Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sen bitanesin çok sağol kuzu kırmadığın içinŞeniz
Hemen kaldır haa hepsi cezalı nası bi güzelliği kaçırdıklarını bilmiolar tabi ohh olsun

Oyy islom teşekkür ederim güzel düşüncelerin için o senin güzel gören ayrıca güzel olan gözlerinden kaynaklanıyor:smiley-cool: Hıhhh kaldrıdım işte görmesin onlar:dilcikar:

Oyy islom teşekkür ederim güzel düşüncelerin için o senin güzel gören ayrıca güzel olan gözlerinden kaynaklanıyor:smiley-cool: Hıhhh kaldrıdım işte görmesin onlar:dilcikar:

Hakket karabibersin en afetinden aklinialirimsmiledur az anlatiim kızlar iice kudursunsempatiksalakcinni
İnci gibim dişleralkisalkisalkis
Seksü ve sempatik bir gülüş:jeyyar:
Saçlar çok havalızemuszemus
Gözler ışıl ışılboshayallersmile
Maşallahhh bebeğime
Ben kaşların doğal halini daha çok beğendim kankaa.s

:roflol: az değilsin islom haa kız onlar gördü beni çok sağol aşkımŞeniz
:sinifsinif: sen de aldırma diyonboshayallersmile

:roflol: az değilsin islom haa kız onlar gördü beni çok sağol aşkımŞeniz
:sinifsinif: sen de aldırma diyonboshayallersmile

Olsun bugün göremediler iştee:dilcikar:
Bibertom harbici doğal hali çok güzel kuzucum göz yapın biraz küçük zaten ince kaşı kaldırmaz, ama gördfüğüm kadarıyla hiç oynamaya gerek yok. Kaş yapın çok güzel dağınık da değil bence elleme derima.s
Sayfalar çok geç açılıyor sinir geldi banakafamçokkarıştı
Biberim uyku geldi benim iyice sen de topiği sıkıca kilitle olur da biri lutfeder uğrar giremesinkötükedihüso
Tatlı rüyalar cankuş opuyorumnanaktan

:roflol: anladım islom yerimseniben tmm yat hadi kanka sen tanrıçam da gelmedikötükedihüso kitlerim ben sıkı sıkı kimse giremez:1closedeyes:
İyi uykular islommŞeniz

anam cilingir cagirdim sizin yuzunuzden sırnaşık şey anca acti kapiyi hihoyyyt herkese gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

Ha iyimiş o zaman sempatiksalakcinni

(Sanki ben çok erken kalkarmışım gibi)
Gece 4e kadar gezindim durdum evde kanka deli baş gibi
-tatlicadiarzu-

Naptın kuzu 4e kadar buraya da gelmedin zati:umursamaz:
en de 3,30 gibi sızmışım. İzmir'de dünden beri bir yağmur bir yağmur seller götürdü
Hava da serinledi miss ama çok kapalı ve bu havalar beni boğuyor:1ninca: bo boş yakılıom

Burda da hep yağii kankitom :gitme:
Gece bir gök gürültüleri şimşekler akannehir Ben severim kasvetli havaları kaydirigubbakcemile5

Kuzum valla içimde bir sıkıntı vardı patlicak gibiydim :sinifsinif:
Bişi yapmadan durmak beni iyice bunaltmaya başladı ama az kaldı şükür off...ohaoldumsmile
Bebem, sen işe mi girceksin yoksa yüksek mi düşünüyosun mavişim?
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…