- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.141
göksu,harbiden allah tependen baksın:roflol:çiskek dedi ya:roflol:cani göksu kabarıyomu:1shok:bize kabaran bişey var o zaman:1shok::roflol:
göksulülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Slm hatınkızlar naparsınızz
Tanrıçam coşturmuş yine buraları
İslonun kafası çok bozuk kıytırık dersin tekinden 2 puanla evet yanlış görmediniz sadece 2 puanla büte bırakmış beni saygıdeğer hocam!!!!! Tatil parası çıkışmadı heralde ki kurbanlarından biri de benimkötükedihüso Geçerim dediğim bir dersti tam tatil moduna girmişim meezun havasındayım kadının yaptığına bak ya bir kez daha nefret ettirdi beni okuldan. Şu mübarek gün etmediğim küfür ve okumadığım beddua kalmadı
Nikonum sıcaktan bahçeden içeri giremiyom gece de uyuyup kalmışım orda giremedim gözüm üryamda sizlerleydim bi ara senin höööööö'yü görür gibin oldumdelikafaduldenne zaman geçer acaba böhüüü senağlama
keşke tohumu içer içmez geçseydi çok şey mi istiyoz :lepi:
aklıma islom geldi ya bugün hiç uğramadı sanırım CADIARZU
bi gidim yoklim kep töreni vardı benneyaptımki kaydirigubbakcemile
Hep siz mi kaytarcanız dün de ben kaytardım azcıkkaydirigubbakcemile3acaba tohumun tamamnı yesek bi anda geçermiidelikafadulden hmm nerde acaba bu saatta isoCADIARZUsengözlerimebaksanab
kuzu sıkma canını benide 1 puanla bıraktı adiii karııkötükedihüso napıp edip vericez sıkma tatlı canınıolumunekankayizsmile
Nikonum sıcaktan bahçeden içeri giremiyom gece de uyuyup kalmışım orda giremedim gözüm üryamda sizlerleydim bi ara senin höööööö'yü görür gibin oldumdelikafadulden
Hep siz mi kaytarcanız dün de ben kaytardım azcıkkaydirigubbakcemile3
minikim sana da mı yaptılar yaa ulen mezun olmuşum bitirmişim paşa gibi vermişim ağır dersleri kıytırıktan bi ders için hemi de 2 puan için bu sıcağın alnında otur çalış git sınava gir deliricem yaa isyanlardayım hakikaten bu kadar olmazkötükedihüso
ah kuzum kıyamam ya deli ediolar bazen insanı bu kız zaten bitirmiş oklu 2 puan için bu eziyet çektirilirmiikötükedihüso:mymeka:
Valla giderayak hiç olmadı minikim bu bana yapılmamlıydı.
Az insan olan bi bakar bu kızın alttan dersi yok diğer notlar iyi ee mezun durumda ver puanı geçsin di mi yookk:mymeka:
Ben sadaka da istemiom yaw hakettiğim notu verse zaten geçilebilecek bir kağıt vermiştim
Bunların alayını.......:umursamaz:
ben kullanmıyorum ceyloş,annem kullanıyo..ben kokusunu çok seviyorum,yüzüme sürmüşlüğümde oldu,çok hoşuma gitti..denemeye değer diyorum.el altında bulunsunzemuszemusben o havilland ı 1 milyoncuda gördüydüm üzerinde el kremi yazıyoduCADIARZU
sen yüzüne nemlendirici gibi mi kullanyosun canım
evde bulunması gereken bi krem aprilimvereliniortakel altında her daim beklesin...mutlaka yarıyo bi işe:lepi:Havilland mı kaydirigubbakcemile5
Çok merak ettim kanka, bulduğum yerde alıcam :lepi:
Yağsız demek...çok iyimiş yau hihoyyyt
noldu dün yavrumohaoldumsmile yastik dösek agliyorum sempatiksalakcinni
gitti anahtar :gitmehaoldumsmile
foto eklesene aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3gönül rahatlığı ile gidebilirsin..ekşın yapmaya mecalim yok artık:)canlar ben çıkyorum
tanrıçam ben yokken foto eklersen küserim mektubunu keserimalsanaalsanasmile
geçmiş olsun tuğçecimkaydirigubbakcemile5kaldıysanda kaldın canın saolsunzemuszemusçalşır verirsinbayanssulusmilemennn geldimm sınawlarım bitti ama pek iyi geçmediler,mecburr bütünlemeye kaldım birkaçından
tanrıça foto ekle bakak yaaa taş hatun
minik kanka hoşgeldinŞenizslmm ben geldimmmmmkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanbayanssulusmile
onyüzbin milyon baloncukbaLoncuğumm bu sizn için kabarıyoo amaa kaydirigubbakcemile5
sevdiğimdeeeennnn oLaayoooo o yüsdeen bebekiimmm :Saruboceq:
ben yoktum geLmişsinn çarpcam senii yaalmaz:
hacı haber vermeden gelmeee d*tüne fururuumm :mymeka:
onların be ta......Slm hatınkızlar naparsınızz
Tanrıçam coşturmuş yine buraları
İslonun kafası çok bozuk kıytırık dersin tekinden 2 puanla evet yanlış görmediniz sadece 2 puanla büte bırakmış beni saygıdeğer hocam!!!!! Tatil parası çıkışmadı heralde ki kurbanlarından biri de benimkötükedihüso Geçerim dediğim bir dersti tam tatil moduna girmişim meezun havasındayım kadının yaptığına bak ya bir kez daha nefret ettirdi beni okuldan. Şu mübarek gün etmediğim küfür ve okumadığım beddua kalmadı
akitoş yok evet:sinifsinif:Minim naptı acababilmiyorumkismile hallolmuştur umarım sorunlar
Akitimi de özledim yaa:gitme:
kanka inan sinirlerim tavan yaptıkötükedihüsoallah bildiği gibi yapsınkötükedihüso
Valla giderayak hiç olmadı minikim bu bana yapılmamlıydı.
Az insan olan bi bakar bu kızın alttan dersi yok diğer notlar iyi ee mezun durumda ver puanı geçsin di mi yookk:mymeka:
Ben sadaka da istemiom yaw hakettiğim notu verse zaten geçilebilecek bir kağıt vermiştim
Bunların alayını.......:umursamaz:
salın içinizdeki kötü enerjiyi:smiley-cool:recep ivedik 2:lepi::roflol:rahat say içindekileri kuzuum alayınızıııı............:smiley-cool:
MeLeeeğiiimmmm baLoncuuğuuummmmm HoşgeLdiinnnnnnnnnn zemuszemus
O boşluğa neler saydırıyom var ya anam te büle oluyo duyunca:1shok::1shok:rahat say içindekileri kuzuum alayınızıııı............:smiley-cool:
onların be ta......
yaparlar islom,şerefsiz çookallah hakkını çıkarsın o gudubetten ne diyimkötükedihüsobozma moralini:teselli:
akitoş yok evet:sinifsinif:
minim naptı acabaCADIARZUbarışıcak onlar,dedi dersiniz:lepi:
Tanrıcaaaammm ooiiiyyy furmuyom dötünee tamam kaydirigubbakcemile3
severim okşarım o güzel kokulu saçlarını seninnnn meleğimmm opuyorumnanaktan
şimdi diddim makarnaa yaptımm kendimeee sana da getirdmmm melektoomm
Afiyet oLsuunn baLımaaa cokacimcoook
Uploaded with ImageShack.us
Tanrıcaaaammm ooiiiyyy furmuyom dötünee tamam kaydirigubbakcemile3
severim okşarım o güzel kokulu saçlarını seninnnn meleğimmm opuyorumnanaktan
şimdi diddim makarnaa yaptımm kendimeee sana da getirdmmm melektoomm
Afiyet oLsuunn baLımaaa cokacimcoook
Uploaded with ImageShack.us
O boşluğa neler saydırıyom var ya anam te büle oluyo duyunca:1shok::1shok:
Son sınavım da açıklandı ondan da yüksek almışım bi kıytırık dersten kaldım tanrıçam iyi mi
Minim barışacak tabi yaa belkim şuan sunum üstünde bilem olabilüleraklinialirimsmile
Minimmm iyi haberlerini bekliyoruz be kuzuolumunekankayizsmile
Akitim de kaçak da olsa arada uğrasa bari kanka:sm_confused:
Çek bi porsiyon Gksumcokacimcoook
Acıkmışım laacokacimcoook
minik'm buyurrr la öyle afiyet olsun denirrr mi hiççlmaz:
batır çatalııı tat bakaLımm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?