- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.861
Burda da hep yağii kankitom :gitme:
Gece bir gök gürültüleri şimşekler akannehir Ben severim kasvetli havaları kaydirigubbakcemile5
Kuzum valla içimde bir sıkıntı vardı patlicak gibiydim :sinifsinif:
Bişi yapmadan durmak beni iyice bunaltmaya başladı ama az kaldı şükür off...ohaoldumsmile
Bebem, sen işe mi girceksin yoksa yüksek mi düşünüyosun mavişim? :hulya:
Kıyamam hasretliktendir o:teselli:
İşe mi başlıon kankam hadi hayırlısı
Ben işe başlamak istiyorum aprılım öğrencilik bunalttı artık, ama yüksek de yapacağım. Önce bir işim belli olsun bakalım:gitme:
Tabi öncesinde cuma günü kıytırık bi dersin sınavına gireceğim.klava: Çalışayım bari biraz
Yok aşkom daha başlamıyorum kaydirigubbakcemile3
Nüşanlım denyosu gelsin de kaydirigubbakcemile2
Başlicam mecbur. Yüksekle aynı anda yürütçem işalla. CADIARZU
Ama yüksek, muhtemelen seneye kalacak. 2011 güz dönemine yani.:gitme:
Hele bir işe gireyim de...
Ne alanda çalışmak istiyon kuzum? Banka vs mi ?:hulya:
selaaammmm
Nişanlıcağızın bi gelsin tadını çıkarın biraz başlarsın kanka.
Benim de aklımda işe girdikten en geç 1 yıl sonra yüksek yapmak var bakalım inşallah.
Bankaya pek sıcak bakmıyorum Aprılım hele özel bankacılık çekilir dert değil ortamını biliyorum.:1ninca:
Şirketlere başvuracağım. Migros'un Ege Bölge Müdürlüğü olacak büyük ihtimal. 2 yaz dönemi orada staj yaptım canım, ama benim asıl istediğim ithalat-ihracat
Allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah kuzu:Saruboceq:
selaaammmm
Silam kuzum
Bence de aşkom bankalar çok feci...:sinifsinif:
Stajını yaptığın yer süpermiş kanka yaa, işalla olur çok iyi yermiş!:lepi:
Ben de bir ara Açıktan Dış Ticaret okuyayım son 2 senemde, lisansla aynı anda bitireyim dedim ama sonra vazgeçmiştim.:1no2:
Ben ne alanda çalışçam yaa off! akannehir
Bir 5 sene sonra KPSS ye kasıp A grubu yüksek memur olmak istiyorum ama...boshayallersmile
Kanka 1.sınıftayken Garanti'de staj yaptım zaten sevmiyordum bankaları görünce nefret ettim. ve bizim Alsancak-Liman şube olduğu için normal şubelerden farklı bütün Türkiye'nin işleri oradan yürütülüyor neredeyse gümrükten dolayı.akannehir
Bayan çalışan çoğunluktaydı ve hergün 9'dan önce çıkamıyorlardı garibim hergün aynı konuşmaya tanık oluyordum.7 gibi eşini arıyor ben bugün yine geç kalıcam karşıdaki ses baya bir saydırıyordukaydirigubbakcemile3 ama Mustafacım söz telafi edicem yapma nolurr falan üstelik ikiz çocuğu vardı yazık çok zor yani özel bankacılık. Başlangıçta parası da para değil yani:umursamaz:
Migros çok iyi bir şirket ama umarım olur onlar da çok sevmişti beni tekrar çağırmışlardı staja. Mağaza müdürlüğünü düşün diyorlardı o da zor bir iş ama önü çok açık.
Aprılım benim asıl istediğim vergi denetmenliği, hesap uzmanlığı falan ama şuan için bi tarafımı yırtsam da giremem:gitme:
bu arada anlatmayı unuttum size , biz barıştıktan sonra dedimki alişgo'ya , sen dedim dua et kızlara dedim ,
ne kızı gitmedimi arkadaşların dedi ,
yok dedim kimmiş o kızlar bakalım felan dedi
sen dedim tanrıçaya , aprile ev arkadaşıma , isloma , biberitoma , tospike , böle saydım tek tek
böle bi kaldı möl möl suratıma bakıor :uhm:,
onlar nasıl isim be öle falan , april kim ne evi filan diyor :roflol:gerçek sandı isimleri :roflol: dedim kk 'dan kankalarım falan ,
sonra öle bi haa çektiki 1 dakka felan sürdü :roflol:
sonra dedi saolsunlar eksik olmasınlar , sonra da dedim onlarada 1 er ayakkabı alacaksın postalıycam dedim :roflol: yüreğine iniyodu :roflol:
ööööööööpptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm a.s.:asigim:
yaaaaa nikooo ban yemiş , bi topikteki etiketler yüzünden , sanki hepsini o yaptı :umursamaz:
nikom düştün mahpus damlarına öğüt veren çok oluurr delikafadulden
gidecem dedim deli gibi 5 saattir kendi kendime konuşuorm sempatiksalakcinni
aprilll bekle bebem bişi sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?