- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.901
:roflol: o duruma ben de çok gülüyorum kanka isim gri ama lamba yeşilİvit bibertom yau :gitme:
Bir de aniden banlandı süprizzzzz
online görüküyodu
lambası yeşil kaydirigubbakcemile3
ama ismi silik ve Kapsama Alanı Dışında akannehir
ağlayasım geldi :gitme:
sinirlerim bozundu kanka sempatiksalakcinni
kızlar tanrıcam arazı olmus
belkım sızın aklınızda kalmıstır
dolgunlastırıcı lıpgloss deyıwermıstı ama markasını cıkartamadım
hatırlayan war mı aranızda bı zahmet dıyıwerın bana
kızlar tanrıcam arazı olmus
belkım sızın aklınızda kalmıstır
dolgunlastırıcı lıpgloss deyıwermıstı ama markasını cıkartamadım
hatırlayan war mı aranızda bı zahmet dıyıwerın bana
:roflol: o duruma ben de çok gülüyorum kanka isim gri ama lamba yeşilhemen biter banı inş:sinifsinif:
Golden rose olması lazım panterim 17.90 mı neydi fiyatı da dolgunlaştırmadan ziyade bakım için kullanıyorduguclubacismile
Canım Tanrıçam Golden Rose Lip Plumper kullanıyordu, renklisi de var şeffafı da.
Ama dolgunluktan ziyade bakım yapmasından memnundu kendisi kuzucum. kaydirigubbakcemile5
geldiiiiiiiiii
kurszede geldi...........
kurstan yeni geldim :)
makkajımı silip kahvemi içip uyucam
ne cins hatunum ya
tatlı yer üstüne yemek yerim
kahve içer yatar uyurum
heheheh Bibertom nasıl çalışkanız di mi Tanrıçam bu aynı mesajlarımızı görünce gurur duycak bizlen :roflol:
etüdler var ..
koptuk sınıfçana etüdde ..
ben zate arıza bi tipim :)
yatılı olmasın be gacim kurs mecidiyeköyde işyeri ikitelli :)
eprilim kan çekiyo bizi çok ortak noktamız var çok:)
:roflol: gör kanka gör en çalışkan öğrencileriz aprilim daha çalışkan ama tam adını biliyo ona yıldızlı 5 bana yıldızsız 5
Fırsatçı seniikaydirigubbakcemile3ben geldim bebeklerim ama çıkacağım birazdan , gündüz gezemiorz sıcktan , alemlere akacağız hazır anam da yokken :jeyyar:
çok çok öpüorm herkesleri aklinialirimsmile
Yaşadık olumm ayak bilgilerimi özeline atıyorum hemensempatiksalakcinnibu arada anlatmayı unuttum size , biz barıştıktan sonra dedimki alişgo'ya , sen dedim dua et kızlara dedim ,
ne kızı gitmedimi arkadaşların dedi ,
yok dedim kimmiş o kızlar bakalım felan dedi
sen dedim tanrıçaya , aprile ev arkadaşıma , isloma , biberitoma , tospike , böle saydım tek tek
böle bi kaldı möl möl suratıma bakıor :uhm:,
onlar nasıl isim be öle falan , april kim ne evi filan diyor :roflol:gerçek sandı isimleri :roflol: dedim kk 'dan kankalarım falan ,
sonra öle bi haa çektiki 1 dakka felan sürdü :roflol:
sonra dedi saolsunlar eksik olmasınlar , sonra da dedim onlarada 1 er ayakkabı alacaksın postalıycam dedim :roflol: yüreğine iniyodu :roflol:
ööööööööpptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm a.s.:asigim:
Anamm ben de diyom nerde bu nikoo vah vahh kısa sürer inşallah. Çamaşır yapıp götürmek lazım cigaraya başlamasa bari oralardayaaaaa nikooo ban yemiş , bi topikteki etiketler yüzünden , sanki hepsini o yaptı :umursamaz:
nikom düştün mahpus damlarına öğüt veren çok oluurr delikafadulden
Kanka nie bu konuları sana danışıolaraklinialirimsmilesempatiksalakcinniKuzum benimmm opuyorumnanaktan
Tatlım ben bilmiyorum kullanmadığım için ama bilmiyorumkismile
Bu alanda devletin karşıladıklarından en iyisi Yasmin diye bilinir a.s
Ama ablam başka bir tane kullanıyor çok memnun
ismi,
Yazz a.s
devlet ödemiyor ama yan etkisi yok gibi bişey. bir de mini defter gibi bişey, çantada taşınınca anlaşılmıyor çok şeker bir ambalajı var kuzum. kaydirigubbakcemile5
Primolutu içtim sermmcim zabaha kadar hüngür hüngür ağladım geldiği gece inat ettim iğne yemicem diye.Bebem island da kullandı Primolut n'i baloda, memnun kaldı.:lepi:
Sonra biraz fazla sancılı oldu ama...:bbo:
Ben de aksine daha az sancılı olmuştu.kaydirigubbakcemile3
Ama herhangi yan etkisi yok için rahat olsun kuzum.
Olacağını anladığın zaman (primolutu bıraktıktan 3 gün sonra gelir ortalama) bir ağrı kesici al bebem, önlem olsun.kaydirigubbakcemile5
Bu işler zor işler valla sermitom, ama keyifli di mi ehehehhe aklinialirimsmile
panterim ben hiçbişekilde uyuyamazdım
antidepresanlardan sonra ki bıraktım ilaçları
uyuyom şimdi :)
bide bide ne dicedim ben akıl kalmadı ya
hah
ders kitabını elime alıyım yarım saat önce uyanmış olsamda uyuyom :)
48 saat uyumuş olsamda uyuyom :)
Kanka nie bu konuları sana danışıolaraklinialirimsmilesempatiksalakcinni
aklinialirimsmile Ehh böböğüm, Tanrıçam kozmetik bilgesiyse, ben de cinekoloji bilgesi sayılırım icabında...anadın mı...aklinialirimsmile
İlgi alanıma giriyi kukucan. :jeyyar: Yüksek istihsasımı Kukuzela Politikası üzerine yapmayı düşünüyorum...sempatiksalakcinni
:roflol: Aşkom ama sen de fiyatını biliyon hem de küsüratlı sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?