Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kanka süper hepsi gömleğe bittim:asigim: o lancome'un fiaytı nedir kanka:kedi:

Güle güle kullan kankam ama böyle olmaz üstünde görmek isterizsengözlerimebaksanab:roflol:
gacı klıklı nolucaklülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü siz isteyin diyemiyorum malesef..siz isteyin ama yinede..sadece isteyinkaydirigubbakcemile3
erken kaçtı kurban olduğum:gitme:eğer öyleyse aşma tabi kotayı melem..anam ben hiç anlamıyorum bu işlerden,demek o yüzden kol gibi geliyo fatura banabenneyaptımkibende seni çok seviyorum bitanem,sık gelicem bu ara aprilim(extra bi aksi durum olmassa)boshayallersmileiyi uykular canım kankişkomolumunekankayizsmile
kanka süper hepsi gömleğe bittim:asigim: o lancome'un fiaytı nedir kanka:kedi:

minikimŞenizçok saol bebeğim..ulan herkez göyneği beğendi..iyi iyiiiaklinialirimsmiledemek güzel seçim yapmışımsositosositoanam 40 tl ye aldığını idda etti bebeğimCADIARZUama kesin yalan söyledi kızmıyım diye:1ninca:kaç sene önce 70 tl mi neydi sevilde çünkü:1ninca:

kanka 40 tamamda 70 çok yaa:1ninca: :1ninca:

canoooooooooo

hoşgeldiiinnnnn

burnundan öptüğüm özlemişiiiz mis kokulu

arzuşum sende hgdin kelebeğimmŞeniz

sevdiceğini buldun unuttun gı bizi

evlilik hazırlıklarına mı başladın yoksam ondan mı gelmiyonm?

geçmişine bakacam ama okursam ; tezimi okumuyorum bunu okuyorum diye kendime gıcık olacam suçlu hissedecem diye okumuyom kuziş geçmişine bakarsam daha uzun kalacamı issediyom

her an gitme ihtimali ile içim daha rahat yazıyom sanki :))) biberitom

ben soram sen anlat

ne ettin gözün yağı yidiğim bu arada hasret giderdin mi bol bol

cicişler almışın çok güzel üzerinde hayal ettim saçlarını da anlattığın gibi falan pörfekto eferim senin o kapriden görüken bacakları ben ısırıyim kuzi

kkarabiber, minikom ve sochic hoşbulduk ince belli çay bardakları

sochic hala bi topik açmadın yanarım yanarım ona yanarım bebem

kanka 40 tamamda 70 çok yaa:1ninca: :1ninca:

arzuşum sende hgdin kelebeğimmŞeniz
valla 40 ta çok hacı:umursamaz:maksimum 20 bayılırım,dahada davosa gelmemsempatiksalakcinni
kızlar body shop ın kapatıcıını kullanan varmı göz altı için nasıldır tavsiye edermisiniz
ik sayfaya bak bi kanka..resmi olucak bende var..ama sevmiyorum ben:umursamaz:

o zaman teze gömül arzum senkaydirigubbakcemiledaha möhöm işlerin var..geçmişi okursun,biraz beyin şerbetlemesi olursun ama olsun:smiley-cool:
yok anacım nerdee düğün hazırlığı felan..daha onlara var..ayrıca ben düğünde istemiyorum ama benimki çok hevesli bu konuda..boshayallersmile
evlenmeyi kışa doğru planlıyoruz,benimkinin yurt dışına çıkma durumu var..kısaca saatimiz saatimizi tutmuyo,belki 2 gün sonra,belki 2 ay sonra evleniriz..zaman ne göstericek bakalım:1ninca:
hasret gideriyoruz bol bol kuzi,bugün ayrıyız,ama birbirimize olan hasretimiz ömür boyu bitmez bizim:asigim:
cicişlerimi beğenmene sevindim canoŞenizbacaklaımı ısırıcanmı:jeyyar:

kızlar,yaşadığımız mekan çok önemli..gözünü açınca güzel enerji veren bir odada uyanmak,makyaj yapmakbayanssulusmileuykuya dalmak,güzelce vakit geçirmek vs bu hoş bir duygu...aklinialirimsmile
yaşadığımız mekanlara farklılıklar katmak istemezmisiniz..hemde küçücük detaylarlasüprizzzzz
örneğin geçen gün bi milyoncu tarzı mağzadan aldığım stikırlara bakmaya ne dersinizsositosositoüstelik fiyatıda bi lira:teytey:

baya aldım bunlardan..örnek olması için sadece 2 tanesini ekliyorum...odamın rengini hiç sevmiyorum,önceki rengi pembeydi:asigim:ama boyası yeni olmuş diye pembe boya istemedim,biran önce taşınmamız lazımdı..bende odama stikırlarla hoş bi hava kattığıma inanıyorum..ben pembeyi sevdiğim için aldıklarım pembe oldu genelde..siz farklı renklerde farklı figürlerde desenlerde alabilir,hayatınızda küçük bir yenilik,hoşluk yapabilirsinizhihoyyyt

düğün aynı yerde olsak ben de istemezdim sadece kına yiter ardından nikah yallah

gız aynı zamanlarda tokmaa yicez bu gidişle biz kuzi

bir sülale iki gelin:))))

ben sana gelirim sen bana gel topikte artık bölüşsün gelsin ikimize de:))

oy evini çiçek bahçesi etmiş bu kız:)))

ben de sanırsam yatak odasına yatak başına alacam ganka bir tane var salonda kullanılmalık bu sitede görmüştüm bayılmıştım bulursam gösteririm

tam benim istediğim bişeydi yaa

kkarabiber, minikom ve sochic hoşbulduk ince belli çay bardakları

sochic hala bi topik açmadın yanarım yanarım ona yanarım bebem

bebeğimmm blog açtım onu ihmal ediommmm topikle nası başa çıkcam :kedi:yirim seniiiikaydirigubbakcemile

Tanrıçammm bu sticker lara bayılıorum cok güsel olmuş pembiş pembişşşşş

Doğru diyon kanka içinde kıymık kadar var 2 lira kol kadar kil alıyoz meselasempatiksalakcinni
Şiişt aplayı ürkütme usuldan kulağına çal indirim olduğunu o gerekeni yapar.kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim islosunun Afroditiboshayallersmile

Bi yere de güzellik katma be kızım:dilcikar:
Diyom ya süpersoniksin:lepi:

Tez güzeli Arzum duramıyon dee mi bizsizolumunekankayizsmile
Ben de özellikle sınav dönemleri burda yatıp kalkıodumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…