- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.481
kankaaa rakı aldım geldim sizeekaydirigubbakcemile3
bizi tanısan ayrılıyoruz diye oturur ağlardın:)bu kadar aşık,manyakça birbirini seven insanlar nasıl ayrılır diye...
ben burdayım,beklerim şarjının dolmasını bebemboshayallersmile
Hay allah razı olsun minikimsempatiksalakcinni
Suya gerek yok bitanesi bugün sek içiyoz:içelim:
Aprılıma ısmarladım ama kotazede gelemiyo kuzum benim:gitme:
Kanka kotanı kotarayım gelemedi şu ayın sonu babasını satiim
sekmi kim toparlıck kız bizi sonrakaydirigubbakcemile3
derdim varda takılıyodum kanka,bunalımım ya iyi gelir diye:smiley-cool:Nirdesiniz yaa:umursamaz:
Yalnızlıktan 70liği diktim kafaya bitirdim şimdi de sızıyorummkafamçokkarıştı
İyi geceler kukcanlar
:roflol: :roflol: :roflol:minikom burda kıvrılır yatarız bea
1 tanecik 70lik almışın zati ne bu ya koklamalık mı pamuğa döküp çekelim hepimiz istersensempatiksalakcinni kime yetcek bu
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile bilmiyorumkismile:1ninca::bbo::gitme:
canımmm:asigim:kendimi çok şanslı hissediyorum sizin gibi dostlarım var diye.yazdıkların çok güzel kanka...ama işte....sadece işte..bilmiyorumkismile.ben tek başıma yaşıycam o aşkı artık..o olmasada tek başıma...çok teşekkür ederim güzel gözlüm herşey için...olumunekankayizsmileCanım benim söylemek istediklerini o kadar iyi anlıyorumki. Herkesin bir sınırı var işte
İnsan bir hayatı paylaşıyor, neler yaşıyor ne fedakarlıklar yapıyor Çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca heleki bu kadar sevdiğim bir insan yaşayınca bunları:teselli:
Hiç istemem sevdanızın yarım kalmasını ve inanmıyorum da biteceğine :umursamaz: ama yine de davanda haklısın diyorum bitanem sen kendini böylesine vermişken o, çifte standart yapmamalı. İnşallah yüreğinin kırgınlığını unutturabilir sana hakkınızda hayırlısını diliyorum canözüm. Senden değerli hiçbir şey yok bu hayattaŞeniz
kankaaa rakı aldım geldim sizeekaydirigubbakcemile3
görüşmemiz için cabbarı kapıya komana gerek yoktu patronhele şükür[/B]
minim bi el at da, bi ayakkabı da babbardan alalımben neler okudum la ölene dio bu hatın
inansam vericem ama 7 düvel bir araya gelse o elagöz ikilisi ay-rıl-maz gamyoncuiremsu süprizzzzzben girişmde bulundum özelden kanka , destek kuvvet ver kanka
inansam vericem ama 7 düvel bir araya gelse o elagöz ikilisi ay-rıl-maz gamyoncuiremsu süprizzzzz
dualarım gerçek oldu tanrıçam bana kaldı mı desem sempatiksalakcinni :1closedeyes:
ya aramıza girmeyinyasakkelime böyle iyi başbaşa bırakın patronumla beni, istemiyom cabbar mabbar süprizzzzz :1rolleyes: :smiley-cool::roflol:
ben de o içerikte bir mesjda bulundum nikom :1shok:
kafası iyidi heraldekahve içmekten
ne yani o kadar asker bekledik bizim de hatırımız yok:dilcikar: yok anam o kaa emek verdik göbeğimiz çatladı bekleki gelsin şu hatının dediğine bak di mi barbim :umursamaz:seni çatlak ya :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?