- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.881
slmsız daldım kusura bakmayınnnn,kızlar yasmin doğum kontrol hapıyla ilgili deneyimleriniz varmı acaba:kedi:
aprilim çok yoğunum düğün geldi artık ama çok özledim sizleri yaaaa canım benim yardım et bana bebemeyvahedigeldismile
saol aprim yazz ı da duydum da eczacı bana yasmini al dedi oda kullanıomuş bi sorun olmuo dedi ama ben haftaya prımolut n e başlıom adet geciktirmek için daha sonra da yasmini kullancam ay çok zor bu işler yaaaa kafayı yicemmmmm
aprilim keyifli ama bi okadarda yorucu uf ufffff,sende prımolut n kullandın dimi
problem yasamadın dimi bebek suratlım:hulya:
bu arada anlatmayı unuttum size , biz barıştıktan sonra dedimki alişgo'ya , sen dedim dua et kızlara dedim ,
ne kızı gitmedimi arkadaşların dedi ,
yok dedim kimmiş o kızlar bakalım felan dedi
sen dedim tanrıçaya , aprile ev arkadaşıma , isloma , biberitoma , tospike , böle saydım tek tek
böle bi kaldı möl möl suratıma bakıor :uhm:,
onlar nasıl isim be öle falan , april kim ne evi filan diyor :roflol:gerçek sandı isimleri :roflol: dedim kk 'dan kankalarım falan ,
sonra öle bi haa çektiki 1 dakka felan sürdü :roflol:
sonra dedi saolsunlar eksik olmasınlar , sonra da dedim onlarada 1 er ayakkabı alacaksın postalıycam dedim :roflol: yüreğine iniyodu :roflol:
ööööööööpptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm a.s.:asigim:
saol aprilim şekerim,yav tanrıçamlada görüşemioz hiç o nerelerdebilmiyorumkismile
Nikona ne olduakannehir
heyyo heyyooo:dance::sm_cool: aykaplarımız olcak hepimizin..allah eniştenin kesesine zeval vermesin..benimki 37 numerooooo...zemuszemusdelikafaduldenbu arada anlatmayı unuttum size , biz barıştıktan sonra dedimki alişgo'ya , sen dedim dua et kızlara dedim ,
ne kızı gitmedimi arkadaşların dedi ,
yok dedim kimmiş o kızlar bakalım felan dedi
sen dedim tanrıçaya , aprile ev arkadaşıma , isloma , biberitoma , tospike , böle saydım tek tek
böle bi kaldı möl möl suratıma bakıor :uhm:,
onlar nasıl isim be öle falan , april kim ne evi filan diyor :roflol:gerçek sandı isimleri :roflol: dedim kk 'dan kankalarım falan ,
sonra öle bi haa çektiki 1 dakka felan sürdü :roflol:
sonra dedi saolsunlar eksik olmasınlar , sonra da dedim onlarada 1 er ayakkabı alacaksın postalıycam dedim :roflol: yüreğine iniyodu :roflol:
ööööööööpptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm a.s.:asigim:
yapma yaw..sonunda etiketçilik başına ban oldu...sempatiksalakcinniSevdalısıyla gezmelerde Tanrıçam, aklinialirimsmile gelecek planları yapii :lepi:
Nikonum, Bir Derdim Var'daki bir konu yüzünden banlandı melekom :gitme:
Etiketler Kazen'i dellendirmiş..:1ninca:
Nerdeyse bütün topiği banladi. ohaoldumsmile
hu hu yawriler nasılsınız bakalım gecenız guzel olsun:)
Tüh kötü olmuş be aprilim:sinifsinif:
merabayın kızçeleeeerrrrrrrrr...
yapma yaw..sonunda etiketçilik başına ban oldu...sempatiksalakcinni
nasıl kaçırmışım o konuyumafoldumben..hangisiymiş acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?