Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım kayısı sabununu napıcaksın ? bende de var banyoda duruyor boş boş bnde yapm napcaksan kaydirigubbakcemile3

(bu arada gidemedim hee) kaydirigubbakcemile3

kuzu işe yarıomu peki parayı çöpe atmıyımmkaydirigubbakcemile3 akit memlekete gitti cnmmolumunekankayizsmile
zaten büyütüyo diye bişey yok..bakım yapıcaksın sevgilimŞeniz80 bedenken 95 olmıcaksın tabi:)ama gerek yağlar,gerek masajla onları daha gergin ve dik hale getiricek ve şekillendiriciksin:jeyyar:
vaLLahi mii kaydirigubbakcemile3 ayyhh afiyet olsun bebekimm ben bu tabkları çok seviorm çok şeker duruyo sofrada takımı kaydirigubbakcemile3
[/COLOR][/I][/B]
aynen canokaydirigubbakcemile5birde şöyle bi gerçek var,beyaz desensiz tabaklar her zaman için yemeği daha şık gösterir..buda bir dip notguclubacismile
Göksuuuuu, o tabaktan bizde de var sanırsam, tanrıçamda da varmış hehehe :roflol:
Tabak kardeşliği oldu[/B] sempatiksalakcinni
kanka sizdemi evkurdan aldınız yoksakaydirigubbakcemile3yaşasın yüzük,ay pardon tabak kardeşliği:lepi:
Tanrıçam, okul bitti ya Akitim memlekete döndü evde de net yokmuş:gitme:
memleketi neresiki akitomunbilmiyorumkismile
hahahahahaaahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 istemiyorum seni geri gittttkaydirigubbakcemile:tomato:

her zaman destek oluruz elimizden geldiğince,ne demek miniğimolumunekankayizsmileenişte fazla merak etmemiş demek:smiley-cool:arama kaydından belliakannehir
bebem yazık çocuğa be:)anam,benim herifim geldi aklıma,bende senin gibi neler yapıyorum küsünce ona:dilcikar:kendi aşkımada üzüldüm senin nişanlınada.:))bizde neler neler yaşıyoruz ben tel kapatınca sana bi anlatsam ağzın açık kalır:)))
tamam yaptın yapıcağını,artık kapama..gelsin yüzyüze konuş..sana burda anca şu kadar söyliyebilirim,bunu çok samimi söylüyorum,benim yaşadıklarımın yüzde birini yaşamamışsınızdır:)ama insan aşık olunca bi şekilde uzlaşıyo,fedakarlık yapıyo..hee ben bunalmıyomuyum?hemde nasıl??kavga etmiyomuyum??allahına kadar!!ama orta yolu buluyoruz..sende şöyle düşün,beni çok seviyo ve kaybetmek istemiyo,bu kıskançlıkların hepsi sevgiden-tatlicadiarzu-heleki askere gidicek!!!o yüzden fazla uzatma bitanem bitsin bu tatsızlık..ne sen üzül,nede nişanlını üz..

Minimm hg bebek
Anaa ne inat hatun çıktı heepara da bitmiş kendini alışverişe de veremicen gari teli aç da ona saydırır stres atarsın

açtım telimi , açık şu anda aşk msj atıp duruor sempatiksalakcinni
yaa ben çok inatçıyımdır ama çok yerli yersiz şelerde inadım bi inadım tutar Allaaaahhh kafamçokkarıştı
heee o yaşayacak onu öle, güleryüzlüyüz tatlıdilliyiz die, ben kızamammı kırılamammı canım , eşek gibi gelecek buraya özür dileyecek, sunum da yapmayacam alsanaalsanasmile

Balım gelmiş benimmm kaydirigubbakcemile5

Barışmadın mı kuzum ? :gitme:

aprilim yok barışmadım, bi kere konuştuk sabah yani o konuştu ben dinlemedim , koydum kenara , bi ara dinledim adanaya geliorm dedi alsanaalsanasmile gelsin kavrulsun 198356478 derece sıcakta alsanaalsanasmile

ApriL'mm eed bizde de var ama nerden aldı annem ben biLmiyoruumm kaydirigubbakcemile3

ayyhh herkes de de çıktı anam o tabktan başka olan var mı

göksum cildi nemlediriomuş anacım ama yüzüme sürmem de saçıma felan sürerim yıkanırkene kaydirigubbakcemile2
minim yarın saçımı düzleştiriyimde öle koyyum şimdi tel kadayıf gibi kaydirigubbakcemile3
tanrıçam bebeğim açtım tel.imi akşama burda olur , konuşurum ama uslubuna bağlı, ben çok önemveririm uslubuna ses tonuna hareketlerine meslek gereği dermişim, hepsine bağlı , illaha neden benim sabrımın taşmasını beklioki nolur yapma dediğimde dikkat etse, illaha bırakıp gitmemmi lazım, yazık edio böle yapa yapa , düzelir barışırız tabi bi zaman sonra biraz daha üzüsün 3 aydır burnumdan getirdi ama bu 2. oldu 3.de dönüp bidaha bakmam arkama :1closedeyes:
bi de balık burcu romantik duygusal olur derler, odun burcu bence

güle güle kullan cicilerini..entarini sevdiceğine giyme,intikam almış olursun..
az burnu sürtsünsempatiksalakcinni,soona affet..yerimseniben

aprilim yok barışmadım, bi kere konuştuk sabah yani o konuştu ben dinlemedim , koydum kenara , bi ara dinledim adanaya geliorm dedi alsanaalsanasmile gelsin kavrulsun 198356478 derece sıcakta alsanaalsanasmile

Ayyy aşk mesajı mı atıp duruyor, yazık yau kaydirigubbakcemile3
Kuzum, Tanrıçam da anlatmış...kaydirigubbakcemile5

Ben çok yımışak huyluyumdur şahsen nişanlıma karşı.
pek tartışmayız zaten ama kızdımmı da aman yanımdan pıtır pıtır kaçarlar eyvahedigeldismile
tersim pistir yani...guclubacismile
ama gene de teli pek uzun kapalı tutmamaya çalışırım çünkü ulaşamama hissi çok uyuz eder beni de. ben şahsen konuşarak ayar vermekten yanayım hehehe kötükedihüso
hem stresimi atmış olurum :lepi:

Aşkom aldıkların çok güzel yaa olumunekankayizsmile
elbise harika! :asigim:
carmina kalem ruju ben de mirak ediyom zemuszemus
shimmer'ın renkleri ne güzelmiş yaa, sana da nasıl yakışır kuzum...Şeniz
Pastelin o ojeleri sınırlı üretimmiş sanırsam, cart renkler. Turuncusunu istiyom ben de bulduğum yerde alıcam
:lepi:

tmm cnm tşk ederimopuyorumnanaktan

böyle yapmak lazım aslında bunlara biraz sürtülmesi lazım burunlarının yoksa akıllanmıyolar:mymeka:kötükedihüso

göksum cildi nemlediriomuş anacım ama yüzüme sürmem de saçıma felan sürerim yıkanırkene kaydirigubbakcemile2

ben yüzüme denemiştiimm siyah noktalar içinn..

yüzü bir gerdiriyoo anlatamam güzel de kokuyoo miisss zemuszemus

bi de saçıma sürim anam sürüştürmediğim yerm kalmadıı sırnaşık şey

Bu arada kayısı sabını gözümden kaçmadı Minom ehehehe. :lepi:
Banyoda fücudunuza kullanın kardeşler, süper oluyor nemlendiriyor. mis gibi kokusu da harika.
aklinialirimsmile

nereye göksukaydirigubbakcemile2 lafın belini kırıyoduk annem
tamam hayatım öpüyoruzŞenizakşama gel kızbu arada senden şöyle bool farlı bol rimelli bir göz makyajı bekliyorum haberin olsun:1closedeyes:

allahım sana geliyorumakannehir akannehir april,gördünmü elbiseyi:asigim:ya göğüs modeli,elbise modeli,allahım tam benlikdelikafadulden delikafadulden nerden aldın kaça aldın hemen yazıyosundelikafaduldenaşık oldum çünkü:asigim:
evet rujdan bendede var heyoooohihoyyyt hihoyyyt umarım memnun kalırsın bebeğim..sürdükten sonra azcık mendille fazlalığını al,öyle doğal ve tatlı bir dokusu oluyokizemuszemus
allıkta çok güzel gözüktü gözümeboshayallersmilebiliyorum o allıkları,ama almadım nedenseboshayallersmilebeğenirim ama:lepi:
yeşil oje almışsın:jeyyar:bi ara bende alıyım dedim ama vazgeçtimgamyoncuiremsubu arada şunu belirticem kızlar,boyalı saçlara yağ bakımı tavsiye etmem.:umursamaz:boyayı akıtıyo kötü bi renk oluyo..nacizane tavsiyem..saçınızı boyamaya yakın yaparsanız en azından daha iyi olur..yeni boyanmış saça hiç tavsiye etmem:umursamaz:..ama ceviz yağı saç için gerçekten çok iyidiryerimseniben
tırnak süsleri bendede var,çok şeker oluyohihoyyyt...herşeyini güle güle kullan melem,ama elbiseya vuruldum:asigim:model tam benim modelim taaammboshayallersmile

canım kayısı sabununu napıcaksın ? bende de var banyoda duruyor boş boş bnde yapm napcaksan kaydirigubbakcemile3

(bu arada gidemedim hee) kaydirigubbakcemile3
sivilceli ciltler için daha iyidir kayısı sabunu(öyle derler)

tamamenişte hizaya geldi:hooray:kozlar elinde minim:1ninca:artık sana kalmış herşey...uzatmadan fazla,yüzüne söyliceksin yapamadığın ve sıkıldığın noktaları..azcıkta naz yap hemen yüz verme:dilcikar:ne zaman geliyo:jeyyar:
benimkine yaptıklarımı buraya yazsam beni linç edersiniz aslındamerhametsiz kötü karı diyekötükedihüsoama söz konusu başkası olunca melek kesiliyorum:asigim::roflol:

canımm benimmm şimdi çıkıyoruuumm makyajı yapıyoruuumm akşamm footoyu ekLiyoruumm
rengarenk bi makyaj yapıcaaam ilk keezz kaydirigubbakcemile3 + boolcaanak rimelli sırnaşık şey

baLoncuktoomm o zaman kayısı sabunu bana göre değil yüzm sivlceli değil çok şşükr o zamaan Mini'min de dediği gibi saça uygulicaz onuu tamamdır ben kaçıyorummm

Allah'a emanetsiniz canlarrr muuaaa hepiniizeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İşte buna bayıldım Aprılımm:lepi:

Minimm bayılıom senib elbiselerine çok güzel kuzum sağlıkla giy
Enişteye söle kıymetimizi bilsin seni azcuk kıvama getirdik ağşama golü attı attı sırnaşık şeyyoksa bizden de destek göremez haa:umursamaz:

Tanrıçam benimki küstü valla neler diyom gel kızım sen gel kuzum özledim gıı zilli diyom delikafaduldenyok ses veriyo görüntü gelmiyoosempatiksalakcinni

tanrıçam balım 50 ye aldım, burdan bi mağzadan ama çok güzel şeyler vardı,bursumu alınca oraya bir çıkartma yapmayı düşünüorm kaydirigubbakcemile3 bebeğim çok beğendiysen sana alır yollarım olumunekankayizsmile

aprilim bir turuncular vardı çok güzeldi vallaha bir bak opuyorumnanaktankaysı sabınını alırkende sen geldin aklıma kaydirigubbakcemile3

minikim eklicem senin için yarın opuyorumnanaktan

islom sölücem vallaha kızlara dua et die,
bana benden çok orayla ilgileniosun diodu,bilsin kıymatinizi kaydirigubbakcemile3
1 saatlik yolu kalmış, bana da pişmaniye almış, bu sefer pişmaniyeyle bile beni kandıramaz aklinialirimsmile

Bi ara Nikonu gördüm aşağılarda bu saat oldu hala yok ben size diyimm:umursamaz:
Kocası yaptığı ütüleri beğenmedi zaar baştan ütül
etiyo

nerden geliyo kız damat..sürünsün acık boşver,keyiflen..sonra ararsınız bu günneri yeeaaaa..:1rolleyes::1rolleyes::içelim:
gerçi bende süründürürüm evde...çamaşırını yıkamam, ütüsünü yapmam..eşyalarını toplamam,laf sokarım..oh içimin yağları erir..

Oo enişte işi biliyo hedayeye bak sosyal mesac içerio valla pişmanım pişmaniyemi de aldım aklinialirimsmile
Tabi uzun bi süre sunum beklemesin yanii

islom.. mavi göz..seninkide mi küsss..siz barışmamışmıydınız..nıluyo bu heriflere..
mars ın,yıldızların,ayın marifetleri olmasın bunnar yaa..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…