- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.701
ben de çok özledim la sizi sabah sabah depresif yaptınız beni de yaaww:)))
günaydın minikimolumunekankayizsmile
zaten bir dahaki tartışmada konunun linkini verecem direk yönetime çiçek suratlım
herkes konuştuğu için saygısızlık yapanı da bildiremiyorum bu yüzdenbenneyaptımki
en güzel yerine zemuszemus
kaşına kirpikine zemuszemussür meleemm:hulya:
haklısın ablacım ama çok üstelenmeseydi okadar uzamazdı zaten , işte... neyse akannehir
dün gece , göbek deliğimin üstüne dövme yaptırmaya karar verdim ,
küçük bi yara izi var orda , kelebk mi yaptırsam boshayallersmile
arzuşum hoşgeldin gülüm opuyorumnanaktan kızdırmışlar seni çok fena üzüldüm yani zor durumda klamana öpüyorum tatlım kaydirigubbakcemile5
senin o yara izini öpem ben minikim
kelebek yaptır gız senin gibim
hoşbulduk şeker torbası hee kızdım laa sebah sebah
karnım da acıkınca fena oldum bi kepli fotomu goyacaktım
hevesim gitti lan:2:
boşver gülüm koyda görek arzuşumuzu tatlım arzu sana müjdem var sephora far bazını buldum ve aldım nihayet :teytey: :teytey:
heyoooooo kim gelmiş nanhoşbulduk şeker torbası hee kızdım laa sebah sebah
karnım da acıkınca fena oldum bi kepli fotomu goyacaktım
hevesim gitti lan:2:
vala tebrik ederim epru Allah sizi ayırmasın sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :teytey::teytey::teytey:boşver gülüm koyda görek arzuşumuzu tatlım arzu sana müjdem var sephora far bazını buldum ve aldım nihayet :teytey: :teytey:
valla öyle oldu hihoyyyt neyse bir arkadasım buldu arayanlara ankara panora sephorada varmış hihoyyytarzu abla resmi bekliyorum sengözlerimebaksanab
Allahım sana şükürler olsun , dolphin vallah çok sevindim sırnaşık şey
delikafaduldendelikafadulden
ciddimisinnn
hiç alamayacaksın sandım kuşummmbayanssulusmile
çok sevindimmm
sen de sefindin m,i gızzzolumunekankayizsmile
vala tebrik ederim epru Allah sizi ayırmasın sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :teytey::teytey::teytey:
niko naber la
senin şerepine ekledim
valla öyle oldu hihoyyyt neyse bir arkadasım buldu arayanlara ankara panora sephorada varmış hihoyyyt
valla gülüm bende dedim üretimi falan durdu herhal neyse aldım nihayet :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt
daha kullanmadım bakam koyu mavi lacivert gibi renklerde iyi oluyor arzuşum ya smoke makyaj bana yakışıyorda gri tonlarında siyah far alsammı siyah kalemi dağıtamıyorum ben homojen olmuyor dalgalı oluyo ne önerirsin gülüm bir video koysan detaylı bayanssulusmile maybelline far kullanamıyom alerji yapıyo ne önerirsin
iyiyim ortak çak bi beşlik delikafaduldenniko naber la
senin şerepine ekledim
ne kadara aldın epru :jeyyar: delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tşkler tatlım sorma sinir gelmişti valla
bakayım bir onada o zaman ben yves rocherde buldum bak resmini koyamkalemi fırça ile dağıtabilirsin bidanesi
ben de maybelline kullanıyorum alerji yapmıyor
charme nin siyah farını denedim geçen güzeldi canım
çok sağol ebrucumm
iyiyim ortak çak bi beşlik delikafadulden
aha bu güzelliği görmek için istiyordum delikafadulden maşallah erzu çok güzelsin nan :asigim:
kendi adıma teşekkür ederim Şeniz
yalnız sen kilo mu kaybettin ne :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
babaya bak be maşallahanlatımınıza göre ben kel biri bekliyordum kaydirigubbakcemile3
annene de maşallah görmeyi çok istiyordum olumunekankayizsmile annen dudaklar hariç sana benziyo sankim kaydirigubbakcemile3
maşallah hepinize opuyorumnanaktan
keple bluz mu elbisen mi göremiyorum ama çok uyumlu olmuş :içelim:
bakayım bir onada o zaman ben yves rocherde buldum bak resmini koyam
nasıl mat biraz ama
rica ederim gülüm eee diplomayı ne zaman kutluyok hihoyyyt forumda bir parti verirsin artık nerde şampanyamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?