Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nikonum teşekkür ederim bebeğimm:teytey:
Şimdi aplacımm bıcı bıcı yapılır deo alınır sıkılır iç gıcıklayıcı bölgelerebayanssulusmile
Koklatılır sevabına aa ben öğretmicem bunları sana ama hadi yine iisin albüme koydum gir baksempatiksalakcinni

Kanka ben meezun oldummlaelaelaelaelae
Harbici acı hayat ya şuan bibertonun balıklarından farksızım onların bile bi işlevi var öpüşüyolar 7/24 sunum halindeler bense balığın alıklık kısmından öteye geçemiom şuan için:gitme:
İş ilanları desen içler acısı her yer enaz altı bilmemkaç puntoyla çizilmiş "en az 3 yıl deneyimli,5 yıl deneyimli" yazıyor ana rahmine düşmeden başlıyo ya bizim kariyerimizkötükedihüso
TUİK verilerine göre insanların %80 küsuru eş-dost vasıtasıyla iş arıyormuş. Başka türlüsü mümkün mü şu durumda:mymeka: arkadaşım coca-cola'da part çalışıyor finans departmanında. Burada herkes birbirine abi, amca diyor kendimi garip hissediyorum diyorkaydirigubbakcemile3 Her yer torpil babasını satiim. Nesse hiç girmiim bu konulara zabahlara kadar ağlarım kankamafoldumben

Dudaklarım saa kurban meleem öpiim hemen o zamanŞeniz

Meleğim kesinlikle öyle ya...akannehir
Okurken full time çalışmamızı bekliyorlar herhalde...lmaz:
Nasıl mümkün olacaksa o...
Mecburuz biz de o tanıdıkların kulağını bükmeyebu konuda be islom. :2:
Sistem utansın. :mymeka:

Bir de işin komiği, mesela ben kariyer.net'e filan
anahtar kelimelere mezun olduğum bölümü yazıyorum (bilirsin onu) aklinialirimsmile

Kasiyer çıkıyor akannehir
Satış danışmanı akannehir
çıkıyor delleniyorum ya. guclubacismile

Küçümsemiyorum da, yok artık yani demek istiyorum mümkünse ahahahha

Alanım olan işler de deneyim istiyor dümbükler benneyaptımki

Ge bi öpim gülüm
Şeniz

Kankaa aynen yaa mesela az önce tarattığım ilanlardan terzi çıktıdelikafadulden valla uydurmuyorum bunu yapan yenibirişcom.a saygılarımı sunuyorum.:1ninca:
merabayın kızçeler..
nassınız diyim didim di..
islom o ne beeee...akannehir

Gacellaaaa Şeniz
Rucumun tadına ilk sen baktın kıymetini bildelikafadulden

Kankaa aynen yaa mesela az önce tarattığım ilanlardan terzi çıktıdelikafadulden valla uydurmuyorum bunu yapan yenibirişcom.a saygılarımı sunuyorum.:1ninca:

sırnaşık şey Süpersonik iş işte kanka ne biyenmiyon

Gaciii naberr

ben geLLLLdiiimmmm :hulya: kmLer var ?

Göksum naber kuşum opuyorumnanaktan

GöksuN paspaSın oLsun emiisırnaşık şey

Haacııı sempatiksalakcinni babamı bekLiorz yemk yicezz ben bi kaçamak yapm dedimm geldimm buraLaraa..

pek bi saKin gördüünn buraLarııı

ama topic'n neşesii burdaymışş ApriL'mm Nisaan yağmuruumm :icecream:

senden naBerrr Haacıı :sm_cool:

Gaciii naberr

ben geLLLLdiiimmmm :hulya: kmLer var ?

Gksum çıtırımmŞeniz bugün eklediğin makyaja bitti olumboshayallersmile

sırnaşık şey Süpersonik iş işte kanka ne biyenmiyon

Aprılım beğenmem mi gıı ama ihtisas alanım değil, anamı yönlendirdim o işe bilion hatun dikiyoo

Gksum çıtırımmŞeniz bugün eklediğin makyaja bitti olumboshayallersmile

İsLantooşş'm sempatiksalakcinni

ahhh senin çıtırlığın varken benmki knşulur mu yaauu delikafadulden

bende senin gözLerine bitiyoruum nappcezz şimdii :icecream:

dondurma ister misinn MaviŞ'm :icecream:

Topikin neşesi mi :kedi:
yıhahahha laelaelaelaelae
hepimiz birer neşeyiz çocuklar gibin şeniz ba yavrım
sempatiksalakcinni

Aprılım beğenmem mi gıı ama ihtisas alanım değil, anamı yönlendirdim o işe bilion hatun dikiyoo

Ben de anamı yönlendireyim kanka sempatiksalakcinni
benimkinin nesi eksik yasakkelime sempatiksalakcinni

Ama anama kızgınım bu hususta :dilcikar:
Bağa bi el verseydi ben şimdik Aşk-ı Memnu'nun bir stil danışmanı -tatlicadiarzu-
Bir moda ikonası -tatlicadiarzu- bir terzi söküğü dikicisi olabilirdim kanka mafoldumben

Hiç şevklendirmedi beni :gitme:
Anarşik duygularımı da üstüne bubam körükledi :lepi:
Ola ola çok bilmiş oldum sempatiksalakcinni
Ükela oldum böyle işte
sempatiksalakcinni :1ninca:

Topikin neşesi mi :kedi:
yıhahahha laelaelaelaelae
hepimiz birer neşeyiz çocuklar gibin şeniz ba yavrım sempatiksalakcinni

Şeniz'inin dötünee fururumm hheaa delikafadulden

takıL bakiim peşmee kaydirigubbakcemile

kızLar sizde geLin bi yimek yiyeLiimm

bugnkü yimEkler babannedenn sırnaşık şey

biraz ara virdim bakim dedim size

he ben koğuş ağası niko çıktı yazacaktım doldu dedi siirlendim

körüklü diye mesajı da ben yazmadım bebem

Ula grip halimle evi komple dezenfekte ettim boshayallersmile
Esti öyle :hulya:
Rahatladım ama akannehir
Zalak mıyım neyim iice hasta etçem kendimi
:2:

eferim temiz çiçeğim

Maalesef doğru bebem. Az yırtık olman lazım ilk iş başvurusunda farkını çıkarman lazım.

Bi kere umursaama heyecanlanma devamlı gülümse ve konuştuğun kişiye cevap veriyorsan gözünün içine bak melem.yerimseniben

Ben mezun olduktan sonraki ilk iş başvuruma babamla gitmiştim...:roflol: (ama lisede ve üniversitede çok iş yaptım çalışma hayatını biliyom yane. sadece gittiğim yeri bilmiyorum ondan beraber gittik bi de ismi çok uzun geldi bilmiyorumkismile)

erkeklerle çalışacaksın dedi

kesim çiftçi dedi anlaşması zor dedi

çiftçiler kadınlarla konuşmayı sevmez dedi

ehliyetin yok dedi

araba kullanamıyorsun dedi

oturduğun yer buraya 3 vesait 1 saatten fazla sürer dedi....

Dedim ehliyeti alırım bunun için işe başlamam gerek;araba kullanmayı biliyorum bayağıdır kullanmıyorum sadece (yalan).

1 tane otobüs var sizin atladığınız o geliyor dedim ( o da yalan)

Son olarak da bayansın iletişim kuramazsın çiftçilerle lafına da;

Ben sizin ilanınızda Z. Müh. Bay aranıyor diye bi yazı okumadım.
Ben bu okula girerken de sen bayansın bu mesleği yapamazsın demediler. okul hayatımda tavuk baktım. ahıra girdim dışkı temizledim ERKEK arkdaşlarıımın kafesten çıkaramadığı ölü tavukları çıkardım. ERKEK arkadaşlarımın kesemediği tavuğu kestim..

Denersiniz bayanla çalışmak nasıl oluyor görürsünüz. Sizin için de bi deneyim olur dedim.

Çıktım.:lepi:

Dışarıda babama dedim ki baba sıçtm:tomato: işe mişe almaz beni

salı idi mülakat perşembe iş başı 3 yıldır çalışıyorum. çiftçiler sen gidersen biz de gideriz diyor:roflol:

velasıl iş sende gülo parasına bakma at kendini 1 sene sonra da zam diye yırt kendinikaydirigubbakcemile5 bu işler böyleyerimseniben

Yiyelim valla kuzum kaydirigubbakcemile3
Ben de acıktım
cokacimcoook

Erzucanım, ne güzel annatmışın kuzucanım kaydirigubbakcemile5
Çok başarılı bir görüşme olmuş gerçekten de :lepi:
Tuttuğunu koparır bir hatınsın vesselam, yakışır! aklinialirimsmile

Bugün liseden en yakın 2 arkadaşım geldiler bana olumunekankayizsmile
Biri geçen yıl benle mezun oldu, Styajer Avukat şuanda. :lepi:
Ah şu özel sektör var ya,:1ninca:
Bitiriyorlar kızı resmen ağlamaklıydı yavrum...:gitme:
İstanbul kazan, benim kuzum kepçe. Adliye adliye geziyor.
Hem de 3senedir aynı büroda staj yapmasına rağmen...:sinifsinif:
Çok zor çalışma hayatı çok...
Diğeri de bu sene bitirdi hukuku.
(Lisedeki grubum da komple anarşiktik biz) :lepi: sempatiksalakcinni
O da ynı şeyleri yaşayacak. Baroya kaydolmak üzere. Branş seçmeye çalışıyor.:1ninca:
Üzülüyorum valla 4 sene dirsek çürüt, kaç seneler sonra ancak tatmin olabiliyorsun...
:bbo:

sizin işte de bu taktik söker bence

erkek gibiyim her davayı alırım hesabı:))))

çok zor evet gülo bi yere gelebilmek bile demeyim de oturtmak, bu iş benimdir artık bu işi yapacağım demek bile 30 yaşını gösteriyor maalesef...

devlete girme şansı olanlar hiç başlamayın sıkın dişinizi kpss güzeller hiç ara vermeden...

sonra olmuyor standartlar yükseliyor otomatik para kazanmaya başlayınca borcun harcın oluyor , ben kpss çalışacam bana müsade diyemiyorsun bankalar

mecburen çalışıyorsun.

o yüzden bence hiç başlamadan kpss devletin kadrosu oluyorsa tabi ona hazırlanın.

bi de şu sağlık görevlileri ne ballı anacım yaaa valla en büyük pasta hep onların anasını öpeyim. bazen çıldırmamak elde değil

Kuzum, erkek gibiyim dersen
Doiiinnnkk! yasakkelime diye çarpı işareti alırsın bizim meslekte
Feminist teoriye aykırıdır :lepi:
Meslekleri cinsiyetlendirmek. Erkek gibi olma sevdasında olursan, ezilmişliğini, eksikliğini kabul etmiş sayılırsın. :1ninca: Böyük hata olur.

Kpss konusunda çok haklısın canparem ama bendeki kazkafa işte evde oturduğum şu 1 senede totomu sıkıp çalışmadım. :gitme: Varsa yoksa KK. sempatiksalakcinni
Sağlık sektörü cidden ballı be erzucanım. ohaoldumsmile
Özel hastanelere de diş biliyorum. Sağlık turizmi alanında filan bi yer bulurum belki kendime. Güney dolaylarında.
CADIARZU

:roflol: doğru canım her mesleğe göre şerbet verecen

ben bi gün bi burdaki kızın düğününe gittim elbise giydim heryeri kapalı diz altı. başkanlar beni bi gördü :1shok:

erzu sen elbise giyiyormuydun? çok değişik olmuşsun kafamçokkarıştı

bi baktım konuşmalar değişti (yanımda küfürden heç çekinmez arkdaşlar O da bizden derler:))) kibarlaştılar bayanssulusmile

anaa dur benim pembe elbiseli fotom var ya hani düğünde çakinmiştim

onu ilçeden bi üretici gazetede görmüş sosyete idi gelin gazeteye çıkmış neyse

ilçeye gittim bana

oooo arzu hanım ünlü olmuşunuz zor tanıdım (beni hiç makyajla görmedi) artiz gibim olmuşunuz erzu hanım altında yazmasa tanımazdım diyo

gazeteyi de getirmiş oraya ohaoldumsmile

erkek gbi olmaya ister istemez alıştırılıyoz be gülüm baksana fermuarlı kot giyene tecavüz serbest bu ülkede....

Anaam dondurma didin beni bitiridin fıstığımm:icecream: Biradan sonra en büyük zaafım:lepi:
Bugün iyimişin hee kıyak baabnneye dua etdelikafadulden
Şaka maka yemek olayı büyük bi sorun yaa bazen hazır yemeği yemeye eriniyorum:1ninca:

Arzum balım ne güzel anlatmışın güzel gözlüm canözüm.
Babaya hiç şaşırmadım artık onu da tanıyoruz gelmiştir vallakaydirigubbakcemile3
Ben babamı götürürsem mülakata ben de gircem die tutturur hiç bulaştırmiyim ben onu. Geçen kaldığım derse çok sinir olduydum tutturmuş hocanın adını vereyimmiş gidip konuşcak zaar ben islandın babasıyam nası kızımı bırakırsın diyedelikafadulden
Gülüm asıl sorun mülakat aşamsına gelebilmek zaten. İş ilanları ortada her yer deneyimli istiyor yeni mezunları düşünen yok:1ninca: Mülakata gelince bir şekilde atlatacağız inşallah normalde çok rahat baskın bir kişiliiğim umarım çenem orda da işe yarar:hulya:
Sen zaten 1-0 önde başlamışındır güzelliğin, halin tavrınla meleemmboshayallersmile
Biz de iş sahibi olcaz kariyer peşinde koşucaz inşallah ama gerçekten zor bir süreç olacak.
Ayy cv hazırlamak bile ne çetrefilli canom 3 sayfa tuttu benim yaa:1ninca:

:roflol: :roflol:
Öyle valla kuzum...
Gasteye bilem çıktın ya helal bee erzucanım aklinialirimsmile :lepi:

TBMM'de kadın milletvekillerinin kırmızı ruj sürmeleri meclis yönetmeliğince yasaktır mesela...:1ninca:
Halbu ki, kadınlar tarih boyunca dudağını boyamanın derdindedir değil mi ? zemuszemus
Ama erkek egemen dünyanın kuralları da böyle işte kuzum...

Kızımızın dersleri nasıl hocaanım
Ay bazı özel üniversiteler öyle bi imkan bile sunuyormuş kanka sempatiksalakcinni
Ne saçma yaa ohanzi yani...akannehir

Benim de CV hazırlancak kanka :hulya:
Sevdalımınki de güncellencek guclubacismile
Hofff
eyvahedigeldismile

kariyer net bence biraz daha kalifiye eleman bakıyor çünkü ücretli olduğu için

iyi firmalar ilan veriyor oraya

yeni mezun alan firmalar da bellidir sektör olarak ; mümessil, sigortacı, bireysel emeklilik, kredi kartı pazarlamacısı falan...

elemanonline var ücretsiz

başka siteler de var ücretsiz onlara da bi bak

hürriyet seri ilan ve zaman seriilan netten veriyor ilanlarını.

bir de acil iş ihtiyacı olanlar gazeteye başvuruyor.

gazete ihtimalini de atlama. ben bu işi gazeteden buldum mesela...

gugıl amcaya seri ilan veya eleman aranıyor yaz çıkan tüm sitelere gir. cv ne çalışmadığın yerlerde çalıştım yaz. üniv. de ver teyzenin telini falan. aramaz kimse. sorarlarsa çalıştığım kurumun cebi idi değişmiş demek falan at:))))

senin benden yana kalır yanın mı var deniz göslüm

beni üniversitede cafede garsonluk yaparken bi işten attılar biliyon mukaydirigubbakcemile3

neden?

anan baban suçlu seni bu kadar güzel doğurmasaydı dedi.
sen çıkmazsan başım belaya girecek mafya arkadaşlarım seni soruyor dedi... her zaman işe yaramıyor maalesef işte canısımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…