Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oyy oyyy şimdi yedmm valaa müthiştiii karnım doyduu beaaa sırnaşık şey

mavişiimmm ayıpsııınnn buyrunnnnnnnnn anam çalışınca işler bana kaLıyoo böyLeee :gitme:
Ohh yarasın bebeğime aferin aneye yardım et
Ama ne ettin gıı ağşama ne yicek insanlar kendine kadan yapmış yimiş şuna bak kendine müslümansempatiksalakcinni

kız tanrıçam sen şu göğüs yağını ne marka kullanıodun geçen aktara gittim baktım birsürü vardı hangisini şey ediyim
bitanem inan hiç fark etmez..içerikleri hemen hemen aynı..hangisi ras gelirse onu al bebem...
ımmmmmmmmmcokacimcoookeline sağlık göksumcokacimcoookbu arada tabaklarımız aynı:smiley-cool:
akitim niye arada uğruyoki:sm_confused:üff geçmişe gidemedim bişeyler var belli:gitme:
sunum üstünde derken islo:roflol:manyaahhhlülülülülülü
yok sanmamama telini açmıştır en azından:hulya:
sen hiç üzme kendini,allah yanına bırakmaz bitanem:teselli:

ben geldim, gene alışveriş yaptım bütün param bitti akannehir
geçmişe gidiormmmm ,
hala barışmadım:umursamaz:

geçmişe gidiormmmm ,

aşkitom hoşgeldin:tesellihhh sefan olsun..çekte ekle gözlerimiz bayram etsinhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt...inat etme aç şu telikaydirigubbakcemilerahatlamışsındır paran bitince:smiley-cool:

ımmm çok güzel olmuş cnm eline sağlıkkcokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

Afiyet oLsun bebikimm ..opuyorumnanaktan

Ohh yarasın bebeğime aferin aneye yardım et
Ama ne ettin gıı ağşama ne yicek insanlar kendine kadan yapmış yimiş şuna bak kendine müslümansempatiksalakcinni

yok kız tencere Doluuydu akşama da kalsın die çok yaptımm ama ben az yedimm o tbak kardeşimeydiii ben onu yersem duba gibi olurum yauu hazır yürüyüşe başlamışken formdan düşmeyelimm kaydirigubbakcemile3

ımmmmmmmmmcokacimcoookeline sağlık göksumcokacimcoookbu arada tabaklarımız aynı:smiley-cool:

vaLLahi mii kaydirigubbakcemile3 ayyhh afiyet olsun bebekimm ben bu tabkları çok seviorm çok şeker duruyo sofrada takımı kaydirigubbakcemile3

geçmişe gidiormmmm ,

Mini'm yaa güle güle kullan aldıklarını da

yapma beee güLümmm :gitme: oaaaa çok üzüLüyorumm yaaa hiç mi konuşmadınız kii :gitme:

geçmişe gidiormmmm ,

Balım gelmiş benimmm kaydirigubbakcemile5

Barışmadın mı kuzum ? :gitme:

Göksuuuuu, o tabaktan bizde de var sanırsam, tanrıçamda da varmış hehehe :roflol:
Tabak kardeşliği oldu
sempatiksalakcinni

islommmmm, o hocanın arabası çizilmeli...o kadar diyorum! guclubacismile

Tanrıçam, okul bitti ya Akitim memlekete döndü evde de net yokmuş:gitme:
geçmişe gidiormmmm ,

Minimm hg bebek
Anaa ne inat hatun çıktı heepara da bitmiş kendini alışverişe de veremicen gari teli aç da ona saydırır stres atarsın

Yaw benim de kalkıp şampuan almam lazım, ama bu sıcakta dışarı çıkmayı gözüm yemio:umursamaz:
Bir de belimde berbat bi ağrı mezuniyete denk gelio diye geciktirici içtiydim çok rahat geçirdim ama şimdi garibim gelmeye çalışıo benim canıma okuyacak bu ay sen beni nası istemezsin diyekaydirigubbakcemile3

ayyy ayyyy kaydirigubbakcemile3 deLi kızzz mahvolcaan şimdiii :gitme:

nyseem geLir giderr bıktım artık been yaaa sırnaşık şey gelmesn ben istemiyorum:lepi:

Kuzum atlattın di mi kazasız belasız kaydirigubbakcemile5
bende çok ağrı olmamıştı aslında kuzum ama bakalım...bilmiyorumkismile
şimdiden ağrı kesici al öyleyse melekom

Minim barışacak tabi yaa belkim şuan sunum üstünde bilem olabilüleraklinialirimsmile
Minimmm iyi haberlerini bekliyoruz be kuzuolumunekankayizsmile

islom :roflol: sunum munum yok artık ona :roflol:
sabah açtım tel.imi baktım 237 kere aramış , neyse msj atmış felan bende bişe yapmadım
sonra aradı hemen adanaya geliorm dedi, bisürü bişeler söledi
anlamadım ne dediğini sabahın danında ,
sonra giyindim çıktım saat 9 da gezdim yemek yedim elm soka kabusuna gittiim ödüm bokuma karıştı geldim laelaelaelaelae

islommmmm, o hocanın arabası çizilmeli...o kadar diyorum! guclubacismile

Aprılım hg yafrummŞeniz
Ne sadece arabası mı çizilsin tenhada kıstırtcam ben o meymenetsizi:mymeka:
Anam kocası da öğretim görevlisi bizim okulda nası tatlı nası şeker karizma ama karısı....klava:

Son düzenleme:
Minim ne yamanmışın ha:lepi:
Bak sıpanın aklı başına gelmiş nası da tırsımış kıyamadım kız gelince iki surat daha as sonra da yetsin bu ayrılık :teytey:

Şu herifler alem yaa zamanında edebinle davransa milyon kere aramasına yıpranmasına gerek kalmıcak ama illa yaşatacan o kaybetme duygusunu ki aklı başına gelsinkötükedihüso

Minişimmmmm, haklısın kuzu sarmam ne diyelim...olumunekankayizsmile
Ama yine de aç artıkın telini kuşum ya...:bbo:
Yetmiştir artık ona bu ceza...:1ninca:

Hadi resim ekleee yaşasınnn! hihoyyyt

islom hem arabasını hem kendisini çizin o zaman
:lepi: kötükedihüso

MeLektoLaaarrr ben kaçtımmm sizin muhabbet açıkk

Kendinizeee çooookkk çooookk iyi bakın üzmeyin üzdürmeyinn kendinizi ..

3 günLükk dünnyaaa aklinialirimsmile

SeviLiyorsunuzzz... MinnoşLaaarrr :lepi:

ilk uzun elbisem guclubacismile

carmina shimmer , çok gözel , istediğim bir nesneidi somon rengi yeni saçımla daha iyi oluor,
rujumda tanrıçamınkinden opuyorumnanaktan
ceviz yağını saçıma sürecem, parlasın die,
kaysı sabunu da nemlendirsin die aldım guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…