın bu aradaboshayallersmile

reca ederm kuzuuu ayyy inşşş nerdeee aşko beni almıcak kaçrcam en sonundaaaakaydirigubbakcemile saol cnm solaryum saolsunn bişie benzetiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…