- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.201
Oo enişte işi biliyo hedayeye bak sosyal mesac içerio valla pişmanım pişmaniyemi de aldım aklinialirimsmile
Tabi uzun bi süre sunum beklemesin yanii
nerden geliyo kız damat..sürünsün acık boşver,keyiflen..sonra ararsınız bu günneri yeeaaaa..:1rolleyes::1rolleyes::içelim:
gerçi bende süründürürüm evde...çamaşırını yıkamam, ütüsünü yapmam..eşyalarını toplamam,laf sokarım..oh içimin yağları erir..
Oo enişte işi biliyo hedayeye bak sosyal mesac içerio valla pişmanım pişmaniyemi de aldım aklinialirimsmile
Tabi uzun bi süre sunum beklemesin yanii
kolayı var bebeğimolumunekankayizsmilehiç kasmaya gerek yok,silikon taktır olsun bitsinvereliniortakaklinialirimsmileolsa knka ya bi anda 95 beden olsamm delikafadulden nolurdu sankii:gitme:
anam anam anamakannehirbalık erkeğiakannehirkayınpederimden sonra balık erkeğinden bööyyk geldi-tatlicadiarzu-
tanrıçam bebeğim açtım tel.imi akşama burda olur , konuşurum ama uslubuna bağlı, ben çok önemveririm uslubuna ses tonuna hareketlerine meslek gereği dermişim, hepsine bağlı , illaha neden benim sabrımın taşmasını beklioki nolur yapma dediğimde dikkat etse, illaha bırakıp gitmemmi lazım, yazık edio böle yapa yapa , düzelir barışırız tabi bi zaman sonra biraz daha üzüsün 3 aydır burnumdan getirdi ama bu 2. oldu 3.de dönüp bidaha bakmam arkama :1closedeyes:
bi de balık burcu romantik duygusal olur derler, odun burcu bence
aslansın sen be:lepi:akşama 4 gözle bekliyorum resimlerinizemuszemusayrıca sivilceli olmasına gerek yok,yinede kullanabilirsin bitanem,ama cildin kuruysa sabun kullanma..sende allaha emanet ol canımın içiŞenizcanımm benimmm şimdi çıkıyoruuumm makyajı yapıyoruuumm akşamm footoyu ekLiyoruumm
rengarenk bi makyaj yapıcaaam ilk keezz kaydirigubbakcemile3 + boolcaanak rimelli sırnaşık şey
baLoncuktoomm o zaman kayısı sabunu bana göre değil yüzm sivlceli değil çok şşükr o zamaan Mini'min de dediği gibi saça uygulicaz onuu tamamdır ben kaçıyorummm
Allah'a emanetsiniz canlarrr muuaaa hepiniizeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Tanrıçam benimki küstü valla neler diyom gel kızım sen gel kuzum özledim gıı zilli diyom delikafaduldenyok ses veriyo görüntü gelmiyoosempatiksalakcinni
anam bu kız böyle iştekaydirigubbakcemile3gırgıriye filminde güllü eski mahallesine gidiyo ya,üzerinde ne varsa beğenenlere dağıtıyo,cıbıldak kalıyo hanitanrıçam balım 50 ye aldım, burdan bi mağzadan ama çok güzel şeyler vardı,bursumu alınca oraya bir çıkartma yapmayı düşünüorm kaydirigubbakcemile3 bebeğim çok beğendiysen sana alır yollarım olumunekankayizsmile
islom sölücem vallaha kızlara dua et die,
bana benden çok orayla ilgileniosun diodu,bilsin kıymatinizi kaydirigubbakcemile3
1 saatlik yolu kalmış, bana da pişmaniye almış, bu sefer pişmaniyeyle bile beni kandıramaz aklinialirimsmile
[Ballahım sana geliyorumakannehir akannehir april,gördünmü elbiseyi:asigim:ya göğüs modeli,elbise modeli,allahım tam benlikdelikafadulden delikafadulden nerden aldın kaça aldın hemen yazıyosundelikafaduldenaşık oldum çünkü:asigim:
evet rujdan bendede var heyoooohihoyyyt hihoyyyt umarım memnun kalırsın bebeğim..sürdükten sonra azcık mendille fazlalığını al,öyle doğal ve tatlı bir dokusu oluyokizemuszemus
islom.. mavi göz..seninkide mi küsss..siz barışmamışmıydınız..nıluyo bu heriflere..
mars ın,yıldızların,ayın marifetleri olmasın bunnar yaa..CADIARZU
islom sölücem vallaha kızlara dua et die,
bana benden çok orayla ilgileniosun diodu,bilsin kıymatinizi kaydirigubbakcemile3
1 saatlik yolu kalmış, bana da pişmaniye almış, bu sefer pişmaniyeyle bile beni kandıramaz aklinialirimsmile
Bi ara Nikonu gördüm aşağılarda bu saat oldu hala yok ben size diyimm:umursamaz:
Kocası yaptığı ütüleri beğenmedi zaar baştan ütületiyo Eki Görüntüle 47513
nerden geliyo kız damat..sürünsün acık boşver,keyiflen..sonra ararsınız bu günneri yeeaaaa..:1rolleyes::1rolleyes::içelim:
gerçi bende süründürürüm evde...çamaşırını yıkamam, ütüsünü yapmam..eşyalarını toplamam,laf sokarım..oh içimin yağları erir..
ben şimdi çıkayımda bi duş alayım , bi de makyaj yapayım , yıkılmadım ayaktayım delikafadulden
hehehehehe..nası sırnaşıyoaklinialirimsmilepişmaniye almışpişman ediceksin onu geldiğine haberi yokkötükedihüsoaklinialirimsmile
ya barıştınız bile işte,çok konuşma başlasın halaylar:teytey: :teytey: :teytey: :roflol:
budur:lepi:ben şimdi çıkayımda bi duş alayım , bi de makyaj yapayım , yıkılmadım ayaktayım delikafadulden
aybaşıları tutmuş gacımboshayallersmileislom.. mavi göz..seninkide mi küsss..siz barışmamışmıydınız..nıluyo bu heriflere..
mars ın,yıldızların,ayın marifetleri olmasın bunnar yaa..CADIARZU
dün geceden sonra nikomu çok daha iyi anladım benkaydirigubbakcemile3hem bizi,hem evi idare etmek zor zanaat:hulya:Bi ara Nikonu gördüm aşağılarda bu saat oldu hala yok ben size diyimm:umursamaz:
Kocası yaptığı ütüleri beğenmedi zaar baştan ütületiyo Eki Görüntüle 47513
gelir islom gelir ayşooon..merakta kalma..az kasar ama gelir..
bana da aynı senin gibi etki ediyor bu primolut-n canım..
ama dayanılmayacak bişey de değil hani..
Hadi iyi haberlerle bkliyoruz aşk böcükleri siziŞenizçok öpüorm ballarım yarına anlatırımm hepinizi seviormmmmm opuyorumnanaktan
çıkmak zorundayımŞeniz
budur:lepi:
göriyim seniaklinialirimsmilegöster ama elletmeelini canım:1closedeyes:tutmasın yanilülülülülülü
aybaşıları tutmuş gacımboshayallersmile
dün geceden sonra nikomu çok daha iyi anladım benkaydirigubbakcemile3hem bizi,hem evi idare etmek zor zanaat:hulya:
buda aynı benim kaynanamkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu arada hoşgeldin hayatımŞeniz
hadi,gazan mübarek olsun bakem..:lepi:çok öpüorm ballarım yarına anlatırımm hepinizi seviormmmmm opuyorumnanaktan
Gacım başlarkene çok tırsımıştım bişi olur mu diye ama iyiki de içmişim dedim ilk kez kullandım.
Benim berbat ağrılı geçer normalde gecem zehir olurdu bana ne ağrım oldu ne bişi istediğim gibi tepindim:lepi:
Hapı bırakalı daha 2. gün zaten bugün yarın sökülür. Normalde çok ağrılı olduğundan ben alışkınım haptan değil yani:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?