- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.941
kaydirigubbakcemile3 hehehhe bizde de vardı öyle tipler islom
çok sivindim atlattın gari kepi de attın hehe hihoyyyt Şeniz
Ekonomistimiz isloo sen çok yaşaaa :lepi:
Afrditimm:asigim: çok teşekkür ederim meleğimm:kedi:__TanRIcA__;13786296]düşünceli bebeğim ya:sm_cool:baktım resimlerin hepsine:jeyyar::asigim:
peri kızı gibi olmuşsun islomeniştemizde sende pörfektosunuz:lepi:allah ayırmasın...
demek resimler eklendi,dersler ihmal olmadı:dance:akşama incelicem hepsinibiraz uzak kaldım,benim herif yüzünden:smiley-cool:bu gün sizlerleyim gelince dedikodu ederiz:lepi:hepinizi çok özledim çünküŞeniz
Eniştemize sonsuz saygılar, ama seni bizden bu kadar uzun zaman ayırmasın:gitme:kızlar hiç çıkmak istemiyorum:gitme:
ama şimdi acil tarafından çıkıp muhabbetin içine ediyorum:mymeka:alsanaalsanasmilekötükedihüso ne kadar kötü smil varsa arkamdan yapma hakkına sahipsiniz:smiley-cool:
kusura bakmayın diyorum,akşama görüşmek dileğiyle esen kalın:smiley-cool:
seviyorum siziopuyorumnanaktan
Minim noldunuz yafrumm nazara mı geldiniz siz kıyamadımbi baktım tanrıçamı görüüümmmmmm akannehir:1shok:ne ballıyıım yaaaaaaaa delikafadulden
bebeğim çok özledik kaç gün oldu mafoldumben valla neşem yerine geldi Şeniz
tatilimi yarı da kestim hatta çeyrekte kestim döndüm, nişanlı ile kavga ettim konuşmuorm,bıraktım geldim alsanaalsanasmile
ama yine alışviriş yaptim azcık eklerim bir ara delikafadulden
aprilimm ev arkadaşım
çok bunalttı beni yaa çok üstüme gelior bi kaç haftadır, gidecek die heralde, ama yüzük atnayı bile düşündüm dün o derece hala da değişmedi bu düşüncem, telimi de açmıorm alsanaalsanasmile
islom size noldu, güzelliğini kıskanmıştır iniştem guclubacismile
islom çok kıskanıor bu herifleralsanaalsanasmile
ben annem bile söledim sen bilirsin atmak istiosan at dedi , şimdi konuşmak istemiorm onunla uzun bi süre Çok üzgünüm çoook
göksucum çok tatlısın kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan cicilerini canpaaare..ne ki bunnar ben annamadım?bilmiyorumkismilebu sefer ilk mesajımda tanrıçamın hediyelerinin fotolarını eklemeye söz verdim
çok öçüzlük ettim biliyom giremedim
yüklücem dedim söz verdim
yükleyemedim
bu sabah günaydın demeden fotoları yükleyeceksin arzu dedim
yüklüyorum:))))
bunlar tanrıçamın gelin makyajı yarışmasında aldığım 1. lik hediyeleriçok teşekkür ederim bitanesim eline koluna sağlık sefkilim
küçük lokumları löp löp yidim meleğim:)))) yeğenimden kurtardığım kadarıylan tabi :)))
toplu görünüş
tek tek görünüşş
kıpkırrmmızııı ojemmm
çokk güzeelll
hhmmmmmmm
canlarımhihoyyyt
hepinizi deli gibi özledimolumunekankayizsmilebekleyin beni:jeyyar:
islom çok kıskanıor bu herifleralsanaalsanasmile
ben annem bile söledim sen bilirsin atmak istiosan at dedi , şimdi konuşmak istemiorm onunla uzun bi süre Çok üzgünüm çoook
göksucum çok tatlısın kaydirigubbakcemile3
bu sefer ilk mesajımda tanrıçamın hediyelerinin fotolarını eklemeye söz verdim
çok öçüzlük ettim biliyom giremedim
yüklücem dedim söz verdim
yükleyemedim
bu sabah günaydın demeden fotoları yükleyeceksin arzu dedim
yüklüyorum:))))
bunlar tanrıçamın gelin makyajı yarışmasında aldığım 1. lik hediyeleriçok teşekkür ederim bitanesim eline koluna sağlık sefkilim
küçük lokumları löp löp yidim meleğim:)))) yeğenimden kurtardığım kadarıylan tabi :)))
toplu görünüş
tek tek görünüşş
kıpkırrmmızııı ojemmm
çokk güzeelll
hhmmmmmmm
canlarımhihoyyyt
hepinizi deli gibi özledimolumunekankayizsmilebekleyin beni:jeyyar:
elbisem koton çok sevdim
saçma bir bluz 5 tl , büyük geldi,kuş gibi oluor kollarıda , bişeyin içine felan giyerim
ayakkabı deichement 39 tl
küpelerimi de böle düzenledim,unutuodum takmayı şimdi gözümün önünde,
eski derfterimin kapağı kaydirigubbakcemile3
bu da milföy hamuruyla yaptığım mantı, çok güzel oldu, soslu halini çekmeyi unutmuşum
çok bunalttı beni yaa çok üstüme gelior bi kaç haftadır, gidecek die heralde, ama yüzük atnayı bile düşündüm dün o derece hala da değişmedi bu düşüncem, telimi de açmıorm alsanaalsanasmile
islom size noldu, güzelliğini kıskanmıştır iniştem guclubacismile
Ayy minim ne diyosun allah aşkına dur bi sakinleş kuzum anlamıştır hatasını canım benim
Azcık süründür ama öldürmeŞeniz
Aman ne olcak kıskançlığından işte straplez südyen giymiştim elbisenşn yakası potluk yaptı burnumdan getirdi gece boyu:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?