- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.761
Nasıl kırmızı yaptı saçınıakannehir sorumsuz kuaföreler sinir ediyor benilmaz: sarı saç herkese yakışmıyor ben de isterdim sapsarı saçlarım olsunboshayallersmile
Youth sakın içme çekmesin canınohaoldumsmile
Bakır çok hoşuma gidiyor bayılıyorum ben ama cesaret edemiyorum. Off o kınalı görüntü çok kötü oluyor işte kuaföre çok dikkat etmek gerekiyor. Tatilde rusları gördükçe iç çekiyorum resmen nasıl güzel bi sarıları oluyor doğal bi de ayrı güzel oluyorboshayallersmileben bakır kullandım uzun bir süre , ayarımı kaçırdı boyanın naptıysa , bir yıkadıııı , kıııııpkırmızıı bir kınalıı kuuzuu olmuştum , akıtana kadar canım çıktı 3 kere yıkanıodum günde alsanaalsanasmile
buğdaylara sarı saç çok yakışıyor opuyorumnanaktan
ben kumralım ama ben vebalı gibi olmuştum boshayallersmile
daha açmam saçımın rengini , bıktım kaç yıldır :umursamaz:
tatil oldu eve geldim içemiyorum zaten canım ailemin yanında:gitme:
aman içmesem içmem de canım,işte can sıkıntısı oldukça sigaraya dadanıyor insan kötükedihüsoHiç içmesen aslında canım hem cildine zarar veriyor hem bedenine:sinifsinif:
ben de diorm şöle bi yaksam da tüttürsem baraja karşı , sonra unutuyorum sempatiksalakcinni
bakırdan da soğuttu manyak adam , ben de seviyordum o yakışıodu bana kaydirigubbakcemile2
aman içmesem içmem de canım,işte can sıkıntısı oldukça sigaraya dadanıyor insan kötükedihüso
bu sevdiceğimin barışma hediyesi şutarafagitti
bu burda yeni keşfettğim bir yerden aldığım bilekliğim , bi de kolye beğendim onu da alacağım
bu da minik için , saçımın rengi , güzel çekemedim ama biraz belli
youthum ben hiç hayatımda sigara içmedim , benimki keyfi bir istek , bu yaştan somrada içmem ama insan arada keyifleniyor ayol kaydirigubbakcemile3
gacı ablam teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
Başka şeylerle uğraşmaya bak o zaman canım mümkün olduğunca aklına gelmesin.
hoşgeldin..nirdesin be pantoş..nirdeyse varlığını unutçaktık..
çıbık de bakayım ne var ne yok?neden yoktun?
yettım hemsom bızım net dayının ustune ıdı oda burda yooodu
anca hallettık borcum falan almıs basını gıtmıs
artıkın buralardayım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?