Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

baLoncuğumm bu sizn için kabarıyoo amaa kaydirigubbakcemile5

sevdiğimdeeeennnn oLaayoooo o yüsdeen bebekiimmm :Saruboceq:

ben yoktum geLmişsinn çarpcam senii yaa lmaz:

hacı haber vermeden gelmeee d*tüne fururuumm :mymeka:

Slm hatınkızlar naparsınızz
Tanrıçam coşturmuş yine buraları
İslonun kafası çok bozuk kıytırık dersin tekinden 2 puanla evet yanlış görmediniz sadece 2 puanla büte bırakmış beni saygıdeğer hocam!!!!! Tatil parası çıkışmadı heralde ki kurbanlarından biri de benimkötükedihüso Geçerim dediğim bir dersti tam tatil moduna girmişim meezun havasındayım kadının yaptığına bak ya bir kez daha nefret ettirdi beni okuldan. Şu mübarek gün etmediğim küfür ve okumadığım beddua kalmadı

kuzu sıkma canını benide 1 puanla bıraktı adiii karııkötükedihüso napıp edip vericez sıkma tatlı canınıolumunekankayizsmile

Nikonum sıcaktan bahçeden içeri giremiyom gece de uyuyup kalmışım orda giremedim gözüm üryamda sizlerleydim bi ara senin höööööö'yü görür gibin oldumdelikafadulden
acaba tohumun tamamnı yesek bi anda geçermiidelikafadulden hmm nerde acaba bu saatta isoCADIARZUsengözlerimebaksanab
Hep siz mi kaytarcanız dün de ben kaytardım azcıkkaydirigubbakcemile3
kuzu sıkma canını benide 1 puanla bıraktı adiii karııkötükedihüso napıp edip vericez sıkma tatlı canınıolumunekankayizsmile

minikim sana da mı yaptılar yaa ulen mezun olmuşum bitirmişim paşa gibi vermişim ağır dersleri kıytırıktan bi ders için hemi de 2 puan için bu sıcağın alnında otur çalış git sınava gir deliricem yaa isyanlardayım hakikaten bu kadar olmazkötükedihüso

Minim naptı acababilmiyorumkismile hallolmuştur umarım sorunlar

Akitimi de özledim yaa:gitme:

ah kuzum kıyamam ya deli ediolar bazen insanı bu kız zaten bitirmiş oklu 2 puan için bu eziyet çektirilirmiikötükedihüso:mymeka:

ah kuzum kıyamam ya deli ediolar bazen insanı bu kız zaten bitirmiş oklu 2 puan için bu eziyet çektirilirmiikötükedihüso:mymeka:

Valla giderayak hiç olmadı minikim bu bana yapılmamlıydı.
Az insan olan bi bakar bu kızın alttan dersi yok diğer notlar iyi ee mezun durumda ver puanı geçsin di mi yookk:mymeka:
Ben sadaka da istemiom yaw hakettiğim notu verse zaten geçilebilecek bir kağıt vermiştim
Bunların alayını.......:umursamaz:

rahat say içindekileri kuzuum alayınızıııı............:smiley-cool:

ben o havilland ı 1 milyoncuda gördüydüm üzerinde el kremi yazıyoduCADIARZU
sen yüzüne nemlendirici gibi mi kullanyosun canım
ben kullanmıyorum ceyloş,annem kullanıyo..ben kokusunu çok seviyorum,yüzüme sürmüşlüğümde oldu,çok hoşuma gitti..denemeye değer diyorum.el altında bulunsunzemuszemus
uzun süreli nemlendirici gibi kullanın demiyorum bebemyerimseniben

Havilland mı kaydirigubbakcemile5
Çok merak ettim kanka, bulduğum yerde alıcam :lepi:
Yağsız demek...çok iyimiş yau
hihoyyyt
evde bulunması gereken bi krem aprilimvereliniortakel altında her daim beklesin...mutlaka yarıyo bi işe:lepi:
ohaoldumsmile yastik dösek agliyorum sempatiksalakcinni
gitti anahtar :gitmehaoldumsmile

foto eklesene aklinialirimsmile
noldu dün yavrumsana rakibim thy demiştimlülülülülülüzırlama len temem vericem anahtarınıgamyoncuiremsu
fotomu..burayamı!!pışııııkkklaelaelaelaelae

canlar ben çıkyorum
tanrıçam ben yokken foto eklersen küserim mektubunu keserimalsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3gönül rahatlığı ile gidebilirsin..ekşın yapmaya mecalim yok artık:)
mennn geldimm sınawlarım bitti ama pek iyi geçmediler,mecburr bütünlemeye kaldım birkaçından
tanrıça foto ekle bakak yaaa taş hatun
geçmiş olsun tuğçecimkaydirigubbakcemile5kaldıysanda kaldın canın saolsunzemuszemusçalşır verirsinbayanssulusmile
görmeden taş deme be anam:smiley-cool:resim ekledim görmedinmi:)geçmiş sayfalarda var resimler..ama kendi resmim yok tabiaklinialirimsmile

slmm ben geldimmmmmkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanbayanssulusmile
minik kanka hoşgeldinŞeniz
onyüzbin milyon baloncukkabaran tek baloncuk olsun be göksum:lepi:
geliş-gidiş saatlerimiz tutmuyo işte hacıbilmiyorumkismilevurma kız dötümekaydirigubbakcemileay off...anam anam......:kedi:

onların be ta......
yaparlar islom,şerefsiz çookallah hakkını çıkarsın o gudubetten ne diyimkötükedihüsobozma moralini:teselli:

Minim naptı acababilmiyorumkismile hallolmuştur umarım sorunlar

Akitimi de özledim yaa:gitme:
akitoş yok evet:sinifsinif:
minim naptı acabaCADIARZUbarışıcak onlar,dedi dersiniz:lepi:

Son düzenleme:
kanka inan sinirlerim tavan yaptıkötükedihüsoallah bildiği gibi yapsınkötükedihüso
salın içinizdeki kötü enerjiyi:smiley-cool:recep ivedik 2:lepi::roflol:
MeLeeeğiiimmmm baLoncuuğuuummmmm HoşgeLdiinnnnnnnnnn zemuszemus

sende hoş geldin,kaşına gözüne yandığımın kızıŞeniz

Tanrıcaaaammm ooiiiyyy furmuyom dötünee tamam kaydirigubbakcemile3

severim okşarım o güzel kokulu saçlarını seninnnn meleğimmm opuyorumnanaktan

şimdi diddim makarnaa yaptımm kendimeee sana da getirdmmm melektoomm

Afiyet oLsuunn baLımaaa cokacimcoook

Uploaded with ImageShack.us

O boşluğa neler saydırıyom var ya anam te büle oluyo duyunca:1shok::1shok:

Son sınavım da açıklandı ondan da yüksek almışım bi kıytırık dersten kaldım tanrıçam iyi mi

Minim barışacak tabi yaa belkim şuan sunum üstünde bilem olabilüleraklinialirimsmile
Minimmm iyi haberlerini bekliyoruz be kuzuolumunekankayizsmile

Akitim de kaçak da olsa arada uğrasa bari kanka:sm_confused:

Çek bi porsiyon Gksumcokacimcoook
Acıkmışım laacokacimcoook

afiyet olsun cnmopuyorumnanaktan

minimm barışır tabi aşkın cilvesi bunlarr:lepi:kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…