Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Çok doğru bir tespitvereliniortak
canımın içi:asigim:Şeniz
aynı ben :roflol::roflol::roflol::roflol:
geçen sene başlarda içiyordum sonra baktım kendime yuva yapacak kadar sap biriktirmişim attım sora sempatiksalakcinni
yuva yapıcak kadarCADIARZUdelikafaduldensırnaşık şey
aga sende süpürge neyin yapsaydınuçardın bibertoyla

yürü git yoğurt neyin ye çabıkkkkaydirigubbakcemileanam hasta olucak başımaalsanaalsanasmile
aşktanem demek:jeyyar:anam pek bi romantik sevgi kelebeği bunlaraklinialirimsmile

Hee ben onu gel kızım hadi Ayşom diye seviyom zati:roflol::roflol:
Biz nişanlı değilik daha birbirimizi danımamız lazımsempatiksalakcinni
Şunun şurasında da nak tanıyozki birbirimizi:icecream:
puhahahahahaa:)))haklısın hacı,daha 8 sene olmuş,hele dur,bi tanıyın kendinizi,şöyle zaman geçsin accuksempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
geçen hafta tatile gitmişlerdi Bozcaada'ya oradan 1 takılar getirdi dur çekim de koyim süpersonik bişi[/B] :lepi:
bekliyorum kankam:lepi:
bu arada cumpaya gidemediğini alıntıda gördümkaydirigubbakcemile5

Kankaaa Pati onu senelerce öle sanmış olum :roflol:
Kaytan bıyık değil kaygan bıyık sanmış :roflol:
kandırmışlar Patiyi kankeee
sempatiksalakcinni delikafadulden
Ekliyom hemen biriciğim :hulya:
kandırmışlar patiyi,kaydırmışlar patiye okudum töbe töbe:)))kaygana gitti ya aklım:))))
zaten böyle bi performansı anca patiden beklerimsırnaşık şey sırnaşık şey ne salak karı bu kankam ya:roflol:kaygan bıyıklarımı sürsem nerelerimedelikafadulden:sm_cool::roflol:

ben yokken neler oldu çatlıycam resmensırnaşık şey
evet,müdür yardımcım sekreteryam kendilerikendinide sıkıştırıyo:roflol:bide aprile diyosunki ablana benden bahset:roflol:

puhahahahahaa:)))haklısın hacı,daha 8 sene olmuş,hele dur,bi tanıyın kendinizi,şöyle zaman geçsin accuksempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

Hee doğru diyon kanka bu kadar aceleye getirmemek lazımmsırnaşık şey

kanka çok şirinnndelikafaduldenşarap şişesi ve kadeh:sm_cool:ne kadar şeker ya bayıldım:lepi:
güle güle kullan bitanem..45 gün sonra şarapları karşılıklı içmeniz dileği ileaklinialirimsmile

delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
Kanka yemin ederim yerlerdeyim şu anda
deliiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden :roflol:
Pati topa koycak bizi eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
annem geldi salon salomanjeden neye gülüyon diye
yanımda 1.5 LT lik su şişesi vardı, elimde devirdim onu da gülerken yer gök su oldu iyi mi
ay hala kopuyorum
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Aprılım şerefine bi duble kuşburnu içtim:içelim:
Allama bu Ayşo bu gece öldürdü beni
Hem ağrıdan kıvranıyom hem size gülmektendelikafadulden

kanka çok şirinnndelikafaduldenşarap şişesi ve kadeh:sm_cool:ne kadar şeker ya bayıldım:lepi:
güle güle kullan bitanem..45 gün sonra şarapları karşılıklı içmeniz dileği ileaklinialirimsmile

Amin kanka :Saruboceq:
ay çarpılcam a böle ettiğim duaya bak sempatiksalakcinni

Beğendin mi meleğim...:kedi: Kadehlerin sapı tam net çıkmamış ama dikkatli bakarsanız görürsünüz sapları kankam -tatlicadiarzu-
hööö
laelaelaelaelae

Aprılım şerefine bi duble kuşburnu içtim:içelim:
Allama bu Ayşo bu gece öldürdü beni
Hem ağrıdan kıvranıyom hem size gülmektendelikafadulden

sırnaşık şey Ben hala gülüyorum islom :roflol:
kuşburnusu iyi gelcek melekoma benim olumunekankayizsmile
mankaaan kankama işşalla süpaneke dinimiz amin
:Saruboceq: sempatiksalakcinni

kuşburnusu iyi gelcek melekoma benim olumunekankayizsmile
mankaaan kankama işşalla süpaneke dinimiz amin
:Saruboceq: sempatiksalakcinni
Bismillah noluyoo laa daha kötü oldum sen ayyaş ben cenabet töbe yarabbimdelikafadulden

Senin gözüyyün rengi gibin di mi melekom opuyorumnanaktan

:kedi:

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Yok kanka gelecek ama yaz tatili boyunca giremeyecek arada kuzenimden girmeye çalışacağım dediboshayallersmile
çok özlicez ama onu:gitme: :gitme: netten felan girsin ama:gitmelmaz böyle:enbuyukkk:
Hee doğru diyon kanka bu kadar aceleye getirmemek lazımmsırnaşık şey
dimi ama
kuzum,allah daha nice 8 seneler nasip etsin

puhahahahhahahasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sen böyle yazınca geberesim geldi iyicesırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hahahahahahahaahaahah ettiğim duaya bak...alahım bize karşılıklı şarap içmeyi nasip et..amentöbe töbe yarabbim:smiley-cool: off yardın beni gece gece:roflol: :roflol: :roflol:

ben burda 2 saattir tek başıma yarılıyorum,smilde yapmadım gülmedim,pati aklımı almasın diyesırnaşık şey sırnaşık şey
ben aynen böyle...patiye kaydırmışlarhööö:1shok:kaydırmışlarmı:1shok: sonra biraz daha yapıştım ekrana,baktım yanlış okumuşum:kedi::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Nisanım harikaaaaa güle güle kullan ay ren9gine bayıldımmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Sevdiceğin gelince mutluluklaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bismillah noluyoo laa daha kötü oldum sen ayyaş ben cenabet töbe yarabbimdelikafadulden
:kedi:

delikafadulden Ay sinirlerim bzuldu yeminle :roflol:
ahahhaha :roflol:
Tanrıçam bi yandan Nikon bi yandan sen bi yandan sempatiksalakcinni

ooh yandan yandan

aayyyyyyyyy :roflol:
iptalim ben
sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Pati furucak bizi kanka eyvahedigeldismile

Enee forumda irkek var sempatiksalakcinni

Yanlış bişey mi dedim yaabilmiyorumkismile
Yaa takip edemedim okuyamadım yazıları herifle 2 kavga ediyruz gelince okurumkaydirigubbakcemile

Yok kuşum yanlış bişi demedin kaydirigubbakcemile5
ben çok fesatım bu akşam ondan...sempatiksalakcinni
etmeyin kavga beyaa amaan!
:umursamaz:

zalak:roflol: :roflol: :roflol: irkek var diyo..tiplere bak:roflol: :roflol: yandan yandan:sm_cool: :teytey: :roflolati yazlığa gidiyo,görmez bizi çaktırma:1ninca:aklinialirimsmile
Ne diyon gizoş yaaaaaaa delikafadulden
Bu muhabbetin üstüne bu temenni sempatiksalakcinni sırnaşık şey

Kuzum yaa
:1hug:
kanka sussssssırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Yanlış bişey mi dedim yaabilmiyorumkismile
Yaa takip edemedim okuyamadım yazıları herifle 2 kavga ediyruz gelince okurumkaydirigubbakcemile

yok gizoş yok yanlış bişey yok:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: gebericem şimdiisırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…