- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.781
April'm bebeğiimmm ben tek kullanımlık almştım 2 tane hazır olanmış meğer içinde toz yokmş ..
ben de gülsuyunu tabağa koymştumm neyse yine de kattım içneee ..
braz fazla oldum annecime de sürdmm cildime bşy olrsa başına gelicekleri düşünmek bile istemezsn göksu dedii kaydirigubbakcemile3
yüzüm geriLiyoooooo
ben bakır kullandım uzun bir süre , ayarımı kaçırdı boyanın naptıysa , bir yıkadıııı , kıııııpkırmızıı bir kınalıı kuuzuu olmuştum , akıtana kadar canım çıktı 3 kere yıkanıodum günde alsanaalsanasmile
buğdaylara sarı saç çok yakışıyor opuyorumnanaktan
ben kumralım ama ben vebalı gibi olmuştum boshayallersmile
daha açmam saçımın rengini , bıktım kaç yıldır :umursamaz:
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
zun bı aradan sona slmlar efenım nasılsınız topık halkı:)
Youth tatlım meyva falan ye düşünmemeye çalış.
Panterimmm sonunda geldin hoşgeldinnn:1hug:
Ooo Panterim hoşgelmişsinnn opuyorumnanaktan
ay eprılım öldürdün beni beyaaaakannehir..literatüre yeni bişey ekledin.. Trakya sarışını...sempatiksalakcinni
benim dediğim sarışın o herhal aprilim , ben beyazım alt tonum sarı ondan heralde ama hiç yakışamadı 10 gün zor durdum :1ninca:
ben koyu renk insanıyım ya , bölede rockcı gibiyim ama bu yani , artık zorlamayacağım kaydirigubbakcemile3
tarçınlı su tok tutuyormuş sempatiksalakcinni da neyime diyet yapıosam kaydirigubbakcemile
bu sevdiceğimin barışma hediyesi şutarafagitti
bu burda yeni keşfettğim bir yerden aldığım bilekliğim , bi de kolye beğendim onu da alacağım
bu da minik için , saçımın rengi , güzel çekemedim ama biraz belli
İslom ya ben makyajdan anlamıyom ya da sensempatiksalakcinni kanka bunun neresi kötüakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?