- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.121
o zaman şöle diyim
ulen bidaa misafire laf atanınnnnnnnnnnnnn.................anadın mı:roflol::roflol::roflol::roflol:
yıllar sonra ilk defa misafir girdim bulamadım kanka
burayı bulmak için bütün makkaj şeylerini dolaşmaya çıktım en sonunda buldum gamyoncuiremsu
hele bazı yerleri hiç bulamadım, en sonunda bi tanesini gogıldan arayıp girdim :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gacı varya,çok miçsin yeminle bak:smiley-cool:senin gibi zeki bi gacı bunu soruyosa,ya miçiğine yapıyo,yada harbiden android moduna girdi derimkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:ben senin günlük kere..haaa..:roflol::roflol:
ne maynak tavsiye,,ama doğruuuuu..a.s:roflol::roflol:banlanmak istiyosan ööle yap..:roflol:
kız nikon vallaha annamdım yaaa..bişey mi oldu?ay delitmeyin beee..diyin bana..gidene kal mal nedir? ne değildir.?:1ninca:.
o zaman şöle diyim
ulen bidaa misafire laf atanınnnnnnnnnnnnn.................anadın mı:roflol::roflol::roflol::roflol:
yıllar sonra ilk defa misafir girdim bulamadım kanka
burayı bulmak için bütün makkaj şeylerini dolaşmaya çıktım en sonunda buldum gamyoncuiremsu
hele bazı yerleri hiç bulamadım, en sonunda bi tanesini gogıldan arayıp girdim :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biz sevdiklerimizi burda görmek isterizşutarafagitti kol kırılır yen içinde kalır aslında şutarafagitti:roflol::roflol::roflol:ben senin günlük kere..haaa..:roflol::roflol:
ne maynak tavsiye,,ama doğruuuuu..a.s:roflol::roflol:banlanmak istiyosan ööle yap..:roflol:
kız nikon vallaha annamdım yaaa..bişey mi oldu?ay delitmeyin beee..diyin bana..gidene kal mal nedir? ne değildir.?:1ninca:.
bi günde çıktım çünkü baktım orda da yoksun kanka :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:yemin ederim kahkahalarla gülüyorum şu ansırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey 80 gündür yerimde koşmuşum diyo manyak:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
muneyle tanıştınız sonundaonun alarımı fena öter söyliyim..7 mahalle ayağa kalkar:roflol:az duymadım siren sesini
özledim diyip ciğerimi dağlamayın,bende özledim şerepsizim:gitme:içerde fedayim olmaya geldin ama,1 günde çıktın ne iş
aaaaaaaaaaaaaağğğğ dır tabi olum o ses...wooowww olurmu hiç:smiley-coolmymeka:
ahhahahaaaahh çok iyi ya:roflol: :roflol: :roflol:bende kısa süreli ban almışım bi keresinde..ama haberim yok..çünkü seyahatteydim..3-5 gün girmemiştim..
millet bana mapıstan çıkmış muamelesi yapıyo,az yattın falan hesabı.. farkında değilim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi günde çıktım çünkü baktım orda da yoksun kanka :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
komşuna sormak lazım :smiley-cool: :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aaaaa..ben o gün tahmin ettim misafir gireceğini..aklinialirimsmile
hergün ettiğim rutin misafir küfürlerden nikonum muaftır didim di?ama içimden.kafamçokkarıştı.geçerli sayılır mı acep?kafamçokkarıştı
he kankam, gacı bu ya klara mıgacı varya,çok miçsin yeminle bak:smiley-cool:senin gibi zeki bi gacı bunu soruyosa,ya miçiğine yapıyo,yada harbiden android moduna girdi derimkaydirigubbakcemile3
günlük tavsiyem güzel değilmi kankaaklinialirimsmile
ölüyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: allah belanı vermesin senin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka,ben 1234.kez banlandığım için-tatlicadiarzu-sana tecrübelerimi anlatıyım bak:smiley-cool:
ben banlanınca misafir olarak bile giremez deli olurdum,o sinirlede kazene mail atardım allah ne verdiyse:smiley-cool:beni misafir olarak bile kabul etmiyosunuz falan:kedi:tam bir ezikliksonra kabullenirdim durumu,ama aklım kk da kalırdıaklinialirimsmilepati karısı yazardı bana topikte neler olmuş,kim arkamdan neler demiş,kim oh demiş kim karalara bürünmüşsempatiksalakcinni
sonra bana taktik verdi:1ninca:dediki modemin fişi takıp çıkar,o zaman misafir olarak girersin:1ninca: bende öyle yapıyodum,kavga ettiğim olaya bakıp çıkıyodumaklinialirimsmile banım açılana kadar gelmiyodum sonra(buda ay falan sürerdi genelde-tatlicadiarzu-)
ee unumu eledim şimdigeçmişe sünger çektimboshayallersmile
:uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bende kısa süreli ban almışım bi keresinde..ama haberim yok..çünkü seyahatteydim..3-5 gün girmemiştim..
millet bana mapıstan çıkmış muamelesi yapıyo,az yattın falan hesabı.. farkında değilim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten günlükte o gün yazmıştım, tanrıçam gelmezse kafayı sıyırcam diyeahhahahaaaahh çok iyi ya:roflol: :roflol: :roflol:
puhahahahahahasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
boşa girdin diye üzüldün demek kanka:roflolrdada yoksun diyo ya..hırto senisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yarın ne olucağımız belli değil,misafirlere karşı her zaman anlayışlı olalım:1closedeyes:düşmez kalkmaz bir allah,o yüzden allah kimseyi misafir etmesin kk ya:Saruboceq:-tatlicadiarzu-:roflolbknz kıssadan hisse tanrıça yayınları )
o nasıl söz öyle klara senin komşundur :umursamaz: :roflol::roflol::roflol::roflol:kız nikon klara oldum bi anda.laelaelaelaelae.ama ok dir..anlaşıldı..yerimseniben
ben kaçırmışım meğer o kısmı..fisfisfis
klara bu:roflol::smiley-cool:komşuna sormak lazım :smiley-cool: :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he kankam, gacı bu ya klara mısırnaşık şey
kanka ben de giremedim uyuz oldum sırnaşık şey
sonra gittim bütün şifre veri tabanlarını sildim sonra kardeşimin şifresi klasiktir, denedim onunkiyle girebildim delikafadulden
ondan sonra biri beni şişledi, ispiledi kazen kardeşimin hesabını da banladı sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de ekranda; 2.hesap yasak değilse neden ablanız kullanıyor, yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaahhhh işte naparsın alt tarafı bi eleman değil miyimpatron sen bana ola ki ilerde banlanırsam diye niye öğüt vermedin :mymeka: düştüm mapıs damlarına öğüt versen ne olur :umursamaz:
kanka aso diye birinin mesajlarını eklemiş kazen zaten özür dilediği topike :smiley-cool:
ama kanka un elenip sünger çekme değil, ipe un serme deyimi o :uhm::uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günlükte yazdığın günmü banlandın la:roflol: :roflol: başına gelicek varmış hacı,aranmışın demek:hooray:bakıcam şimdisırnaşık şeyzaten günlükte o gün yazmıştım, tanrıçam gelmezse kafayı sıyırcam diye
hakkaten sıyırmakla kalmadım banaldım :lepi:
kanka şuradaki halime bi baksan çok komiğime gidiyo ya
maviye telsizli smil yaptım ya, ordan çıkarken daha da giremedim, mesajım çok komik göründü bana, mavi de ben de banlıyız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/373303-kayinvalidemin-evine-gelin-gidecegimeltimde-olacak-64.html
ama gacım asıl temaya dikkat :1rolleyes: etiketten ban yedik daa etiket yazmıyom :sm_confused: :1closedeyes:ay nikoooon banlanmaya doymamışsın halaaa gider yazarsın o 15 kişi topiine..delikafadulden
ama gacım asıl temaya dikkat :1rolleyes: etiketten ban yedik daa etiket yazmıyom :sm_confused: :1closedeyes:
ne bilim gacıkanka dediğim gibi alışkanlık oldu heraldebiri topiki kitlesin dayanamayıp etiket yazıcam galba delikafadulden,
yiyorsa yazın bakalım yazmış ya şeytan dürtüküyo habire delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?