Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canlarım desteğiniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ama sadece kıskançlık değil problem,keşke o olsa alıştım zaten, çok tuhaflaştı , çok gergin sürekli bağırıyor herşeye kızıyor , kolumu falan sıktı dün çok acıdı, elini cama falan vurdu , hiç böle değildi mafoldumben 10 temmuzda gidecek , onun için gergin olduğunu biliorm alttan almaya çalışıorm ama artık çok üstüme gelior... aman neyse boşverelim zaman...
patim teşekkür ederim güzelim benim opuyorumnanaktan

güle güle kullan küpeler çok hoş kaydirigubbakcemile2

Hmm o zaman bırakıp gitmeni haketmiş minim
Dediğin gibi gidecek olmanın gerginliğidir, ama yine de hoş değil tabiki kabalaşması.
Tepkini koyman çok güzel bitanem ama yine de acele karar verme. Herkesin hataları olur o kadar emek veriyoruz bir çırpıda silmek çok zor. İnşallah tekrarlamaz canım bu ona ders olur.

Aldıklarına bayıldım yaaboshayallersmile
Güle güle giy bitanemŞeniz

Yafff..tanrıça bacum..sen epeydir gelmeyince.:1closedeyes:.Yarcan'ın Normandiya Tünelinden kaçtın sandımdı..fisfisfiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tanrıçamm gelmişşşşşşşkaydirigubbakcemile2
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt süprizzzzz :dance::dance:
kaç saatliğine geldi acaba :umursamaz: :sm_cool:
şimdiden kollarımı açayım gitme diyeyim :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

uzun zamandır maske tarifi eklemedim...hatamı telafi ediyim dimihihoyyyt

haneme ay doğucak 3 vakte kadar:smiley-cool:
fal bakın diye resim koymadım şaşırmayınyasakkelimebu piilink olarak kullanabiliceğimiz DOMATES+KAHVE maskesi
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
MALZEMELER: domates ve kahve
YAPILIŞI: domatesimizi rendeliyelim..rendelediğimiz domatisi kahve ile karıştıralım..sonra cildimize sürelim..
20 dakika kadar yüzümüzde kalsın..sonra ovalıyarak yani pilink yaparak lavobanın içinde ovun yüzünüzü..cildinizin nefes aldığını hissediceksiniz..
ardından su ile yıkayıp yüzünüzü güzelce kurulayınolumunekankayizsmile

ÖZELLİKLER:her cilt tipine uyar..ama yağlı ve karma ciltler için daha uygundur..çünkü içinde domates vardır..domatesin içindeki asitler gözeneklere iyi gelir..kahve ile peelink yaparak gözeneklerin içini temizlemiş oluruz

sıradaki
PATATİS+SALATALIK+LİMON SUYU:lepi:

YAPILIŞI: bir patates rendelenir ve elimizde sıkarak suyunu sıkarız..ardından salatalığı rendeler suyunu elde ederiz..ardındanda limon suyu sıkarız...(kalan suyu dolapta saklayın ertesi günde kullanıcaksınız)

ETKİLERİ:BU KARIŞIM GÜZELLİK İKSİRİhihoyyyt
bu suyu ben gece yatarken yüzüme sürüp uyuyorum ve ertesi güne bebek gibi bi ciltle güne uyanıyorumbayanssulusmile
şimdiii sevgili genç kızlar,yada sivilce sorunu olan arkadaşlarım..bu küre her gece(sivilceleriniz sönüp gidene kadar)devam edin..hem cildiniz güzelleşicek,hemde sivilceleriniz gidicek allahın izni ile..
sivilce sorunu olmayan arkadaşlarımda kullansın...ciltleri karma ise her gece yada hergün yarım saat uygulayabilirler..kuru ciltlere tavsiye etmem!!!

NOT: sadece patates suyunuda yüzünüze sürebilirsiniz..salatalık ve limon koymaya üşenirseniz

bilgileri en sona yazıcam..önce tarifimizi anlatıyım..
yarımdan da küçük,yani çeğrek patlıcanı keselim

yarım çekilde kestiğimiz patlıcanları cezvede kaynar suda kaynatalım

ardından,haşlanan patlıcanı kenarlarını(siyah yerlerini)ayırarak ezelim

ezdiğimiz patlıcana kafi miktarda pirinç unu dökelim..mama gibi yapmıyalımlmaz:
maskeyi yüzünüze sürdükten sonra peçete koyarsanız yüzünüze,rahat bir şekilde ayakta dolaşabilirsiniz..peçete maskenizin yere düşmesini engeler..

şimdi gelelim bu maske neye yarar
ETKİLERİatlıcan maskesi yapmak aklıma nerdenmi geldi?vajinasında kaşıntı yada mantar olanlara patlıcanı közleyip sıcak bir şekilde kutu hanıma koymasını söyler benim annem:smiley-cool:bu komik gelebilirama çok etkili bir yöntemdir(deneyenler anneme dua eder)eski koca karı ilacıdır..
bende burdan esinlenerek patlıcanın mikropları dezenfekte ettiğine inandım...neden inandım bilmiyorum ama inandım:smiley-cool:sonra patlıcanı pirinç unu ile maske yapmayı denedim..etkilerindende memnun kalınca sizlerle paylaşmak istedimhihoyyytetkilerini şöyle anlatıcam,kuru cilt, karma ve yağlı cilt kadar sorunlu olmadığı için bende karma ciltl'lere ağarlıkta maske tarifi veriyorum..hem kendi cilt tipim,hemde sorunun daha fazla olduğu için..karma ciltlerin memnun kalıcağı maske olucak..deneyin görün

bu bir maske tarifi değil,bir öneri:hulya:
malum mevsim yazakannehirkirazda en güzel yaz meyvelerindenhihoyyyt..kirazı yedikten sonra saplarını atmayın..saplarını ayırın ve daha sonra o sapları kaynatın için..çünkü kiraz sapı harika bir kilo verdiricidir:jeyyar:

anaaaaaammm maskelere bak :dance::dance:
patron sen bu tomitisle kaveyi yüzüme yüzüme atsan :tomato: aynı etkiyi gösterir mi :tomato: sempatiksalakcinni
patronum geldi yaaa :içelim: Şeniz

tanrıçaammm süpersinzemuszemus
başka niler yaptın bakem burda yokken hangi ürünleri kullandınbayanssulusmile

anaaaaaammm maskelere bak :dance::dance:
patron sen bu tomitisle kaveyi yüzüme yüzüme atsan :tomato: aynı etkiyi gösterir mi :tomato: sempatiksalakcinni
patronum geldi yaaa :içelim: Şeniz
yok hacı göstermez:smiley-cool::roflol::roflol:ama deniyim yinede,kırmıyım seni:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
kurban olsunlar.özledinmi sen beni:jeyyar:

tanrıçam maskeleriyle dönmüşşkaydirigubbakcemile2
cano:1hug:
evet minikom,sizi ihmal etmedim yani:jeyyar:ayrıca geçmişide okuycam merak etmeyin:icecream:

tanrıçaammm süpersinzemuszemus
başka niler yaptın bakem burda yokken hangi ürünleri kullandınbayanssulusmile

ürünlere para bayılmadım ceylo sultan:smiley-cool:yaptım maskemi oturdum aşşa
başka resimlerde ekliycem şimdihihoyyytayrıca o senin süperliğin bebeğimŞeniz

tanrıçamdanda bu beklenirdi tutarlı afroditim benim:smiley-cool:
ee tabi düğünü olcakya
bekliyorum heycanla:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…