Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aaaaa..ben o gün tahmin ettim misafir gireceğini..aklinialirimsmile
hergün ettiğim rutin misafir küfürlerden nikonum muaftır didim di?ama içimden.kafamçokkarıştı.geçerli sayılır mı acep?kafamçokkarıştı

gacı varya,çok miçsin yeminle bak:smiley-cool:senin gibi zeki bi gacı bunu soruyosa,ya miçiğine yapıyo,yada harbiden android moduna girdi derimkaydirigubbakcemile3
günlük tavsiyem güzel değilmi kankaaklinialirimsmile

ölüyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: allah belanı vermesin senin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka,ben 1234.kez banlandığım için-tatlicadiarzu-sana tecrübelerimi anlatıyım bak:smiley-cool:
ben banlanınca misafir olarak bile giremez deli olurdum,o sinirlede kazene mail atardım allah ne verdiyse:smiley-cool:beni misafir olarak bile kabul etmiyosunuz falan:kedi:tam bir ezikliksonra kabullenirdim durumu,ama aklım kk da kalırdıaklinialirimsmilepati karısı yazardı bana topikte neler olmuş,kim arkamdan neler demiş,kim oh demiş kim karalara bürünmüşsempatiksalakcinni
sonra bana taktik verdi:1ninca:dediki modemin fişi takıp çıkar,o zaman misafir olarak girersin:1ninca: bende öyle yapıyodum,kavga ettiğim olaya bakıp çıkıyodumaklinialirimsmile banım açılana kadar gelmiyodum sonra(buda ay falan sürerdi genelde-tatlicadiarzu-)
ee unumu eledim şimdigeçmişe sünger çektimboshayallersmile

Son düzenleme:
bende kısa süreli ban almışım bi keresinde..ama haberim yok..çünkü seyahatteydim..3-5 gün girmemiştim..
millet bana mapıstan çıkmış muamelesi yapıyo,az yattın falan hesabı.. farkında değilim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz sevdiklerimizi burda görmek isterizşutarafagitti kol kırılır yen içinde kalır aslında şutarafagitti
sen anlamadıysan ben hiç anlamadım :sm_confused:
bi günde çıktım çünkü baktım orda da yoksun kanka :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

ahhahahaaaahh çok iyi ya:roflol: :roflol: :roflol:
bi günde çıktım çünkü baktım orda da yoksun kanka :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

puhahahahahahasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
boşa girdin diye üzüldün demek kanka:roflolrdada yoksun diyo ya..hırto senisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yarın ne olucağımız belli değil,misafirlere karşı her zaman anlayışlı olalım:1closedeyes:düşmez kalkmaz bir allah,o yüzden allah kimseyi misafir etmesin kk ya:Saruboceq:-tatlicadiarzu-:roflolbknz kıssadan hisse tanrıça yayınları)

komşuna sormak lazım :smiley-cool: :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he kankam, gacı bu ya klara mı sırnaşık şey

kanka ben de giremedim uyuz oldum sırnaşık şey
sonra gittim bütün şifre veri tabanlarını sildim sonra kardeşimin şifresi klasiktir, denedim onunkiyle girebildim delikafadulden
ondan sonra biri beni şişledi, ispiledi kazen kardeşimin hesabını da banladı sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de ekranda; 2.hesap yasak değilse neden ablanız kullanıyor, yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aaaahhhh işte naparsın alt tarafı bi eleman değil miyim patron sen bana ola ki ilerde banlanırsam diye niye öğüt vermedin :mymeka: düştüm mapıs damlarına öğüt versen ne olur :umursamaz:
kanka aso diye birinin mesajlarını eklemiş kazen zaten özür dilediği topike :smiley-cool:
ama kanka un elenip sünger çekme değil, ipe un serme deyimi o :uhm::uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten günlükte o gün yazmıştım, tanrıçam gelmezse kafayı sıyırcam diye
hakkaten sıyırmakla kalmadım banaldım :lepi:

kız nikon klara oldum bi anda.laelaelaelaelae.ama ok dir..anlaşıldı..yerimseniben
ben kaçırmışım meğer o kısmı..fisfisfis

klara bu:roflol::smiley-cool:
demek ablanın hesabıda banlandısırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey olum senden banlanıcak bi performans sezmedimki öğüt veriyim:smiley-cool:
sorma,bana birileri piyonladı,dediki kazen msjını yayınlıyo topikte....ara gazıda aldım:smiley-cool:baktım en usturuplu mesajımı koymuş:roflol:kazenin bizden olmadığınıbayanssulusmilebilmiyodum ilk zamanlar..mail atarken neler diyodum o sinirle ya:kedi:sonra öğrendim(nişanlı faktörü anlayın:1ninca:)öğrenince daha mesafeli ve seviyeli-tatlicadiarzu-msj lar atmıştım-tatlicadiarzu-:smiley-cool:
zaten günlükte o gün yazmıştım, tanrıçam gelmezse kafayı sıyırcam diye
hakkaten sıyırmakla kalmadım banaldım :lepi:

günlükte yazdığın günmü banlandın la:roflol: :roflol: başına gelicek varmış hacı,aranmışın demek:hooray:bakıcam şimdisırnaşık şey

bakıyım helesengözlerimebaksanab

ay nikoooon banlanmaya doymamışsın halaaa gider yazarsın o 15 kişi topiine..delikafadulden
ama gacım asıl temaya dikkat :1rolleyes: etiketten ban yedik daa etiket yazmıyom :sm_confused: :1closedeyes:
ne bilim gacıkanka dediğim gibi alışkanlık oldu heralde biri topiki kitlesin dayanamayıp etiket yazıcam galba delikafadulden,
yiyorsa yazın bakalım yazmış ya şeytan dürtüküyo habire delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

alışmış kudurmuştan beterdir diye boşa demiyo diyengamyoncuiremsu :roflol:
az çok ayıktım konuyu:))15 muhabbeti dönmüş,bide etikette testere 15 yazıyo ona koptum:roflol:
kızlar müsadenizle zıbarabilirmiyimmirmirmirmirtoplu halde zıbaralım hattakaydirigubbakcemilesizi seviyorum böbreklerim,kuzu sarmalarım-tatlicadiarzu-niko sende rahat dur olumkaydirigubbakcemile:roflol:gacım ve nikonum öpüyorum sizi yalap şalapŞenizhadi allaha emenat olun
olumunekankayizsmile

iyi uykular canım..ezanlar okunuyor zatii..şu 15 kişi konusunu okuyup bende bişeyler yaziiim..bende zıbarayım hepberabercenek..

ilk defa böyle bi denyolindalık edip aranızdan erkenden ayrılıcam :mymeka: uyumaya gitme manasında :1rolleyes:
ben gidip yatim artık :2:
biberikim elbisen ve bluzun şahane söylemeden geçemicem güle güle kullan ablası opuyorumnanaktan

patronum lütfen arayı uzatma bol bol karpuz getir yiyek
herkese saygılar, ben seni, ben seni, ben seni.... niko niko nikokaçar böhü hü hü hüüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Muhabbetinize kurban beeeeeeğğğğğğ olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ama limiti doldu benim netin...:gitme:
Çok az girmem gerekiyi bu 3 gün
mafoldumben

Bişey sorcamm mafoldumben
Pazartesi aşkımla buluşcam :asigim:
Ama tam gamzemin üstünde iltihaplı sivilce çıktııııımafoldumben
Öleyim mi sivilceyi mi öldüreyim alsanaalsanasmile
Tanrıcam yaa sen bi ara macun mu sür demiştin ? Hani bilmeden de bişey yapmak istemiyorum ama o sönsün zaten ilacımı kullanıyorum niye gene yüzümde doluşmaya başladılar bilmiyorum offffff :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…