- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.301
annem kamili lancome pilink almış bana:mymeka:eskiden kullandığım bi ürün..artık yüksek fiyatlı ürünler kullanmadığım için uzun zamandır almıyodum..annem kozmetikçiden(sevilden değil)çok uygun indirimli fiyata aldığını söyleyince sinirim biraz geçtiÇok üzgünüm çoookne gerek var o kadar paraya,netrojenin pilinki 17 tl,ve inanın aynı performans:umursamaz:
neyse almış olduğu için seve seve kullanıcam tabi:smiley-cool:ama allah için güzel ürün tavsiye ederim:icecream:eski göz ağrımlülülülülülü
birazda aldığım cicilerimi koyıyımhihoyyytkapri kotum ve mavi çizgili göyneğim:icecream:
sayfa kaymasın diye gömleğin desenini piilinkin yanına koydum kızlar
gömleğin kollarını kıvırıyorum,altına taşlı ama düz bir sandalet,kolumada uygun renklerde bi çanta,saçımıda tepeden at kuyruğubayanssulusmileevet hazırım çıkabilirim:smiley-cool:
gacı klıklı nolucaklülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü siz isteyin diyemiyorum malesef..siz isteyin ama yinede..sadece isteyinkaydirigubbakcemile3Güle güle kullan kankam ama böyle olmaz üstünde görmek isterizsengözlerimebaksanab:roflol:
erken kaçtı kurban olduğum:gitme:eğer öyleyse aşma tabi kotayı melem..anam ben hiç anlamıyorum bu işlerden,demek o yüzden kol gibi geliyo fatura banabenneyaptımkibende seni çok seviyorum bitanem,sık gelicem bu ara aprilim(extra bi aksi durum olmassa)boshayallersmileiyi uykular canım kankişkomolumunekankayizsmileMelek kankam, ben ufaktan kaçayım...:kedi:
Erken ama...:gitme:
Çok aşmayayım kotayı di mi ? :sinifsinif:
Seni çok seviyorum ve de özlüyorum bebeim, hep böyle sık sık gelsen keşke...boshayallersmile olumunekankayizsmile Şeniz
Herkesi öpüyorum kocaman canlarım opuyorumnanaktan
İyi geceler...
kanka süper hepsi gömleğe bittim:asigim: o lancome'un fiaytı nedir kanka:kedi:
minikimŞenizçok saol bebeğim..ulan herkez göyneği beğendi..iyi iyiiiaklinialirimsmiledemek güzel seçim yapmışımsositosositoanam 40 tl ye aldığını idda etti bebeğimCADIARZUama kesin yalan söyledi kızmıyım diye:1ninca:kaç sene önce 70 tl mi neydi sevilde çünkü:1ninca:
canoooooooooo
hoşgeldiiinnnnn
burnundan öptüğüm özlemişiiiz mis kokulu
valla 40 ta çok hacı:umursamaz:maksimum 20 bayılırım,dahada davosa gelmemsempatiksalakcinnikanka 40 tamamda 70 çok yaa:1ninca: :1ninca:
arzuşum sende hgdin kelebeğimmŞeniz
ik sayfaya bak bi kanka..resmi olucak bende var..ama sevmiyorum ben:umursamaz:kızlar body shop ın kapatıcıını kullanan varmı göz altı için nasıldır tavsiye edermisiniz
sevdiceğini buldun unuttun gı bizi
evlilik hazırlıklarına mı başladın yoksam ondan mı gelmiyonm?
geçmişine bakacam ama okursam ; tezimi okumuyorum bunu okuyorum diye kendime gıcık olacam suçlu hissedecem diye okumuyom kuziş geçmişine bakarsam daha uzun kalacamı issediyom
her an gitme ihtimali ile içim daha rahat yazıyom sanki :))) biberitom
ben soram sen anlat
ne ettin gözün yağı yidiğim bu arada hasret giderdin mi bol bol
cicişler almışın çok güzel üzerinde hayal ettim saçlarını da anlattığın gibi falan pörfekto eferim senin o kapriden görüken bacakları ben ısırıyim kuzi
kkarabiber, minikom ve sochic hoşbulduk ince belli çay bardakları
sochic hala bi topik açmadın yanarım yanarım ona yanarım bebem
Doğru diyon kanka içinde kıymık kadar var 2 lira kol kadar kil alıyoz meselasempatiksalakcinniKuzum benimmm olumunekankayizsmile
Kankam uyu sen mışıl mışıl, ben klavyeye sessiz sessiz basarım sempatiksalakcinni
ses etmem evde mirak etmeyesin aşkom opuyorumnanaktan
Yok kuzum zararlı değildir, içeriği maliyeti ucuz ürünlerden oluşuyor ama çok pratik ve doğal :lepi:
Valla bugün geldi kendisi islom ama eli kolu boş geldi düdük benneyaptımki
Dore'den o bacak fondoteni alacaktı ama stokta yokmuş. akannehir Çıktı mıydı hemen alcak dümbük. :lepi: Bende onu boşicak göz var mı kanke? sengözlerimebaksanabi
Ben de yavaştan kaçayım, kotayı çok aştım kanımca. off! guclubacismile
zaten eniştenin yanına gidiyorum kuzum nereye çıkıcam:roflol:dışarda gezmediğimiz için sıkıntı olmuyo:1ninca:dışarda olunca tedbili kıyafet oluyorum:1ninca:
valla islom makyajsız çok çok çok beğendim:lepi:anam kendine almaz,varı yoğu bana alsın garibimgamyoncuiremsuah be kadın kendine alsana bana alıcana derim ama boşboshayallersmile
kızlar,yaşadığımız mekan çok önemli..gözünü açınca güzel enerji veren bir odada uyanmak,makyaj yapmakbayanssulusmileuykuya dalmak,güzelce vakit geçirmek vs bu hoş bir duygu...aklinialirimsmile
yaşadığımız mekanlara farklılıklar katmak istemezmisiniz..hemde küçücük detaylarlasüprizzzzz
örneğin geçen gün bi milyoncu tarzı mağzadan aldığım stikırlara bakmaya ne dersinizsositosositoüstelik fiyatıda bi lira:teytey:
baya aldım bunlardan..örnek olması için sadece 2 tanesini ekliyorum...odamın rengini hiç sevmiyorum,önceki rengi pembeydi:asigim:ama boyası yeni olmuş diye pembe boya istemedim,biran önce taşınmamız lazımdı..bende odama stikırlarla hoş bi hava kattığıma inanıyorum..ben pembeyi sevdiğim için aldıklarım pembe oldu genelde..siz farklı renklerde farklı figürlerde desenlerde alabilir,hayatınızda küçük bir yenilik,hoşluk yapabilirsinizhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?