Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Gücel olcak gücel kaydirigubbakcemile5

Ayy ben hiç güvenemem bir daha öyle bir kuaföre bebem yaa...:gitme:
Buğdaylara ben sarıyı pek yakıştırmıyorum melekom :sinifsinif:
Ben de buğdayım, saçımı sarı yapsam çingane gibin olurum hehehe sempatiksalakcinni
beyaz tenlilere doğal duruyor sanki
bir Trakya sarışını vardır, teni buydaydır ama saçı sarıdır, bak o güzel oluyor ama doğal hali yani boyasız sarı. Ablam, teyzem, halam öyleler.

cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
zun bı aradan sona slmlar efenım nasılsınız topık halkı:)

Ooo Panterim hoşgelmişsinnn opuyorumnanaktan

ay eprılım öldürdün beni beyaaaakannehir..literatüre yeni bişey ekledin.. Trakya sarışını...sempatiksalakcinni

benim dediğim sarışın o herhal aprilim , ben beyazım alt tonum sarı ondan heralde ama hiç yakışamadı 10 gün zor durdum :1ninca:
ben koyu renk insanıyım ya , bölede rockcı gibiyim ama bu yani , artık zorlamayacağım kaydirigubbakcemile3

tarçınlı su tok tutuyormuş sempatiksalakcinni da neyime diyet yapıosam kaydirigubbakcemile

Hakkaten herkese giden belli tonlar var bitanem...bayanssulusmile
Ben 1 senedir aynı renkteyim, değiştirmeyi hiç düşünmüyrum.:1ninca:
Çikolata Karamel :lepi:

Tarçınlı suyu dün gece ben didimdi ya, 1 sürahi suya 1 çıbık tarçın atılır 1 gün beklenir, ertesi gün içilirmişş kankam...hihoyyyt

Ben çok yorugunum...Sanırsam uyuyacağım...
mirmirmirmir

ben de yaptım içeyim , şekere iyi gelior... sana ne yakışmaz balım benim yaa , kraliçe arım aklinialirimsmile
ben de yatacam , gidek hadi kaydirigubbakcemile
herkeseee iiiyyiiii geceleeerrrrr , sabah size kahvaltı hazırlarım

minimm ayakkabıların ve bileklik süperr:asigim: saçını eklediğin içinde tşk ederim bitanem muckooŞeniz koyu kestanemi siyahmı çok güzel duruyoopuyorumnanaktan

buuyruuunnnnn:))))

maşallah bebeğime:asigim: arzuşum gözler babana ağız burun anne tam karışım olmuşkaydirigubbakcemile2a.s.

gene kimsecikler yok kötükedihüso laelaelaelaelae
kaynatılmış ama baya
alıntı yapmadan okumaya gideyim
ama minim ayakkabılarına bayıldımmmmmmmmmmmmmmm sositososito
güle güle giy
saçının yenisositososito halini de çok merak ettim ama şuna eminim o yeşil gözlerine çok yakışmıştır boshayallersmile
bi zamanlar kara melek dizisi vardı, hani onun gibi bişey mi oldun acaba olumunekankayizsmile :içelim:

Nie kimse yok yaa:umursamaz:
Kendi kendime takıliim barisempatiksalakcinni
--islo bugn makkaj yapmadın mı kız?

--yapmam mı kanka ekliyim ama foto bi moka benzemio

--ekle len benim de canım sıkılıo zaten:hulya:

[/url][/IMG]

--islo hakket bi moka benzemio topiğin karıları görmeden sil sen bunu:1closedeyes:

--mafoldumben

Nikoo bunun senin höööö'le bi yakınlığı olabilü mü?
Bakışlarını hiç beğenmedim:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…