- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.961
islandd boshayallersmile :lepi: :1shok: :asigim:
elbisem koton çok sevdim
saçma bir bluz 5 tl , büyük geldi,kuş gibi oluor kollarıda , bişeyin içine felan giyerim
ayakkabı deichement 39 tl
küpelerimi de böle düzenledim,unutuodum takmayı şimdi gözümün önünde,
eski derfterimin kapağı kaydirigubbakcemile3
bu da milföy hamuruyla yaptığım mantı, çok güzel oldu, soslu halini çekmeyi unutmuşum
canlarım desteğiniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ama sadece kıskançlık değil problem,keşke o olsa alıştım zaten, çok tuhaflaştı , çok gergin sürekli bağırıyor herşeye kızıyor , kolumu falan sıktı dün çok acıdı, elini cama falan vurdu , hiç böle değildi mafoldumben 10 temmuzda gidecek , onun için gergin olduğunu biliorm alttan almaya çalışıorm ama artık çok üstüme gelior... aman neyse boşverelim zaman...
patim teşekkür ederim güzelim benim opuyorumnanaktan
Yafff..tanrıça bacum..sen epeydir gelmeyince.:1closedeyes:.Yarcan'ın Normandiya Tünelinden kaçtın sandımdı..fisfisfiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Delii yaakaydirigubbakcemile3
Karıışşmaaa bendeeeeeeeedelikafadulden
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt süprizzzzz :dance::dance:tanrıçamm gelmişşşşşşşkaydirigubbakcemile2
hadi kız çok dinlendi kolun, başla halaya :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:nikooooooooooooooooookaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hadi kız çok dinlendi kolun, başla halaya :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:
yok hacı göstermez:smiley-cool::roflol::roflol:ama deniyim yinede,kırmıyım seni:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:anaaaaaammm maskelere bak :dance::dance:
patron sen bu tomitisle kaveyi yüzüme yüzüme atsan :tomato: aynı etkiyi gösterir mi :tomato: sempatiksalakcinni
patronum geldi yaaa :içelim: Şeniz
cano:1hug:tanrıçam maskeleriyle dönmüşşkaydirigubbakcemile2
tanrıçaammm süpersinzemuszemus
başka niler yaptın bakem burda yokken hangi ürünleri kullandınbayanssulusmile
yok hacı göstermez:smiley-cool::roflol::roflol:ama deniyim yinede,kırmıyım seni:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
kurban olsunlar.özledinmi sen beni:jeyyar:
cano:1hug:
evet minikom,sizi ihmal etmedim yani:jeyyar:ayrıca geçmişide okuycam merak etmeyin:icecream:
ürünlere para bayılmadım ceylo sultan:smiley-cool:yaptım maskemi oturdum aşşa
başka resimlerde ekliycem şimdihihoyyytayrıca o senin süperliğin bebeğimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?