- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.181
zaten büyütüyo diye bişey yok..bakım yapıcaksın sevgilimŞeniz80 bedenken 95 olmıcaksın tabi:)ama gerek yağlar,gerek masajla onları daha gergin ve dik hale getiricek ve şekillendiriciksin:jeyyar:kuzu işe yarıomu peki parayı çöpe atmıyımmkaydirigubbakcemile3 akit memlekete gitti cnmmolumunekankayizsmile
aynen canokaydirigubbakcemile5birde şöyle bi gerçek var,beyaz desensiz tabaklar her zaman için yemeği daha şık gösterir..buda bir dip notguclubacismilevaLLahi mii kaydirigubbakcemile3 ayyhh afiyet olsun bebekimm ben bu tabkları çok seviorm çok şeker duruyo sofrada takımı kaydirigubbakcemile3
[/COLOR][/I][/B]
kanka sizdemi evkurdan aldınız yoksakaydirigubbakcemile3yaşasın yüzük,ay pardon tabak kardeşliği:lepi:Göksuuuuu, o tabaktan bizde de var sanırsam, tanrıçamda da varmış hehehe :roflol:
Tabak kardeşliği oldu[/B] sempatiksalakcinni
memleketi neresiki akitomunbilmiyorumkismileTanrıçam, okul bitti ya Akitim memlekete döndü evde de net yokmuş:gitme:
hahahahahaaahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 istemiyorum seni geri gittttkaydirigubbakcemile:tomato:Yaw benim de kalkıp şampuan almam lazım, ama bu sıcakta dışarı çıkmayı gözüm yemio:umursamaz:
Bir de belimde berbat bi ağrı mezuniyete denk gelio diye geciktirici içtiydim çok rahat geçirdim ama şimdi garibim gelmeye çalışıo benim canıma okuyacak bu ay sen beni nası istemezsin diyekaydirigubbakcemile3
islom :roflol: sunum munum yok artık ona :roflol:
sabah açtım tel.imi baktım 237 kere aramış , neyse msj atmış felan bende bişe yapmadım
sonra aradı hemen adanaya geliorm dedi, bisürü bişeler söledi
anlamadım ne dediğini sabahın danında ,
sonra giyindim çıktım saat 9 da gezdim yemek yedim elm soka kabusuna gittiim ödüm bokuma karıştı geldim laelaelaelaelae
bi tanem çok teşekkür ederim, destek olduğun için , çok hakılısn sölediklerinde ama çok bunalttı beni çok üstüme geldi,
onu yapma bunu giyme onu içme , bağırmalar ses volümleri son safhada, 3 aydır susuorm ,
bi kaç kez söledim anamadı,kırılıorm üzülüorm dedim , 2 gün düzeldi 3. gün aynı,
onun iyce bi burnunun sürtmesi lazım , beni cepte görüor, nasılsa gitmez bitmez bitemez diyip duruor, bende bitirmek istemem tabiki 3 yıllık ilişkimi ama çok oldu , ağır geldi ,
geliomuş buraya konuşurum düzgünce anlatırım ama çok kırıldım :bbo:
ayyy saçların hayırlı olsun balım çok yakışmıştır eminim, ben de boyadım kahveye , siyahımsı oldu ama günaşte kahve çok beğendim sempatiksalakcinni
düzenliyim ekleyim resim durun
Minimm hg bebek
Anaa ne inat hatun çıktı heepara da bitmiş kendini alışverişe de veremicen gari teli aç da ona saydırır stres atarsın
Minim ne yamanmışın ha:lepi:
Bak sıpanın aklı başına gelmiş nası da tırsımış kıyamadım kız gelince iki surat daha as sonra da yetsin bu ayrılık :teytey:
Şu herifler alem yaa zamanında edebinle davransa milyon kere aramasına yıpranmasına gerek kalmıcak ama illa yaşatacan o kaybetme duygusunu ki aklı başına gelsinkötükedihüso
Balım gelmiş benimmm kaydirigubbakcemile5
Barışmadın mı kuzum ? :gitme:
zaten büyütüyo diye bişey yok..bakım yapıcaksın sevgilimŞeniz80 bedenken 95 olmıcaksın tabi:)ama gerek yağlar,gerek masajla onları daha gergin ve dik hale getiricek ve şekillendiriciksin:jeyyar:
ilk uzun elbisem guclubacismile
carmina shimmer , çok gözel , istediğim bir nesneidi somon rengi yeni saçımla daha iyi oluor,
rujumda tanrıçamınkinden opuyorumnanaktan
ceviz yağını saçıma sürecem, parlasın die,
kaysı sabunu da nemlendirsin die aldım guclubacismile
aprilim yok barışmadım, bi kere konuştuk sabah yani o konuştu ben dinlemedim , koydum kenara , bi ara dinledim adanaya geliorm dedi alsanaalsanasmile gelsin kavrulsun 198356478 derece sıcakta alsanaalsanasmile
göksum cildi nemlediriomuş anacım ama yüzüme sürmem de saçıma felan sürerim yıkanırkene kaydirigubbakcemile2
minim yarın saçımı düzleştiriyimde öle koyyum şimdi tel kadayıf gibi kaydirigubbakcemile3
tanrıçam bebeğim açtım tel.imi akşama burda olur , konuşurum ama uslubuna bağlı, ben çok önemveririm uslubuna ses tonuna hareketlerine meslek gereği dermişim, hepsine bağlı , illaha neden benim sabrımın taşmasını beklioki nolur yapma dediğimde dikkat etse, illaha bırakıp gitmemmi lazım, yazık edio böle yapa yapa , düzelir barışırız tabi bi zaman sonra biraz daha üzüsün 3 aydır burnumdan getirdi ama bu 2. oldu 3.de dönüp bidaha bakmam arkama :1closedeyes:
bi de balık burcu romantik duygusal olur derler, odun burcu bence
göksum cildi nemlediriomuş anacım ama yüzüme sürmem de saçıma felan sürerim yıkanırkene kaydirigubbakcemile2
nereye göksukaydirigubbakcemile2 lafın belini kırıyoduk annemMeLektoLaaarrr ben kaçtımmm sizin muhabbet açıkk
Kendinizeee çooookkk çooookk iyi bakın üzmeyin üzdürmeyinn kendinizi ..
3 günLükk dünnyaaa aklinialirimsmile
SeviLiyorsunuzzz... MinnoşLaaarrr :lepi:
allahım sana geliyorumakannehir akannehir april,gördünmü elbiseyi:asigim:ya göğüs modeli,elbise modeli,allahım tam benlikdelikafadulden delikafadulden nerden aldın kaça aldın hemen yazıyosundelikafaduldenaşık oldum çünkü:asigim:
ilk uzun elbisem guclubacismile
carmina shimmer , çok gözel , istediğim bir nesneidi somon rengi yeni saçımla daha iyi oluor,
rujumda tanrıçamınkinden opuyorumnanaktan
ceviz yağını saçıma sürecem, parlasın die,
kaysı sabunu da nemlendirsin die aldım guclubacismile
sivilceli ciltler için daha iyidir kayısı sabunu(öyle derlercanım kayısı sabununu napıcaksın ? bende de var banyoda duruyor boş boş bnde yapm napcaksan kaydirigubbakcemile3
(bu arada gidemedim hee) kaydirigubbakcemile3
açtım telimi , açık şu anda aşk msj atıp duruor sempatiksalakcinni
yaa ben çok inatçıyımdır ama çok yerli yersiz şelerde inadım bi inadım tutar Allaaaahhh kafamçokkarıştı
heee o yaşayacak onu öle, güleryüzlüyüz tatlıdilliyiz die, ben kızamammı kırılamammı canım , eşek gibi gelecek buraya özür dileyecek, sunum da yapmayacam alsanaalsanasmile
aprilim yok barışmadım, bi kere konuştuk sabah yani o konuştu ben dinlemedim , koydum kenara , bi ara dinledim adanaya geliorm dedi alsanaalsanasmile gelsin kavrulsun 198356478 derece sıcakta alsanaalsanasmile
nereye göksukaydirigubbakcemile2 lafın belini kırıyoduk annem
tamam hayatım öpüyoruzŞenizakşama gel kızbu arada senden şöyle bool farlı bol rimelli bir göz makyajı bekliyorum haberin olsun:1closedeyes:
sivilceli ciltler için daha iyidir kayısı sabunu(öyle derler)
İşte buna bayıldım Aprılımm:lepi:Minişimmmmm, haklısın kuzu sarmam ne diyelim...olumunekankayizsmile
Ama yine de aç artıkın telini kuşum ya...:bbo:
Yetmiştir artık ona bu ceza...:1ninca:
Hadi resim ekleee yaşasınnn! hihoyyyt
islom hem arabasını hem kendisini çizin o zaman :lepi: kötükedihüso
islom sölücem vallaha kızlara dua et die,
bana benden çok orayla ilgileniosun diodu,bilsin kıymatinizi kaydirigubbakcemile3
1 saatlik yolu kalmış, bana da pişmaniye almış, bu sefer pişmaniyeyle bile beni kandıramaz aklinialirimsmile
islom sölücem vallaha kızlara dua et die,
bana benden çok orayla ilgileniosun diodu,bilsin kıymatinizi kaydirigubbakcemile3
1 saatlik yolu kalmış, bana da pişmaniye almış, bu sefer pişmaniyeyle bile beni kandıramaz aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?