- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.321
canımın içi:asigim:Şeniz
Çok doğru bir tespitvereliniortak
yuva yapıcak kadarCADIARZUdelikafaduldensırnaşık şeyaynı ben :roflol::roflol::roflol::roflol:
geçen sene başlarda içiyordum sonra baktım kendime yuva yapacak kadar sap biriktirmişim attım sora sempatiksalakcinni
yürü git yoğurt neyin ye çabıkkkkaydirigubbakcemileanam hasta olucak başımaalsanaalsanasmileBu hafta sonu aşktanemle çıkarız :kedi:
Emme çok sıcak bunalıyorumm yaaaaa
Bugün bi yere gittim başıma güneş geçti valla ya salak gibiyim 3 saat uyudum ama midem falan bulanıyor :S:S
İzmir kavruluyorrrr akannehirakannehir
puhahahahahaa:)))haklısın hacı,daha 8 sene olmuş,hele dur,bi tanıyın kendinizi,şöyle zaman geçsin accuksempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-Hee ben onu gel kızım hadi Ayşom diye seviyom zati:roflol::roflol:
Biz nişanlı değilik daha birbirimizi danımamız lazımsempatiksalakcinni
Şunun şurasında da nak tanıyozki birbirimizi:icecream:
bekliyorum kankam:lepi:geçen hafta tatile gitmişlerdi Bozcaada'ya oradan 1 takılar getirdi dur çekim de koyim süpersonik bişi[/B] :lepi:
kandırmışlar patiyi,kaydırmışlar patiye okudum töbe töbe:)))kaygana gitti ya aklım:))))Kankaaa Pati onu senelerce öle sanmış olum :roflol:
Kaytan bıyık değil kaygan bıyık sanmış :roflol:
kandırmışlar Patiyi kankeee sempatiksalakcinni delikafadulden
Ekliyom hemen biriciğim :hulya:
he ya bu düşünceni hiç değiştirme ne olursa olsun değiştirme vereliniortak sositososito kaydirigubbakcemile5
ben de onun müdür yardımcısı sekreterya danışmanıyım :lepi:
senin hastanım-sana hastayım :lepi::smiley-cool:
Şeniz
yok patron sen yokken pati bana ders verdi ondan öğrendim :lepi:
kendisi öle hitap ediyo :jeyyar:
vala ben de gözünden kaçtı diye bi şaşırdım fisfisfis bi şaırdım sorma :uhm: aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
puhahahahahaa:)))haklısın hacı,daha 8 sene olmuş,hele dur,bi tanıyın kendinizi,şöyle zaman geçsin accuksempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
Canlarım bunlar Bozcaada'dan...
Meşhur şaraplarından da getirdi sağolsun
yaklaşık 45 gün sonra itinayla içeceğiz aşkımla...
Bu takılar da üzüm bağlarına ve şarapçılık kültürüne ait. :içelim:
Kadehler ve şarap şişeleri...:asigim: Şişenin üstünde üzüm resmi var minik.
Zinciri ben taktım şimdi elime geçeni, aslında daha açık renk gümüş olması lazım. Alacağım yakında! :hulya:
İçelim uleyyn hihoyyyt
kandırmışlar patiyi,kaydırmışlar patiye okudum töbe töbe:)))kaygana gitti ya aklım:))))
zaten böyle bi performansı anca patiden beklerimsırnaşık şey sırnaşık şey ne salak karı bu kankam ya:roflol:kaygan bıyıklarımı sürsem nerelerimedelikafadulden:sm_cool::roflol:
:roflol:bide aprile diyosunki ablana benden bahset:roflol:
kanka çok şirinnndelikafaduldenşarap şişesi ve kadeh:sm_cool:ne kadar şeker ya bayıldım:lepi:
güle güle kullan bitanem..45 gün sonra şarapları karşılıklı içmeniz dileği ileaklinialirimsmile
Aprılım şerefine bi duble kuşburnu içtim:içelim:
Allama bu Ayşo bu gece öldürdü beni
Hem ağrıdan kıvranıyom hem size gülmektendelikafadulden
Rengine aşık oldummm:asigim:
Aprilimmm çok tatlı bayıldım rengi falan çok güzel güle güle kullanopuyorumnanaktan
Bismillah noluyoo laa daha kötü oldum sen ayyaş ben cenabet töbe yarabbimdelikafaduldensırnaşık şey Ben hala gülüyorum islom :roflol:
kuşburnusu iyi gelcek melekoma benim olumunekankayizsmile
mankaaan kankama işşalla süpaneke dinimiz amin :Saruboceq: sempatiksalakcinni
Senin gözüyyün rengi gibin di mi melekom opuyorumnanaktan
çok özlicez ama onu:gitme: :gitme: netten felan girsin ama:gitmeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Yok kanka gelecek ama yaz tatili boyunca giremeyecek arada kuzenimden girmeye çalışacağım dediboshayallersmile
dimi amaHee doğru diyon kanka bu kadar aceleye getirmemek lazımmsırnaşık şey
puhahahahhahahasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sen böyle yazınca geberesim geldi iyicesırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeydelikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
Kanka yemin ederim yerlerdeyim şu anda
deliiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden :roflol:
Pati topa koycak bizi eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
annem geldi salon salomanjeden neye gülüyon diye
yanımda 1.5 LT lik su şişesi vardı, elimde devirdim onu da gülerken yer gök su oldu iyi mi
ay hala kopuyorum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hahahahahahahaahaahah ettiğim duaya bak...alahım bize karşılıklı şarap içmeyi nasip et..amenAmin kanka :Saruboceq:
ay çarpılcam a böle ettiğim duaya bak sempatiksalakcinni
Beğendin mi meleğim...:kedi: Kadehlerin sapı tam net çıkmamış ama dikkatli bakarsanız görürsünüz sapları kankam -tatlicadiarzu-
hööö laelaelaelaelae
sırnaşık şey Ben hala gülüyorum islom :roflol:
Bismillah noluyoo laa daha kötü oldum sen ayyaş ben cenabet töbe yarabbimdelikafadulden
:kedi:
puhahahahhahahasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sen böyle yazınca geberesim geldi iyicesırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hahahahahahahaahaahah ettiğim duaya bak...alahım bize karşılıklı şarap içmeyi nasip et..amentöbe töbe yarabbim:smiley-cool: off yardın beni gece gece:roflol: :roflol: :roflol:
ben burda 2 saattir tek başıma yarılıyorum,smilde yapmadım gülmedim,pati aklımı almasın diyesırnaşık şey sırnaşık şey
ben aynen böyle...patiye kaydırmışlarhööö:1shok:kaydırmışlarmı:1shok: sonra biraz daha yapıştım ekrana,baktım yanlış okumuşum:kedi::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Nisanım harikaaaaa güle güle kullan ay ren9gine bayıldımmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Sevdiceğin gelince ağız tadıyla takk
Ne diyon gizoş yaaaaaaa delikafadulden
Bu muhabbetin üstüne bu temenni sempatiksalakcinni sırnaşık şey
Kuzum yaa :1hug:
Yanlış bişey mi dedim yaabilmiyorumkismile
Yaa takip edemedim okuyamadım yazıları herifle 2 kavga ediyruz gelince okurumkaydirigubbakcemile
zalak:roflol: :roflol: :roflol: irkek var diyo..tiplere bak:roflol: :roflol: yandan yandan:sm_cool: :teytey: :rofloldelikafadulden Ay sinirlerim bzuldu yeminle :roflol:
ahahhaha :roflol:
Tanrıçam bi yandan Nikon bi yandan sen bi yandan sempatiksalakcinni
ooh yandan yandan
aayyyyyyyyy :roflol:
iptalim ben sırnaşık şey
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Pati furucak bizi kanka eyvahedigeldismile
Enee forumda irkek var sempatiksalakcinni
kanka sussssssırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyNe diyon gizoş yaaaaaaa delikafadulden
Bu muhabbetin üstüne bu temenni sempatiksalakcinni sırnaşık şey
Kuzum yaa :1hug:
Yanlış bişey mi dedim yaabilmiyorumkismile
Yaa takip edemedim okuyamadım yazıları herifle 2 kavga ediyruz gelince okurumkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?