- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.961
bi öpücük atıp bende kaçıyom
tospik çalışsın 5 te çıkıp kursa gitcek
görüşürük canlarım.
sarfoş gbi dolanıyorum gene.
şafak 9
9 gün sonra sınavlarımda bitmiş olcek
Kolay gelsin erzucanım a.s
ben de geldim emme çıkacağım hepinizi öpüoormmm kucaklıooorrrmmmm
nikom hoşgeldin mahpusluk çabuk bitmiş şişlemeye falan çalışa olduysa döle işlerini bitirelim alsanaalsanasmile
, ben aprilimi sürüklediydim bi ban yediğimde sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
Çok sağol eprilcanım
sana da nasip olsun dicem
ihtiyacın olmayacaksa hiç deneme derim meleğim
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:Etiketlere iyi bak nikonum yazmıştım bilem..
kız iett körüğü değil.kaydirigubbakcemile3.allah seni körük etsin.sempatiksalakcinni.iett otobüsü kalabalığı gibi olur ev didim di..:1rolleyes:
van mınıt etiketini benden mi esinlendn gııı..telif hakkı diye bişi var biliyon di mi?sengözlerimebaksanabyerimseniben
ben onu ilarzum yazdı sanıyorum kaydirigubbakcemile3nikon mapısa düştü(,
işen derken :uhm: :roflol::roflol::roflol:sefkililier selaam işen gaçtım geldim
ben de çok gariplendim, kıyım 15'lisiyikniko 15 efsanesi çok etkileyici idi şekerprem
Bursaspor Şampiyonluğunda da aynı tesadüfler varıdı
daikkat et dün agşam bişey olmadı dimi sakatlık falan?:CüvCüv:
çiçekler burdayım işte kaçtım tez yazıyom arada bi yazacam sevgilerimle
şişlenmeden olur mu, tabi ki oldu :lepi:ben de geldim emme çıkacağım hepinizi öpüoormmm kucaklıooorrrmmmm
nikom hoşgeldin mahpusluk çabuk bitmiş şişlemeye falan çalışa olduysa döle işlerini bitirelim alsanaalsanasmile
, ben aprilimi sürüklediydim bi ban yediğimde sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
tebrik ederim islom yine :teytey::teytey::teytey:Heyoo nabersiniz kankalaropuyorumnanaktan
Nikooo gelmişin bile kuzu ya şükür kavuşturana Allah düşürmesin bi daha seni oralara bizi de sensiz bırakmasın.Şeniz
15 efsanesine bittim valla 15i gördüğüm yerde kaçıcam var bi cenabetlik deyipkaydirigubbakcemile3
Ben de dün gece ağzımı 6 karış açıp Aşk-ı Behlülü izledimsempatiksalakcinni sanki sonunu bilmiyoz gibi kalp çarpıntısı yaptım. ama keşkem önce Behlülü furaydı daha bi ekşın olurdu
Sonra banyo falan derken ders çalışmak yalan oldu.
Neyseki son sınavım bitti ve çok iyi geçti artık meeezunumm diyebilirimmm:teytey::teytey:
Neyseki son sınavım bitti ve çok iyi geçti artık meeezunumm diyebilirimmm:teytey::teytey:
Bugün aldıklarımkaydirigubbakcemile2
sempatiksalakcinni[/COLOR][/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?