- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.161
Ohh yarasın bebeğime aferin aneye yardım etoyy oyyy şimdi yedmm valaa müthiştiii karnım doyduu beaaa sırnaşık şey
mavişiimmm ayıpsııınnn buyrunnnnnnnnn anam çalışınca işler bana kaLıyoo böyLeee :gitme:
bitanem inan hiç fark etmez..içerikleri hemen hemen aynı..hangisi ras gelirse onu al bebem...kız tanrıçam sen şu göğüs yağını ne marka kullanıodun geçen aktara gittim baktım birsürü vardı hangisini şey ediyim
ımmmmmmmmmcokacimcoookeline sağlık göksumcokacimcoookbu arada tabaklarımız aynı:smiley-cool:Tanrıcaaaammm ooiiiyyy furmuyom dötünee tamam kaydirigubbakcemile3
severim okşarım o güzel kokulu saçlarını seninnnn meleğimmm opuyorumnanaktan
şimdi diddim makarnaa yaptımm kendimeee sana da getirdmmm melektoomm
Afiyet oLsuunn baLımaaa cokacimcoook
Uploaded with ImageShack.us
akitim niye arada uğruyoki:sm_confused:üff geçmişe gidemedim bişeyler var belli:gitme:O boşluğa neler saydırıyom var ya anam te büle oluyo duyunca:1shok::1shok:
Son sınavım da açıklandı ondan da yüksek almışım bi kıytırık dersten kaldım tanrıçam iyi mi
Minim barışacak tabi yaa belkim şuan sunum üstünde bilem olabilüleraklinialirimsmile
Minimmm iyi haberlerini bekliyoruz be kuzuolumunekankayizsmile
Akitim de kaçak da olsa arada uğrasa bari kanka:sm_confused:
ben geldim, gene alışveriş yaptım bütün param bitti akannehir
geçmişe gidiormmmm ,
hala barışmadım:umursamaz:
bitanem inan hiç fark etmez..içerikleri hemen hemen aynı..hangisi ras gelirse onu al bebem...
:
geçmişe gidiormmmm ,
ımmm çok güzel olmuş cnm eline sağlıkkcokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
Ohh yarasın bebeğime aferin aneye yardım et
Ama ne ettin gıı ağşama ne yicek insanlar kendine kadan yapmış yimiş şuna bak kendine müslümansempatiksalakcinni
ımmmmmmmmmcokacimcoookeline sağlık göksumcokacimcoookbu arada tabaklarımız aynı:smiley-cool:
geçmişe gidiormmmm ,
geçmişe gidiormmmm ,
akitim niye arada uğruyoki:sm_confused:üff geçmişe gidemedim bişeyler var belli:gitme:
sunum üstünde derken islo:roflol:manyaahhhlülülülülülü
yok sanmamama telini açmıştır en azından:hulya:
sen hiç üzme kendini,allah yanına bırakmaz bitanem:teselli:
geçmişe gidiormmmm ,
Yaw benim de kalkıp şampuan almam lazım, ama bu sıcakta dışarı çıkmayı gözüm yemio:umursamaz:
Bir de belimde berbat bi ağrı mezuniyete denk gelio diye geciktirici içtiydim çok rahat geçirdim ama şimdi garibim gelmeye çalışıo benim canıma okuyacak bu ay sen beni nası istemezsin diyekaydirigubbakcemile3
Yaw benim de kalkıp şampuan almam lazım, ama bu sıcakta dışarı çıkmayı gözüm yemio:umursamaz:
Bir de belimde berbat bi ağrı mezuniyete denk gelio diye geciktirici içtiydim çok rahat geçirdim ama şimdi garibim gelmeye çalışıo benim canıma okuyacak bu ay sen beni nası istemezsin diyekaydirigubbakcemile3
Minim barışacak tabi yaa belkim şuan sunum üstünde bilem olabilüleraklinialirimsmile
Minimmm iyi haberlerini bekliyoruz be kuzuolumunekankayizsmile
ev arkadaşınada el salladıalemsin minim:roflol:
kıyamam sana ben gel yamacıma:teselli:neler oldu size böyle,nazarmı değdi he meleğim:teselli:
şu an çok kızgınsın,giderini yaptın restini çektin,ama öfke baldan tatlı biliyosun,şu an dünyaları yakıp yıktın,yalnız sinirin geçip onu özlemeye başlayınca nolucakolumunekankayizsmile
o yüzden sen sakinleş güzelce,kafanı topla,öfkeyle karar verme,hem siz ayrılmassınızbarışma müjdesi için en fazla 4 gün veriyorum :Saruboceq:
senin ağzını burnunu yerim bencokacimcoookgeldim yarım yamalak ama rastlaşamadık meleğimle:gitme:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
teli açmıyosun,o garibimde kuduruyo sensiz yazık kız:))
minim aç telini bence yapma böyle..bak kafanı topla tamam,sinirlerin yatışsın,ama bitirmeyi düşünme,çünkü seviyosunkavga her ilişkide olan şeyler,tuz biber geyiği varyayerimsenibengelir geçer yani bitanem barışıcaksınız eminim benolumunekankayizsmile
küpeliğine bayıldımdelikafaduldennasıl bir düşüce!!kitap kapağını küpelik yapmakCADIARZU:hooray:haikasın bitanem ne diyimki..çok hoşuma gitti..ayakabılar gökkuşağı gibi ne kadar hoş:asigim:elbisede çok güzel,acayip deyip hakir gördüğün 5 tl lik bluzüde ben çok çok beğendim ayrıcakaydirigubbakcemile3yerimsenibenhepsini güle güle kullan..herşeye bayıldım gülfidanımŞeniz
mantıda çok pratik oluyo ayrıca..ellerine sağlık hamarat meleğimcokacimcoook
hayır boşvermiyelim..hayatın sözkonusu..sen dök içini biz seni dinliyelim bebeğim...
eğer askere gidicekse zaten kesinlikle ses çıkarma..ahh ahh ben askere yollarken neler yaşadım anlatsam bi tanem çok teşekkür ederim, destek olduğun için , çok hakılısn sölediklerinde ama çok bunalttı beni çok üstüme geldi,
onu yapma bunu giyme onu içme , bağırmalar ses volümleri son safhada, 3 aydır susuorm ,
bi kaç kez söledim anamadı,kırılıorm üzülüorm dedim , 2 gün düzeldi 3. gün aynı,
onun iyce bi burnunun sürtmesi lazım , beni cepte görüor, nasılsa gitmez bitmez bitemez diyip duruor, bende bitirmek istemem tabiki 3 yıllık ilişkimi ama çok oldu , ağır geldi ,
geliomuş buraya konuşurum düzgünce anlatırım ama çok kırıldım :bbo:
ayyy saçların hayırlı olsun balım çok yakışmıştır eminim, ben de boyadım kahveye , siyahımsı oldu ama günaşte kahve çok beğendim sempatiksalakcinni
düzenliyim ekleyim resim durun
islommmmm, o hocanın arabası çizilmeli...o kadar diyorum!guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?