Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilim çok yoğunum düğün geldi artık ama çok özledim sizleri yaaaa canım benim yardım et bana bebemeyvahedigeldismile

slmsız daldım kusura bakmayınnnn,kızlar yasmin doğum kontrol hapıyla ilgili deneyimleriniz varmı acaba:kedi:

Kuzum benimmm opuyorumnanaktan
Tatlım ben bilmiyorum kullanmadığım için ama bilmiyorumkismile
Bu alanda devletin karşıladıklarından en iyisi Yasmin diye bilinir a.s
Ama ablam başka bir tane kullanıyor çok memnun

ismi,
Yazz a.s

devlet ödemiyor ama yan etkisi yok gibi bişey. bir de mini defter gibi bişey, çantada taşınınca anlaşılmıyor çok şeker bir ambalajı var kuzum.
kaydirigubbakcemile5

saol aprim yazz ı da duydum da eczacı bana yasmini al dedi oda kullanıomuş bi sorun olmuo dedi ama ben haftaya prımolut n e başlıom adet geciktirmek için daha sonra da yasmini kullancam ay çok zor bu işler yaaaa kafayı yicemmmmm

Bebem island da kullandı Primolut n'i baloda, memnun kaldı.:lepi:
Sonra biraz fazla sancılı oldu ama...:bbo:
Ben de aksine daha az sancılı olmuştu.kaydirigubbakcemile3
Ama herhangi yan etkisi yok için rahat olsun kuzum.
Olacağını anladığın zaman (primolutu bıraktıktan 3 gün sonra gelir ortalama) bir ağrı kesici al bebem, önlem olsun.kaydirigubbakcemile5

Bu işler zor işler valla sermitom, ama keyifli di mi ehehehhe
aklinialirimsmile

:roflol::roflol: yarıldım minim ya çok alemsin :roflol:

saol aprilim şekerim,yav tanrıçamlada görüşemioz hiç o nerelerdebilmiyorumkismile

Sevdalısıyla gezmelerde Tanrıçam, aklinialirimsmile gelecek planları yapii :lepi:

Nikona ne olduakannehir

Nikonum, Bir Derdim Var'daki bir konu yüzünden banlandı melekom :gitme:
Etiketler Kazen'i dellendirmiş..:1ninca:
Nerdeyse bütün topiği banladi.
ohaoldumsmile

merabayın kızçeleeeerrrrrrrrr...
heyyo heyyooo:dance::sm_cool: aykaplarımız olcak hepimizin..allah eniştenin kesesine zeval vermesin..benimki 37 numerooooo...zemuszemusdelikafadulden
yapma yaw..sonunda etiketçilik başına ban oldu...sempatiksalakcinni
nasıl kaçırmışım o konuyumafoldumben..hangisiymiş acaba?
hu hu yawriler nasılsınız bakalım gecenız guzel olsun:)

selam pantoş..iyiyiz işte takkılıyozzz..

kızlar.. cigaradan mütevellit öskürük piroplemi olanlara kür..i.saraçoğlunun Tere kürü..ben yapçam..

Kaynamakta olan yarım litre kadar suyun içine 15-16 tane tere ilave edilerek kısık ateşte yalnızca 3 dakika haşlanır. Tereler haşlanırken tencerenin ağzı kapalı tutulmalıdır. Haşlanan tere suyu hiç soğuması beklenmeden direkt olarak süzülür. Süzüldükten sonra soğuması beklenir.

Hazırlanan bu tere kürü aç karnına ya da yemeklerden 2 saat kadar sonra içilir. Tere kürü günlük taze olarak hazırlanır ve 5 gün boyunca araklıksız küre devam edilir.

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu yaklaşık 3. günden itibaren bronşların açılacağını ve kolayca balgam sökülmeye başlanacağını belirtiyor. Sigara tiryakilerinin ise tere kürüne dönem dönem devam etmelerinin faydalı olacağını açıklayan Sayın Saraçoğlu, tere kürünün içindeki bazı kimyasal maddeler nedeniyle idrar yaparken hafif yanma olabileceğini ve bunun normal olduğu konusunda da hastaları uyarıyor.

Sayın Saraçoğlu, demire bağlı anemi şikayeti olanlara yemeklerde tere yemelerini tavsiye ederken, iltihaplı romatizma şikayeti ve iyi huylu prostat büyümesi şikayeti olanlara da yukarıda tarifini verdiğimiz tere kürünü ayda bir kez uygulamalarının yararlı olacağını söylüyor.

Tüh kötü olmuş be aprilim:sinifsinif:

İvit bibertom yau :gitme:
Bir de aniden banlandı süprizzzzz
online görüküyodu
lambası yeşil kaydirigubbakcemile3
ama ismi silik ve Kapsama Alanı Dışında akannehir
ağlayasım geldi :gitme:
sinirlerim bozundu kanka
sempatiksalakcinni

merabayın kızçeleeeerrrrrrrrr...
yapma yaw..sonunda etiketçilik başına ban oldu...sempatiksalakcinni
nasıl kaçırmışım o konuyumafoldumben..hangisiymiş acaba?

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...n-evine-gelin-gidecegimeltimde-olacak-68.html
Buydu Gacellam

Panterim
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…