Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

iyiyiz gülbeşekeeerropuyorumnanaktan
Nikonuma yazık etti kazen ağa:a015:..ne kaaa da cücel yazmış..:lepi:
çok kalmaz içerde herhal..hangi mapıs damındaysa bi görek..allah kurtarsın nikonum..opuyorumnanaktan

olmasın kuzuşum olmasın
Allah hepimizin neşesini daim etsin
ama benimki geçici biliyorum :)
serseri mayın gibiyim ..
oy oy oy çok pis uykum var benim ..

Merhaba güzel bayanlar tanışalım süprizzzzz :dance::dance::dance:
ben Bandırmalı Niko -tatlicadiarzu- :teytey::teytey::teytey:
mapıslık ne zor Yarabbim, ne kadar soğuk oralar, mesaj bölümünde bi smila bilem yok :uhm: sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
artık tam anlamıyla KKlı oldum olumunekankayizsmile
hatta Bihterin demesi gibi artık tam anlamıyla patronumun sekreteryası oldum delikafadulden :hooray: :sm_cool:
gacım çek bana bi "Ban Sekreteryası" etiketi :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aksi gibi bunları yazarken netim gitti şanssız ve de banssız niko sırnaşık şeysırnaşık şey

eee bekliyok patron fisfisfis
ben mapısa gittim geldim sen hala yoksun :içelim:
Nikoo bunun senin höööö'le bi yakınlığı olabilü mü?
Bakışlarını hiç beğenmedim:umursamaz:
şu cimcimelerinkaydirigubbakcemile5 güccük kardeşi onu biliyom da höööye bi sormam lazım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nikoomm saol hayatım , foto çekmedim daha yeni saçımla , çekince yolarım yine, koyu saçlı halimle melis birkana benzetilirim genelde , ah boyum da çekseydi nlourduuu ha nolurduuuu :smiley-cool: :jeyyar:
doğru diyorsun canım :içelim: kafamda canlandırdım da hakkaten Melis Birkan gibi delikafadulden olumunekankayizsmile
minim ayakkabıda bileklikte çok güzel
güzel günlerde kullan emi canım ..
bende hala foto çekip eklicem çok tembelim çok ..
bekle niko bekle :umursamaz:
Hmm o zaman bi foto koy bakalım biz biliriz yakışıp yakışmıcağını
Gerçi benim kankam istiyosa yakışır ona:içelim:
:roflol: tam nikon havası oldu:roflol:
kızlar :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

Sende mi kaçıon biberto:gitme:
Anacım sarma sarıyomuş bi bakayım karşıdan amasempatiksalakcinni
yaaa öyle bi foto istemekle olmuyo:dilcikar:süprizzzzz sırnaşık şey takip edicen peşini bırakmıcan
çaktırmadan atlıcan fotoya daha yeni bu işlerde napsın örenecek :roflol::roflol::roflol::roflol:
yalnız ben ikisinde de atladım resimlere bakma için ama kaçırdım göremedim :mymeka: mafoldumben :a015:
yaaaaa nikooo ban yemiş , bi topikteki etiketler yüzünden , sanki hepsini o yaptı :umursamaz:
nikom düştün mahpus damlarına öğüt veren çok oluurr delikafadulden
sorma ben hiç etiket yazmamıştımdelikafadulden giderayak dedim ki bu kadar şahane etiketler yazılmış ben niye eksik kaldım ki dedim yazdım çıktım delikafadulden çıkış o çıkış :1shok: kazen meğersem ordaymış
bikaç dakika daha bekleseymişim yırtcakmışım ama sazanniko işte :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Nikona ne olduakannehir
Nikonum, Bir Derdim Var'daki bir konu yüzünden banlandı melekom :gitme:
Etiketler Kazen'i dellendirmiş..:1ninca:
Nerdeyse bütün topiği banladi.
ohaoldumsmile
bi dublekse gelin gidemedim
van mınıt kelam van mınıt, yazmıştım :lepi: sırnaşık şey :roflol:
yapma yaw..sonunda etiketçilik başına ban oldu...sempatiksalakcinni
nasıl kaçırmışım o konuyumafoldumben..hangisiymiş acaba?

evet ban oldum höööööö.................

gacı sonradan senin yazdıklarını okudum ge ber dim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
yok 15 kişinin ayakkabısı portmantoya sığmazmış
yok herkese 1er çift 30, 2şer çifttten 60tane ayakkabı edermiş :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
bi de iett körüğü gibi bişiler vardı delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:

Nikonum hoşgeldin kankammm olumunekankayizsmile hihoyyyt
Geçmiş olsun gaari, tez çıktın içerden gülüm aklinialirimsmile

Hala Tanrıça hatununu bekliyoz

yapma ya höööööööööö.............

kendimi öyle görmeyi çok isterdim kanka sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
sonra kardeşimin hesabını kullanmaya başladım akıllının biri ispiledi beni onu da banladı ohaoldumsmile
Anamm ben de diyom nerde bu nikoo vah vahh kısa sürer inşallah. Çamaşır yapıp götürmek lazım cigaraya başlamasa bari oralarda
islom sen çamaşır getirene kadar bitti cezam delikafadulden
en çok cigareye hasret kaldım nerde benim delphinim
senin özlemene kurban olurum ya :kedi: Şeniz
sizler olmasa sevdiklerim olmasa daha kkda ne işim var, sizlerle seviyorum özlüyorum burayı :asigim:
büyük bi boşluk oldu hayatımda delikafadulden
Allahtan 24 saat vermiş, Allah bi daha vermesin
* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....

şu etiketlerin güzelliğine bak islom benimkiler ne ki bunların yanında :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aklıma geldikçe hala gülüyorum mapıs arkilerim bi harika :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen beğendiysen alnım aktır :lepi: :içelim:
ben böyle bi olay daha duymadım
oğlan hem 15 kişinin içine kesin geleceksin başka bişi düşünme diyo
bi de ben aşırı kıllıyım ama sende varsa senden soğurum diyo -tatlicadiarzu- güler misin ağlar mısın sırnaşık şeysırnaşık şey
kız küçük sevgiyle herşey hallolur, kolay sanıyo bi de evi düşüneceğine tüylerimi napsam diye telaş yapıyo delikafadulden
niko sana saygı duyuyorum önünde çeketimi ilikliyorum çiçeğim
estağfirullah zekasına kurban olduğum buyrunnnnnnnnn Şeniz
söyleyene değil söyletene bak demişler delikafadulden
en son kazen bizi basmadan önce yazdığım mesajım çok ironikti :roflol::roflol::roflol::roflol:
merkezden maviye merkezden maviye

ama maviden ve de nikodan ses çıkmıyo kal geldi delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
gördükçe geberdim halime sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nikooommmm banı açıldı

hoşgeldin kadınım
Allah herkese böyle bir mapıs karşılaması nasip etsin delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :asigim:
sağol gözüm alnımızın akıyla yattık çıktık evelallah
iyiyiz gülbeşekeeerropuyorumnanaktan
Nikonuma yazık etti kazen ağa:a015:..ne kaaa da cücel yazmış..:lepi:
çok kalmaz içerde herhal..hangi mapıs damındaysa bi görek..allah kurtarsın nikonum..opuyorumnanaktan
gacım yazdım ya çok garip delikafadulden
konunun içeriği 15 kişilik eve gelin gitmek istiyo
15 kişi banlandı
hem de inanır mısın saat tam 15:00di
ertesi gün saat 15:00de bitti
benim mesaj gösterme sayıma göre tam 15.sayfadayken ban aldım delikafadulden
ve ben KKda 15.ayımdayken
şaka gibi delikafadulden :1shok: :1shok: :roflol::roflol::roflol:

nikooomm hoşgeldin

sen geldin çiçek açtı topğimiz bebem

du sana etiket yazam
estağfirullah şekerparesim yerimseniben Şeniz
yoksunuz ne zamandır yaramazlık yaptım gördün mü, başımı belaya soktum ohaoldumsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
patronum da yok haberi bilem yok :2:
allam etiketler dolmuş yazamadım yahu
niko mapısa düştü :lepi:
Nikonum hoşgeldin kankammm olumunekankayizsmile hihoyyyt
Geçmiş olsun gaari, tez çıktın içerden gülüm aklinialirimsmile

Hala Tanrıça hatununu bekliyoz
hoşbuldum apritomŞeniz
sen olmasan donsuz göyneksiz kalacaktım kankacım :lepi: kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
Akitomu da özledim çok :a015:
hiç hatırlatma :a015:

delikafadulden Mayak yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
harbi mi la kanka :roflol:
çok süpersonikmiş la
sırnaşık şey

delikafadulden Mayak yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
harbi mi la kanka :roflol:
çok süpersonikmiş la
sırnaşık şey
uğurlu sayımı bilmim ama uğursuz sayım 15 galba kankam:lepi:
kknın kıyımına banlı 15'lisiyiz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Nikonummm gelmişş hoşgelmişşşşşşhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hoşbuldum ablası Şeniz
nikoncan hoşgeldin kuzum
geçmiş olsun bacım bi daha düşme mapusa emi

tospik kurstan geldi gidicek az sona
hoşbuldum tospikim Şeniz
amin Allah bi daha düşürmesin kaydirigubbakcemile3
Allah rahatlık versin tospikim olumunekankayizsmile

Çok uykum geldi kuzularım mirmirmirmir

Bihterlen Beşirin ruhuna birer Fatiha okuyup uyuyacağım...sempatiksalakcinni

İyi geceler yavru kuşlarımmm

Etiketlere iyi bak nikonum yazmıştım bilem..

kız iett körüğü değil.kaydirigubbakcemile3.allah seni körük etsin.sempatiksalakcinni.iett otobüsü kalabalığı gibi olur ev didim di..:1rolleyes::1rolleyes:

van mınıt etiketini benden mi esinlendn gııı..telif hakkı diye bişi var biliyon di mi?sengözlerimebaksanabyerimseniben

ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", 13mayıs2010 asker geliiiiiiiii lililililili :d, 23 mayısta da arzununki gelii, :)))))))))), afrodit&biberr, afroditt&akitt, akito gitmesin..., akitra ilarzu buluşma 19 mayıs :), akitra kaçar , akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, alim geldi yaa alim geliyooo, april-tanrıça kanka :), aprilin askeri de gelcek ki :d, askerler geliii gelsin sunumlar :)))))), aslımı kaybettim hükümsüzdür, aso topik harikaa, aso&pati :)), attın kalbime demirden pençe, bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, biberik sütlü çikolatam, bibertonun sunumcu balıklarına dikkat :)), bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, butopik çok güzel yaa, cilt, denyoların topiği:), dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), festvl gbsn cadır kurmk istyrm :d, gececi aso.., go aso goooooo, gogıl gibi topik herşeyi sor söyler, guzel, harika, harikaaaaaaaa, icin, ilarzu anketten ankete koşuyor lilililiiiiii :))), ilarzumun birinciliğine gece alem yapılmışşş :)), ilarzunun kuzeni o:)), israili kınayan heidi'ye helal olsun..., kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), konversime laf atnlarn orcinal conversi olsun, kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, niko'nun ela gözlüsü köfte dudaa bal bademi, nikon mapısa düştü(, onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça sunumlarda topik kayıplarda , tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçaaa yuvana dönnnnn, tanrıçada sunum yapmış gelmiş diyorlar:), tanrıçam gogıl gibi karısın allama :), tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, zılgıtçı mini lilili, _converse_&_tanrıça_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…