Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bugün kuaföre gitmiştik annemle saçlarını kestirecekti ben de kaşlarımı aldırayım dedim değişiklik olsun diye almadı kadın ya ne gerek var tutturdun yine aldırcam diye dedi

Bugün kuaföre gitmiştik annemle saçlarını kestirecekti ben de kaşlarımı aldırayım dedim değişiklik olsun diye almadı kadın ya ne gerek var tutturdun yine aldırcam diye dedi

Nası yaa kuaför almadı yani :1shok:sen de biberto kuaförde kaş mı aldırılır allasen sempatiksalakcinni

Nası yaa kuaför almadı yani :1shok:sen de biberto kuaförde kaş mı aldırılır allasen sempatiksalakcinni

Almadıkötükedihüso annemle ikisi bir oldu yendiler benikötükedihüso daha önce almıştı yakışmıyo sana diye almadı yine ama ben kafaya koydum bugün almaz yarın giderim alır nereye aldırcam kanka:bbo:

Hmm o zaman bi foto koy bakalım biz biliriz yakışıp yakışmıcağını
Gerçi benim kankam istiyosa yakışır ona:içelim:

İslo fotolarım karşısında bayıldı kaldı yazıkakannehir:roflol:

Kanka albüme nası koştuğumu bilemzsin ama hava mı aldım:gitme:
Ne safım ya kusura bakma bibertom çıktın sandım arkama bakmadan çıktım:1ninca: bende hayalet sefkilim bilemedim burlarda bana foto koyduğunu eşek islooo:mymeka:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…