Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bencede annene benziyorsun arzuşum bu resimdeki far 30 lira 3 ürün alınca indirimle 19 lira falan oluyor

ablacımm çok çok güzelsin maşallahh , çok yakışmış kep , kıyafetinle de çok uyumlu olmuş opuyorumnanaktan yanaklar- dudişler baba ya , burun - alın annene çekmiş opuyorumnanaktan gözler tarifsiz bayanssulusmile

gözler tüpçünün........ :))))))))))

arzuşum smokey makyaj videosu yapsan gülüm valla ne ii olur haydi balım sen yapan bilirim bebem

c anım bu aralar tez işleri ile uğraşacam bi müddet işlerim bitsin çekecem bi fideo:))

herkeşe selamlarrrr:))) bi güzellik gördüm sankimm allahım nazarlardan saklasın arzucummm 41 kre maşallah çabuk totonu kaşı. gamzeye bak yaaaa :)))

canolar,eve yeni attım kendimi,gelir gelmez mekana geldim,çünkü sizi çok özledim:1hug:ulan 2 gün gelmiyim özlüyorum sizi ne işşakkıdı
akşama maskeler gelicek,resimler gelicek bekleyin beniŞenizhadi allaha emanet olun...
bu arada kazene teşekkürler böyle bi karşılama hazırladığı içinturkbayragi

http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...-yeniden-kk-superstar-albumu-cikariyoruz.html
popstar yarışması için kayıtlar başlasın

Son düzenleme:
aman da aman bu kıza kep demi yakışırmışş,herzmnki gibi süper mi çıkarmış..maş:asigim:
annen we baban daçok tatlılar kuzucum aynı senin gibi..
kaş göz anne,burun dudak baba,ii bi kreasyon olmuş dorusu..:1hug:

Midem feci bulanıyo
acaba bebiş mi var:)
öyleyse eğer hiç evlenmeme gerek yok ..
kocasız bebiş yapabiliyom demektir.
hatta kocasız deel erkeksiz :)

zevkilimm toplamayım ben

çok teşekkürler

Midem feci bulanıyo
acaba bebiş mi var:)
öyleyse eğer hiç evlenmeme gerek yok ..
kocasız bebiş yapabiliyom demektir.
hatta kocasız deel erkeksiz :)

fırlamasın vesselam

ruhum fırlama ben napim ya :)
şafak 14 kızlar
4 temmuzdan sonra özgürüm sınav stresi bitcek
ha verebilir miyim hepsini bilmiyim :) ama açıklanana kadar
rahatım.
sonrasına bakarım :)

üst komşuyu öldürmek istiyorum , april gelsinde cezai müyeyidem ne olur bi anlatsın bana ona göre ölüm şeklini seçeceğim klava:klava: merdane de arabada kaldı kötükedihüso
49 kilo olmuşum ya 1 günde , çok tiş yaptım ondanmı acaba kafamçokkarıştı tansiyonum düştü ama kafamçokkarıştı

tospim az kaldı ha garey bitsinde alemlere ak delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…