- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.981
tanrıçamdanda bu beklenirdi tutarlı afroditim benim:smiley-cool:
ee tabi düğünü olcakya
bekliyorum heycanla:lepi:
Tanrıcam harikasınn canım harikaa şeyler önermişsin çok teşekkürler emin ol yarın ilk 2sini yapmayı planlıyorumm boshayallersmile
Çok saol canım benimŞeniz
yok bebem daha düğüne var
ama benim herifi kozmetikçiye sokamıyorum:)bende yalnız dışarı çıkmıyorum,haliyle bişey almadım:)
İzmirPeriimmm opuyorumnanaktan özLendin sendeee unutuLmadınn yerimseniben
:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
uyyyy haçan kollarınıza kuvvet daaa bu kiz özlemiştir halayimizi :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:halay mı var:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
özledin mi diyo yayok hacı göstermez:smiley-cool::roflol::roflol:ama deniyim yinede,kırmıyım seni:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
kurban olsunlar.özledinmi sen beni:jeyyar:
diyetimin 9.gününde 2,200 gr vermişim..3 daha versem tamamdır..:lepi:zemuszemus
ımmmmdiyetimin 9.gününde 2,200 gr vermişim..3 daha versem tamamdır..:lepi:zemuszemus
ivit yaaa..başlayınca geliyor.vereliniortak.ben yürüyüş filan yapamıyorum..bikaç gün bikaç hareket yaptım bıraktım..kızzzz bende 4 gündür yürüyüş yapıyorumm 54,800 düm
4 gündee 52,700 oldummm müthiş bişeyy ya inanamıyorum bu kadar çabk kilo verdiğimeee kaydirigubbakcemile3
ımmmm
9 günde 2.200grsa
X günde 3000gr daha
eşittir 12 gün 7 saat daha lazım :lepi:
elbisem koton çok sevdim
saçma bir bluz 5 tl , büyük geldi,kuş gibi oluor kollarıda , bişeyin içine felan giyerim
ayakkabı deichement 39 tl
küpelerimi de böle düzenledim,unutuodum takmayı şimdi gözümün önünde,
eski derfterimin kapağı kaydirigubbakcemile3
bu da milföy hamuruyla yaptığım mantı, çok güzel oldu, soslu halini çekmeyi unutmuşum
canlarım desteğiniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ama sadece kıskançlık değil problem,keşke o olsa alıştım zaten, çok tuhaflaştı , çok gergin sürekli bağırıyor herşeye kızıyor , kolumu falan sıktı dün çok acıdı, elini cama falan vurdu , hiç böle değildi mafoldumben 10 temmuzda gidecek , onun için gergin olduğunu biliorm alttan almaya çalışıorm ama artık çok üstüme gelior... aman neyse boşverelim zaman...
patim teşekkür ederim güzelim benim opuyorumnanaktan
TatlıGacii böyle devam ett müthiş zayıflicazz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?