- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.841
şimdi yaptım bu maskeyizemuszemuszemuszemus,yüzümde şuanda..:1rolleyes::1rolleyes:
Mrblar nasılsınız a.s. Uzun zamandır yazmadığımdan biraz yabancıyım topiğe bilmiyorumkismile.
hanımlarrrr nabersinizzzz özledim vallah buraları p.k gbi bi sınav dönemi geçiriyorum sanırım sınıf tekrarı yapcm ortalamam yüzünden:kedi:
Kızlar bu aralar cildim bozuldu sanki ya küçük küçük sivilceler var çok belli olmuyo ama elimle dokunduğumda hissediyorum nasıl geçer onlar:sinifsinif:
Sıcaklardan oluyor canım ya heleki cildin yağlıysa bu havaları hiç sevmz.Kızlar bu aralar cildim bozuldu sanki ya küçük küçük sivilceler var çok belli olmuyo ama elimle dokunduğumda hissediyorum nasıl geçer onlar:sinifsinif:
Oynayamıyorum zaten sıkılsa sıkıcamsempatiksalakcinni çok sinirim bozuldu ama geçenlerde kil maskesi yapmıştım ondan mı oldu acaba:sinifsinif: rutin cilt bakımım yok ki benim kanka makyaj temizleme losyonum vardı diadermine o durulanmıyodu bakım yapıyodu aynı zamanda cildime bi onu sürüyodum üstüne birşey yapmıyodum şimdi niveanınkini aldım ama o durulanıyo birşey sürmüyorum ama yine olmazsa gül suyunu süreyim duruyodu buzda gezidiririm bugün koyayım buzluğa süreyim teşekkür ederim kankammopuyorumnanaktanBebeğim bence sıcaklardandır, sivilce değildir yani, oynama aşkom, kendi haline bırak bence bibertom. :1no2:
Rutin cilt bakımından şaşma derim. Belki akşam yatmadan önce bu gezdirebilirsin yüzünde, çok iyi olur. Mesela elma sirkesi-su karışımını buz haline getirebilirsin. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Sıcaklardan oluyor canım ya heleki cildin yağlıysa bu havaları hiç sevmz.
Bende de bişiler çıkıyor terleyince cilt her an yıkama imkanı da olamayabiliyor dışarda:1ninca:
Yapabileceğin en iyi şey cildine kesinlikle dokunmamak (gerçi ben tırnaklamadan duramam:mymeka:)
Evdeyken hep soğuk su çarp yüzüne o da iyi oluyor ve rutin cilt temizliği.
Bir de ben arada maya maskesi yapıyorum uydurduğum tarif şöyle:
Göz kararı ölçülerle kuru maya, yemek sodası, birkaç damla limon, biraz tarçın ılık suyla karıştır yarım saat beklet cildi harika yapıyor.
Oynayamıyorum zaten sıkılsa sıkıcamsempatiksalakcinni çok sinirim bozuldu ama geçenlerde kil maskesi yapmıştım ondan mı oldu acaba:sinifsinif: rutin cilt bakımım yok ki benim kanka makyaj temizleme losyonum vardı diadermine o durulanmıyodu bakım yapıyodu aynı zamanda cildime bi onu sürüyodum üstüne birşey yapmıyodum şimdi niveanınkini aldım ama o durulanıyo birşey sürmüyorum ama yine olmazsa gül suyunu süreyim duruyodu buzda gezidiririm bugün koyayım buzluğa süreyim teşekkür ederim kankammopuyorumnanaktan
Evt islandım biraz yağlı karma daha doğrusu. Yok tırnaklama huyum yoktur sıkma huyum vardı bi de oraya kan oturur sıktığım zamanalsanaalsanasmile bunlar sıkılmıyo elleyemiyorumboshayallersmile bu maskeyi kaç günde bi yapıyodun islommmm? Teşekkür ederim bu aradaopuyorumnanaktan
Hoşgeldin miniğimmmŞeniz
Oynayamıyorum zaten sıkılsa sıkıcamsempatiksalakcinni çok sinirim bozuldu ama geçenlerde kil maskesi yapmıştım ondan mı oldu acaba:sinifsinif: rutin cilt bakımım yok ki benim kanka makyaj temizleme losyonum vardı diadermine o durulanmıyodu bakım yapıyodu aynı zamanda cildime bi onu sürüyodum üstüne birşey yapmıyodum şimdi niveanınkini aldım ama o durulanıyo birşey sürmüyorum ama yine olmazsa gül suyunu süreyim duruyodu buzda gezidiririm bugün koyayım buzluğa süreyim teşekkür ederim kankammopuyorumnanaktan
herkese gunaydin, anam tanricam pek bir yalniz koydu topikimizi :gitme:
hiç bu kadar sakin olmamıştı topikmafoldumben
Günaydın canlarımopuyorumnanaktan
Bugün benim kep törenim var heyecanlardayımmmm
sonucunu yaz foruma bakalım nasıl bir etki yapıyo bayanssulusmile
Günaydın canlarımopuyorumnanaktan
Bugün benim kep törenim var heyecanlardayımmmm
Aprılımm inanılmaz sıcak ya keple birlikte 5 kilo atcaz heraldekafamçokkarıştıAyy çok şahane meleğim benimmm :lepi:
Sıcaktan erimeden güzel güzel fıydırın keplerinizi kuşummm hihoyyyt
vereliniortak:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?