- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.741
gözler tüpçünün........ :))))))))))
c anım bu aralar tez işleri ile uğraşacam bi müddet işlerim bitsin çekecem bi fideo:))
canolar,eve yeni attım kendimi,gelir gelmez mekana geldim,çünkü sizi çok özledim:1hug:ulan 2 gün gelmiyim özlüyorum sizi ne işşakkıdı
akşama maskeler gelicek,resimler gelicek bekleyin beniŞenizhadi allaha emanet olun...
bu arada kazene teşekkürler böyle bi karşılama hazırladığı içinturkbayragi
http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...-yeniden-kk-superstar-albumu-cikariyoruz.html
popstar yarışması için kayıtlar başlasın
üst komşuyu öldürmek istiyorum , april gelsinde cezai müyeyidem ne olur bi anlatsın bana ona göre ölüm şeklini seçeceğimklava: klava: merdane de arabada kaldı kötükedihüso
49 kilo olmuşum ya 1 günde , çok tiş yaptım ondanmı acaba kafamçokkarıştı tansiyonum düştü ama kafamçokkarıştı
tospim az kaldı ha garey bitsinde alemlere ak delikafadulden
silahım da yok , olmadı balkondan iterim
bu sevdiceğimin barışma hediyesi şutarafagitti
ayakkabı çok hoş mini güle güle kullan:asigim:bu sevdiceğimin barışma hediyesi şutarafagitti
bu burda yeni keşfettğim bir yerden aldığım bilekliğim , bi de kolye beğendim onu da alacağım
bu da minik için , saçımın rengi , güzel çekemedim ama biraz belli
göksuuuuu dünyayı bedavaya satmışsın senin yüzünden beş para etmez artık diyola doru mu:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız Allah iyiliğini versinn inş. emii kaydirigubbakcemile3 çok matraksınz yaauu :lepi:
bebekLeriiimmm fırLantaLarımmm beniimmm (küçükken frlanta diyomuşum ) :roflol:
nasılsınııızzz güzellik abideLeriiimmmm neler yaptınızz yokluğumdaaa hele diyin bakeemm sırnaşık şey
ayrıcaaaa bugün aktardan beyaz kil aldımm onu nasıl yapıcam hemeeencik tarifi yazar msınızz :teytey:
bde soda aldım sonra da onunla temizlicem yani öyle düşünüyorumm uygun olur mu sizceee ?
siyah noktalarıma bir de böyle çözüm üretmek istedimmm sositososito
ben yemk yiyip geliyooruuummm buyrunnnnnnnnn
Canım, kil maskesi için yapman gereken çok basit.:lepi:
Kil ve içme suyunu, maske kıvamına gelene kadar karıştır. Yüzüne sür ve kuruyunca yıka. Sodayla da yıkayabilirsin tabii. zemuszemus
Kile su yerine başka şeyler de katabilirsin.:hulya:
Kendi elde ettiğin meyve suları, salatalık suyu, gül suyu, elma sirkesi, süt, bal, kaymak...vs vs... kaydirigubbakcemile2
Heyirdir kuzucanım biriciğim, Çok üzgünüm çoook
Neediyo ben yokken sana! ohaoldumsmile
Gelince azını burnunu kırarım ha...guclubacismile
Cezayı dert etme kanka, hukuk boşluğundan yararlanırık :lepi:
Kreatif bir yöntem bulurum ben :hulya:
Ben de hemen bir kavga çıkarmalıyım sanırsam :lepi:
Laaaaaa bu benim aradığım ayakkabı modeli, rengi, herşeyi kanka :asigim:
Güle güle giy Minomm Şeniz
Polo mu ? :lepi:
Bi zaamet sorsan kaça almış eniştem?sempatiksalakcinni
hediye de sorulmaz şimdi, ayy çatlicim merakımdan! ohaoldumsmile
ayakkabı çok hoş mini güle güle kullan:asigim:
Minimmm çok güzelmiş güle güle giyopuyorumnanaktan
ayy anladımm beenn onuu :lepi:
peki bişey diceemm gülsuyu gelmiş babanneme bi yerdenn ondan otlnsaam birazck
ama şeyy içilebilen gülsuyu olur dimii vereliniortak
ayrıcaaa April'm çok özlediimm siziiii sositososito
kanka beni sahipsiz sandı bunlar , tepiş tepiş sabah 7 den beridir çıldırazzaamm laelaelaelaelae
poloaklinialirimsmile anaam ölse sölemez aklinialirimsmile ama ben merak ederim sempatiksalakcinni kart extresinden öğrenirüm sölerüm gülümdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
güzel ama dimi ben de çok beğendim tam benlik :jeyyar:
saçımın rengi nasıl ? :1ninca:[/B]
Akitimi ben de çok özledim gelse keşke bi cigara yaksa
Bence gayet güzel olmuş saçının rengi minimm koyu kahveler öyle oluyor genelde evde siyah gibi dışarda kahve ama farklı bi havası oluyor gözüme hoş geliyor benima.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?