Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

delikafadulden Denyo yaaaaaaa
pıtışı da not almış :roflol:
aaaaaaay güldürmeyin la fururum kötükedihüso

öhöm :jeyyar: sıcaktan valla :jeyyar: sunumlar 2. bir emre kadar yasaklanmıştır delikafaduldendelikafadulden
aklinialirimsmile hadin bindim süpürgeye gelen atlasın arkama beybidelikafadulden

Ben arkandan gamyonla gelcem kanka gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
konvoy yaparık
:roflol:

o zaman uslu duralım kanka sakın beni güldürme delikafadulden :dance:

kaygan bıyık mı o neymiş ya kaydirigubbakcemile3

Güldürmeyin beeeeee. akannehir :roflol: Ay babama da sürdüm ya, su içmeye geldi, birbirimize bakıp gülüyoz ya hey allam :roflol: :roflol:

Ben didiyommmmmmmmmmm gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
Yarın akşama görüşürüz canolarımmm opuyorumnanaktan
hepinizi sevgiyle kucaklarımmm
olumunekankayizsmile :1hug:

Çimdim geldim neree kaçıonuz laakaydirigubbakcemile2
Ben de yarın erkenciyim okuluma gidiciim kepi teslim etmeye ordan arkadaşıma ciğerpareme geçeceğim okulu bitirdik vedalaşamadık bile sanki pazartesi okula gitcekmişiz edasıyla ayrıldı herkes:gitme:
Ama benim yatmaya niyetim yooğ daha saç baş kurutulcak oce felan derken kaydirigubbakcemile2
Nikoo kırkkilit nemiş laa bilmiyorumkismile kim uydurdu onu

kaygan bıyık mı o neymiş ya kaydirigubbakcemile3
bacım beni gör anla gerisi hayal dünyana kalmış anadın mı
sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
Ben didiyommmmmmmmmmm gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
Yarın akşama görüşürüz canolarımmm opuyorumnanaktan
hepinizi sevgiyle kucaklarımmm
olumunekankayizsmile :1hug:
güle güle aprilim demek akşam görüşücez Şeniz
sülemem kötükedihüso sositososito
selam söyle edaya :roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah cızırtını versin laa ne diyo diyom bendesempatiksalakcinni

günaydın canlar
çiçeğiniz geldi

vuuvvv derin konular konuşulmuş

kimin ne düşündüğünü merak ediyom ben geçmişe gidiyooommm

Arkadaşlar;

Topik konumuz ile alakası olmamasına ve hatta sitede yazoılamsı çiizlmesi (maalesef) yasak olmasına rağmen konu konuyu açmış konuşmuşsunuz güzel güzel.

Sonradan da konunun çok güzel gazelini okumuşsunuz canlarım.

Biz burda konu dışı konuşmalara yer veriyoruz ara ara biliyorsunuz (yasak olmasına rağmen) abartmamak koşulu ile...

Abartmıyouz çünkü herkes birbirini biliyor ve saygısızlık etmiyor tartışırken....

Burda kimse kimseye çoluk çocuk, eğitimsiz veya kapasitesi hakkında yorumlar yazamaz. Eğer görüşlerine katılmıyorsanız uygun bir dille siz de görüşlerinizi söylersiniz. Ben de size verdiğim musemmadan zevk duyayım.

Burda kimse kimseye beğenmiyorsan çek git diyemez o görüşte olsa da... Karşındaki kişinin görüşlerini küçümseyerek kimse kimseye fikirlerini kabul ettiremez.

ınanın ben de bişeyler yazacaktım çok güzel başlamıştı çünkü; fakat seviye giderek düşünce dedim ki niye bu kadar musade ediyorsun Arzu?

Konu dışı mesajlarınızı siliyorum. Bundan sonra sakıncalı konu dışına girerseniz aramızda çözmeyeceğiz bilgirniz olsun. Çünkü hep böyle yapıyorum; bir dahakine daha fazla baltayla giriyorsunuz konuya beni de düşünmüyorsunuz.

Kişiye hakaret yüzünden yönetime bildireyim diyorum ama bakıyorum konuda herkes konuşmuş hepiniz gideceksiniz bu sefer konunun kesinlikle yasak olmasından ötürü....

Lütfen daha dikkatli bizbirimizle daha seviyeli konuşalım, tartışalım. Bunu yapabiliriz.

Eğer siyaset konuşmak istiyorsak birbimize msn adreslerimizi verip konferans da yapabiliriz.

Bir dahakinde alttan almayacağım güzeller gerçekten...

arzu abla olay , o raddeye nasıl geldi bizde anlamadık , birden tansiyon yükseldi ve tamam kapatalım konuyu dedikçe uzadı , uzatıldı yani birden büyük haflerle , ünlemlerle ve tuhaf ifadelerle konuşulmaya başlanınca bizde cevap vermek zorunda kaldık ama vermemeliydik , ne gerek var , haklısın.
zaten sonradan da ben aynı msjı iki kere yazdım , birbirimizle konuşmak zorunda değiliz diye kapandı , zaten engellediğim için msjlarınıda görmüorm...
biz tabiki seni zor duruma düşürmek istemeyiz ve böle olduysa özürdilerim ... opuyorumnanaktan

balla karıştır gözünün arına sür youthum ben öle yapıorm , 15 dk. sonra yıka kaydirigubbakcemile3

modluğunu yiyim senin
bozuk olan moralim yerine geldi hulen
:)
gidip kahve sigara ikilisi ile samimi olam ben ..
depresif tospik :)

ben de çok özledim la sizi sabah sabah depresif yaptınız beni de yaaww:)))

günaydın ablacım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın minikimolumunekankayizsmile

zaten bir dahaki tartışmada konunun linkini verecem direk yönetime çiçek suratlım

herkes konuştuğu için saygısızlık yapanı da bildiremiyorum bu yüzdenbenneyaptımki

günaydın güzeller elimde kayısı yağı var nereme sürebilirim acaba

en güzel yerine zemuszemus

kaşına kirpikine zemuszemussür meleemm:hulya:

haklısın ablacım ama çok üstelenmeseydi okadar uzamazdı zaten , işte... neyse akannehir

dün gece , göbek deliğimin üstüne dövme yaptırmaya karar verdim ,
küçük bi yara izi var orda , kelebk mi yaptırsam boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…