Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
April'm bebeğiimmm ben tek kullanımlık almştım 2 tane hazır olanmış meğer içinde toz yokmş ..

ben de gülsuyunu tabağa koymştumm neyse yine de kattım içneee ..

braz fazla oldum annecime de sürdmm cildime bşy olrsa başına gelicekleri düşünmek bile istemezsn göksu dedii kaydirigubbakcemile3

yüzüm geriLiyoooooo

ben bakır kullandım uzun bir süre , ayarımı kaçırdı boyanın naptıysa , bir yıkadıııı , kıııııpkırmızıı bir kınalıı kuuzuu olmuştum , akıtana kadar canım çıktı 3 kere yıkanıodum günde alsanaalsanasmile
buğdaylara sarı saç çok yakışıyor opuyorumnanaktan
ben kumralım ama ben vebalı gibi olmuştum boshayallersmile
daha açmam saçımın rengini , bıktım kaç yıldır :umursamaz:

tatil oldu eve geldim içemiyorum zaten canım ailemin yanında:gitme:

göksucum gerilicek , kurucak , sonra yıkyınca çok ferah olcek bayanssulusmile
ben de mi yapsam , yarın yapmam gerekiyor normalde ama cumartesi - salı yapıorm ben aklinialirimsmile
tanrıçam gelcek , gelcem dedi gamyoncuiremsu

Bakır çok hoşuma gidiyor bayılıyorum ben ama cesaret edemiyorum. Off o kınalı görüntü çok kötü oluyor işte kuaföre çok dikkat etmek gerekiyor. Tatilde rusları gördükçe iç çekiyorum resmen nasıl güzel bi sarıları oluyor doğal bi de ayrı güzel oluyorboshayallersmile
tatil oldu eve geldim içemiyorum zaten canım ailemin yanında:gitme:

Hiç içmesen aslında canım hem cildine zarar veriyor hem bedenine:sinifsinif:

ben de diorm şöle bi yaksam da tüttürsem baraja karşı , sonra unutuyorum sempatiksalakcinni
bakırdan da soğuttu manyak adam , ben de seviyordum o yakışıodu bana kaydirigubbakcemile2

süper bi barışma hedayesi:lepi:güle güle giy..rengi modeli çok şık canım..ayaaanda paralansın..opuyorumnanaktan

youthum ben hiç hayatımda sigara içmedim , benimki keyfi bir istek , bu yaştan somrada içmem ama insan arada keyifleniyor ayol kaydirigubbakcemile3
gacı ablam teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

youthum ben hiç hayatımda sigara içmedim , benimki keyfi bir istek , bu yaştan somrada içmem ama insan arada keyifleniyor ayol kaydirigubbakcemile3
gacı ablam teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

ben de hiç içmemiştim, hani lisede insan heves eder içer ya o zaman bile içmemiştim, bi denedim şımarıklığıma içiyorum ya artık-tatlicadiarzu-

hoşgeldin..nirdesin be pantoş..nirdeyse varlığını unutçaktık..
çıbık de bakayım ne var ne yok?neden yoktun?

hoşgeldin..nirdesin be pantoş..nirdeyse varlığını unutçaktık..
çıbık de bakayım ne var ne yok?neden yoktun?

yettım hemsom bızım net dayının ustune ıdı oda burda yooodu
anca hallettık borcum falan almıs basını gıtmıs
artıkın buralardayım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…