Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sabahlarsan bölyle olur
oyyy ceyloşum çok teşekkürler:1hug:sevindim beğenmenizehihoyyytçantalar senin itin köpeğen olsun lan..adres ver

seni çok seviyom be hacıboshayallersmile
hemen gönderiyom adresilaelaelaelaelaesırnaşık şeydelikafadulden

puahahahhaha koptum geberdim laa delikafadulden
İvit ben yazdım tabii ki kim olabilü başka :roflol: :roflol:
Pati'ye her an yeni lakaplar takma misyonum kutsal görevimdir kanka!
:lepi:

hosbulduk tanricam ...
bu hatun bizide smile manyaqi etti gittigi yere saciyor smili virüsünü
ayrica bugun 30 yasima giriyorum sizde kutlayin istedim

Nice yıllara Selayhus'cum! Çok mutlu bir ömür dilerim tatlım! opuyorumnanaktan
30 yaş en güzel yaştır kanımca. Sabırsızlıklan bekliyorum 30 olmayı
:lepi: hihoyyyt

puhahahahahha salağa bak:roflol:gülleyi salladı salladı beceremedi kendi uçtu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geldim ula işte

Aşkom ben de bayıldım şu zalak gülleciye yaa

kaşla göz arasında aldıklarımzemuszemus
gömleğimi çok sevdim,önü fırfırlı,klasik ve kokoşluk bir arada:lepi:gerekli yerlerde giymem icap ediyür

Çok güzeller beeeeeeyaaaaaa :lepi:
Gömlek çok şık, hem sade hem şık kankam kaydirigubbakcemile5
Kotun kesimine bayıldım :asigim:
Hakiki Guess mi o
herşey çakma diye beni kekliyon ama sen benneyaptımki (Bugün gudubedim he) -tatlicadiarzu-
Tikilerin en güzeli kanka, yakışırr! olumunekankayizsmile
Sen gözüme baksana binim
şakkıdı

Çantalara da hayran oldum, beni de klasikçi yaptınız sonunda mutlu musun kanka sempatiksalakcinni

cabbarımın eli maşalı değilde başka bişeyli dikşın dikşınkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
Manyak yaaaaa deli düdük delikafadulden

hepsini yolla amazemuszemus
bende sana sakız yollarımsositososito:lepi:
sakızbenneyaptımkihee bende senin ceylo taaammışakkıdısenağlama

senide klasikçi yaptık,gün bu gündür bağlayın halaya:hooray::teyteyben açılışı yaptım,minik gelince devam eder)tiki değilim benlmaz:varoşum,çingeneyim:asigim:ruhumla,beynimle su katılmamış bi varoşum:lepi:tikiliği kabul etmiyorum:enbuyukkk:
beni kekliyon diyo ya:roflol:

gülleciye bakınca yine koptumsırnaşık şey'höööö'den sonra bu smili sardı başıma niko:roflol:

bebeğim senden onay aldıysam sırtım yere gelmez:lepi:teşekkür ederim kankaların ancelinasıŞeniz

kasıklarım fena agrıyo
regl oldum sonunda da
ben bu kadar sancılı olmadım kardeşim bu yaşıma kadar
sanırsam fücudum bana evlen artık deyo :)

tanrıca nerelerde geziyodun sen bakem hı?

:lepi: Klasik Angelina oldum ben kanka, gözümüz aydı hihoyyyt olumunekankayizsmile
Temem tiki değilsin aşkom oyy yirim olumunekankayizsmile
Çingenem çingeneem, gücel gözlü çingaanemmm :asigim:

Kanka bak beni kekleme, yoksa kendimi zıbıtıp atarım a bu zalak gülleci gibin
sempatiksalakcinni

tanrıca nerelerde geziyodun sen bakem hı?
malum ,askerim gelince tospik:smiley-cool:ayrı kaldığımız günleri telafi ediyoruz...şu an şehir dışında ama yarına gelicek kısmetse..şimdiden söyliyim yarın yokum:kedi:
tanrıçam ben hala senin mesleğini bilmiyorumohaoldumsmile
kim biliyoki:roflol:
ev garısıyımçalıştırmıyo benimkikötükedihüsoen büyük kavga nedenimizkötükedihüsoama artık pes ettim,başa çıkamıyorum-tatlicadiarzu-

yapma bana bunusırnaşık şey tipe bak ya ne salaksırnaşık şey
bide artis artis geliyo,nası alıyo gülleyi
evet çinganeyim ben:lepi:şimdi olduolumunekankayizsmile:kedi:seni kekleyen fatih ürek olsun be hacı:smiley-cool:klasik ancelinam benim..uuuvvv yavyummm hastayım sana be

saçlarımı kestirdim,boyattımbayanssulusmileşu an çok tatlı bir kumral rengi var saçımınhihoyyytuzun süre böyle giderimgamyoncuiremsu
kendim boyamıştım biliyosunuz,ama evde çekilmiyo...kendimle uğraşmaya vaktimde olmuyo,o yüzden gittim kuaföre..önce orealle açtı sarışın oldum-tatlicadiarzu-ardından boyadı:asigim:
kesinlikle kumral rengi tavsiye ediyorum:lepi:

resim isterukkkk:sm_cool:

şu resmini gördüğünüz zat,bitmiş bir parfüm şişesi..kendisi bi milyoncu tarzı alışveriş merkezlerinde satılır..ve bunu benim anam alır:)fiyatıda 10 tl civarı..ne zamandır size yazıcam unutuyorum,boş şişeyi ekledim belki bilen vardır diye:)adını dahi bilmiyorum..acayip hafif bir çiçek kokusu..anama en pahalı parfümleri alın beğenmez,o kadar egzantirik bi hatunkibunun yenisini alınca size adını şanını ekliycem..benimde çok hoşuma gidiyo..alın size yeni bir önerihihoyyyt

anamdan tüyolar devam ediyo:lepi:anamın genç kızlık aşkı haviland krem:lepi:bunu daha önce topikte işlemiştim-tatlicadiarzu-ama kaynadı tabi...şimdi kaynamasın ve bu önerime kulak verinalsanaalsanasmile..kendisi yağsız bir kremdir..harika birde kokusu vardır..bunu sür dışarı çık yani mis gibibayanssulusmile
ezanelerde satılıyo,cildi hakikaten çok güzel yapıyo.bunuda öneriyorumhihoyyyt

ben o havilland ı 1 milyoncuda gördüydüm üzerinde el kremi yazıyoduCADIARZU
sen yüzüne nemlendirici gibi mi kullanyosun canım

Havilland mı kaydirigubbakcemile5
Çok merak ettim kanka, bulduğum yerde alıcam :lepi:
Yağsız demek...çok iyimiş yau
hihoyyyt

ohaoldumsmile yastik dösek agliyorum sempatiksalakcinni
gitti anahtar :gitmehaoldumsmile

foto eklesene aklinialirimsmile

canlar ben çıkyorum
tanrıçam ben yokken foto eklersen küserim mektubunu keserimalsanaalsanasmile

mennn geldimm sınawlarım bitti ama pek iyi geçmediler,mecburr bütünlemeye kaldım birkaçından
tanrıça foto ekle bakak yaaa taş hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…