- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.241
kızlar uzun zamandır buraya uğrayamıyordum yok sınavı yok tatildi yazlıktı derken
özlemişim valla bu kokoşların topiğini
şimdi nikom ortaya çıkarda bana bir özet çıkarırki sormayın7
buraya gelmediğim günlerde o kadar çok alışveriş yaptımki
neyi yeni aldım neyi fotoğraflıyım onu bile karıştırırım valla kaydirigubbakcemile3
nazomolumunekankayizsmilenasılsın bitanemhihoyyytgörüşemedik ne zamandırgamyoncuiremsu
malesef bebeğim:gitme: :gitme:
ohh miiisss:içelim:
bi güzel tatil yap eşinle nazom..enerji depolaŞeniz
Ben geldiiim
ay em hiyır :ecrin_bebek: saçmaladımsempatiksalakcinni
ben geldimsempatiksalakcinni
merhaba topraammmŞeniz
ay em hiyır :ecrin_bebek: saçmaladımsempatiksalakcinni
ben geldimsempatiksalakcinni
iyiyim nisanım sen nasılsınopuyorumnanaktan
nazom özledim Şeniz
flaş gelişmeler :
yaaa şimdi gene kızcaksınız bana emme geldi , konuştuk falan , normal mantıklı cevaplar vs. ama benim sinirlerim yatışmamış bunu anladım ,
yani normal bişey sölüor ama ben heralde kıçımdan anlama dönemimdeyim, pek bir barış salayamadım yani çok sinirlendim konuşurken ,
bide anlamsız bir inadım vardır kendimce o bi zaman sonra geçior kendiliğinden ama daha geçmemiş, yarın bi daha konuşucaz , ama pişmaniye güzel keşke saray helvası alsaymış sempatiksalakcinni
bi de bana bağırmaya yeltendi yine zaten cinlerim tepemde kampüs oluşturdular , orda biraz çirkefleşmek zorunda kaldım,sonra kendme şaşırdım , böbürlendim bi böle kaydirigubbakcemile3
nazom özledim Şeniz
flaş gelişmeler :
yaaa şimdi gene kızcaksınız bana emme geldi , konuştuk falan , normal mantıklı cevaplar vs. ama benim sinirlerim yatışmamış bunu anladım ,
yani normal bişey sölüor ama ben heralde kıçımdan anlama dönemimdeyim, pek bir barış salayamadım yani çok sinirlendim konuşurken ,
bide anlamsız bir inadım vardır kendimce o bi zaman sonra geçior kendiliğinden ama daha geçmemiş, yarın bi daha konuşucaz , ama pişmaniye güzel keşke saray helvası alsaymış sempatiksalakcinni
bi de bana bağırmaya yeltendi yine zaten cinlerim tepemde kampüs oluşturdular , orda biraz çirkefleşmek zorunda kaldım,sonra kendme şaşırdım , böbürlendim bi böle kaydirigubbakcemile3
İyi ben de be topraam nolsun...zaman öldürüyom kaydirigubbakcemile2
sempatiksalakcinni Kızdırmayın Minimiiiii... kötükedihüso
Kızlar alakasız ama bişey sorucam :kedi:
Ya ne zaman kk da bir sayfa açsam kimlik doğrula diye bir pencere çıkıyor adres şifre falan diyor neden bilen var mı
başak burcu tuğçem:smiley-cool:Tanrıçaammm eniştemizin burcu ne
benmki de çok kıskanç acaba aynı burçlar mı merak ettim??
oy oy oyyyy:kedi:bunlar ne güzel sözler böyle bitanem ya:kedi::kedi::kedi:anam naptımda senden bunları duymayı hakettimfisfisfis:kedi:yüreğin o kadar güzel ki,yüzün de öle gibime geliooo bebekommm
ii ki warsın canısımmm senin hayatındaki insana ne mutlu ki senin gibi mükemmel kalpli bir insana sahippp,Allah tamamına erdirir inşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senin o elini ısırırım bıdıkcokacimcoookBen geldiiim
yalnız gidiceksin demekbilmiyorumkismilesağlık olsun boşver:1hug:
valla tatlım yaa yoksun bayadır
bende koşturup duruyorum Şeniz
sağol bitanem
ama benım insaat amelesi kocam 2 gun bilem ayrılamıyo insaatından
maalesef yalnız gidicem[/B]
sinirin daha geçmmeiş bellinazom özledim Şeniz
flaş gelişmeler :
Kızlar alakasız ama bişey sorucam :kedi:
Ya ne zaman kk da bir sayfa açsam kimlik doğrula diye bir pencere çıkıyor adres şifre falan diyor neden bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?