Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Oo enişte işi biliyo hedayeye bak sosyal mesac içerio valla pişmanım pişmaniyemi de aldım aklinialirimsmile
Tabi uzun bi süre sunum beklemesin yanii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sosyal mesaca geeel..kaydirigubbakcemile3

gacı abla memleketime gitmiştik ankaraya ,ben dün küstüm geldim, tel.imde kapalıydı ulaşamadı,mecbur gelecek buraya kapıma :umursamaz:

Oo enişte işi biliyo hedayeye bak sosyal mesac içerio valla pişmanım pişmaniyemi de aldım aklinialirimsmile
Tabi uzun bi süre sunum beklemesin yanii

onu ima ediyor, be çok severim pişmaniye kaydirigubbakcemile3 islom o unutsun unutsun sunum munum yok delikafadulden

ben şimdi çıkayımda bi duş alayım , bi de makyaj yapayım , yıkılmadım ayaktayım delikafadulden

olsa knka ya bi anda 95 beden olsamm delikafadulden nolurdu sankii:gitme:
kolayı var bebeğimolumunekankayizsmilehiç kasmaya gerek yok,silikon taktır olsun bitsinvereliniortakaklinialirimsmile
anam anam anamakannehirbalık erkeğiakannehirkayınpederimden sonra balık erkeğinden bööyyk geldi-tatlicadiarzu-
uslup yumuşak olucaktır eminim..seni kaybetmeyi göze alamaz..alıcak olsa oraya kadar gelmez zatenyerimseniben

aslansın sen be:lepi:akşama 4 gözle bekliyorum resimlerinizemuszemusayrıca sivilceli olmasına gerek yok,yinede kullanabilirsin bitanem,ama cildin kuruysa sabun kullanma..sende allaha emanet ol canımın içiŞeniz

Tanrıçam benimki küstü valla neler diyom gel kızım sen gel kuzum özledim gıı zilli diyom delikafaduldenyok ses veriyo görüntü gelmiyoosempatiksalakcinni

gönül koymuş sana islomaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
anam bu kız böyle iştekaydirigubbakcemile3gırgıriye filminde güllü eski mahallesine gidiyo ya,üzerinde ne varsa beğenenlere dağıtıyo,cıbıldak kalıyo haniminimde o hesap:))aşkom sen böyle diyince ben lafta kalmacağını çok iyi biliyorum,gönderirsin gönlü güzelim benimŞenizçok teşekkür ederim inceliğin için,ama inan üzerinde çok görmek isterim:asigim:çok yakışıcak sana eminim:1closedeyes:
ayrıca 50 tl ye iyi almışsınkaydirigubbakcemile5

hehehehehe..nası sırnaşıyoaklinialirimsmilepişmaniye almışpişman ediceksin onu geldiğine haberi yokkötükedihüsoaklinialirimsmile
ya barıştınız bile işte,çok konuşma başlasın halaylar:teytey: :teytey: :teytey: :roflol:

Gördüm kanka yaa :lepi:
Minimin böle mini çiçekli elbiselerine bluzlerine hastayım zaten :asigim:
çok şeker ya
kaydirigubbakcemile5

ben giyyim yarın atıyım sana özelden duruşunu beğenirsen alır yollarım canım gülüm tanrıçam olumunekankayizsmile

islom.. mavi göz..seninkide mi küsss..siz barışmamışmıydınız..nıluyo bu heriflere..
mars ın,yıldızların,ayın marifetleri olmasın bunnar yaa..CADIARZU

Benimki deken benim ayşodan bahsediom gacımsempatiksalakcinni
Geciktirdim keratayı baloda kepte tepinirken hiç ağrı sancı çekemem diye primolutu dayadım hapları şimdi de küstü gelmiyo zilli zaten sıcak nası sıkıntı veriyo vallaakannehir

:roflol: :roflol: :roflol:
Ay çok ta ince düşünceli ama yaa sempatiksalakcinni
ben tutamaz kendimi gülerdim pişmaniye getirse room mate kankam
:roflol:

Bi ara Nikonu gördüm aşağılarda bu saat oldu hala yok ben size diyimm:umursamaz:
Kocası yaptığı ütüleri beğenmedi zaar baştan ütül
etiyo Eki Görüntüle 47513

:roflol: :roflol:

kötükedihüso heeyyytt beee
korkulur bizden beh
:lepi: aklinialirimsmile

ben şimdi çıkayımda bi duş alayım , bi de makyaj yapayım , yıkılmadım ayaktayım delikafadulden

anaam gene kıyamadı bak giyincek süslencek nişanlısına oyy yirim ben bu kızı yaa olumunekankayizsmile :roflol:

Minikim de offline oldu halay başsız kaldı :roflol:
ben tutayım mendili :teytey:
ahey ahey
:teytey: hihoyyyt

gelir islom gelir ayşooon..merakta kalma..az kasar ama gelir..
bana da aynı senin gibi etki ediyor bu primolut-n canım..
ama dayanılmayacak bişey de değil hani..

budur:lepi:
göriyim seniaklinialirimsmilegöster ama elletmeelini canım:1closedeyes:tutmasın yanilülülülülülü

islom.. mavi göz..seninkide mi küsss..siz barışmamışmıydınız..nıluyo bu heriflere..
mars ın,yıldızların,ayın marifetleri olmasın bunnar yaa..CADIARZU
aybaşıları tutmuş gacımboshayallersmile
Bi ara Nikonu gördüm aşağılarda bu saat oldu hala yok ben size diyimm:umursamaz:
Kocası yaptığı ütüleri beğenmedi zaar baştan ütül
etiyo Eki Görüntüle 47513
dün geceden sonra nikomu çok daha iyi anladım benkaydirigubbakcemile3hem bizi,hem evi idare etmek zor zanaat:hulya:

gerçi bende süründürürüm evde...çamaşırını yıkamam, ütüsünü yapmam..eşyalarını toplamam,laf sokarım..oh içimin yağları erir..

buda aynı benim kaynanamkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu arada hoşgeldin hayatımŞeniz

gelir islom gelir ayşooon..merakta kalma..az kasar ama gelir..
bana da aynı senin gibi etki ediyor bu primolut-n canım..
ama dayanılmayacak bişey de değil hani..

Gacım başlarkene çok tırsımıştım bişi olur mu diye ama iyiki de içmişim dedim ilk kez kullandım.
Benim berbat ağrılı geçer normalde gecem zehir olurdu bana ne ağrım oldu ne bişi istediğim gibi tepindim:lepi:
Hapı bırakalı daha 2. gün zaten bugün yarın sökülür. Normalde çok ağrılı olduğundan ben alışkınım haptan değil yani:gitme:

çok öpüorm ballarım yarına anlatırımm hepinizi seviormmmmm opuyorumnanaktan
Hadi iyi haberlerle bkliyoruz aşk böcükleri siziŞeniz
Tanrıçamın didiğini unutma elletmicen şeyinisempatiksalakcinni elini diyom

çıkmak zorundayımŞeniz

Enişte aştı kendini, çok bile kaldın.
Yaşasın sonunda o da bizi sevcek kabullencek bizi

Minimmm opuyorumnanaktan
Tanrıçammm opuyorumnanaktan

Sizi seviyoruz kankalarımmm
olumunekankayizsmile

kadınların taktikler hep ortaktır canikom..hoşbulduk..gülügülü.sempatiksalakcinni
çok öpüorm ballarım yarına anlatırımm hepinizi seviormmmmm opuyorumnanaktan
hadi,gazan mübarek olsun bakem..:lepi:

hele tatil,düğün balayı zamanları için birebirdir bu meret valla..iyi yapmışsın..

anam herkeste sevgilisiyle küsmüş
bende küsüm
ama benimki farklı hiç arayıp sormaz 1 hafta bakalım ben arıcammı diye sonra kendisi yalvarır.yani daha hiç yalvarmadı 4 senedir:gitme:bitek ayrılcam dediğimde yalvarır ikna eder beni:gitme:
sonrada sen bana güvenmiyosun diye üste çıkarklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…