Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
o zaman aynen devam :sm_cool::sm_cool: ver gazı ver gazı patron :dance::dance:
fırçadan çok memnun kaldım :dance:
burcunun tarağı, livin ayakabı fırçasından sonra son keşif halı fırçası :dance::dance:
foto makinemi bulursam resim eklicem:lepi:
delikli LV hariç çok beğendim patron kaydirigubbakcemile2
o delikli LVye hiç ısınamadım kaydirigubbakcemile
cüzdanla şanel favorim, güle güle kullan ama takas yaparsan haberim olsun vereliniortak :jeyyar:
ben de şanel çantalara heves sardım :içelim:
bi de çok işlevsel cüzdan arıyordum kaç senedir, grandhe mi ne bi marka var boynerde felan bayıldım hele bi tanesine ama hiç indirim olmuyormuş içim gitti öylece bırakmıştım benim çantacıda gördüm ona benzer bi cüzdan çok çok ucuza sositososito
bi cüzdan bi siyah şanel sipariş verdim geldim bekliyom dört gözle boshayallersmile
ohaoldumsmile desene sinifta kaldim :sinifsinif:

kolay gelsiiinnn
sağol fıstıkım Şeniz

nikoncandan gecikmeli cevaplar geldi:roflol:
kiz emekliiiiiiiiii:roflol::roflol:

Fstk yeni haberim oldu daha ama o da ne off hiç birşey algılayamıyorum şu anakannehir

Kankam zararı olmaz demişin tamam o zamanyerimseniben platesi yapıyom kanka evt ama her zaman değilohaoldumsmile

ayy sabah oldu yaaaaaaa
birazdan annem kalkip hortlatcak beni vallaaaa:roflol:
size iyi hortlamalar kizlar ben kactiiiiiiiiiiiim:)

Fstk yeni haberim oldu daha ama o da ne off hiç birşey algılayamıyorum şu anakannehir

Kankam zararı olmaz demişin tamam o zamanyerimseniben platesi yapıyom kanka evt ama her zaman değilohaoldumsmile

hahahaha cok tuhaflar yaaaaa
akil sir ermiyo valla, bosver

küçük kardeşim benim..bütün yazdığın güzel dilekler için allah razı olsun diyorum ahu gözlüm maralımŞeniz
ev arkadaşınada el salladıalemsin minim:roflol:
kıyamam sana ben gel yamacıma:teselli:neler oldu size böyle,nazarmı değdi he meleğim:teselli:
şu an çok kızgınsın,giderini yaptın restini çektin,ama öfke baldan tatlı biliyosun,şu an dünyaları yakıp yıktın,yalnız sinirin geçip onu özlemeye başlayınca nolucakolumunekankayizsmile
o yüzden sen sakinleş güzelce,kafanı topla,öfkeyle karar verme,hem siz ayrılmassınızbarışma müjdesi için en fazla 4 gün veriyorum:Saruboceq:

akşama gel canımı ye cokacimcoook
senin ağzını burnunu yerim bencokacimcoookgeldim yarım yamalak ama rastlaşamadık meleğimle:gitme:
Ben iki kulak yapçam arkandan böle :lepi:
benim ardımdan da kötü smil serbest

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tavşan olmak istemiyorum kanka:enbuyukkk::lepi:lmaz: kaydirigubbakcemile3
hafta sonu su-ınavım var
öptüm şekerler
sana güzel enerji yollıycaz kuzum emin ol:Saruboceq:allah yardımcın olsunolumunekankayizsmile

herkezi kulağından tutup getiricem merak etme senkaydirigubbakcemileyoklama alınca ak koyun kara koyun çıkıcak meydanakötükedihüso
ihmal etmiyenlerede yaldızlınında yaldızlısı pekili karneler verilicektir:hooray:
eniştenin dibinden ben ayrılıyomuyumki islom:smiley-cool kovsa ben gitmem...arsız tanrıça:smiley-cool::icecream:

teli açmıyosun,o garibimde kuduruyo sensiz yazık kız:))
minim aç telini bence yapma böyle..bak kafanı topla tamam,sinirlerin yatışsın,ama bitirmeyi düşünme,çünkü seviyosunkavga her ilişkide olan şeyler,tuz biber geyiği varyayerimsenibengelir geçer yani bitanem barışıcaksınız eminim benolumunekankayizsmile

göksunun bu tavrına hastayım iştekaydirigubbakcemile3gülerken dövüyokaydirigubbakcemile3ablalarım diye tatlı tatlı girdi,çarparıma bağladı deli kız
ben gittim tanrıçam geldi

ben geld,im tanrıçam gitti

isyanım var uleeeennn
şansız bedevimi diyim acaba:smiley-cool:
akannehirakannehirakannehirakannehir
nerdesin kız sen.. cezalısın 2,5 saat tek ayak üstünde durcan taaaam mı?:umursamaz:
boynum kıldan ince:çok üzgünüm:topikçek hüküm giydirin bana gacım:a015::lepi:
saol bitanemŞenizyazdım zaten farı yeni almadım diye..ilk sayfaya bakarsan denemesini ve bilgilerini görüceksin gacımolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
küpeliğine bayıldımdelikafaduldennasıl bir düşüce!!kitap kapağını küpelik yapmakCADIARZU:hooray:haikasın bitanem ne diyimki..çok hoşuma gitti..ayakabılar gökkuşağı gibi ne kadar hoş:asigim:elbisede çok güzel,acayip deyip hakir gördüğün 5 tl lik bluzüde ben çok çok beğendim ayrıcakaydirigubbakcemile3yerimsenibenhepsini güle güle kullan..herşeye bayıldım gülfidanımŞeniz
mantıda çok pratik oluyo ayrıca..ellerine sağlık hamarat meleğimcokacimcoook

bu arada herkesin kandili mübarek olsun öpüyorum hepiniiziopuyorumnanaktan
allah razı olsun minikim..seninde kandiin mübarek olsun
herkesn kandili kutlu olsun kızlarrr :lepi:
amin teyze:smiley-cool:seninde..ver öpem elini-tatlicadiarzu-:roflol:

hayır boşvermiyelim..hayatın sözkonusu..sen dök içini biz seni dinliyelim bebeğim...
eğer askere gidicekse zaten kesinlikle ses çıkarma..ahh ahh ben askere yollarken neler yaşadım anlatsam

ooppss dağıLın ulleeeyynn kaydirigubbakcemile3

kim var kim yok ? neler oLmuş buraLarda bi kurcaLamam gerekk opuyorumnanaktan

tanrıcaaa'mmm laelaelaelaelae
burayı dağıttı hatun sonra kimler var diye soruyo iyimi
göksumlülülülülülü

nabersin tanrıçaaaaam..niredeydin de bakem..
gacım allaha şükür süperimsen nasılsınolumunekankayizsmile
aşkımlaydım,baya yoğunduk bu ara..özel durumlar vardı,buraya yazamıcağım şeyler ..(ikimizlea alakası yoktu)

kızım bu kadar özletme kendini yaa çok uzun zamn olduu((((((
canımın içi bende çok özlüyorum buraya gelmeyince inan:gitme:
delisin olum sen:roflol: :roflol: :roflol:
diyetimin 9.gününde 2,200 gr vermişim..3 daha versem tamamdır..:lepi:zemuszemus
deme:hooray:anlat hele neler yapıyosun gacımhihoyyyt
ımmmm
9 günde 2.200grsa
X günde 3000gr daha
eşittir 12 gün 7 saat daha lazım :lepi:
sen saatler öncesinden mateye bağlamışsın kanka:roflol:anlaşıldı şimdi:smiley-cool:

Son düzenleme:
kimiaramış:roflol: hastayım annene:lepi:,ama kimiaramışım ne kadar bilgili baksengözlerimebaksanab
amin..inşallah..hihoyyythihoyyytveririz yaaa.zemuszemus

tanrıçam neeediyom hatimmi ediyon topiii,oku oku bitmez,birikti..
daha ohoooooo..yanmışım ağlıyanım yok..ben yokken neler yaptınız okuyunca gözümü karacaahmette açarım..ama mefta olarakakannehir
neyse herkese iyi kandiller
yaptığınız dualar kabul olsun inşaallah
ben gelebilirsem gelirim belki
hayırlı kandiller kankaların gülüŞeniz
megomolumunekankayizsmileseninde kandilin mübarek olsun dostumŞeniz
hee eminim bugün ne giydinde de açık duruyor değil mi :jeyyar: :icecream: :tomato:
yazdım ya la:kedi:
april kankam yazınca bi bakıyım dedim:kedi:ama kapadım kk zaten biliyosun

:)))))pati bunu okuyunca dicek ne var yani bu kadar gülücekbenneyaptımkihayır yani anlamadım:S bide :S böyle yaparşutarafagittihasta olurum:)sanki msn de konuşuyo hatun
hehyanımdan bile geçemessinaklinialirimsmile
minikten ses cikmiyo bu arada
eminmisinsengözlerimebaksanab
nolii laasempatiksalakcinni
aha baksırnaşık şey
hee koskoca ütü yaptım geldim minikten hala bi ses yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kenefe düştü heralde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geçmişe gidiyim espiriyi anlıycam dur senşimdi kafam basmıyoCADIARZU
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaaaa su ifadeleri nerden buluyosun allasen öldüm resmen:roflol::roflol::roflol:
Kazen'e söylesekte senin ifadeleride eklese keske

:2: bu smiller nikonumun sayesinde oldu zaten fıstıkım:lepi:

Son düzenleme:
hehehehe fıstıkadamın anahtarını alırım böyle:1closedeyes::roflol:
bibertom çok uykun gelmiş belli:roflol: :roflol: sapıttın çabuk zıbar:roflol:
nikom,anamda hiç sevmiyo o çantamıama klasik bi desen olduğu için aldım işte:kedi:..seninde siparişlerin gelsin,bende 4 gözle:1shok::1shok: bekliyorum resimlerini:lepi:
madem çantacında buldun,ordan al ekonomiğinden
zemuszemus

göksunun bu tavrına hastayım iştekaydirigubbakcemile3gülerken dövüyokaydirigubbakcemile3ablalarım diye tatlı tatlı girdi,çarparıma bağladı deli kız

kız öLe dimeee ilkden tatLı diLLe oLur die söyLedimm sonra yazarkenn

içimdeki caniii göksu kabarıyooo sonu da öyLe oLuuyoo eLimde değiL yaauuu naniknanik

burayı dağıttı hatun sonra kimler var diye soruyo iyimi
göksumlülülülülülü

o diliniii ısırırıımmm baaaaa aklinialirimsmile hacıı haaa bu arada şu maskeLerini bi deniyim diyorumm domatesLi oLanıı yaa bişey söylicemm ama sakın ha sakın gülmeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben o karışımı tepeden bakıncaa cheesecake'e benzettm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah Allah diyorum bu cheesecake ama burda maske tarifi yazıyoo sonra anladım ki domatesin çekirdekleri öle gösteriyormşşş sırnaşık şey

vala sakın güLmeyinn o ara Allah tepemden bakıyoduu arada geLiyolar bana böleee oLur olmadık şeyleri başka şeylre benzetiyorumm sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

Tanrıcaaa'mm baLoncuğumm naniknanik

sen artık baLoncuğum oL emmiii hihoyyyt

tanrıçam konuşturmuşsun yine zevkini
gömlek ve kota bayıldım.zaten tam senin tarzınlar.şıkır şıkır
o çantaların yarısını bana göndertsene

göksu,harbiden allah tependen baksın:roflol:çiskek dedi ya:roflol:cani göksu kabarıyomu:1shok:bize kabaran bişey var o zaman:1shok::roflol:
göksulülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

günaydınlar efendim
günaydın ceylommirmirmirmirhala yataktayımmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…