Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

vatan millet sancak bayrak demedik karda kışta hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde hepimiz bekledik turkbayragiturkbayragiturkbayragi
şimdik cebren ve hile ile enişte terkedilirmi klava:klava:klava:
olum çoook pis gaza geldim aha aha aha :teytey: :teytey: :teytey:

seni çatlak ya :roflol::roflol::roflol::roflol:

tosbacımm sınavında cümle alemin evlatlarına yanındada sanada başarılar canımmm :roflol: :lepi: :lepi: :Saruboceq::Saruboceq:

bak ya özellikle saaanaa başarılar dilerim dicene
rakiplerime başarılar diliyo
barbi saçlarını yolarımalsanaalsanasmile

seni çatlak ya :roflol::roflol::roflol::roflol:

tosbacımm sınavında cümle alemin evlatlarına yanındada sanada başarılar canımmm :roflol: :lepi: :lepi: :Saruboceq::Saruboceq:

emeklerimizi çöpe atanları, sunum yapmaktan uğramayanları, yapma etme terketme diye nasihatlerimize kulak tıkayanları protesto ediyorum

yetmedi bir de domitiz atıyorum
:tomato::tomato::tomato:

:icecream: :dilcikar: :umursamaz:

şimdi işe gidiyorum , fransız kafile gelmiş , döndüğümde bu iş hallolmamış olursa gizli silahlarımı işleme koyacağım

tamamen benim masumiyetim saflığım ve iyiniyetliliğim özür dilerim tosbacım :roflol::roflol:
allahım hepisnin kalemleri kırılsın hafızaları sıfırlansın akşamdan suları kesilsinde sınava çalışamasınlar inşallahh :roflol: :roflol: kötükedihüso kötükedihüso

:roflol:

emeklerimizi çöpe atanları, sunum yapmaktan uğramayanları, yapma etme terketme diye nasihatlerimize kulak tıkayanları sen affetsen ben affetmem sen affetsennnn ben affetmemmm dırıırırırıııııııııınnnn

şimdi işe gidiyorum , fransız kafile gelmiş , döndüğümde bu iş hallolmamış olursa gizli silahlarımı işleme koyacağım
zahmet etmeseydin minim
gerçi bu yollardan daha yeni geçtin anlasan anlasan sen anlarsın, tecrübelerini aktar gülüm :1hug: hoş o tanrıça gacısında her türlü akıl var ancak sağa sola veriyo kendi uygulamıyo kötükedihüso :umursamaz: :dilcikar:
amin :Saruboceq: tospikim çok çalıştı Allah zihin açıklığı versin başarı versin de keyifle aramıza karşsın Yarabbim amin :Saruboceq:

tünaydın barbimŞeniz
smil manyaklığı sanada bulaştı demek:)))evet bebem gelişme var..zabann köründe anamla babamın cebinden aradı(hattımı kırdığım ve evin fişini çektiğim için)sabah annem evi taktı,telefonlar susmuyo,bana ulaşamayınca yine delirdi ve kendi sülalesi-tatlicadiarzu-artı benim sülalemi ayaklandırdı nerdeyse...dayısı bile arıyo kızım yapma etme-tatlicadiarzu-
ailelerede duyurdu ve alevlendirdi ortalığı,yakında olsa gelir olay çıkarır(barışmak için:))ama şehir dışında olunca hepten deliriyo..sinirimi bozdu iyice..gerizekalı diyicem olmıycak şimdi:smiley-cool:bende biraz size bakıyım dedim cano..saol ilgin içinolumunekankayizsmile

günaydın ballı kaymaklarım ..
ben perte çıkmış durumdayım ..
az kaldı geliyom aranıza ..
bol bol geyük yapcaz ..
sonra kombinler paylaşcaz makkaj malzemeleri ..
emme bu hafta deli gibiyim
işallah canım..biz burdayız nası olsa..sen hayırlısı ile hallet işlerini..
tanrıcam herşey kısmet ..
su akar yolunu bulur ..
inşallah bütün sorunları halledersiniz ..
kısmet lafına inanmıyorum tospam,insanların körü körüne hata yapmaları kısmet değildir
saol canım...

görüşmemiz için cabbarı kapıya komana gerek yoktu patron
geberdimmmmmmmmmmmsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
napıyım bababi çıktın pimbeye,inmek bilmiyosun,cabbarı kapıya koyarsam belki duyar gelir benle ilgilenirsin dedim

ben neler okudum la öle ne dio bu hatın
kaderdaşım:))minim dün sana bugün bana işte:))
minim bi el at da, bi ayakkabı da babbardan alalım
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
akkabı ile kurtulamazki:1closedeyesrji livitton bile olsa barışmıcam hacı:smiley-cool:

inansam vericem ama 7 düvel bir araya gelse o elagöz ikilisi ay-rıl-maz
dualarım gerçek oldu tanrıçam bana kaldı mı desem
sana kaldım nikosırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kına yak:dilcikar:artık aramızda hiç bir engel kalmadı:lepi:sempatiksalakcinni
oda öyle diyo zatenama aşkla bitmiyo herşey..aşkımıza,aramızdaki bağa güvenerek böyle rahatça beni dellendirip pskopata bağladı,ama ölene kadar ağlamaktan gebersemde,hayata küssemde bu sefer barışmıcam...tabi barışmak için bilindik olayları yapıp beni barışmak zorunda barıkmazsa!!

ooo çok pis gaza gelmiş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: askerden gelince dötleri kalkıyo bunların barbim
emeklerimizi çöpe atanları, sunum yapmaktan uğramayanları, yapma etme terketme diye nasihatlerimize kulak tıkayanları protesto ediyorum

yetmedi bir de domitiz atıyorum
:tomato::
bide avatarıı koymuş allahım sana geliyorum ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ulan buraları okumaz işallah..istemiyorum okumasını.hiç bişey bilmesin çatlasın:))konuşmaktanda hoşlanmıyorum ama sizede üstten anlatmak zorunda hissediyorum:)özelden yazsam,diğer kızlar bilmiyecek,kimseye haksızlık olmasın diye burdan basın açıklaması yaptım ama yapmaz olaydım:roflol: :roflol: :roflol: olum gaz vermeyin la barışmıcam:roflol:domatisleri poşete koyim,akşama salata neyin ederimcokacimcoook:jeyyar:ahhh kafama kim attı la:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :enbuyukkk:
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kolay gelsin bir lisan bir insanımolumunekankayizsmiledaha msj ını okumadımeyvahedigeldismile

allahın delisiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bide paintte yazmış puhahhahahahhhahhahhaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ulan nerden aklına geldi,şu zekaya bak ya..zekan karşısında ağzım açık kalıyo niko:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool: sen git,eklediğim resim üzerinde çalışmalar yap:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yarılıyorum aga sana gülmekten,allahta seni güldürsün:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

de get barışmıcakmış yeme beni
haftaya bugun görüşürüz en fazla 1 hafta veriyorum:umursamaz:

konunun bu kadar uzun sürüceğini bilmiyodum,ilginiz için allah razı olsun kankalarımolumunekankayizsmile
fazla detay yazmak istemiyorum herkezin okuduğu bi forumda:1ninca:niye gereksiz insanlar gizlice özelimi okusunki:umursamaz:ama sizlerle herşeyimi paylaştığım için bu kararımıda paylaştım...bundan sonrasını özelden devam ederiz,artık bu konuyu burda kapatıyorum ve herkeze teşekkür ediyorumŞeniz

not:eğer online olup hiç birşey yazmıyosam,msjlara cevap vermeden çıktıysam,anlayınki benim herif şifremden girdi-tatlicadiarzu-misafir olarak okuması tatmin etmeyince mesajları felan kurcalamak için böyle yapabilü

Aaaa..Tanrıçam böbüğüm nooldu böyle kız.. bi dün yoktum neler olmuş..:1shok:
Allam yaaa.:1no2:.Bi de avatar da değiştirmiş sankim yabancı gelmiş buraya..benneyaptımki

ilarzum, İzmirdeki kuaför olayına oha oldum akannehir
hööööö oldum la
guclubacismile :1shok:

Aprılıma ısmarladım ama kotazede gelemiyo kuzum benim:gitme:
Kanka kotanı kotarayım gelemedi şu ayın sonu babasını satiim

ayy hakkate kanka yaa zaman geçmiyo akannehir
1 temmuz olsun la eyvahedigeldismile
aştım gitti offf guclubacismile
battı balık yan going
sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 ivit amaa :tomato:

olummm tanrıça hakkaten kararlı, aşktan ölüceğini bilsende dönme kanka arkandayım o zaman.. çünkü seni çok kırılmış incinmiş ve üzülmüş gördüm..
enişte bey tanrıçamın şifresini girip gizlice yazılanları okuyosan kusura bakma ama artık diceğimiz bişi kalmadı sana.. çok üzdün tanrıçamı çook artık maske yapası makkaj malzemesi alası bilem gelmiyor
zaten avatarıda değişti o artık esski o değil, topladı dağılan kalbinin her köşesini ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi

sana burdan tesüflerimi iletiyorummmmmmmmmm

Son düzenleme:
Canlarım, bugün kursa erken gitmem gerekiyor :hulya:

Tanrıçam kankacım, sen kendin için en doğrusunu bilirsin diyorum meleğim olumunekankayizsmile
Çok öpüyorum, her zaman bir tık mesafedeyim, biliyorsun :lepi: ...hihi Şeniz

Akşama görüşürüz bitanelerim
:gitme:

tanrıçam güzel dileklerin için teşk ederim canım.... evet içim yanıyor ama içim o şahısa yanmıyor malesef, çünkü 5 sene boyunca içimi yakıcak hiç bir güzel anı bırakmadı bende.... yaptıklarıma karşılık gördügüm muamele daha cok yakıyor içimi,,, hakedecek ne yaptım die düşünüyorum ama bulamıyorum... hani kadın saçını süpürge eder cinsleri vardır ya işte ben onlardandım ama şimdi pişmanım, keşke kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasına engel olsaydım zamanında....ama her ikimizde şuan kendi karakterimizi ve kişiliğimizi ortaya koyduk...ben kızım yanımdayken etrafıma erkek sinek dahi yaklaştırmıyorum lakin o şahıs kızını her aldıgında sevgilileriyle gezdiriyor ve cocugun psikolojisini bozuyor kızım 1 gün boyunca kendine gelemıyor ben anneliğimi oda babacıklıgını cok güzel gösteriyor babacıklık dedim çünkü kendisinden baba olmadı şimdiye kadar ve olmıcakta

Aaaa..Tanrıçam böbüğüm nooldu böyle kız.. bi dün yoktum neler olmuş..:1shok:
Allam yaaa.:1no2:.Bi de avatar da değiştirmiş sankim yabancı gelmiş buraya..benneyaptımki
beğenmedinmi avatırımı kanka:a015:
özelden konuşuruz hacıyerimsenibenŞenizsen dün niye gelmedinCADIARZU

tipe bah ya manyakkk:roflol::roflol:
hee avatarımıda değiştirdimzemuszemus
kanka zaten misafir olarak okurda,önemli olan msj larımı okumasınÇok üzgünüm çoooksonra siler bide güme gider mesajlarım:enbuyukkk:
boşver gülüm rahatça yaz,okursa okusunbende tüm hayatımızı anlatmadım zaten,ayrılık kararımı sizlerle paylaştımboshayallersmile

biliyorum aprilim,özelden destek veriyosunuz zatenŞenizkolay gelsin sanada kuzumolumunekankayizsmile

sevgilileri!!!!akannehir akannehir akannehir
leydim neler yaşamışsın ya!!karşındaki insan doğru kişi değilmiş senin için,doğru bir insansa saçını süpürge edince karşılığını seni baş tacı ederek,dünyanın en mutlu kadını yaparak verir..
birde kızın var demek..allah bağışlasın..kızındanda utanması yok..iyice arsızlığı ele amış..allah bildiği gibi yapsın ne diyimkötükedihüso
fazla düşünme bunları hakedicek ne yaptım diye..eminimki hakedicek bişey yapmadın,ama karşındaki yanlışmış be gülüm,senin suçun ne!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…