- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.121
bababababa ba bana gülin hau alo merçez
tanrıçam konuşturmuşsun yine zevkini
gömlek ve kota bayıldım.zaten tam senin tarzınlar.şıkır şıkır
o çantaların yarısını bana göndertsene
sabahlarsan bölyle olurgöksu,harbiden allah tependen baksın:roflol:çiskek dedi ya:roflol:cani göksu kabarıyomu:1shok:bize kabaran bişey var o zaman:1shok::roflol:
göksulülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
günaydın ceylommirmirmirmirhala yataktayımmirmirmirmir
oyyy ceyloşum çok teşekkürler:1hug:sevindim beğenmenizehihoyyytçantalar senin itin köpeğen olsun lan..adres ver
sabahlarsan bölyle olur
seni çok seviyom be hacıboshayallersmile
hemen gönderiyom adresilaelaelaelaelaesırnaşık şeydelikafadulden
bende seni ceylokötükedihüsoyolla adresi yollakötükedihüsogeç kaldınsenağlamaşey gözüme bişey kaçtı yanlış anlama:a015:-tatlicadiarzu-
tabiri caiz demek ki:içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de höööyü aramak için gogıla sordum o bile biliyo bu smilin adı höööö :lepi:
bak şu yazıyo "hööö dediğine kanaat getirdik Patişotam" şutarafagitti kim yazdı bunusırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
hosbulduk tanricam ...
bu hatun bizide smile manyaqi etti gittigi yere saciyor smili virüsünü
ayrica bugun 30 yasima giriyorum sizde kutlayin istedim
puhahahahahha salağa bak:roflol:gülleyi salladı salladı beceremedi kendi uçtu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geldim ula işte
kaşla göz arasında aldıklarımzemuszemus
gömleğimi çok sevdim,önü fırfırlı,klasik ve kokoşluk bir arada:lepi:gerekli yerlerde giymem icap ediyür
cabbarımın eli maşalı değilde başka bişeyli dikşın dikşınkaydirigubbakcemile3
sakızbenneyaptımkihee bende senin ceylo taaammışakkıdısenağlamahepsini yolla amazemuszemus
bende sana sakız yollarımsositososito:lepi:
Aşkom ben de bayıldım şu zalak gülleciye yaa
Çok güzeller beeeeeeyaaaaaa :lepi:
Gömlek çok şık, hem sade hem şık kankam kaydirigubbakcemile5
Kotun kesimine bayıldım :asigim:
Hakiki Guess mi o
herşey çakma diye beni kekliyon ama sen benneyaptımki (Bugün gudubedim he) -tatlicadiarzu-
Tikilerin en güzeli kanka, yakışırr! olumunekankayizsmile
Sen gözüme baksana binim şakkıdı
Çantalara da hayran oldum, beni de klasikçi yaptınız sonunda mutlu musun kanka sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol: Manyak yaaaaa deli düdük delikafadulden
senide klasikçi yaptık,gün bu gündür bağlayın halaya:hooray::teyteyben açılışı yaptım,minik gelince devam eder )tiki değilim ben lmaz:varoşum,çingeneyim:asigim:ruhumla,beynimle su katılmamış bi varoşum:lepi:tikiliği kabul etmiyorum:enbuyukkk:
beni kekliyon diyo ya:roflol:
gülleciye bakınca yine koptumsırnaşık şey'höööö'den sonra bu smili sardı başıma niko:roflol:
bebeğim senden onay aldıysam sırtım yere gelmez:lepi:teşekkür ederim kankaların ancelinasıŞeniz
malum ,askerim gelince tospik:smiley-cool:ayrı kaldığımız günleri telafi ediyoruz...şu an şehir dışında ama yarına gelicek kısmetse..şimdiden söyliyim yarın yokum:kedi:tanrıca nerelerde geziyodun sen bakem hı?
kim biliyoki:roflol:tanrıçam ben hala senin mesleğini bilmiyorumohaoldumsmile
yapma bana bunusırnaşık şey tipe bak ya ne salaksırnaşık şey:lepi: Klasik Angelina oldum ben kanka, gözümüz aydı hihoyyyt olumunekankayizsmile
Temem tiki değilsin aşkom oyy yirim olumunekankayizsmile
Çingenem çingeneem, gücel gözlü çingaanemmm :asigim:
Kanka bak beni kekleme, yoksa kendimi zıbıtıp atarım a bu zalak gülleci gibin sempatiksalakcinni
saçlarımı kestirdim,boyattımbayanssulusmileşu an çok tatlı bir kumral rengi var saçımınhihoyyytuzun süre böyle giderimgamyoncuiremsu
kendim boyamıştım biliyosunuz,ama evde çekilmiyo...kendimle uğraşmaya vaktimde olmuyo,o yüzden gittim kuaföre..önce orealle açtı sarışın oldum-tatlicadiarzu-ardından boyadı:asigim:
kesinlikle kumral rengi tavsiye ediyorum:lepi:
ohaoldumsmile yastik dösek agliyorum sempatiksalakcinnihehehehe fıstıkadamın anahtarını alırım böyle:1closedeyes::roflol:
bibertom çok uykun gelmiş belli:roflol: :roflol: sapıttın çabuk zıbar:roflol:
nikom,anamda hiç sevmiyo o çantamıama klasik bi desen olduğu için aldım işte:kedi:..seninde siparişlerin gelsin,bende 4 gözle:1shok::1shok: bekliyorum resimlerini:lepi:
madem çantacında buldun,ordan al ekonomiğindenzemuszemus
foto eklesene aklinialirimsmilesaçlarımı kestirdim,boyattımbayanssulusmileşu an çok tatlı bir kumral rengi var saçımınhihoyyytuzun süre böyle giderimgamyoncuiremsu
kendim boyamıştım biliyosunuz,ama evde çekilmiyo...kendimle uğraşmaya vaktimde olmuyo,o yüzden gittim kuaföre..önce orealle açtı sarışın oldum-tatlicadiarzu-ardından boyadı:asigim:
kesinlikle kumral rengi tavsiye ediyorum:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?