- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.681
hemen not alıyorum minim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vah kuzuum korkma evladımm alışırsın zamanla sempatiksalakcinni
ben bu yaştan sonra kaygan bıyıkı bile öğrendim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:kedi:ben de sana aşık olmamın altını çizerim kanka :lepi: Şeniz olumunekankayizsmile
patron kızar belki de şöyle; niye beni beklemediniz der alsanaalsanasmile
ama var ya burda olsaydı hele bi de tam gazında olsaydı neler döşerdi vala
anarşik lepiçam benim :lepi: :asigim:
öhöm :jeyyar: sıcaktan valla :jeyyar: sunumlar 2. bir emre kadar yasaklanmıştır delikafaduldendelikafadulden
aklinialirimsmile hadin bindim süpürgeye gelen atlasın arkama beybidelikafadulden
o zaman uslu duralım kanka sakın beni güldürme delikafadulden :dance:
kaygan bıyık mı o neymiş ya kaydirigubbakcemile3
bacım beni gör anla gerisi hayal dünyana kalmış anadın mıkaygan bıyık mı o neymiş ya kaydirigubbakcemile3
güle güle aprilimBen didiyommmmmmmmmmm gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
Yarın akşama görüşürüz canolarımmm opuyorumnanaktan
hepinizi sevgiyle kucaklarımmm olumunekankayizsmile :1hug:
sülemem kötükedihüso sositosositoÇimdim geldim neree kaçıonuz laakaydirigubbakcemile2
Ben de yarın erkenciyim okuluma gidiciim kepi teslim etmeye ordan arkadaşıma ciğerpareme geçeceğim okulu bitirdik vedalaşamadık bile sanki pazartesi okula gitcekmişiz edasıyla ayrıldı herkes:gitme:
Ama benim yatmaya niyetim yooğ daha saç baş kurutulcak oce felan derken kaydirigubbakcemile2
Nikoo kırkkilit nemiş laa bilmiyorumkismile kim uydurdu onu
bacım beni gör anla gerisi hayal dünyana kalmış anadın mısırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
güle güle aprilimdemek akşam görüşücez Şeniz
sülemem kötükedihüso sositososito
selam söyle edaya :roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın canlar
çiçeğiniz geldi
vuuvvv derin konular konuşulmuş
kimin ne düşündüğünü merak ediyom ben geçmişe gidiyooommm
modluğunu yiyim senin
bozuk olan moralim yerine geldi hulen
:)
gidip kahve sigara ikilisi ile samimi olam ben ..
depresif tospik :)
günaydın ablacım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arzu abla olay , o raddeye nasıl geldi bizde anlamadık , birden tansiyon yükseldi ve tamam kapatalım konuyu dedikçe uzadı , uzatıldı yani birden büyük haflerle , ünlemlerle ve tuhaf ifadelerle konuşulmaya başlanınca bizde cevap vermek zorunda kaldık ama vermemeliydik , ne gerek var , haklısın.
zaten sonradan da ben aynı msjı iki kere yazdım , birbirimizle konuşmak zorunda değiliz diye kapandı , zaten engellediğim için msjlarınıda görmüorm...
biz tabiki seni zor duruma düşürmek istemeyiz ve böle olduysa özürdilerim ... opuyorumnanaktan
günaydın güzeller elimde kayısı yağı var nereme sürebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?