- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.001
Kızımızın dersleri nasıl hocaanım
Ay bazı özel üniversiteler öyle bi imkan bile sunuyormuş kanka sempatiksalakcinni
Ne saçma yaa ohanzi yani...akannehir
Benim de CV hazırlancak kanka :hulya:
Sevdalımınki de güncellencek guclubacismile
Hofff eyvahedigeldismile
:roflol: :roflol:
Öyle valla kuzum...
Gasteye bilem çıktın ya helal bee erzucanım aklinialirimsmile :lepi:
TBMM'de kadın milletvekillerinin kırmızı ruj sürmeleri meclis yönetmeliğince yasaktır mesela...:1ninca:
Halbu ki, kadınlar tarih boyunca dudağını boyamanın derdindedir değil mi ? zemuszemus
Ama erkek egemen dünyanın kuralları da böyle işte kuzum...
Kanka bazıları çok maldonado oluyor yaa öle bölee değilakannehir
Varsa bi problem çatır çatır ara hakkını daha kendini müdafaa etmekten aciz insancıklar yarının neleri olacak kimbilir.
Sen onu bırak bizim baloda ailesiyle gelip otele giriş işlemleri tamamlanıp yerleştikten sonra iki pışpışladıktan sonra giden aile ve bebelerini gördüm bayıliciidim artık.
Üniversitede 5 sene geçirmiş insanlar ama yalnız tatil bile yapamıyorlar bana ilginç geliyorCADIARZU
Cv olayı çok bunaltıcı heleki yeni mezunlar için.
Neyseki stajdır şudur budur yazcak bişilerimiz var valla ben abardım mı diye düşünüyorum niye 3 sayfa oldu bu meret bilmiyorumkismile Az süsledim maddeli falan sonra ılık bir ekim gününün ağşam ezanında dünyay geldiğimi, sevdiceğimle nasıl kertildiğimizi falan anlattım kanka onlar yoksa anlatılmıyor muydu yadelikafadulden
Kesinlikle balım kariyer.net aşmış kendini moral bozuyo sadece:umursamaz:kariyer net bence biraz daha kalifiye eleman bakıyor çünkü ücretli olduğu için
iyi firmalar ilan veriyor oraya
yeni mezun alan firmalar da bellidir sektör olarak ; mümessil, sigortacı, bireysel emeklilik, kredi kartı pazarlamacısı falan...
elemanonline var ücretsiz
başka siteler de var ücretsiz onlara da bi bak
hürriyet seri ilan ve zaman seriilan netten veriyor ilanlarını.
bir de acil iş ihtiyacı olanlar gazeteye başvuruyor.
gazete ihtimalini de atlama. ben bu işi gazeteden buldum mesela...
gugıl amcaya seri ilan veya eleman aranıyor yaz çıkan tüm sitelere gir. cv ne çalışmadığın yerlerde çalıştım yaz. üniv. de ver teyzenin telini falan. aramaz kimse. sorarlarsa çalıştığım kurumun cebi idi değişmiş demek falan at:))))
senin benden yana kalır yanın mı var deniz göslüm
beni üniversitede cafede garsonluk yaparken bi işten attılar biliyon mukaydirigubbakcemile3
neden?
anan baban suçlu seni bu kadar güzel doğurmasaydı dedi.
sen çıkmazsan başım belaya girecek mafya arkadaşlarım seni soruyor dedi... her zaman işe yaramıyor maalesef işte canısımkaydirigubbakcemile3
Staj yerlerim referanslarım derken yürüdü gitti be arzum3 sayfa ne yazdın kızım
benim ilk cv im ıkına ıkına 1 sayfa oldu
hobilerim falan doldurdum
en sevdiğim şarkı yazmadığım kaldıydı:))))))
Nankör arzucan bi sürü karıylan aldatıyon onu burda ama olsun yabancı değiliz o yoğ iken biz vardık burda. Her ihtiyacını gördük icabındaaklinialirimsmile Neyseki Ali'n vaktinde yetiştide rahat bi nefes aldıkdelikafaduldenay kızlar ben gidiyom teze devam çok ara verdiğimi issettim kızdım kendime 1 saat öncede aliye 5 dk sonra arayacam seni dedim
burda lafa daldım
ahh aahhh askerdeyken 1 dk konuşmayı bekler insan yakınındayken de 1 saat bekletir nankör ilarzu.
öptüm çiçekler gelirim gene
senat camiasina simaen girem dedim eprilim
yalınız gelinin has kardeşi gazetelerde çıkmamış beni on tane gazetede çıkarmışlar
gazeteyi bi açıyon eprılım herkes siyah ben
çingane pembekaydirigubbakcemile3
direk gözü çekiyom kapağından :roflol:
adamlar renk gelsin diye koymuşlardır belkekaydirigubbakcemile3
he evet yazılıyordu
ya ahu tuğba ile tolga bilmem nenin bi filmi var
adam pavyondan kadın getirip karım diye müdürünü kandırıyo yükselsin işinde diye
yani özel hayat önemli diyorum gidiyorum ay çok konuştum ali de aradı:sinifsinif:
Anaam dondurma didin beni bitiridin fıstığımm:icecream: Biradan sonra en büyük zaafım:lepi:
Bugün iyimişin hee kıyak baabnneye dua etdelikafadulden
Şaka maka yemek olayı büyük bi sorun yaa bazen hazır yemeği yemeye eriniyorum:1ninca:
ay kızlar ben gidiyom teze devam çok ara verdiğimi issettim kızdım kendime 1 saat öncede aliye 5 dk sonra arayacam seni dedim
burda lafa daldım
ahh aahhh askerdeyken 1 dk konuşmayı bekler insan yakınındayken de 1 saat bekletir nankör ilarzu.
öptüm çiçekler gelirim gene
Kanka bazıları çok maldonado oluyor yaa öle bölee değilakannehir
Varsa bi problem çatır çatır ara hakkını daha kendini müdafaa etmekten aciz insancıklar yarının neleri olacak kimbilir.
Sen onu bırak bizim baloda ailesiyle gelip otele giriş işlemleri tamamlanıp yerleştikten sonra iki pışpışladıktan sonra giden aile ve bebelerini gördüm bayıliciidim artık.
Üniversitede 5 sene geçirmiş insanlar ama yalnız tatil bile yapamıyorlar bana ilginç geliyorCADIARZU
Cv olayı çok bunaltıcı heleki yeni mezunlar için.
Neyseki stajdır şudur budur yazcak bişilerimiz var valla ben abardım mı diye düşünüyorum niye 3 sayfa oldu bu meret bilmiyorumkismile Az süsledim maddeli falan sonra ılık bir ekim gününün ağşam ezanında dünyay geldiğimi, sevdiceğimle nasıl kertildiğimizi falan anlattım kanka onlar yoksa anlatılmıyor muydu yadelikafadulden
baakk baaakk sende mi çok seviyoosuunn bebeğimmm hihoyyyt
İsLantooşş'm yirim kız seni delikafadulden
hatunLaaarrr ağzımııızzz tatLansıınn hepinizee dondurrmaa bendeeennn sempatiksalakcinni
Afiyet oLsuunn anaamm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bak ya dondurma diyo yiyin gari diyo ortada yalancek bişi yok delikafadulden
Bak bu seferlik benden bi dahakine karışmam babaannen mi ayarlar sen mi ısmarlarsın bilemem.
Buyurunn
Koş kız koşşş
Denyo seni... :roflol:
Maldonado :roflol: :roflol:
aahahha otele ailesi mi yerleştirdi :roflol:
ayyahahha sırnaşık şey
ya ben uyuzumdur öyle tiplere kanka benneyaptımki
ortaokulda hergün okuldan alıp okula annesi bırakan bi kız vardı
sinirdim ona mesela -tatlicadiarzu-
ki ortaokul büyük bir yaş ortalaması değil yane :sm_confused:
koskoca kızı neden annesi getiriyor derdik
ben de çalıştığım en ufak şeyi bile yazcam CV ye kanka :hulya:
ama yabancı dilleri yalancıktan yazmamak lazım
mülakatı yabancı dile çevirirlerse döt gibin kalmak olmasın :roflol:
ahahahha la ben de sevdalımla nasıl tanıştığımı anlatsam mı :roflol:
çok enteresan da. hem eskiden yatığım işle de direkt ilgili sempatiksalakcinni
enaaammm ahanda bu yalanır işteee delikafadulden
yalayınn anammm sırnaşık şey amaanda aman tamam bundan sonra ikramlarr bendeenn hihoyyyt
ama ben böürtlenlii seviiyooruuumm kkii :roflol:
Topların arkasına vişneli koydırdum gülom sempatiksalakcinni bu seferlik idare et
Yavaş yala lee ilk kez görmüş gibindelikafadulden
Tee allam konuşturuyo beni süresiz ban alcam bigün yaasempatiksalakcinni
ahh dondurma görünce böyLe oLuyoo delikafadulden isantoşş'm naniknanik
yaLa ımm.. la vala ban alcaazz heaa sempatiksalakcinni
Ya beni annem ilkokulda sadece ilk hafta birkaç kere okulun kapısına götürdü sınıfa bilem bırakmadı nası ağlardım herkeşin anası geliyo sen beni sevmiyon diye.
Ya kaybolsam diyordum anam hiiç bişi olmaz takıl okula gidenlerin peşine kaybolmazsın diyordu laa 6 yaşında sölencek laf mı bu velete:roflol: velhasıl iyiki de ölee yapmış bak bu yaşta hala kundaktan çıkamayan bebeler var:umursamaz:
Herbişeyi yaz aprılım göz doldursun ecükValla tırsıdım hiç atmasyon yapmadım dedeiğin gibi döt olmak var işin sonundaeyvahedigeldismile
Kanka ne diyon allahına kurban sen ne iş yapıodun lee önceden:roflol: eskiden yaptığım işle direk ilgili demiş ha şimdi tövbe ettin yani ne iş yapıodun olum sensempatiksalakcinni
Üstüne suyunu da iç bebeemm hasta olma aman diyimolumunekankayizsmile
Yarasın meleemekaydirigubbakcemile2
Bişi yapmıozki aplası dondurma yidik sadeceeyvahedigeldismile
Tefeciysen yine iyimiş kanka zira başka meanalar çıkabilecek bi cümle oldu allahtan fesat değilim:roflol:Pauahahaha sırnaşık şey
Tefeciydim ben kanka
Benimki de acil paraya sıkışmış mafoldumben
Elime düştü garibim,:roflol: ama töbe ettim bu işlere
La kanka, sivil toplumcuydum ya :roflol:
sevdalım da gönüllü olmuş bir ara ofiste karşılaştık zaar :asigim:
peşimi bırakmadı denyo, o gün bugün işte...boshayallersmile
dur özelden yazim la laelaelaelaelae
Gksum bi biz meraklısıymışız gııısempatiksalakcinnidelikafaduldenapLaaamm sempatiksalakcinni
ohh suyu da iççtikk :jeyyar:
başka yiyeeen yok muuu :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?